Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Sajnos hengerfejes lett a Volvo S60 T5 (2001) 454 ezer km van benne. A szerelőmtől 900 ezres ajánlatot kaptam.
Ebben nem kizárólag a síkolás van benne, hanem gyűrűsor, hajtókar, gyertyák, vezérlés, tömítések, hengerfejcs készlet, főtengely, olaj. Unix partner nyilván onnan szerzi be az alkatrészeket is. Az összeg a maximum, ez csökkenhet abban az esetben, ha a az alkatrészek amiket kiszednek még jók.Menynire lehet reális ez az ajánlat?
-
dejvid8
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Saját képem most épp nincs, de ekkora kárpit részről van szó:

Tehát ami balról-jobbról van, úgy félkörben a naracssárga varrat mellett, magán az ülésen és a támlán.
Na, nálam az ülésen lévők piszkolódtak be eléggé. Az ülés többi része bőr.Bízom benne hogy ezt a kárpittisztító megoldja majd.

-
BigBlackDog
veterán
válasz
dejvid8
üzenetére
Ha lehet, akkor kárpittisztító géppel (is) nekimennék. Régebben világos kárpiton próbáltam ki több tisztító habot/lötyit is, de nem volt teljes az öröm. Hiába oldották fel a koszt, a ronggyal való dörzsölés hatására csak szét lett kenve nagyobb felületen. Ha nincs kiszívva a feloldott trutyi, akkor nem nagyon fog kijönni szvsz.
Persze kisebb felületen, vagy ha csak vékony csíkokról van szó, akkor akár működhet is. -
dejvid8
őstag
válasz
daninet
üzenetére
Igen, kinéztem már egy kárpittisztítót (jókat olvasok róla), valószínűleg ezzel megpróbálom majd.
Köszi!
-
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
A V40 Ocean Race világos bőrülèsein vannak balról - jobbról ilyen szövet fèle csíkok, illetve még néhány helyen.
Namost, ez eléggé be van koszolódva, világos szürkènek kellene lennie, viszont elég csúnya sötét szürke színű, látszik hogy piszkos. Mivel tudnám azt helyrehozni?A bőrülèseket szépen át tisztítottam a gyári tisztító szettel, de azzal a szövet részével nem tudom mit kellene tenni.
Ötlet valakinek? -
dejvid8
őstag
Nagyszerű, már tegnap megrendeltem az eredetit!

Na de nem baj, legalább utána lesz összehasonlítási alapom, az eredeti után mindenképp kipróbálom az IKEA-sat. Igy elsőre megkapja az eredeti ápolót, mégiscsak új kocsi, új feeling, ilyesmi, tudjátok.

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
2015 gyártási év végén már piacra kerül a 2016 modellév, így kb be is zárult a kör
[bővebben] -
dejvid8
őstag
Na, utánanéztem teljesen. Végülis, azthiszem kiderült, hogy valójában 2016 Early modell.
Több ok miatt:
- A VIM számra minden oldal azt mondja hogy 2016 az év
- Az alvázszámban az év betűje a G, ami 2016
- A Volvo hivatalos oldalán, és a user manualban a 2016 Early D2-es, pontosan 1969ccm, 88kW, 120LE, mint az enyém.
- A Volvo hivatalos oldalán a 2015 late-nél nem is szerepel 1969ccm-es D2, és a 2015 early -nél sem ez a konfiguráció mint az enyém.
- A holland nyelvű kis könyvében az évnél is 2016-ot ír, csak az első regisztráció 2015 novembere.
De gondolom attól hogy az adott év előtt regisztrálták le, attól még az 2016-os modell...Ahonnan vettem, 2015-ösként volt hirdetve, ez kellemes csalódás így. Hát, ez jól esett így a nap végére

Ebből kifolyólag, a motor benne D4204T8 típusú, és Castrol Edge Professional V 0W-20 megy bele.

-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm nézelődök
V50 t5 awd tank és hátsó komplett futómű kellene
ez jelenlegi projekt akad is ez az csak csillió pénzért persze a bontos a lehuzasbol el meg.
de remélem akad -
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Ha 1969 ccm, akkor kell VCC RBS0-2AE minősítést teljesítő olaj, ebből valószínű nincs is más, csak 0W20

1560 köbcentis motorba pedig ACEA A5/B5 előírásnak megfelelő 0W30 való. Motortér fotó is segíthet, menetirány szerinti jobb oldalon a motor mellett az öntvényen szokott lenni egy DV6 felirat utóbbi erőforrás esetén, de lehet, hogy ennél a típusnál pont nem így van
Volvocars.com-on megtalálod az user manualt-t magyarul is
-
-
dejvid8
őstag
Valóban, szép!

(#12269) Köszi, erről én is jókat olvastam, ez is egy lehetőség lesz.
(#12272) Igazad lehet, miután belinkeltem, utánanéztem jobban, és valószinüleg ez az olaj megy bele.
CASTROL EDGE PROFESSIONAL TITANIUM V 0W-20Az zavar össze, hogy nem vagyok 100%-osan biztos benne hogy 2015 Early vagy 2015 Late modell.
Bár ha már 1969cc, diesel, 88kW, 120LE valószínűleg a Late , és abba a 0W-20-as olaj megy bele ha jól gondolom.(#12273) Köszi!
-
válasz
dejvid8
üzenetére
Olajokból minden benne van a manualban mit kell venni. Egyébként a castrolt ajánlja a volvo amit linkeltél.
Xenon izzóból gyárilag Osram 66340 van benne. Ha egy kicsit visszalapozol pont ez volt a téma. Párban vegyed, 32 volt nekem a pár a héten.Lehet ezért kapok, de nekem a praktikeres autóbőr ápoló szaga bejön nagyon.
nem drága, jól beszívódik, nem ragacsos tőle a bőr felülete mint némelyiktől. Ami fontos, hogy az ápoló nem tisztítószer.
Erre nézz rá, ha úgy érzed koszos az ülés. Nem olcsó de az egyik legjobb. [link]
Ápoló ez után is kell.Nekem amit cserélnem kellett még vásárlás után az az ablaktörlők voltak, csíkozott mind, akkuban kicsit alacsony volt a feszültség, ellenőrizd le mert egyik reggel télen nem indul majd a kocsi (a gyári akku nagyon sokat bír, jó eséllyel még sosem volt cserélve).
Továbbá az előző tulaja a kocsimnak volvo galériába hordta a kocsit ahol szépen beleírták minden alkalommal a szűrő cseréket. Elvileg vásárlás előtt hónapokkal volt ott a kocsi és a pollenszűrője olyan mocskos volt mintha évek óta nem cserélték volna. Sokat megyek földúton, de nekem 1.5év alatt nem sikerült úgy elkoszolni. Lehet tippelni cserélték-e.
Ezeket ha van hozzá kedved te is ki tudod cserélni. A pollenszűrő trükkösebb de vannak videók hogyan kell. -
aneda
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem a Volvo-s készletből elfogyott a tisztító folyadék, helyette Autoglym-et vettem, színre - szagra ugyanaz mint a Volvo-s tisztító.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dejvid8
üzenetére
Bőrápoló-bőrtisztító témakörben még ajánlanám az Autoglym termékeit is. Én ezeket használtam, meg voltam elégedve velük. Ha elfogyott, akkor szerintem kipróbálom az Ikeásat, árban jóval barátibb, de rosszat még arról sem hallottam.
-
dejvid8
őstag
Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat!

Igen, az újabb Volvo motor van benne, ügyelek rá mindenképp. Ha jól tudom ezt az olajat ajánlja a Volvo, ilyet szeretnék venni.
A bőrápolót még meglátom, játszik így az IKEA-s is meg természetesen a gyári.
Illetve még majd szeretnék csere Xenon és jelzőlámpa fényeket venni. Ha jól gondolom xenonból D3S megy bele, elülső jelzőlámpa izzóból meg ilyen. A hátoldali jelzőlámpa meg ahogy nézem ilyen.
Illetve még itt megkérdezném, a hosszú fény is sima izzó, nem pedig Xenon, ugye? Tehát ilyen H7-es?
Kép: Nem tudom miért nem látszanak a képek, de itt megtudod nézni esetleg.
-
-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Elvileg a 2401ccm3 és a 2521ccm3 motor ok vannak egy főtengelyen de más cikkszamot kaptak. A volvoparts.com sokat segített ebben.

-
aneda
senior tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Nekem bevált a Volvo bőrápoló, nagyon sokáig elég. Sokkal több ideig nyújt védelmet mint amikor az autókozmetikában csinálják a bőr ápolást. Ha én csinálom elég 3 havonta, ha autókozmetikában akkor 3 hét után már látszik a farmer nyoma, és nehezebben is lehet eltüntetni a kék elszíneződés.
-
dejvid8
őstag
Sziasztok!
Nagy örömömre, csatlakozom a csoporthoz egy 2015-ös Volvo V40-el. Imádom.

Ocean Race, R-Design, D2-es.Egy olyan kérdésem lenne elsősorban, hogy milyen bőrápolót ajánlotok a beltérre? Mivel világos színű bőrülések vannak benne, mint ahogy látható.
Láttam, hogy a Volvo-nak van gyári bőrápoló szettje 10K-ért, ajánlott azt venni, vagy valami erre való bőr ápoló negyed ennyiért is megfelelő?
Tapasztalatokat, esetleg hogy ti mit hasznátok/használtatok bőr üléses kocsiknál, véleményeket szivesen meghallgatok.
-
kiszedtem a lámpát asztalon volt a lámpatest. Nem a hozzáféréssel volt a gondom. Izzó körül van egy gyűrű amit elvileg el kell tekerni, majd kihúzni az izzót. Eltekerni lehet (határozottan kattan is mint egy zár), kihúzni nem. Ilyen kellene legyen [link]
molnarpeter: az autó kiírt egy hibaüzit, hogy kiégett az izzó. Ezeknek a gyújtója pedig az izzó hátulján van rászerelve. [link] Szóval valójában mindegy mi ment tönkre benne cserés.
-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen.
csak egyet kell venni elvileg minden jó csak nagyon retkes
-
nesa
veterán
válasz
daninet
üzenetére
Nem egyszerűbb a lámpát kiszedni mint így baszakodni, múltkor a volvo fórumon valaki írta hogy s40 en 2 napig cserélt izzót videót is csinált mekkora egy szar a kocsi hogy izzót sem lehet cserélni persze megkapta hogy a lámpát kiszedni 20mp, jót röhögött saját magán ,vagy sírt
.Én ezt a módszert javaslom, xenont kiszedni úgy hiszem balra kell tekerni izomból és akkor old a bajonett utána felfele kihúzod.
-
válasz
focvis
üzenetére
Lementem kibontani a kocsi elejét, nem tudtam kiszedni az izzót 15 percig mozgattam a foglalatot. Pedig eltekertem mellette azt a rögzítőt, megnéztem yutubon is mások csak kihúzták
Mindenesetre arra jó, hogy láttam milyen izzó van benne. Nem nagyon szeretnék utángyártott izzókat az előző kocsimnál szerintem annyit költöttem utángyártottakra, hogy vehettem volna egy jót
20k ez ami benne van, lehet akkor veszek egy párt, legyen jó.
-
-
válasz
daninet
üzenetére
A lencse mögött van a xenon izzó. Mivel bi-xenon, így egyben tompított és távolsági is, D3S típusú xenon izzó kell bele. Nagyon javallott párban cserélni. [link]
A másik, a hűtőrács felé eső izzó az extra távolsági fényszóró, H9 típus.Javaslom letölteni a Volvo Manual alkalmazást.

[kép]Szerk: Ha mégsem xenonos, akkor H7 kell bele.
A fotó alapján szvsz xenonos. Ha felkapcsolod a tompítottat, akkor szintezi magát a fényszóró? -
-
-
mody123
tag
Akkor gyakorlatilag mivel nincs hibakód menjek vele addig amíg tönkre megy ami gyengélkedik? Mert vakon cserélgetni benne nem éri meg.
Nem megy így tönkre a kocsi? -
Peti78
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na kb. ezz szerettem volna én is írni, csak a piros lámpánál nem bírtam így összeszedni

-
mody123
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Lehet hogy keverem a dolgokat. Nekem az lenne a célom hogy minden gyári értéken legyen mivel nem tudom hogy az előző tulaj buherált e valamit rajta.
VDASH-hoz vinném, rákötik a gépet mennek esetleg a kocsival egy kört gondolom ott előjönne az adatokból hogy valami nem okés.
Ha valami rosszat mondtam bocsi nem értek hozzá
-
-
Peti78
őstag
válasz
mody123
üzenetére
Ezer százalék,hogy nem normális a jelenség. Mielőtt optimalizálnád, szerintem használd egy ideig. Tudom,hogy így nem a legdinamikusabb, de csak jó lenne kicsit megismerkedni az autóval. Én biztos nem piszkálnék bele . De Te tudod. Nálam az volt, hogy magas fordulatszámon leesett a nyomaték. Na nem nagyon, de én éreztem. Ez kb 4500 felett volt tapasztalható. Nemrég meghalt a benzinpumpa, a csere után eltűnt a jelenség. Se hibakód, se semmi nem volt.
-
mody123
tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Manuális.
-
FireFox1996
addikt
Tud vki bp-n vagy környékén olyan volvo szerviz, ahol alaposan átvizsgálja az autót a vásárlás céljából? Tehát menjen majd az utcára is 1-2 próbakörrel.
-
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nekem 2014-es D5 van, az szíjas. Igaz V60-ban, de szvsz a motor egységes.
-
FireFox1996
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Dízel D5
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
FireFox1996
üzenetére
Attól függ, melyik motor. Nekem csak a V8 rémlik, hogy láncos volt az első generációban.
-
FireFox1996
addikt
Jól tudom, hogy XC9 az első generációjában még vezérműszíjas, és nem láncos változat?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Volvo XC90-re kerül nálunk utólag vonóhorog, és Oris/Bosal 025-048 CAN adapter kerül fel rá. A kérdésem az, hogy ehhez nem kell visszajelző a műszerfalra, mint régen?
Előre is köszönöm a segítséget. -
mody123
tag
Sziasztok,
Végül vettem egy MK2-es s80 2,5T-t. Kissé fapados felszereltség de nekem igy is tetszik
Amiket eddig csináltam rajta:
-Olaj csere
-Minden szűrő csere
-Szíjak, feszítők csere
- Mivel nem írja a vízhőfokot így termosztát és vízhőfok jeladót is cseréltemEz az első benzines turbós kocsim és nem tudom hogy normális e amit hideg motor mellett csinál.
Hidegen nem lehet vele egyenletesen gyorsulni. Max 2 ezerig pörgetem a motort de állandóan elvesz a teljesítményből de csak 1-2 másodpercre amikor meg vissza adja akkor egy kicsit felpörög a motor de ha nagyon nagyon óvatosan megyek akkor nem jelentkezik ez.
Melegen nem csinálja ezt. Kérdésem hogy normális ez így? szerintem nem.
Hibakódot nem dob, nem füstöl.
November elején gyári olvasóval megnézik és kap egy optimalizálást is a motor. -
FeRRaR1
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Amennyiben kap havi egy hosszabb utat is igen, 2007-től és D5.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Igen, de a kérdésen kívül mást nem kértek, nem kellett igazolnom. Illetve, mintha akkor még át sem lett volna írva a nevemre. Egy próbát megérhet, ha van alvázszám. Hátha segítenek.
-
FireFox1996
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mivel tulajdonos vagy már, talán könyebb, de én vásárlás előtt is szeretném tudni.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Általános szerviz hozzáállást nem tudom milyen, de én az S60 vétel után besétáltam abba a márkaszervizbe, ahová hordták újkora óta. Elmondtam, hogy nemrég vásároltam ezt az autót és szeretném a szerviztörténetét, meg megadtam az alvázszámot. Pár perc múlva jött a szervizes kolléga egy adag kinyomtatott papírral, amit a kezembe nyomott. Kérdeztem, hogy mivel tartozok, amire mondta, hogy szívesen.

-
FireFox1996
addikt
válasz
FeRRaR1
üzenetére
"Nem vennék facelift előttit"
Ez mit jelent?
Inkább csak 2007-től nézzem?
Tehát legalább 2007-es, és Dízel D5?TheMarci: nekem is gyanús, de ha érdekel a kocsi, kérni fogom ezeket az adatokat, és ha látszik, hogy kintről behozott, vagy vmi gond vna, akkor nem érdekel. Találtam is szép hirdetést, de lekérve látszik, hogy volt vmikor 380e km, és aztán visszatekerték

Azt hiszem ez a visszatekert autó: [link], és ráadásul 2x is
FB csoport sokszor felejtős, mert 1x próbálkoztam csalatkozni, és egyből elutasítottak, azóta nem érdekel

Még vmi: Ha megvan a kocsi alvázszáma, akkor hogyan/hol tudom lekérni a szervíz történetét? (nem a régindult Jármű Szolgáltatási Platform-ra gondolok)
-
TheMarci
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
Nekem mindig gyanúsak azok a hirdetések, ahol nem látszik a rendszám, és a kormány vajon ez alatt a 129.000 km alatt kopott le így?
Lépj be valami volvospecifikus fb csopotba, ott tudsz konkrét összegekről olvasni, vagy akár itt olvasgass vissza. -
FeRRaR1
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Bár manuálisnak írja de a képeken automata van. Nem vennék facelift előttit, 2006 második felétől egyes régiókban 2007-től. A tükör is színre fújt indexes meg a hátsó lámpa a kockás nem a két körös megoldás.
Benzinesből nem erőltetném a 2.5T-t. Akkor már inkább D5 a nagyobb nyomaték miatt. Illetve sokkal többet enne a 2.5T kb 3-4 literrel láb függő. A sok városi használat nem baj a dízelnek sem ha havonta egyszer kap egy hosszabb utat ahol kitisztulhat minden.
2.5T-t nem is gyártották 2006 után mivel eléggé alul motorizáltnak érződött vele és túl fogyasztott.
-
FireFox1996
addikt
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Még nincs konkrét autó. Használtauto.hu-n 10-13 évesek között van pár, amit megnézném. De kb ennyi: 10-12 évesek, 250e km-től 350e km-ig. Képek alapján úgy sem lehet jasznált autót venni.
Inkább az ebben a korban várható hibák + javítási költségei érdekelnének. Benzin vagy dízel, és melyik motorral érdemes megvenni, sokat használjuk a városban, hosszú út néha is beesik.pl. ez egy benzines, 2.5, és manuális: [link] Milyen?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Tedd be ide ha van kiszemelt, és ránézünk amit tudunk segítünk.
-
FireFox1996
addikt
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Benzinesból itthon alig van kinálat, én csak olyat szeretnék venni, ami legalább vmennyi tiszta a futott km-e, tehát legalább benne van az itthoni jármű rendszerben.
Benzins verzió városban pl. a V8-nál kb 20l/100km a fogyasztása, 70l tankkal nem sokat lehet menni vele
-
FeRRaR1
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ez így kevés. Lehet alacsony futású lelkiismeretesen karbantartott, magas futású 2x visszatekert ott spóroltak ahol tudtak példány. Illetve a motor ami számít még, mert ha benzines akkor nem nagyon lesz vele gond. Ellenben a D5-nél már több minden elő jöhet. Persze nem kell félni tőle nagyon jó motor, de vannak tipikusan elromló részei.
Nekem lengéscsillapítókat kellett cserélnem körbe, illetve a váltó ha sokat futott és nem cseréltek benne olajat lehet problémás. Faternak a kormánymű dobta el az olajat egyszer. Egyik ismerősömnek a hátsó diffi ment szét.
Egy teljes folyadék csere akkor is szükséges ha minden rendesen működik, ami rengeteg. Váltó, szöghajtás, haldex, hátsó diffi, motor olaj, hűtő folyadék, fék folyadék, szervó folyadék, összes szűrő (haldex és üzemanyag is).
Egyébként általánosságban nagy és nehéz autó ami jobban eszi a fékeket és gumikat.
Szóval még ha nem megy tönkre semmi sem olcsó, viszont nagyon jó vezetni és olyan érzésed van hogy ez egy tank ami átmegy mindenen. Illetve terepen is nagyon jól boldogul.
-
FireFox1996
addikt
Sziasztok!
Vennék egy használt 10-12 éves Volvo XC90-et. Tud vki vmi féle tapasztalatot megosztani erről a gépről? Főleg a várható hibák, és a javításainak a költségei (tudom magas). -
mody123
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az klassz...

Engem az érdekel hogy nem hideg motorral járok e, ha bekapcsolom a fűtést és meleget tudja nyomni akkor az egy jó jel lehet.
-
nesa
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ha ez jó neki ingyen szívesen befúrom a műszerfalba

Amúgy faszság volt ez a volvotol.
-
mody123
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Bocsi nem értem az összefüggést.
Műszerfal nem mutatja a vízhőfokot alapból. Menüből elő lehet varázsolni?
-
mody123
tag
Sziasztok,
Lehet hogy butaságot kérdezek de s80 MK2-ben hogy lehet megnézni a vízhőfokot? -
haxxika
senior tag
Tegnap sikerült végre hazajutnom vidékre és időt fordítani egy alapos mosásra. Autóápolás fórumban ajánlották ezt a két szert: Koch Chemie Green Star (általános mosás), Koch Chemie Eulex (ragasztó, kátrány, faenyv ellen)
Először az elsővel végigfújtam 1 oldalt, felkeféltem majd leöblítettem. Utána jött a második egy rongyra itatva és az apró faenyv darabokat egyből leszedte. Tele volt már az évek alatt ilyen pöttyökkel, semmi nem hozta le eddig.
Előtte pöttyökkel:
Utána nélküle:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hf le vagy bontott venni, síkolni és javítani szükség szerint, egy tömítés, aztán mehet.

Persze kisebb felületen, vagy ha csak vékony csíkokról van szó, akkor akár működhet is.

de hátha lesz ott más cucc is...