Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Lenne egy olyan problámám, hogy SUSE 10.1 (meg 10.0) alatt FTP szerveren, vagy Novell szerveren az ékezetes karakterek helyett kérdőjelek vannak, és ezekkel a file-okkal nem is tudok dolgozni. Elöször csak a Novellnél vettem észre, és ezért a hibát a Novel Client-ben, meg a szerveren kerestem, de most láttam, hogy FTP szerveren is ez a gond, tehát a linuxal van valami. Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Opel topik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest