- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet #13104 üzenetére
V60 D6 PHEV-hez (2.4 D) 2019-ben került kb. 190 ezer Ft-be megbízható, nem lehúzós helyen. részletek itt
Azóta sajnos emelkedtek az árak, viszont a PHEV-hez a hosszbordás szettből gyári kellett. Ha az is INA, akkor érzésre ma is kijön ennyiből. -
-
FireFox1996
őstag
válasz
daninet #12727 üzenetére
Nekem elől pl. 3 jó nagy radi van egymás mögött. Az legelől lévő szerintem kéne tisztítani.
Én a fogkefével kivakartam, és aztán porszívóval kiszívom (közben az újjaimmal a porszívó fejet leszükítem kisebb nyílásra, vagy ha porszívódnak van erre külön feje, akkor jó lehet)
Nyilván alaposabb munkával is lehetne kiszedni a koszt belőle (pl. kis pálcikával kivakarni) -
Kelecar
aktív tag
válasz
daninet #12670 üzenetére
Én volvpartswebstore-t szoktam nézni, de ott úgy látom csak facelift (meg mk2) V60 van.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
daninet #12440 üzenetére
Ez ugyan az mint ami volt az S80 / V70 esetén is.
Tavaly kaptam a levelet, múlt héten csinálták meg az éves szerviz alkalmával.0 sérülés vagy baleset volt miatta, egy belső ellenőrzésen mutatta sérülés jeleit a biztonsági övet tartó flexibilis fróton, így inkább javítják és cserélik egy nem flexibilis verzióra.
Semmi különbséget nem vettem észre se ránézésre, se használat közben.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
daninet #12331 üzenetére
A sarunál nem látom jól, mi a fekete bumszli, de ha van valamelyik kábelnél akku szenzor, akkor simán annyi, hogy intelligens töltés van, szóval nem terheli a motort és generátort fölöslegesen, csak ha van miért. Ez gyakorlatban ugráló feszt jelent, de lehúzva az IBS-t biztonsági játékra vált és fixen tölt max feszültséggel. Egy próbát megér ránézni, mi a helyzet, mert a Ford is alkalmazta már a megoldást azokban az években, és ez pont közös platformra épülő típus...
Erre gondolok, de csak tipp, nem vagyok benne biztos[link]
-
aneda
senior tag
válasz
daninet #12336 üzenetére
Szar a fesszabályzó.
Legalábbis nekem ugyanezek a tünetek voltak, addig míg el nem köszönt a fesszab. Érdekes módon csere után soha nem merült le az akksi, nem kellett új akkut vegyek 1,5évente, nem kellett fél óra zenehallgatás után bikázni és a töltőfeszültség is stabil 14,4V lett.
Mondanom sem kell, hogy a Bosch külső generátor teszter jónak nyilvánította a generátort... -
-
dejvid8
őstag
válasz
daninet #12288 üzenetére
Igen, kinéztem már egy kárpittisztítót (jókat olvasok róla), valószínűleg ezzel megpróbálom majd.
Köszi!
-
nesa
veterán
válasz
daninet #12250 üzenetére
Nem egyszerűbb a lámpát kiszedni mint így baszakodni, múltkor a volvo fórumon valaki írta hogy s40 en 2 napig cserélt izzót videót is csinált mekkora egy szar a kocsi hogy izzót sem lehet cserélni persze megkapta hogy a lámpát kiszedni 20mp, jót röhögött saját magán ,vagy sírt
.
Én ezt a módszert javaslom, xenont kiszedni úgy hiszem balra kell tekerni izomból és akkor old a bajonett utána felfele kihúzod.
-
válasz
daninet #12246 üzenetére
A lencse mögött van a xenon izzó. Mivel bi-xenon, így egyben tompított és távolsági is, D3S típusú xenon izzó kell bele. Nagyon javallott párban cserélni. [link]
A másik, a hűtőrács felé eső izzó az extra távolsági fényszóró, H9 típus.Javaslom letölteni a Volvo Manual alkalmazást.
[kép]Szerk: Ha mégsem xenonos, akkor H7 kell bele.
A fotó alapján szvsz xenonos. Ha felkapcsolod a tompítottat, akkor szintezi magát a fényszóró? -
válasz
daninet #11953 üzenetére
Azóta sem sikerült megoldani?
Az enyém hétfőn kapott olajcserét, utána a leírt módszerrel nulláztam. Azonban nekem is csak a 4. próbálkozásra sikerült. Valahogy rá kell érezni, hogy meddig tartod nyomva a gombokat - konkrétan nem tudom - az utolsó, egyben sikeres próbánál kicsit időbeli átfedésben nyomtam a reset és az OK gombot.
-
Veriakilis
senior tag
válasz
daninet #11954 üzenetére
Szerintem az akkor is nagyon jó, hogy a 116 balesetben nem halt meg senki sem!
Ha pedig összehasonlítom a BMW-vel, ahol 451 balesetből 13 volt halálos, akkor rövid fejszámolással 116*4 = 461, ami már 10-el több
lenne, akkor ha a 0-át szorzom 4-el, akkor is csak 0-át kapok.A híres neves "biztonságos" Mercedesben 358 / 12 az arány, ez még a BMW-nél is rosszabb, ami némileg meglepő.
Persze nyilván attól is függ, hogy a "wannabe" autókkal úgy is vezetnek (állat módra...), hogy úgyis az ő autója az erősebb,- ... hát nem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy jó olyan autóban ülni, amiben 2019-ben senki sem halt meg.
Veriakilis
-
válasz
daninet #11946 üzenetére
Helló!
Tavaly elszórakoztam vele mire meglett a tuti megoldás (V60 2014):1. Set the vehicle to ignition position I.
2. Press and hold in the reset button for the trip meter. (utána elengeded)
3. Press and hold in the OK-button on the left steering wheel stalk
4. Ignition switch position II. (csak hosszan megnyomod, utána elengeded)
5. Wait 10 seconds.
6. Release the reset OK button when the information light starts to flash. (ilyenkor már rég elengedted a reset gombot, tehát az OK gombot kell elengedni!)
7. Set the ignition to the OFF position for at least 3 minutes. (csak megnyomod röviden a start / stop gombot, hogy kikapcsold a gyújtást és vársz 3 percet)The instrument beeps when resetting has been successful.
A művelet közben végig bekapcsolva a biztonsági öv!
-
daninet
veterán
válasz
daninet #11686 üzenetére
megtaláltam végül, de baromira nem egyértelmű. Szóval a menü általában a menü gomb megnyomásával jön elő, és ott van navigáció folytatása opció de leállítás nincs.
Az Exit gombot hosszan nyomva elő jön a funkcióválasztó menü ahol át lehet váltani rádióra stb. és ott lesz egy almenü a navi alatt, hogy navigáció megszakítása -
rayoliviero
veterán
válasz
daninet #10935 üzenetére
Amit kaptam ajánlatot az évi 130 000 Ft.
Generali full casco: törés, lopás, üveg, elemi kár, bennülők balesetbiztosítása, elektroakusztika plusz biztosítás, műszaki hiba assistance. Plusz avulásmentes alkatrésztérítés. Ezt az én használt autómra számolták ki, akkor neked is hasonló lenne. Allianz hasonló áron van, de ott szerintem nincs benne az avulásmentes alkatrésztérítés.
A jégtől félek én is, például Sartin, ahova fogok menni nyaralni, rengeteg magyar autójában nagy károkat okozott a jég. De a múltkor itthon is elkapott a jégeső. Szerencsére az nem okozott kárt. De azóta tartok tőle. Nekem sincs garázsom, és ha menetközben elkap, akkor hiába a garázs.
De tapasztalom még nincs a Cascoval, most kötnék először. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
daninet #10928 üzenetére
TYC 12-5288-00-9 ha ennyiért van tényleg, az elég baráti volna.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
daninet #10916 üzenetére
Lámpa mennyire törött, darabjai ha kiestek megvannak? Kauffernél szűk 20k egy új, én megpróbálnám Hüllő Kft-nél javíttatni, ha nem hiányzik belőle.
A lámpamosó legolcsóbban színazonos bontottal pótolható szerintem, ebayen és Facebook csoportokban is érdemes körülnézni.
Fényszórót és lököst ellenőrizd esetleg még, fülek nem sérültek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!