- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
FeRRaR1 #14171 üzenetére
Persze, ezt én is akkora baromságnak vettem, hogy nem is mondtam semmit a droidnak, csak hm-ögtem egyet.
(Egyébként mérnök vagyok, imádom, amikor teljesen hülyének néz egy szerviz munkafelvevő.)Még egy esélyt kap az autó, ha a következő hónapokban check engine-t dob, akkor szerintem visszakapják az autót.
-
Tyrel
őstag
válasz
FeRRaR1 #14164 üzenetére
Ja, a japán autókat már évekkel ez előtt elengedtem, esélytelenek... Ill. gondolom egy SUV-ba, pl. egy CR-V-be még beférnék, de egy normális autóba nem. Még ha be is tudom magam hajtogatni, annyira alacsonyan van bennük a műszerfal és annyira alacsony az üléspozíció is, hogy kb. a nyakamban vannak a térdeim. Eddigi tapasztalataim alapján a Mitsubishi az aki csinált tágasabbakat, pl. egy Colt CZ3-ban sofőrként is jól elfértem, meg is lepődtem rajta.
Igazán mindenhol azt hallom hogy van az a Mátrai Zoli aki ezeknek a D6-oknak a hazai mágusa... Gondolom ha ilyet vennék az lenne a legjobb, ha vele nézetném át vagy rögtön elvinném hozzá hogy rakja rendbe, és akkor nem kell aggódnom... Ő aktív még, meg nincs fél évekre betáblázva?
-
Rossi
addikt
válasz
FeRRaR1 #14067 üzenetére
Merci?
Katasztrófa, GLE-t tesztvezettem, a beltértől elment minden kedvem attól, hogy Mercim legyen.
Meg amiket hallani, hogy milyen problémákkal hordják vissza az új autókat a tulajok, GLE AMG modelleket...
BMW X3 M40i-ből ülök át XC90-be, de belső tér minőség és összeszerelés tekintetében szerintem pariban van a két márka, a design a Volvóban nekem még jobban be is jön, "prémiumabb" látvány.
És a legnagyobb poén, egy új X3 M40i annyiba került volna, mint az XC90 Ultimate B5... Nem is volt kérdés.
-
haxxika
senior tag
válasz
FeRRaR1 #13984 üzenetére
Amióta szíjas TSI van egész patentul üzemelnek ezek a motorok. Márciusban vettünk egy Skoda Rapidot - 1.2 tsi, 2016, 90hp, 150e van most benne. Tökéletes B terv, beülök megy, nem eszik sokat (város, pálya vegyesben 6,3) és van benne halom hely, pedig csapott hátú (spaceback). Városba bőven elég az ereje, autópályán meg elcsordogálok vele 130-al nyugodtan. Hosszabb útra meg ott az S60.
Érezni, hogy nem prémium, valamint egy octaviahoz képest is alább van, rengeteg komfortelektronika offos, de bemehetek vele bárhova, van benne elég biztonság és egyszerű a felépítés. -
válasz
FeRRaR1 #13984 üzenetére
VW csoport autóival szerencsére képben vagyok. Új generációs TSI motorokra nincs panasz, ha megkapja a 10-15k km-enkénti olajcserét.
Ugyanez igaz az olajos DSG-re, 60k km-enként olajcsere. A száraz kuplungos felejtős.Túl rövid az élet unalmas autókkal járni
+1
Szétnézek egy Lexus márkakerben. -
Kelecar
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #13967 üzenetére
Kerékdőlést gyári futóművön nem nagyon lehet állítani, nem?
Nézelődtem a neten és találtam ilyen allítható tornycsapágyakat P1, P2 sőt P80-ra is. P3-ra nincs valahol? 😅
Valszeg pont cserés a toronycsapágyam aztán gondoltam jobb lenne egy ilyen állítható ami még tartósabb is. -
-
tibor.sz
tag
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #13916 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ! Még gondolkodok rajta.
Azt esetleg meg tudja valaki mondani, hogy ha van a C30-ban elvileg gyári Bluetooth és kihangosító is (kormányon is gomb a felvételhez, letevéshez), akkor ugye úgy működik már ebben, ahogy kéne, azaz tudok telóról indítani zenét, meg akkor az autó hangszóróján telefonálni?
Lehet hülye kérdés, de egy 2009-es autón nem vagyok benne biztos hogy hogy mentek a dolgok.
-
Meridian
senior tag
válasz
FeRRaR1 #12817 üzenetére
(*Kivéve mikor a lukoilnál vizes taknyot tankoltam és rángatott mint az isten amég nem tankoltam rá egy teletank shell v power dízelt)
Ezt pontosan így tapasztaltam meg én is, de még valamikor 2009-2010 környékén... Azóta sose Lukoil.
Szeméyl szerint mindig Shell-nél tankolok, ritkán MOL-nál. -
Kelecar
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #13842 üzenetére
Én is jobban fogom már nézni az ebayt
van pár dolog amire bújítanék a v8-on
pl.: hátsó lámpa nekem is, TFT DIM, Polestar fékek, ezenkívül nekem is tervben van egy merészebb kipu.A V8-ra én se raknék direkt szűrőt.
A V40 levegő feed csöve így is megmaradt a légszűrő mellett de valóban melegebb levegőt szív így mint a gyárival. Elég hülye megoldás a friss levegő cső is mert a sárvédőből tereli a levegőt, hát ott alapból nem sokat kap, más modelleken általában a hűtőrácstól van terelve a levegő.
100 körüli tempónál már elég jó a légmozgás meg az intercooler is jobban dolgozik, úgy tökéletes az intake hőmérséklet, de városi lassabb forgalomban gyorsan felmegy :/A V40-en BSR kipu van downpipe-tól, de most az eleje sokkal hangosabb lett mint a hátulja, szóval arra is ráférne egy kis beavatkozás
-
Kelecar
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #13838 üzenetére
Nagyon szép autó, örülnék ha az enyém is ilyen állapotban lenne. De egyelőre sajnos még a kocsibeálló sincs kész
Látom hátra FL fényszórót raktál, én most előre újítottam be mert a réginek több baja is volt. Nagyon tetszik az új
Összhasonlítás a régivel
Kicsit kellett faragni mert a LED helyzetjelző nem ment egyből, a kisebb teljesítményű felvétele miatt letiltja a vezérlő, valamint ebben az új típusban gyárilag nincs szélességjelző. Szóval egy W5W szélességjelző rákötése a helyzetjelzőre mind2 problémát megoldotta -
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13748 üzenetére
Ez mondjuk béna hogy nem azonnal mutatja a szintet , de ha valaki otthon olajat cserél első körben ha annyi olajjal tölti fel amennyit leengedett aztán majd X km múlva beállítja a pontos szintet, nem lehetetlen ez.
De ez is csak egy 5 hengeres nem, tehát kell hogy legyen hozzá nívó szett.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
FeRRaR1 #13716 üzenetére
Köszi. Akkor megnyugodtam. Nem zavar a váltófelújítás se, ha amúgy bírja. BMW-nél volt egy széria, ahol ha rúgtad overboost nagyobb nyomatékot tolt a váltóra, mint amire tervezve volt. Az egy idő után elfeküdt, ha ilyen nincs nem para.
Ha valaki megcsinálja rendesen nem zavar, ha költeni kell rá, csak legyen jó.
így még izgibb a dolog.
köszönöm -
FireFox1996
őstag
válasz
FeRRaR1 #13710 üzenetére
"Motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék, kormány szervó, hátsó diff, haldex, automata váltó, szöghajtás. Na most találj olyat aki ezt mind megcsinálta, akár többször."
Itt vagyok, ezek közül van, amit én cseréltem otthon, van, ami miatt inkább szervízbe vittem, hogy cseréljk
Amit lehet otthon, inkább én csinálom meg, mert még mindig nem tudom 100%osan megbízni egy szakszervízben sem. -
CharlieDrop
veterán
válasz
FeRRaR1 #13710 üzenetére
A fenntartással nincs parám, most BMW-m van
Ha gondolod mesélhetek róla.
Az, hogy találni valami szépet, jelenleg egy eladó van Magyarországon, és a hozzáértő a leggyengébb láncszem. Már csak azért is, mert sohasem volt Volvom.
Talán az öcsémet kell megkérdezzem, neki volt egy Sor5 V50-e, még az utolsókból, ahova meg anyumék hordják az S40-t azokat hagyom, egy V8-at tuti nem bíznék rájuk.Köszi az aprólékos választ, talán próbálok épkézláb szerelőt találni, a többi talán javítható.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
FeRRaR1 #13700 üzenetére
B5254Tx a kód talán és az szíjjas vezérlés, érdemes komplett készletet venni hozzá.
(szíjj+görgők+vízpumpa)
Amit még érdemes ilyenkor (ugyanis oldani kell a bal oldali motortartót) az a hosszbordás szíjjak cseréje és a feszítőt sem árt ha már beállt az elmúlt 15 év alatt...(nyilván a generátor és egyébb csapágyakat érdemes átpörgetni, hátha zörögnek már)
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
FeRRaR1 #13693 üzenetére
Nem tudom ezeknél egyben van e az egész, de szerintem itt is egy csúszóellenállás lesz az úszó karjának végén, vagy kikopott vagy szennyezett lett és ezért mért ökörségeket...
Ha egyben van a pumpa, szűrő meg minden akkor csak egyben cserélhető. Mivel a hatótávot viszont a fogyasztásból és a tank telítettségéből esztimálja, így lehet köze egymáshoz, ám egyenes arányban kellene változtatnia, a fedélzeti mégsem ezt teszi, szóval lehet szoftveres gond is...Táv gyógyításban nehéz lesz kitalálni, első körben egy bontott de működő jeladóval próbálkoznék, ha akkor is fenn áll a hiba, akkor tuti fedélzeti szoftver lesz fos.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #13684 üzenetére
Egyet felejtesz ki minden indoklásodból. Hogy 1,8 millióért milyen V70 -et tud venni! Ha ránézel a hahu-ra, akkor láthatod,hogy 300-400ezer km-el árult autók vannak. És ki tudja, voltak-e már tekerve.
Egy percig nem kérdőjeleztem meg,hogy milyen a kényelmük. Köszönöm, tudom. Minden indoklásom tapasztalaton alakul.
Én azt mondtam és tartom is, hogy 1,8 millióért nem szabad öreg prémiumot venni, pláne nem dieselt.
Nem azt mondtam, hogy ne vegyen Saab-ot vagy Volvo-t. Azt mondom,hogy ennyiért ne vegyen vagy legalább ne dieselt.
Ha autóra 1,8 milliója van, akkor ott nem lesz pár havonta százezres összeg javításokra. Márpedig itt nagyobb eséllyel kerül ilyenekre sor, mint valami szívó benzinnél.
Biztos én vagyok túl racionalista, de az a recesszió, amerre tartunk, nem a rongyrázás időszakát hozza és az ember azt kéne vegye, amelyikre hosszútávon a legkevesebbet kell költeni szervízügyileg és üzemanyagilag. Aztán majd lesz idő rongyrázásra...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #13680 üzenetére
Az a baj a mondandóddal, hogy a nagyképűségtől nem tudod helyén kezelni a dolgokat.
Nem második és nem harmadik autót keres! Nem írta,hogy hobbiautót keres! Úgyhogy hiába nagyképűsködsz a V8 volvoval és ringgel, mert nem ide tartozik. Biztosan faxa. Ringen való csapatásra én is rejszolok, csak én motorral tolom. Pont tudom,hogy milyen a hobbi járgány.
De ő egy családi autót keres, amivel kirándulhatnak, hétvégente. Baszod, 1,8 millióért!!!!! Ennyiért tankolod a V8-ad egy évben!!!
Hétvégi autózásra, kevés km-t menni miért ajánl neki bárki diezelt? Ráadásul öreg dieselt... Vette valaki a fáradtságot és megnézte,hogy 1,8 millióért milyen autókat adnak?
Mert ha azt mondaná,hogy venne 4-5 millióért, azt mondja az ember oké. Vigyél valakit, nézesd át, aztán tuti lesz jó.
De 1,8 millióért rábeszélni egy öreg prémium dízelre? Biztos könnyű fotelfizikázni a nyugati fizetésből és mondani az okosakat. De remélem helyén lesz a lelkiismeret, amikor beírja,hogy megkotlott a kettőstömegű vagy a porlasztócsúcs a háromszor visszatekert patikára vaxolt öreg vasban.
Másfél éve adtam el a Saab-ot, az 1,9 diesel még nem is beteg annyira. Sok sok évig családban volt, mindent megkapott. K.rva jó Saab szerelőm volt hozzá, akkor nem volt átbaszós, cserében alapos. Egyszerűen a 12-ik éves kora után folyamatosan jött ki rajta valami. Már csoda volt, ha valamelyik hónapban nem kellett vinni. És mindig zsebbenyúlós volt. Mert a k.rva diesel alkatrész drága, a Saab specifikus cuccok nincsenek is már... ahogy írtam, egy sima rohadt vízcső baszki. Folyamatosan ...
Sógornőmék megvették a V50-et... 1.6D.... látszólag patika... jártak is vele, annak is mindig volt valami kínja. Menni ment, de valami volt.
Kevés pénzből csodák nincsenek! És ezt a motívumot te kihagytad az egyenletedből. -
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13578 üzenetére
Szívódízel jó dolog azt leszámítva hogy tetű lassan gyorsul tavasszal én is vettem egy pug partnert 1.9D pont ilyet kerestem, semmi más nem érdekelt csak hogy adagolós dízel legyen klímával.
PSA 2006 ig gyártott szívódízelt adagolóval
Vw még 2.0PD böl is csinált 2010 környékéig de pd már nem a klasszikus, kamrás..A sor 5 és 6 hengeres w124 dízelekkel meg megkérlek ne szaggasd a szívem Bruno Sacco egy isten volt mert nekem a w124 A MERCEDES meg a w140 is bejön 10 éve várom a megfelelő példányt majdnem w124 250D lett a v70 helyett csak mint kiderült nem volt benne klíma.
Még egy 4 hengeres 200D vel is kiegyeznék ha amúgy hozná az igény szintem.
Istenem ez a hang semmi más nem tudja, lehet néha szép estén csak beindítanám és erre aludnék kint az udvaron.De persze a v70 tdi is szép hangú, de a mercik még szebben szolnak, sajnos ma már ilyen szép hangú dízel nincs.
-
haxxika
senior tag
válasz
FeRRaR1 #13573 üzenetére
Akkor csak nekem hazudik a wiki, hogy van D3/D4 AWD nélkül D5204T motorral? Például (tudom capslockos hirdető). JSZP szerint is ilyen: Motorszám/kód D5204T2, hengerűrtartalom 1 984 cm³, Teljesítmény 120 kW.
Amíg van 5 hengeres motorral a használtpiacon, addig szabad azt venni. Tőlem is távol áll a 4 hengeres.
AWD-t viszont mi megjártuk, mert nem volt megfelelően karbantartva az S80-on. Szöghajtómű már egy angol xc70 alól van benne, vezérlő meg még programozásra vár, csak a VDASH egy irdatlan nagy összeget mondott rá. -
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13526 üzenetére
Ez nem tudom mennyire jön ki de a v70 TDI is képes hosszúba 6.6-6.8L körül eljárni, múltkor mentem vagy 600 at akkor 5,4L hazudott ami a valóságba 6,4L de városba nem kell forszírozni és ennek a dupláját is beveri, én úgy néztem hogy KB pont ugyan annyit eszik a v70 2.5TDI mint a v50 2.0D.
Tudom hogy valakinek a v50 2.0D 4.5L eszik, de én ezeket fenntartással kezelem , nekem a 40.000Km es átlagom inkább 7 liter körül alakult.
De az 1.9TD Citroën egyterüm is közel a 8L bevert, a 2.2HDI lancia Phedra is 7,5-8L kért.
Az XC70 III sem nagyon tudtam 6-7L alá nyomni.
Régen mikor még benzinesem volt az utolsó egy 323 mazda 1.5Benzin az télen úgy berántotta a 16-17L hogy csak pislogtam, ez után döntöttem hogy nem kell más csak dízel, az a baj hogy napi 52km megyek és állandóan körforgalom, nem lehet haladni csak lassítani aztán meg gyorsítani... -
FeRRaR1
őstag
-
milkabrams
őstag
válasz
FeRRaR1 #13438 üzenetére
Ha lecserélném a fos focusom, mindenképp viszek helyszíni autóátnézőt, pl. Varga Mihály vagy valami hasonlót.
A jelenlegire is elszórtam ezen hónaban 230 ezer forintot, de már megint szar valami, anno ezt is átnézettem.
Olajcserét 10 ezrenként és váltóolajcserét 60 ezrenként sem hagytam ki. -
milkabrams
őstag
válasz
FeRRaR1 #13418 üzenetére
Akkor tényleg nem tudom, a mostani mk2 focust kezdem megutálni, mindig a legrosszabbkor van vele valami és hiába nem drága a javítás akkor is k...a idegesítő.
Az 1.6 benya+4 sebességes automata miatt nem egy versenyautó, amivel együtt tudnék élni, de nem úgy, hogy 3 havonta szinte biztos, hogy van valami, most épp valószínűleg ac pumpa. Mintha a fordnál elcsúszott volna valami a minőségbiztosításnál. -
Fr3eWar
őstag
válasz
FeRRaR1 #13400 üzenetére
Köszi, akkor inkább a D4 felé nézegetem, az volt egyébként is a szimpatikusabb, nincs annyira "kiélezve".
#13401molnarpeter
Ezek nem tűnnek vészes dolognak, nem ilyen "200K után turbó csere, vagy ilyesmi". EGR-re oda kell figyelni, meg nézni a szivárgást olajfolyást?TDI nem volt még magasnyomású szervíz, egyedül egy kettőstömegűt evett meg 200K körül. nincs újabb 300 tervben, az van, hogy max fél év és jön helyette valami városi villanyos szerintem. V90-re is azért terelődtem, mert olyan felszeltséggel GTE passat amivel "elviselném" nincs jelenleg a piacon. És már piszkosul unom is a belteret. Főleg, hogy egy MK7 golfot adtunk el a héten, és a helyett jönne valami "új".
-
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13375 üzenetére
Ezen a fajta xc60-on én is gondolkoztam mint v50 utód, de aztán jött a nagy gondolatom hogy nem kell nekem a túl modern autók problémája, v50 re is meg a Lanciamra is minden fórumon emlegették meg mutogatták a számlákat hogy kis probléma 6-700k ... nekem egyikkel sem volt bajom így mielőtt ilyesmi beütött volna mind kettőt eladtam a Lanciat jobban sajnáltam mint a v50 et, majd a szívem szakadt meg érte, de a v50 is nagyon jó kocsi volt, de lett helyette a v70 ami szög egyszerű autó és pláne egyszerűen szerelhető mindenhez hozzálehet férni.
Így van a v70 be a 2.5TDI (lekaptam a műanyag burkolatot) basszus ilyet ma már nem nagyon látni hogy így körbe lehet táncolni a motort, mindenhez hozzáférni, v50 ben még gyertyát se lehetett normálisan cserélni mert a tűzfal felől volt, itt meg játszótér van.
Ez meg egy euró 5-6 TDI ocsmány motorja nem is látszik csak a sok cső ágazik ezer felé... a v50 2.0d is hasonlóan izgalmas volt, ezekre kötelező a burkolat mert anélkül el sem lehetne adni őket, vevő ránéz a szalonba és gyomra felfordul...
V70 be nyaralás előtt összefosta magát az ABS vezérlő (Volvo betegség) kb 40perc volt megjavítani 4csvar fogta az ABS kockához utána kinyitottam az összes bejövő, kimenő ágat újra forrasztottam és mehetett vissza, azóta fasza.
Itt a repedt forrasztás egyike, volt még vagy 20 ilyen. -
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13346 üzenetére
A magasság is megeszi a lovakat de ha kifogsz valamit nagyon nagy power kell hogy meglehessen ugrani, még a következő szembejövő előtt, ellenkező esetbe 20-30km lehet vánszorogni 1-2 be és 20-30km keresztül nem haladni a gép meg 25-30-40 litereket ír fogyasztásnak, mögöttem a cayene nem mert elugrani... kanyonnál mentünk át kb 20 km szikla úton és olyan fahíd volt aminek a pallói szét voltak korhadva... de aszfalt úton is 2x belefutottam olyanba hogy a v70 csak Y ba tudott befordulni annyira keskeny volt az út és annyira szűk a hajtű kanyar.
1975km mentem 37 es átlaggal, úgy hogy ahol lehetett ott toltam neki
Alacsony költségvetésből vannak most a gépen megoldandó feladatok , kellene emelni rajta 5cm de legalább 3cm szűkséges, mivel a sok lovat nem tudom elérni ezzel, a másik irányba kell gondolkodni, mindenképp turbót kell cserélni, mert a gyári fix geos kb 2200nál tölt be rendesen, olyan megoldás kell amivel már 1500-1600 nál elkezdene rendesen betölteni, tehát az nem volna baj ha 3500 nál kifogy csak töltsön előbb, nem tudom az 1.9tdi fix geos turbója nem-e lenne jobb
-
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13341 üzenetére
Nekem is kellene valamit módosítani a volvon mert Magyarországon tök jó a kocsi, de valódi kemény terepen kegyetlenül elvérzik, kéne még legalább 150 ló vagy inkább 200, mert alapból ez soványnak bizonyult.
Leghülyébb helyen találkoztam svédekkel jobban örültek az én kocsimnak mint a sajátjuknak, azok s70 T5 el próbálkoztak de az is sovány. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13317 üzenetére
Igazából az nem drága ha azt vesszük hogy minőségi, kézzel készített, pontosan a kocsidhoz.
Mert csak egy sport hátsó dob a T5 C70-re 500 font körül van. Egy sport kati 300 font és csak az. Szóval fullosan legyártva nem drága az.
Na majd holnap kiderül hogy majd merre fog menni az agymenésem.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13308 üzenetére
Én Swindonba vagyok így az messze van. Viszont van Newbury-ban a Tec-Exhaust is pl.
Milyen áron volt neked ha szabad tudni?
Egyébként nálam holnap konkrétan a hátsó dob kerül le. Elég viharvert stb.. így mondtam az ismimnek hogy cseréljük le sima csőre. Egy tesztre. Megnézem úgy mit változik a hang stb... Ha tetszik akkor marad az csak saválló kivitelben majd, ha nem tetszik akkor valami más dob kerül rá majd.
Aztán majd meglátjuk mi változik még. Amúgy szívó 2.4i 170 lovas a kocsim így max egy motor optimalizációt fog kapni.
-
nesa
veterán
-
Kelecar
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #13275 üzenetére
Grat
A képek is jók lettek.
Én nem merném kivinni mert félnék hogy lerobban vagy összetöröm
Meg a gyári féket már egy laza M7-es balatoni túrán is megtapasztaltam hogy egy nagyobb fékezés 200ról és onnantól már nem az igazi. Pedig amíg csak kicsiket kell fékezni addig nagyon jól fog.Amúgy itt egy tipp a fékfejlesztéshez
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13249 üzenetére
Jah hát igen. Olyan helyeken lehet is találni.
Én is ha tényleg bele kezdek abba a vállalkozásba amiben gondolkodok akkor nekem meg egy olyan farm garázs vagy bussines unit kell ami lakható. Tehát a fő célja a garázs de úgy van megcsinálva hogy lakható. Mert eleinte azzal sokat spórolnék.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13236 üzenetére
Köszönöm.
Igen én is itt tolom, tudtam hogy Te is Angliában vagy meg a fotód is elárulta mert hiába P rendszám, a ház stb... tipikus angliai környezet.
Nekem az első generáció nem igazán tetszik meg nekem csak kemény tetős kellett mert valamiért abban jobban bízok. Valamint ez a kocsi régóta tetszett mert a forma világa hasonlít az Opel Calibra-ra amit azóta is bánok hogy eladtam.
Lehet hogy majd én is cserélem idővel T5-re de majd kiderül, meg vagyok elégedve a sima 2.4i-vel is.
Más: Van valakinek tippje hogy V-Dash szoftverhez milyen "kínai" kábel lenne jó? Kellene nekem a V-Dash a kocsihoz de a gyári interface nagyon drága.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13233 üzenetére
Én nekem csak 2.4i van a C70-ben de én is vigyorgok a hangja hallattán.
Életem első Volvója, első kabrió kocsim, első nem 4 hengeres kocsim, első automata váltós kocsim. Én tegnap múlt egy hónapja hogy vettem de nem bírok betelni vele még mindig.
T5-öt akartam volna venni belőle. Viszont ez olyan áron volt hirdetve hogy egy nem várt azonnali kocsi váltás lett belőle.
-
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #13231 üzenetére
Köszi nekem is tetszik, kicsit nyersebbnek érzem a mint a V50, a v50 egy nagyon finom cucc, lehet hogy a nyers nem a legjobb kifejezés, inkább sokkal autószerűbb, érzik ahogy él a gép.
Ez ilyen megláttam és megvettem vásárlás volt
régóta vágyott cucc volt nekem, de vagy nagyon drágák voltak, vagy nagyon leharcoltak, most viszont összeállt, az még hab a tortán hogy gyári 7 személyes.
Van öcsémnek 2 pár volvo xc felni is, de az másik kocsin fut, és 17" meg 18" azok is Borbetek, sőt a volvo felnik 80% Borbet.
Tehát én a Borbetben nem látok kivetnivalót , hacsak nem úgy értetted hogy a v70 gyári felnijét nézzem.
Én is a CC re hajlok ill van egy pár régi fajta volvo felni ami nagyon bejön nekem csak nem tudom ezek v70 en hogy mutatnak?
Fuu ez a 700 as így az amerikai lámpákkal is nagyon kéne, nagyon finom cucc.
-
Viktor8.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza