-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #122082 üzenetére
Hát ja, de Övrebö-vel kicsit túltolták 10 éve. Enyhe hátszél is sokszor elég hogy nüanszokat döntsenek el. pl. itt sem vizsgáltak két szerintem abszolút fújható tizenegyest, egy piros lapot, szabadrúgást megelőző szituáció is vicces volt, arról nem beszélve hogy mennyiszer maradt zsebben a sárga, vagy hogy az apróbb faultokat rendre ők kapták meg. (ironikus hogy Fabinho diveot megette a bíró az első meccsen, bár előtte mondjuk párszor szilánkosra rúgták már szegényt, ami még csak szabálytalan se volt)
Azt nem értem, hogy hogy a fészkes fenébe kaphat még mindig ilyen komoly meccseket Csakír, meg egyáltalán egy BL elődöntőt, amikor milliószor leszerepelt már... ja de sejtem
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #122078 üzenetére
Most hogy mondod feltűnt, hogy az első VAR évben nincs spanyol csapat a döntőben
Amúgy csakir mindent megtett hogy ez összejöjjön, szóval nem érheti szó hogy nem próbált meg mindent Alpári odarúgások, hentelések, elmarad piros lapok, színészkedés teljes figyelmen kívül hagyása, és mezőnyben mintha 12-en lettek volna úgy kaptak meg minden szabálytalanságot. De Wijnaldumot azért vizsgálták piros lapos szabálytalanság gyanújával, mert a gól után kitépte a kapus kezéből a labdát
-
hobizoli
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz Citroware #122003 üzenetére
Kassai a magyar kommentátor szakma szégyene.
----
Csak meg lett végül, nyögvenyelősen is. A döntőben sokkal több kell.
A frankfurt nagyot ment azért.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #121979 üzenetére
Nem szentírás amit mondok, ez a véleményem, aztán lehet tévedek
Mi ennél jobbak nem leszünk ez szinte biztos, a Spurs se hiszem. A reál egy jóllakott csapatként kivett egy év szabit, a barsza Messi függő és egy középszerű edzője van, a Juventus szétesett, a Bayernnek szintén középszer edzője van és egy nyugger kerete. Mind a 4-en kicsit átmenetben vannak, kb. mint amikor a leicester megnyerte a PL-t mert az összes nagy éppen rottyon volt. Jó mondjuk az hatványozottan nagyobb tett volt, mint ez
És ezt szépen kihasználta a pool és most a spurs akik éppen a csúcson járnak a projektjükkel. Ettől még a kimerítő liga és a sok hazai rivális rohadt nagy hendikep, és tartok tőle, hogy a jövőben még nagyobb lesz, nagyon úgy tűnik hogy az Everton, Wolves, Leicester hármas is komolyan gondolja, nem lepne meg ha jövőre egyikük belepiszkálna a top6-ba
-
Viszlát
addikt
válasz Citroware #121934 üzenetére
Valószínűleg a City is így gondolkodott amikor a Tottenhamet kapták, aztán jött a meglepetés. Mindkét csapat bebizonyította, hogy óriásit tudnak küzdeni, ráadásul nem Mourinho ül egyik csapat kispadján sem. Hozzáteszem, ahhoz valami egészen elcseszett lelkivilág kell, hogy két ilyen meccs után három perccel azon menjen a picsogás, hogy jaj milyen gáz lesz a döntő. Kivéve ha Barca+Ajax drukker az ember, akkor érthető a keserűség (szegény Tibit meg is sajnáltam egy kicsit, de csak egy kicsit).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #121941 üzenetére
rendesen irigyek lehetünk azokra, akik akár semleges nézőként is ott lehettek élőben ezen a 2 mérkőzésen liverpool/tottenham drukkereknek meg egész életre meghatározó élmény lehetett...
hangulat a pool - barca 4:0 után
tegnapi 2-3 utánérződik rendesen, melyik győzelem született hazai pályán
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #121934 üzenetére
most néztem vissza a gólokat, mert este korán bealudtam: 1-2-t jósolgattam, 2-3 lett... ez az ajax védelem egy átjáróház... túl korán szerezték a 2 gólt és ráaludhattak az eredményre... 2. félidőben meg fordult a szerencse és omlottak... a 2. tottenham gólt visszanéztem vagy 5ször, kész kabaré volt... tegnap még azt mondtam, hogy simábbnak érezném a döntőt ebben a felállásban, viszont a tottenham is bizonyította, hogy küzdésben egy szinten vannak a pool-lal... nem hinném, hogy unalmas döntő lesz, ahol ráülnek 120 percig a 0-0-ra és 11-esekre bízzák a döntést
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
hobizoli
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Citroware #121904 üzenetére
Jott a drama.
Idegen gollal kiesni. Hulyeseg az egesz. El kene torolni. Osszesitett dontetlen eseten aranygol, es aki harminc perc alatt betalal az mehet tovabb.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #121866 üzenetére
De nem értem min múlik, hogy tudnak-e jól játszani. Sokkal több van bennük, láttam szezonokon át, most meg semmi hónapok óta. Most én tényleg azt hittem, hogy felszívják magukat, mint általában a nagy meccsekre, de úgy látszik egyértelmű underdognak kell lenniük, hogy felpörögjenek teljesítményre is, ne csak futómennyiségre. Nagyon csalódott vagyok.
Ajax meg megszállottan játszik, nyertes mentalitással. Elhiszik, hogy mindenre képesek. Remélem a döntőben is ez lesz.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
mephi666
nagyúr
válasz Citroware #121849 üzenetére
én nem: félek, hogy ajax ellen teljesen 3esély lenne a döntő, minimális gólkülönbséggel, vagy hosszabbítással, esetleg 11esekkel a végén... tottenham ellen pedig egy 3:0-t is simán el tudnék képzelni
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #121814 üzenetére
jaj hagyjuk már. a bayern nem a pool miatt volt szar, hanem a kisember mentalitású edző miatt. ha a pool miatt lett volna szar, akkor csak azon az két meccsen lett volna ilyen elképzelés nélküli játék, nem kb az egész évben.
"Egyszerűen csak az a helyzet, hogy az Anfielden ennyi van a két csapat között." de akkor a bayern ott hogy hozott 0-0-t? amikor objektíven nézve a barca alá tenném a csapatot.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Citroware #121811 üzenetére
Tegnap kurvaszar napot fogtak ki a Barcások gyermeteg hibákat vétve azért zúgtak ki. Ehhez kellett egy rettentően hajtó, akaró és jól játszó Pool akik megérdemelték a továbbjutást, de azért a tegnapi miatt még nem let egyik pillanatról a másikra tök gyenge csapat a Barca.
Az látszott hogy fejben valami baromira nem klappolt náluk, itt érzem Valverde felelősségét. Nem tudta őket feltüzelni ellentétben a kollégájával Kloppal.Més que un club!
-
Cartevo
őstag
válasz Citroware #121811 üzenetére
Nyilván sokat számított a hazai pálya, a Pool ezért is égett 2-0-ra Belgrádban ebben a szezonban. Nem voltak erre felkészítve a katalánok, hogy otthon elszánt, akinek nincs vesztenivalója. Ezért megértek 2 gólt a 4-ből, de ilyen szinten akkor is futballozni kell, gólra törően, és megmutatni az ellenséges közegnek, hogy ki a király. Ez az előrelátás hiányzott, ami edzőkérdés, bárhogy forgatjuk.
-
-
törölt tag
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #121546 üzenetére
Há nemtom, szerintem nagyon nagy lufi Gúnár.
Amikor nagyon jöttek neki az eredmények, akkor is az látszott hogy agyonverik az xg-t, ahogy szezon elején az Arsenal is. Az ilyet meg képtelenség konzisztensen fenntartani. Tehát hacsak nem valami futballcsoda edző Ole, akkor ez nagyon is benne volt. Főleg hogy a 3 hónapos ideiglenes kinevezése alatt csapágyasra hajtotta a keretet is, félig sérült játékosokat cserélt be, a mai laptopos, teljesítményelemző rendszeres világban..
Ha meg a Watford behúzná az FA kupát, akkor már júli végétől mehetnek EL selejtezni Gúnárék. Na meg az még azért lenne jó, mert akkor nekünk másodikként nem kellene bohóckodni auguszusban egy sziti elleni Comminity Shieldben.
(#121512) NyxNyxNyx - Azt mondtam volna? na fasza
Nem rémlik, de lehet te jobban emlékszel Olyan boldom volt hogy aki botlik az aranyért való küzdelemben az lecsúszik a harmadik helyig (és a Tottenham előzi), de nem gondoltam volna hogy ezek ketten kb végignyerik az egész tavaszt -
Redneck
nagyúr
válasz Citroware #121515 üzenetére
Én ennyire nem voltam bizakodó, de ezt a balfaszkodást álmomban sem gondoltam volna. Mondjuk azt sem, hogy mákunk lesz a PSG ellen. Azt a sikert simán elcseréltem volna +3 pontért. Remélem alaposan átalakítják a csapatot, mert egy ideje nagyon gyenge.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #121521 üzenetére
Nah ja de pont ez az, h ez a hirtelen fellángolás azért elég gyakori ilyen helyzetekben.
Én csak azt mondtam, h eddig SAF óta Mou érte el a legtöbbet ezzel a csapattal, egyértelműen megbuktatták, meg hát Mou az Mou, nyilván "tett is érte"... De egy EL helyet azért talán még ő is elért volna, ha ér egyáltalán az valamit.
___Durva, h ez a rossz Chelsea 3. helyen tud állni. Végén még besurrannak egy dobogós helyre...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #121410 üzenetére
Ja de ez nem a Chelsea féle 2-2-es meccs volt eddig, Dier csak simán balfasz Son meg lökött, vagy túl erősen, nem mindenki adna rá pirosat. Foyth meg fogyatékos, nagyon kétlem, hogy szándékos lett volna, de tök egyértelmű piros.
Son legalább pihen az Ajax elleni meccsre. Cserében a többiek kihajtják a belüket.
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #121166 üzenetére
Nem akarok ezzel túlságosan vitatkozni, mert akkor úgy tűnne, hogy elveszem tőlük az érdemet. De azért ne vicceljünk már, hogy egy szinten vannak a Barcával, vagy a Pool-lal...
Még a sorsolás után azt mondtam, hogy az fog továbbjutni, aki rosszabb helyzetben várja a visszavágót. Remélem igazam lesz. Sissoko-val kapcsolatban igazam volt, ég és föld volt a játék képe vele és előtte.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Citroware #121083 üzenetére
Miért, az Ajax nem csapatként működik? Csak vess egy pillantást a támadásaik felépítésére, mennyire dinamikusak, és milyen sokat futnak. Szimpatikus a T'ham, nem azzal van a gond, de szerintem ez az Ajax nagyon, nagyon rendben van most, és duzzadnak az önbizalomtól. Real, Juve kiejtve, tényleg örömfoci nekik ez már, eladták magukat jövőre, tuti szétkapják őket, együtt még utoljára megmutatják, hogy mit tudnak, és jöhet egy Barca - Ajax döntő, ahol szerintem iszonyat jó futballt fogunk látni, én már alig várom, elegem volt a bunkerfociból.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #120280 üzenetére
Engem meglepne, TAA a modern szélső hátvéd egyik úttörője, legtöbb támadásunk rájuk van építve, és rengeteg kulcs és gólpasszuk van.
Ebben a rendszerben a szélső hátvédek kvázi szélsők.
Na a szélsők meg inkább a támadók, a támadó meg inkább védekező középpályás, a középpályások meg inkább a visszazáró szélső védők Hacsak jövőre nem lesz valami új rendszer akkor kizártnak tartom hogy a jelenlegi pozíciójából el legyen mozdítva, kb. az egyik legfontosabb játékosunk a két szélső hátvéd ebben a rendszerbenDe valaki(ke)t tényleg kellene oda még hozni, mert nagyon nincs alternatívájuk. Igaz a front3-nak sem, meg a védelemben és a középpályán is vannak olyan embereink akik alkalmatlanok a futballra a madárcsontjaikkal.
-
DeathAdder
veterán
-
BenHans
addikt
válasz Citroware #120236 üzenetére
Persze hogy nem, még az sem amit befújtak...
Akkor jó lesz ha szólnak minden játékosnak hogy nyugodtan jelentkezzenek mint az iskolában, mert ha nem elég nagy a fejük és mellőle kipaskolják az is szabályos.
Természetes test/kéz tartás v2.0 7:35-től...
Csak összehasonlításképp v1.0DeathAdder: Nagyon kikelsz mindig a City ellen és megemlítetted a bíráskodást, úgy jön ide.
Amúgy Salah inkább feküdjön el ha aprítják, legyen annyi esze hogy kipontozza a hentest, ez nem mentség."jólvan bazdmeg" csak mondom, hogy ilyen kezezésért többször adnak tizit mint nem.
Még az angol cikkek is úgy írták, hogy megúszta a 'pool.
Ha nem indiánszökellésben ugrik és nincs ott a keze eljuthatott volna az ellenfél játékosáig.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Citroware #120220 üzenetére
ki a fene gondolja aztat, hogy sima Barca, édes, egyetlen Citró....
senki nem gondolja azt
azt gondoljuk - és azt várjuk -, hogy egy fasza meccs lesz, garantált gólokkal. nem ilyen szar, tegnap esti angol ökölre menés..
ha Messi-t le is tudják majd fojtani, ott lesz vércse Suarez, aki szintén elég jó formában van és lecsap. de ott lesz még Dembelé is, Malcolm, is, Kutinnyó is, Rakitic egy távoli lövése is, Piquet fejese is... vannak egy páran a keretben
a Barca jobb csapat, sokkal jobb játékosokkal, de a United ha ott lesz fejben (by Lukaku), Messiék meg valami oknál fogva szar napot fognak ma ki, akkor simán kikaphatnak egy, akár két góllal is -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Citroware #120208 üzenetére
Az szerintem adható volt, Rose keze nem épp természetes testtartásban blokkolta a labdát.
Szerencsépre Ederson elbalfaszkodta Son lövését. Sose értettem a nagypályás kapusokat miért nem tanítják meg rendesen lábbal védeni főleg ha csillió pénzt érnek (tisztelet a kivételnek)…
Més que un club!
-
törölt tag
válasz Citroware #120034 üzenetére
Hát igen, ollózós gólt még senkitől nem láttunk rajta kívül, egyértelműen neki kellett volna kapnia a díjat.
Főleg ha azt is hozzátesszük, hogy mennyiszer ugrott magasabbra a védőknél, meg mennyi tizit értékesített. A bicikli cselekről már nem is beszélve.Bámulatos játékos, a világ legjobbja. Modric-tól mikor látsz ilyeneket?
-
Viszlát
addikt
válasz Citroware #119993 üzenetére
Ez valóban így van, de ha nézted volna a meccset, értenéd miért írtam ezt. Elképesztően amatőr egyéni hibák sora, alapvető labdakezelési problémák, az egyikből gólt kaptunk, a másikból lett Young kiállítása, Smalling öngól (De Gea reflexeinek köszönhető, hogy nem hozott össze egy másodikat is). Lingard 5 méterről olyan helyzetből nem tud gólt fejelni, amiben volt ideje átgondolni a magánnyugdíj megtakarításainak kockázati összetételét, Lukaku szintén rossz döntések sorozata, Pogba árnyéka önmagának hetek óta, Shaw szintén, Martial teljesen súlytalan, de végigsorolhatnám az egész csapatot igazából.
A meccs elején 15-20 percig tartott a lendület, aztán olyan szinten szétesett a komplett csapat, ami oktató film alapanyaga lehetne. Persze a Wolverhampton meg nagyon jól játszott ismét, kegyetlenül büntettek és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem kaptunk tőlük egy ötöst.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
dudu5130
őstag
válasz Citroware #119969 üzenetére
Pont, hogy az Inter után tette magasabbra a lécet. Portoban mindent megnyert majd a Chelsea-től eljüldték. Az Internél az első évben megkapott szinte mindenkit akit kért Deco és Lampard kivételével fel is égett. Majd a következő évben mondták, hogy azokat akiket te akarsz nem tudjuk vagy akarjuk leigazolni nesze itt van Sneijder, Eto'o, Lucio. Militot és Mottat ő akarta azért nem írtam őket.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #119972 üzenetére
PSG állítólag hosszabbítani akar Tuchellel 2021-ig.
Ringman: Tibi nem fog örülni, a a bajor vezetőség már pár hónapja beszélt arról, hogy Mourinho nem passzol hozzájuk, és mennyire igazuk van.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ringman
nagyúr
válasz Citroware #119972 üzenetére
a juvét teljesen kizártnak tartom. interbe inkább ne jöjjön, angol csapatot nem fog elvállalni szerintem. madrid kiesett, tibi szerintem annak örülne a legjobban ha bayern padjára ülne le
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
válasz Citroware #119969 üzenetére
De akkor hová?
Nem tudnék most másik klubcsapatot megnevezni, ahol szerintem tárt karokkal várnák és neki is megfelelne.
Amire százalékos esélyt látnék, edzőváltást követően (Spurs, ATM), azt meg a múltja miatt tartom elképzelhetetlennek.
Bayern esetleg, de annál meg okosabbak a bajorok, mintsem odavigyék Mou-t.
Még esetleg a P$G-t tudnám elképzelni, ha Tucheléknek is megköszönik a munkát.Szerk: lehet, hogy az új kenyéradóját illetően nem top csapatban kellene gondolkodnom - ahogy neki sem.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #119629 üzenetére
"az egymás közötti arányok nem változnak"
Van viszont más, ami változik. Az átigazolási piac évről évre erősen inflálódik (Transfer Price Index - egy speciális futballinfláció, itt az éves 2% infláció irreleváns), nem úgy a bevételek amik koránt sem nőnek ilyen mértékben. Persze az olajosok megoldják.
Én azt látom hogy most inkább az ndombele, de jong, de ligt, ruben neves, jao felixekért licitálják egymást a gigaklubok, mert ha vesz valaki egy sztárt az annyira drága, hogy az adott klubnak akár 50%-os éves bevétele is lehet, a bérekről, a többi igazolásokról nem is beszélve. Aztán benne van hogy flop lesz, vagy lesérül vagy bármi, és ugyanott vannak.
Na de kíváncsi vagyok hány gigaigazolás lesz a nyáron, az ilyen futballringyó neymar mozdítható, de más olyan aki kirobbanthatatlan kezdő egy top csapatnál nem tudom kit lehetne elmozdítani.
-
Cartevo
őstag
válasz Citroware #119616 üzenetére
Ez már nem is troll szerep, hanem Grincs.
-
Cs1csó
félisten
válasz Citroware #119409 üzenetére
Költségvetés, csapat érték alapján a 2. legjobb a Wolves, az első a Watford:
- Watford 8-ik helyen áll és értékben a 16-ik
- Wolves 7-ik helyen áll és értékben a 13-ikForrás: Transfermarkt
-
Cartevo
őstag
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Citroware #119336 üzenetére
Sokféleképp lehetne variálni pl:
1. ténylegesen minden országból csak A BAJNOKCSAPAT indulhatna
2. erőarányosan - amit ár terveznek is - hogy az 5 topliga - plusz esetleg egy holland és egy portugál csapat -
németből: Bayern, Olaszból: Juve, Franciából PSG, Spanyolból: Barca, Real , Angolból pedig ott lehetne mondjuk 4 csapat: City, United, Chelsea, Pool esetleg Arsenal de a Spurs már kevés ide.
3. a mostani: ami kb. a legkiegyensúlyozottabb -
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #119286 üzenetére
Szerintem tök egyértelmű volt, annyi mu-snak mondtam akik úgy sírtak mintha legalábbis csődbe mentek volna. Olyan keretük van mint amilyen csak nagyon keveseknek, egyedül Mou fogta vissza őket (meg néhány takonygerincű játékos Pogbával az élen akik megbuktatták).
Mondjuk ilyen gyorsan én sem gondoltam hogy összekapja valaki őket, de jövőre egy jó alapozással, kompetens edzővel és vezetőséggel teljesen sínre lehet rakni őket.
Datsyuk
aktív tag
válasz Citroware #119247 üzenetére
Sőt, az igazán erős angol csapatok a második ligában játszanak. Hiszen nekik annyira fontos a hazai bajnokság, hogy még csak meg se rizikózzák a nemzetközi versenyt. Respect! De egy valamennyire magára adó angol csapat szerintem már a csoportkörben búcsúzott volna. Ebből is látszik mennyire megrontotta őket a pénz.....
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #119146 üzenetére
Ebből Pogba az egyedüli klasszis, Martial lehet, de még messze nem az. MIKI az Arsenalban sem nyújt kiemelkedőt, Baillynek vannak jó meccsei, de nem klasszis, Mariska egy patkány, egy évet volt csak, és ment is, Maticot sem tartom annak, azért jött, mert a kekekhez nem fért már be. Számomra Lukaku sem klasszis, az özönlenek helyzetből, amit kialakítanak, párat berúg, de ettől még nem klasszis, Alexis, hát, sokat keres, de minek, és a végén Fred. Na ő valóban klasszis, de így kihagytad akkor az isteni Bebét... 😁😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #119143 üzenetére
Egész pontosan melyik klasszisokra gondolsz? 😁😁😁😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest