Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
davidvarga
üzenetére
1000 sort inkább tördelj szét, mint összehasonlíts. Az a 128-nál, majd 96-nál, majd 64-nél fold-ozás az működni fog, először el kellett gondolkoznom rajta, de már értem hogyan működik, maradékokat hagy meg, amit nem kell tovább tördelni. Egyébként nekem ez a fold parancs új, sosem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest