- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
2011-es Volvo V60-am van. Szeretnék mankókereket venni hozzá, de nem teljesen értem ez hova fog beférni. Nézegetem a képeket a neten, de nem értem. Ehhez kellene egy teljesen új hátsó csomagtálcát is vennem? -
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #13105 üzenetére
köszönöm a válaszokat
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Mennyibe kerül most körülbelül egy vezérműszíj csere egy 2010-es dízel volvoban? Nem márkaszerviz de valami normális szerelő. -
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #12985 üzenetére
Sima építési szilikon. Kizárt hogy a lámpatest pereme meleg legyen.
-
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #12982 üzenetére
Beraktam hősugárzó elé kiszáradt egy fél óra alatt. Most kiszilózom.
-
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #12734 üzenetére
ezek ránézésre ilyen kinyomós patentos pöckök. Egyszer újra lett fényezve a lökháritó akkor leszedte nekem a karosszériás szerintem ugyanazokkal lett visszarakva.
Még alszok egyet erre a műveletre meg akarom-e csinálni. Láttam radiátor kiegyensitő fésűt is aliexpressen lehet az is kéne hozzá.
Köszönöm mindenkinek
-
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #12730 üzenetére
mármint hol nyúlsz be? alulról fenéklemez, felülről a műanyag ami a képen van. Szemből pedig kb 15 centire van a rács mögött a hűtő
-
daninet
veterán
válasz
FireFox1996 #12728 üzenetére
-
daninet
veterán
válasz
BigBlackDog #12726 üzenetére
igen, azt gondoltam, de látszólag egy nagy blokk az egész több cső megy bele, szóval gyanitom szét van osztva több körre.
Megpróbálom kivenni a ventilátort, slaggal meg kefével kimosni valahogy aztán lesz ami lesz. Ha nem jó akkor meg szerviz
-
daninet
veterán
A hűtő szemből nem tűnik mocskosnak persze a lamellák között lehet retek.
Viszont a motor is ezt a radiátort használja, legalábbis gondolom van benne egy külön kör a klimának és motor hőmérséklet gondom az nincsenAgyalok rajta hogy lehetne kitakaritani, a ventilátort hátulról szerintem könnyen le lehet szedni.
Magas nyomású miért nem? Hátulról meg lehetne küldeni. -
daninet
veterán
Volt már valakinek olyan, hogy csak menet közben hűt a klíma ha van szembeszél? Nemrég volt töltve, a ventillátor pedig forog tisztességesen. Létezik, hogy megdöglött a kompresszor?
-
daninet
veterán
Tető csomagtartókkal van tapasztalatotok? V60 2011 integrált tetősínes a kocsim, erre kellene valami.
Mi a különbség mondjuk a 26 és a 76 ezres között? -
daninet
veterán
válasz
molnarpeter #12671 üzenetére
megnéztem most mindkettőt de nem nagyon találtam amit keresek. Hátsó lökhárítóba kell parkólószenzor, az amelyik a színre fújt elemben van.
Két félét találtam Valeo-nál, az egyikből lóg vezeték, a másikon pedig csatlakozók vannak. Nem tudom melyik kell beleKelecar: a legtöbb webshopból kiszedték mert régi autó
-
daninet
veterán
Sziasztok!
2011-es Volvo V60-hoz keresem azt a robbantott ábrás alkatrész keresőt. Hol találom? -
daninet
veterán
válasz
FeRRaR1 #12335 üzenetére
ma voltam egy autóvillamossági szerelőnél.
Az, hogy lemerült az akkum gyanús, de a generátor tölt (bár lassan, mert bombázhatná 15V-ig ilyenkor, 14max körül mocorgott). Nem hagytam rajta soha a gyújtást vagy a világítást véletlen. Így fél évente lehet rá kell tölteni. Valszeg az is közbejátszik, hogy 30-40km-nél többet az elmúlt fél évben csak párszor mentem vele, sok város volt.
Egy bármilyen okból kicsit lapos akkut generátor nem nagyon tud feltölteni (max ha 8 órát egy helyben járatod a kocsit ami irreális) -
daninet
veterán
válasz
belaazallat #12329 üzenetére
1 éve volt egy hibaüzim mikor kiolvasták, hogy túl nagy a generátor feszültség. 2 hete kiégett a xeonon izzóm ami lehet véletlen is mert 200k van a kocsiban. Ma meg ez az akku hibaüzi.
Mindjárt megmérem.
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Fél éves Banner akkumra ma azt írta az autó, hogy alacsony a fesz.Szóval valószínű generátor bajos.
Kérdés 1: Házilag valahogy megmérhetem a generátor által leadott feszültséget multiméterrel?
Kérdés 2: Van valakinek tapasztalata mennyi egy 2011-es D3 motorban a generátor csere?volvo v60
-
daninet
veterán
válasz
dejvid8 #12268 üzenetére
Olajokból minden benne van a manualban mit kell venni. Egyébként a castrolt ajánlja a volvo amit linkeltél.
Xenon izzóból gyárilag Osram 66340 van benne. Ha egy kicsit visszalapozol pont ez volt a téma. Párban vegyed, 32 volt nekem a pár a héten.Lehet ezért kapok, de nekem a praktikeres autóbőr ápoló szaga bejön nagyon.
nem drága, jól beszívódik, nem ragacsos tőle a bőr felülete mint némelyiktől. Ami fontos, hogy az ápoló nem tisztítószer.
Erre nézz rá, ha úgy érzed koszos az ülés. Nem olcsó de az egyik legjobb. [link]
Ápoló ez után is kell.Nekem amit cserélnem kellett még vásárlás után az az ablaktörlők voltak, csíkozott mind, akkuban kicsit alacsony volt a feszültség, ellenőrizd le mert egyik reggel télen nem indul majd a kocsi (a gyári akku nagyon sokat bír, jó eséllyel még sosem volt cserélve).
Továbbá az előző tulaja a kocsimnak volvo galériába hordta a kocsit ahol szépen beleírták minden alkalommal a szűrő cseréket. Elvileg vásárlás előtt hónapokkal volt ott a kocsi és a pollenszűrője olyan mocskos volt mintha évek óta nem cserélték volna. Sokat megyek földúton, de nekem 1.5év alatt nem sikerült úgy elkoszolni. Lehet tippelni cserélték-e.
Ezeket ha van hozzá kedved te is ki tudod cserélni. A pollenszűrő trükkösebb de vannak videók hogyan kell. -
daninet
veterán
kiszedtem a lámpát asztalon volt a lámpatest. Nem a hozzáféréssel volt a gondom. Izzó körül van egy gyűrű amit elvileg el kell tekerni, majd kihúzni az izzót. Eltekerni lehet (határozottan kattan is mint egy zár), kihúzni nem. Ilyen kellene legyen [link]
molnarpeter: az autó kiírt egy hibaüzit, hogy kiégett az izzó. Ezeknek a gyújtója pedig az izzó hátulján van rászerelve. [link] Szóval valójában mindegy mi ment tönkre benne cserés.
-
daninet
veterán
válasz
focvis #12249 üzenetére
Lementem kibontani a kocsi elejét, nem tudtam kiszedni az izzót 15 percig mozgattam a foglalatot. Pedig eltekertem mellette azt a rögzítőt, megnéztem yutubon is mások csak kihúzták
Mindenesetre arra jó, hogy láttam milyen izzó van benne. Nem nagyon szeretnék utángyártott izzókat az előző kocsimnál szerintem annyit költöttem utángyártottakra, hogy vehettem volna egy jót
20k ez ami benne van, lehet akkor veszek egy párt, legyen jó. -
daninet
veterán
-
-
daninet
veterán
válasz
Veriakilis #11952 üzenetére
Nekem ez csak azt mutatja, hogy kevesebb volvo van az úton
Opel súlyos balesetek aránya 27%, volvo 25%. Nem sok az eltérés.
Az összes baleset szám szerint van rendezve a táblázat és kb az autómárkák popularitását is mutatja egyszerre.van egy facebook csoport erre, mert az ilyen félrevezető térképek és statisztikák aránya egyre több, és az emberek nem mindig veszik észre, hogy a statisztika semmi mást nem mutat csak az emberek számát, vagy jelen esetben mennyi autót vesznek adott márkából: sounds like a population density map but ok
-
daninet
veterán
válasz
focvis #11950 üzenetére
Nem működött. Szerintem ez csak az új verzióknál van, nálam a trip counter-t és a gyújtást kell együtt nyomni. De biztosan az, mert kiírja a hibaüzit is, hogy nem tudja visszaállítani a service counter-t.
nesa: már nem vagyok sajnos pécsen pedig nagyon szerettem ott laki
Most azon gondolkodom, hogy ezek a 16000 környéki VIDA DICE modulok ebayről/aliról mit tudnak? Valaki vett már ilyet?
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Volvo V60 2012Cseréltem olajat és szűrőket, a franciakulcsos figyelmeztetést szeretném eltűntetni ami az olajcsere esedékessége miatt jelent meg.
T2-re állítom az odométert, egyszerre nyomom a gyújtást és az odopöcköt, és 162-es kódit ír ki a sípolás után.
Neten azt írják, hogy ez annyit jelent a nullázás nem sikerült próbáld újra. Nos én próbáltam sokszor.Meg tudom én ezt oldani diagnosztika nélkül?
-
daninet
veterán
válasz
daninet #11686 üzenetére
megtaláltam végül, de baromira nem egyértelmű. Szóval a menü általában a menü gomb megnyomásával jön elő, és ott van navigáció folytatása opció de leállítás nincs.
Az Exit gombot hosszan nyomva elő jön a funkcióválasztó menü ahol át lehet váltani rádióra stb. és ott lesz egy almenü a navi alatt, hogy navigáció megszakítása -
daninet
veterán
Sziasztok
2011 volvo v60, gondom a következő:
A hátsó ajtó kárpitján eltört egy patent, amit megpróbáltam megjavítani (mert egybe van fröccsöntve egyébként a műanyaggal amire a kárpit van húzva) de nem az igazi.
A gond az ablaktörlő motorjának takarásánál van (púp), ott gyárilag semmilyen patent nincs, amikor kicsit rázósabb az út az ott zörög, mintha lenne egy doboz kacatokkal tele a csomagtartóban folyamatosan.
A gondom, hogy szerintem jól javítottam meg a patentot, de nem értem azt a motor takaró részt mi fogja?Kézzel el tudom húzni és oda bedugni az ujjam. Van egy fél centi rés ami szabadon mozgatható, és ez kelti a zörgést rosszabb utakon. Nem tudom hogyan lehetne ezt jobban megjavítani.
A piros körvonal a kárpit körvonala, a sárga pöttyök a patentok
-
daninet
veterán
Sziasztok. Segítenétek 2012-es v60-ba a bal oldali lámpamosó fejnek mi a típus száma és esetleg ez van-e magyar webshopban vagy eu ebay-en?
-
daninet
veterán
válasz
rayoliviero #10931 üzenetére
Nekem félcasco-m van elemi károkra és lopásra 50k/év generalinál. Még nincs garázsom főleg a jégveréstől tartok.
Kb 250e a teljes casco, elolvastam egy csomó dolgot nem fedez használtautóknak. -
daninet
veterán
válasz
molnarpeter #10930 üzenetére
Köszi a lámpát meg is rendeltem.
Ezt a pöcköt még megnézem bontóknál nem akarok egy hónapot várni. -
daninet
veterán
válasz
focvis #10913 üzenetére
Elvittem olajcserére nemrég a kocsit, vettem szűrőket is. 9 éves végig volvo galériában javíttatta az elsőző tulaj. Gyári szűrő volt benne fekete trutymóval borítva amin semmi levegő nem ment át. Nehéz ahhoz a szarhoz hozzáférni, sosem cserélték ki. Gondolom minden alkalommal kiszámlázták
-
daninet
veterán
válasz
molnarpeter #10917 üzenetére
Nincsen meg minden darabja a lámpának sajnos. Írtam két bontónak is most.
illetve ma még visszamegyek hátha megtalálom a spricni elemét bár ott gondolom valami patent eltörhetett.
a lökös szétpattant, a fülek kijöttek előre de egyben vannak. Azt látszólag is vissza lehet kézzel rakni. Majd kicsit később feszegetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest