- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #178135 üzenetére
Ha ez lesz a kezdő elég A csapatnak tűnik az elérhetőekből
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #178135 üzenetére
készülök, de még a kockásfüzet nincs meg salára, de valamit találok amire jegyzetelhetek
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #178121 üzenetére
Na, ezért kérem én Matipot, egy sérülékennyel kevesebb nálatok, egy rutinos 3 védős rotáló emberrel több nálunk, még padról is lenne szerepe, mert lazán fel tud menni Matic vagy Cristante helyére is.
Elég stabilan hoz egy átlag jó szintet és van szeme a hosszú labdákhoz is, szerintem jobban is feküdne neki a Calcio, pláne a Mou féle rendszer.#178122 cyberkind: Nincs róla semmi konkrét info, csak pletyka. Elvileg labdára rúgtak össze és a rossz nyelvek szerint a kis menekülttáborból felkarolt Felix Afena-Gyan volt túl heves, akinek Mourinho a cipőt vette. De Mou védelmébe vette, nehogy rászálljanak, szóval egyértelműen nem derült ki. Viszont elvileg így bőven leárazva vesszük meg végleg a PSG-től, dobott egy kupont Khelaifi.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #178088 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #178084 üzenetére
Na oké csak arra lennék kíváncsi, ha Gakpóval elhoztuk előlük a tutit vagy egy újabb bukótól mentettük meg őket
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #178025 üzenetére
Ezt a Joao Felix kölcsönvételt se értem vételi opció nélkül, vagy csak idént akarják kihúzni és nyáron előhúz Potter a Teszleksüvegből mindent?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #178025 üzenetére
Szegény megszorulg Chelsea-t megint fejőstehénnek használják.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177978 üzenetére
"mert mikor volt hogy a top góllövők nem rúgták a tizit?" őőő ez komoly? Son a listából frissen. Suarez a 31 gólos szezonban így hirtelen keresgélés nélkül.
"azt látod hogy önző de azt nem hogy előtte területet nyit csak ha oda nem adja be jó ütembe 3ból 2x, ha kell védekezik, túltölt területeket, letámad, visszalép, buidupban is kiveszi a részét rengeteg gólja, kulcspassza van, rengeteg labdát cipel a támadóharmadba, jól fedezi, legtöbb lövéssel végződő akcióban vesz részt, vele sokkal magasabb a csapat xg és ppg értéke."
Na ezeket valaki olyan jegyzi le aki füvet nem látott életében beteszi neked egy excelbe ennyi a realitása. Hogy nyit területet a vonal mellett? Na ne bohockódjunk már a területe 50% kompletten lekorlátozza a vonal. Ennyi erővel minden szélső területet nyit ha a védő figyel rá mellette lévő meg besegít.
"oda nem adja be jó ütembe 3ból 2x" labdát se ad le a 16 és környékén nem hogy 3 ból 2x max mikor végigszaladja a vonalat rálép megáll és eliotnak vagy tta nak visszapasszolja lelassítva az akciót."ha kell védekezik" na mesélj hányszor szerzett labdát nem rögzített helyzetből 16 unk közelében?
"rengeteg gólja, kulcspassza van, rengeteg labdát cipel a támadóharmadba," én erre mondtam többször is, h tömik labdával.
"jól fedezi," ez biztos?
"legtöbb lövéssel végződő akcióban vesz részt," ezek nem olyan helyzetek, h leadják neki ő meg döntő többségét mellélövi? (nyilván gólt is lő mint tegnap a les/neles gólnál)
"magasabb a csapat xg és ppg értéke.." nagyszerű meccs után peet mutogathatja a spíleren a pontot meg elviszi az ellen.
"ami mondjuk Jotáról " mint ahogy Jotáról nem mondható el, h tömik labdával és tizivel. Félreértések elkerülése végett vele az a baj, h hektikus egy egy meccsen nagyon jó néha nagyon szar.
Esküszöm már a kövi meccsen előveszek egy füzetet és időbélyeggel jegyzem, h mit kell nézni és elküldöm neked, de az ilyen mindenben is nagyszerű statokat én is így várom tőled melyik játékpercben lett behúzva neki
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177960 üzenetére
Na még volt egy kis időm a Pats meccs előtt. Így megnéztem neked
Te szereted a számokat.
Salah 35 meccs 23 gól ebből 5 tizi (azt már nem néztem kihagyottja volt e ezeken felül)
Son 35 meccs 23 gól nulla tizi
Mané 34 meccs 16 gól nulla tizi
Jota 35 meccs 15 gól nulla tiziNamármost salah helyett akárki rúgja az említettek közül a tizit több gólja lesz mint salának. Felsorolt 4 emberből ha reálisan nézed salah a leggyengébb és te mégis gólkirályként hivatkozol rá. Ami papíron igaz, de ha nem csak a nyers számot nézed a végén koránt sem.
És ezek csak nyersz számok, nem a pályán mutatottak. És továbbra is tartom, hogy így nem annyira nehéz.
Nyilván mást játszik mint holland, de letámadni neki is kellene. Nyert idén párharcot érdemben labdaszerzéssel? 1v1 neki is fel kellene vállalni nyer ilyet idén? Serdülőből felhozottak is játszi könnyedséggel veszik el tőle a labdát.
Feladatai hasonlóak, de semmi nincs meg belőle.
Nézzük a tegnapi meccset mindkettőnknek friss.
Fél év múlva majd megnézed a számokat és majd mit mondasz a meccsről? Nyunyóka bemákolta salah meg "pontot" szerzett a csapatnak. Mi a valóság? Salah IS bemákolt egy olyan gólt amit te sem értettél miért nem les. Wolvestől elvettek egy szabályos gólt így nem is kellett volna, h "pontot" szerezzünk.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177958 üzenetére
"milyen tudatlan sok csapat hogy nem így tesz," nem gólkirályi címet kell nyerni csapatsportban, hanem bajnokságot
"gomez is levette a pályáról" azért nem ma van április elseje
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177954 üzenetére
"ő sem fogja 30 éves" mindegy aktuálisan mennyi idős aktuális szezon teljesítménye számít. Nincs hozzáadott teljesítménye és majdnem dupláját keresi mint a 2. játékos. Én ehhez mérem.
"nem voltak túlfizetve," nem is azt állítottam, te írtad, hogy alul volt fizetve én ezzel nem értek egyet.
"ő is 120k-val kezdte" és első év után emelték is a fizetését.
"valami ötször lett a PL gólkirálya" tény. Son legutóbbival párban Son-nal pl. Ő hogy is muzsikál? Könnyű úgy gólkirálynak lenni, h a komplett csapat inkább vele rúgta gólt mint magával. Nyilván korábban voltak olyan gólja amikor egyedül megcsinálta, de a 1v1 kapussal kihagyottak aránya biztos nagyobb ha érdemben számolod nem papíron valami statisztikussal aki gyepet nem látott életében.
"haaland góljai is mákok mert" azért tőle masszívan látok megnyert párharcokat és középen labdaszerzést és abból jó meglátással passzokat majd sprint a kapu elé érkezni. Masszívan más mint salah.
Ebben a szezonban kb Hummels volt akik láttam, h le tudta venni apályáról (nem láttam minden meccsét) mások kb gond nélkül vert meg 1v1 ben.
//
+ tegnap 2-2 nél ellen 16 os sarkánál labdát kap indításból 5 védő vonalban feláll ő meg elkezdni nekivezetni egyedül véletlen se passzolva az 5 védőnek természetesen az első elvette tőle majd indultak belőle. Erre van az a mondás, h nem vak ez a ló csak bátor.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #177943 üzenetére
A 100 millios dedikalt csatar viszont hasznalja az eszet
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177947 üzenetére
"ő legalább rászolgált" 200k keresett eddig, mané 80 at és salah elhajtotta, lehet lamentálni, de azóta szar a játék elől mióta soha nem adta le a labdát és mané bedurcizott. VVD is 200k keresett egyáltalán nem volt alulfizetve salah, nyilván nem turbános szinten, de ha turbános szintet akar menyjen turbános csapatba (amíg mi nem vagyunk azok)
" itt jórészt komoly szerkezetbeli gond van " van de ez nem menti fel salah azon teljesítményét, hogy idén sem tud egy ifistát sem megverni 1v1 ben. Nyunyóka legalább 1v1 ben ha fizikálisan is de nyereget párharcokat (lefutja nem lecselezi)
"sliva is elszenvedi a szitiben" salah eddig is kb ez volt ezelőtt néha volt meccse amin megcsinálta, de góljai javarésze vagy mák volt, vagy vesztes helyzetben is vele akart góltrúgatni a csapat és állandóan neki adták le a labdát kvázi ziccerben is. Citykó megengedheti, h a kb 2 bajnokesélyes csapatnyi keretet forgassa nálunk nem fér bele.
Dawin suta tény, de salah egy grammal nem tesz többet hozzá a csapathoz és ez gyakorlatilag néma fülekre talál a sajtóba.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177943 üzenetére
"mert ki is hagy" ez oké, de én meg azt mondom, heti 350... ő a PL legjobbja és egyebek játékos ne csak mákból rúgjon be valamit, mikor semmit nem ad le egy párharcot ne, nyer érdemben és sorolhatnám,de ez a rész néma a ajtóban
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177938 üzenetére
ha mondjuk úgy jut el hozzá, h rárúgjak és onnan pattan akkor les, de így nem
érdekes az tuti, na de ez megint az, h egy ilyen fostalicska akármit beírnak neki 1 gólnak, kb nyunyókánál is szarabb, de mégis azzal van tele a sajtó, h az uru mindent kihagy
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177929 üzenetére
"amúgy salah gólját sem értem miért adták meg" mert csoki direkt avatkozott be a játékba ami elvileg annulálja a lest
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #177927 üzenetére
Haat, inkabb adtak volna meg, es akkor a Poolnak nem lenne egy ujabb nyug ez a meccs. Van igy is eleg kinja a csapatnak jelenleg.
De igy legalabb meg van nemi esely egy trofea behuzasara.
De ha meg is lenne az ujrameccs valamilyen modon akkoris a legjobb 64?! koze kerulne be csak a csapat, es meg hosszu lenne az ut a Wembley stadion gyepeig.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #177923 üzenetére
Eleg egyvonalnak tunt.
Legfeljebb a katari VB-n alkalmazott szuperlestechnologia donthette volna el, hogy les, vagy nem les.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177917 üzenetére
"már a gólörömétől felfordul a gyomrom"
most miért tök lelkesen körbefutotta a pályát
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177852 üzenetére
...aztán 2perc alatt kidől a ratyi stirling is és jöhet a hüjebumejáng... ezt a cselszkit se kicsit veri a sérüléshullám... Potter nyomhatna valami gyógyító magic-et... "reparátusz térdkalácsusz" vagy hasonlót
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
veterán
válasz DeathAdder #177849 üzenetére
Ma este milyen lesz a széljárás a Temzén?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177846 üzenetére
...ezért mondom, hogy egy Gallagher szintű gép kellene, aki lehúzott már pár szezont a championshipben meg a pl-ben és 22évesen nincs még bejegyzés az injury history-jában Arthurnak meg 26évesen 2 oldalnyi...
Phillips mellőzését sem értem, mert ő nálam nagyot bizonyított VVD hosszabb kiesése alatt... rá is stabilan lehetne számítani Matip, Konaté, Gomez sorban dől ki és jön vissza...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #177841 üzenetére
Iniesta neee...
Ő is olyan mint Robben, ránézésre már a Chelseaben is öreg volt, aztán az ember ránézésre azt hihette hogy a Real lesz az utolsó állomás...
...aztán 25 évesen elment a Bayernbe ahol lenyomott még egy laza tízest.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #177841 üzenetére
Távolugróversenyt nyert a cöröhét? Éljen 🐑💩
Ma kezdődik életed háralévő része
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177825 üzenetére
te mazochista
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #177817 üzenetére
A BvB akkor félszezon után egészen az utolsó előtti helyig esett vissza. A Poolnál nyilván mások a feltételek. Van pénz dögivel. Lehet venni egy második csapatot és megtartani az edzőt. Csak a folyamat nagyon hasonló.
Én csak azt nem értem, Klopp miért ragaszkodik a nagyobb beleszólásba amikor ilyen jól működött a scouting. Ezt kicsit olyan hiúság kérdésnek érzem, ami meglep nála. -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177825 üzenetére
pl hombár rárúgja véletlenül úgy a kapu előtt álló Darwinra, hogy simán gól lenne ha nem állna ott? ő meg majd néz, mint Lukaku a nagy birka fejével, amikor a csapattárs kapura fejelte a labdát, a kopasz fejéről meg kipattant?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #177800 üzenetére
Lókakit, vagy Lojtárót kéne leigazolnotok, hátha nálatok vissza lengene az inga!
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177805 üzenetére
TTA 24, nem kellett hozni, VVD 31 tény nem fiatal, Robo 28 kb lejobb kor, Matip 32 nem fiatal bundásból jött szerintem Klopp miatt nem "szakma hozta", Konate 23n em öreg és a szakma hozta.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy inkább feles az "egy részük már öreg, kiégett, de azok bizonyítottak elege" szitu a védelemre vetítve. Namármost itt nem tudom 100% ra bizonyítani, h a szakma hozta össze inkább is-is jön ki belőle.
"és akkor legalább látszott, hogy egy adott játékos melyik posztra érkezik és miért" Na igen ha mindenki egészséges lesz Salah, Darwin, Jota, Firminho, Gakpo, Lajos 6 játékos max 3 helyre, de gyakran előfordul manapság a 442 is igaz nem tudni, ha a keret hiánya miatt vagy egyébként is az lenne.
" és lesznek irtó nagy bukták" szerintem már vannak
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #177804 üzenetére
Szerintem inkább ennyi van a Klopp féle állandóan tűzben égünk légkörben(7 év). Ugyan ezt láttad Dortmundban is. Akkor az volt a kérdés, hogy vagy cseréled a csapatod vagy az edzőt. Klopp pedig magától ment.
Van egy pont amikor a motivációs zseni se tud már úgy hatni a játékosaira. Lehet ő maga is elhasználódik a folyamatban. Abszolút kivétel, hogy egy edző ennyi éven átt is sikeres legyen. Én ezért csodáltam mindig Alex Fergusont. Kb az egyetlen akinek folyamatosan sikerült. -
atee_13
őstag
" de volt rendszer és az eredmények igazolták" értem én, de a rendszer hogy lövi be 5 métrről a kvázi üres kaput (pl most darwin amikor a peet féle kamuhozzáértő a TV ben belemondja élő egyenesbe a kamerába, hogy semmit nem csinálhatott volna jobban. És az emberek ez bekajálják. Kapu jobb oldalánál ront középre-balra a védő + kapus, erre a darwin aki a bal kapufánál van visszarúgja b++++ jobbra ahol kb csak elakadni tud. Bal kapufa mellé kellett volna lőni középmagasan amennyire képessége engedi. Tehát gyakorlatilag csak azzal csinálhatott volna rosszabbat, hogy kirúgja a stadionból. És ilyet behívnak, h elemezze a meccset és a milliomodik ilyen agyfasza mióta spílerben bohóckodik.). Tehát a lehetőségek adottak csak nem mennek be. Hátul nagy a potyafaktor és azokat az embereket a "szakma" hozta. Robo talán az egyetlen aki tartja a szintet úgy nagyjából, de vvd arnold matip+konate folyton hibázik.
Még ezzel a tökömbököm tempóval is lehetne nyerni, ha a ziccerek bemennek.
-
addikt
Amikor a Liverpool Klopp alatt még csak a feltörés első jeleit is kevésbé látványosan mutatta, és írtam, hogy ez a csapat agyon fogja verni a Barcát, itt kiröhögtek. (aztán 1-2 évvel később tényleg agyonverte, meg másokat is)
Nagyon alul volt értékelve mindig is a középpálya futómennyisége, védekezni tudása, fizikális ütközések, pedig ez egyre fontosabb a fociban és már 5 éve is az volt. Meglátásom szerint ez volt a Klopp sikerének legnagyobb kulcsa az évek során. Nem a kapus, nem a hátvéd és nem is a támadósorban akárki, bár az ő presszingjük is sokat segített.
Szóval kiröhögtek amikor ilyeneket állítottam, hogy Lallana hasznosabb a csapatnak mint Iniesta a Barcában, aki általában csak állt mint egy f.sz és nézett miközben az ellenfél végigvezeti a labdát a kapott góljukig, mert a szakértetlen emberek a média megtámogatásával mindig ott vannak leragadva, hogy hűha milyen szép passzt adott, micsoda csel így meg úgy, Messi, Neymar, akárki. Csakhogy ez egy csapatsportág és aranyat ért az, hogy Henderson addig űzte az ellenfelet amíg az át sem tudta vinni a védelmünkig, és ez akkora érték, aminél többet a legjobb góllövők is aligha tudnak teremteni, persze a látszólagos dicsőséget ők viszik el, már amikor nem kapnak ki 4:0-ra az akkori Liverpoolhoz hasonló hozzáállású csapatoktól.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177797 üzenetére
Azért csak részben értenék egyet. Mert a baj nem az, h nincs helyzet, hanem hogy nem megy be. Eddig se kíméletlen helyzetkihasználók voltak, laptopok meg exelek ide vagy oda.
Ha most elkezded böngészni a számokat, nunes azt saccolom, hogy ilyen kialakított helyzetben, lövésben meg egyéb parasztvakításokokban a cellák elején lesz, akár salah előtt is. Megnézed a meccset és lekaparod az arcod, h kerül ide olyan aki egy egyeneset nem tud belerúgni a labdába. Utolsó 2 meccsén jobbal nem tudta eltalálni a labdát a kapu előtt ziccerben gyakorlatilag mint a kisgyerek aki nem érzi, hol kell eltalálni a labdát ahhoz, h kapu felé menyjen. Eltörve apón pattogva csálén a kaput elkerülve majdnem bedobásig gurul.
És hiába salah számai ő is gyatra helyzetkihasználó a pályán, excelben lehet találsz mást
Lajos is egészen az utolsó lépésig majdnem world class aztán jön az utolsó mozdulat passz lövés és megy a "levesbe" az akció még akkor is, ha sok próbálkozásából egy egy néha beakad.Tehát lehet betelt a pohár a "vezetőségben" érdemben akkor sem voltak jobbak a helyzetkihasználások. Akkor kevesebb volt a sérülés, több volt a szerencsésen alakuló mérkőzés. VVD akkoriban lecselezhetetlen volt, mindegy volt kit tettél mellé mindenki world class lett mellette. Ma meg VVD gyakorlatilag súlytalan, se sebességre, se helyezkedésre se mentálisan nincs még csak hasonló szinten se mint pár éve.
Én a bajt abban látom, hogy az évek alatt meglett az ellenszer a pool játékának. Gyakorlatilag annyi, h hátul semmiképpen sem lehet helyet hagyni, mivel magasan védekezünk ez gyakorlatilag könnyedén megy, gégnpressing ellen meg a megoldás az lett az évek alatt, h a hátsó emberekre támadó pool játékosok felett ívesen teszik tovább a labdát és ilyenkor ha a szélsó hátvédek nem tökéletesen érkeznek akkor egy mezei kényszerítővel a szélen gyakorlatilag kapuig szabad az út, ha valaki nem lassú, ha középre vissza tudja passzolni középre és onnan van akár 1 mp is a két cb és a szélső védők közötti üres területet megfuttatják és ennyi kell.
Salah érdemben mérkőzések óta nem nyert párharcot. (valami alibi statisztikát elképzelhető, h találni amivel mutat valami számot játékban gyakorlatilag annyit hot mint egy eliot.)
Úgy nem tudunk gólokat rúgni, h az ellenfél kapusai nem kell, h bravúrt halmozzanak bravúrra.
Ezt a felállunk és körbepasszolgatunk kb mint a kézilabdába taktikát kiismerték és mi nem tudtunk/tudunk reagálni játékban.
Lassan már nem látni olyan lehetőségeket gólokat mint 3-2 éve, hogy szöglet után megindulunk és 2-3 labdaérintés után gólt szerzünk. Minden passz elakad. És olyan játékosok is ezt csinálják akik még anno excellel jöttek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #177795 üzenetére
semmi gond, legyünk NC-drukkerek majd
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177793 üzenetére
When Darwin Nuñez fries an egg
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177787 üzenetére
következik kína
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177779 üzenetére
Tsimikasra pont nem mondanám, hogy gyenge, mert ha a számot nem nézem a hátán, simán keverem időnként Darwinnal, úgy mozog veszélyesen a kapura ma sem mondanám, hogy rossz lett volna... végezte a dolgát rendesen... szerintem ő egy jó igazolás volt nem egy TAA, de küzdőszellemben simán felveszi a versenyt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177769 üzenetére
...verjük magunkat inkább: Konaté ma nagyon szar, egy Phillips megoldotta volna simán azokat a helyzeteket, amikből 2t szoptunk
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177765 üzenetére
...ja, csak itt nem megoldják, hanem megússzák épp erre játszani meg veszélyes
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177763 üzenetére
...ez a Brentford nem jött ki a 2. félidőre, az ilyennek általában szopás a vége
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177760 üzenetére
10percen belül verni fog egy szabályosat is, meglásd
-
Richard!
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177746 üzenetére
...amikor combonrúgták?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177744 üzenetére
...azért Sára szépen helyzetbe hozta és most inkább a védő érdeme volt a mentés
Darwin legnagyobb baja az, hogy kb mindenki azt várja tőle, hogy akárhányszor a labdára néz, az beugrik magától az ellen kapujába az ellendrukkerek meg oltják folyamatosan, ami mentálisan rombolja
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #177737 üzenetére
Kicsit lejjebb görgetve pedig ez fogadott:
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #177726 üzenetére
inkább kvaracskelia
az ki? -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177709 üzenetére
conte magic
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #177673 üzenetére
Ő nem a Gáspár Laci?
#177624 forceberg: Ez igaz. Amúgy ilyenek ezek a 10-esek, amikor már nem a legfürgébbek és nincsenek a legjobb kondiban akkor is képesek varázsolni mert van az a sokadik érzékük meg eszük hozzá. Van amiben CR jobb Messinél fizikális adottságok miatt is, de ahogy a társakat helyzetbe tudja hozni és ahogy egy Modric is bárhonnan bárhogyan bárhova odateszi na az foci. Vagyis szerintem, mert én nagyon sokszor többre tarom a gólpasszt a gólnál. Tottinál is csomó összeállításban a góljai vannak kiemelve, persze jobbal ballal vannak nagy találatok ésszel is erőből is, de rengetegszer a passzai voltak zseniálisak, egy érintésből háttal a beinduló társnak is, halálpontos ütemben.
#177625 forceberg: Egy brigád volt ami megverte a VB győztes Messiéket. Naugye! Legerősebb bajnokság! Forza!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177673 üzenetére
...én olyanokat nem nézek: elég nagy törést okozott nekem az is, hogy a Wednesday sorozatban Gomez Addams-t lecserélték egy dagadt mexikói törpére
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177669 üzenetére
...vagy a vb győztes Mac Allister-t ...ha már így rámennek a vb-n nyújtott teljesítményre, mint Gakpo-nál is...
...napok óta azon agyalok, hogy fejre kire emlékeztet nagyon ez a Gakpo... aztán most ugrott be, hogy a kölcsön-Kabak-ra ...azt a srácot is bírtam és kicsit sajnáltam, hogy nem maradt...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177666 üzenetére
...mondom én, hogy középre kellene egy Gallagher, aki előre és hátra is becsülettel dolgozik (valamint nézzétek az injury history-ját: ő egy stabil pont lehetne) Hendó sajnos tényleg gyakran fos... Thiago meg egyedül ilyenkor kevés... Bellingham meg elúszik? Tielemans is csak pletyka volt? ...az Enzo Ferrarit meg viszi más?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177663 üzenetére
...azért akadt tegnap pár komolyabb blokk meg Darwin is legalább 2szer hozta Sárát 100% ziccerbe
...kíváncsi leszek, hogy AlOx helyére ha jön Gakpo, ő mennyire rugdos be mindent... kurvajó lenne, ha egy Jota szinttel indulna neki ...na meg ez is mi volt már, hogy többször Thiago zárt vissza kulcspillanatban nagyot menteni? neki se ez lenne az első számú feladata, de erre volt most szükség
-
addikt
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #177655 üzenetére
Esélytelen...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177655 üzenetére
...ez kérdés? ki nyert vb-t? ...Haaland kint sem vót
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177611 üzenetére
mar az elsonel is ugy orult mintha o lotte volna
mondjuk salah se volt szomoru bar parharcot nem nyert 45 perc alatt. egyszer raesett a vedo kapott egy szabadot es ennyit tud felmutatni -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177606 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #177593 üzenetére
Simán jó ez a Bóvli, fogalma sincs hogyan zajlik az élet az öreg kontinensen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #177592 üzenetére
Mindenhol azért nem a nép elbutítása a cél, mint nálunk...
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #177574 üzenetére
skriniar, barella, brozovic és bastoni, akik nálam érinthetetlenek lennének. mindenki más mehet jó pénzért, bár a horvátban szerintem max 2-3 év lehet csúcs szinten, onnantól nem hiszem hogy lehet tovább nyomni a 12+ km/90 perceket (meg 120 perc alatt 16 km fölöttit, mint a vb-n sikerült)
szerk:
ez sem rossz, 2018-ból: [link]
Dejan Lovren with a great story about Brozovic: “Before the World Cup final he ate 2 kg of salami, two crossaint’s and drank Coca Cola but still ran 15km without a problem. When I asked him how, Brozo pointed to the sky and said: Salami, Salami”[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #177572 üzenetére
gagliardini + gosens kereten felüli játékos
de tibi a holland labdazsonglőr távozásának is örülne szerintemdarwin+lautaro+lukaku - xg hegyek kevés góllal
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177566 üzenetére
"ilyenkor tényleg nem nagyon kell aggódni " szerintem meg pont, h aggódni kell, mivel nem konstans amit nyújt így nem tudod előre mikor nem lesz suta, jelenleg kb hót suta minden mák nélkül.
Sokra nem megyünk vele, ha egy kieső jelölt ellen mondjuk egy sokgólos meccsen lő 2 őt amikor meg kaparás van a 3 pontért kihagy minden helyzetet."meglepne, tavaszig én kőkemény top4 harcra számítok" vesztett pontokat nézve 2 pontra van a Conte csapat akik a 4. helyen állnak. "Papíron" minden meccs nyerhető jan végéig csak a Chelsea elleni lehet necces, de hazai pályán leszünk és Potter se nagyon varázsol abrabandában. United aki előttünk van játszik a Citykóval és at Arsenállal, reményeim szerint mindkettőt bukja
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #177566 üzenetére
üres a kassza, csatár meg nem nagyon van. szerintem a serie a-ban jó lenne amúgy.
van az 1000 éves dzeko (aki jó idényt fut különben), a sokszor gól ellen beoltott lautaro, a formán kívüli lukaku és az argentin grillmester, ez nagyon vékony.
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #177561 üzenetére
Johetne az interbe kolcsonbe, ha lukakut nem sikerul fogyokurara birni
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177561 üzenetére
Nekem az tűnt fel az utolsó 2 meccsen,hogy eddig azért néha jól is el tudta találni a labdát/vagy gólt összekaparni, de ezen a 2 meccsen gyakorlatilag egyetlen egy jó húzása nem volt a kapu előtt. Ami azért aggasztó, ilyen Peetfelék hiába hajkurásszák, h sok helyzete van majd bemegy, egy árva zsámolyról is egyszer bepattan a labda előbb utóbb csak sok perc kell hozzá. Ha még az a kis ''jóság" is kiment belőle ami a vb előtt volt, h szerencsétlenkedett, de gólokat hozott és csak a szerencsétlenség maradt akkor ott vagyunk ahol apart szakad, csak könynebbek egy valag pénzzel. Pedig épp azt néztem, h ha nem alakúlnának tragikusan a meccsek akkor kb jan vége feb eleje top 4 már meglenne. De rúgott gól nélkül nehéz lesz nyerni.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177558 üzenetére
"azóta tudjuk hogy a fizuja át van konvertálva signing-on feebe, meg az egyéb ügynöki, apunak járó díjakkal legalább a duplája de lehet háromszorosába is került"
De azóta azt is tudjuk, h minden pénzt megért, különösen a citykónak akinek nem gond a lové mert fossa a gólokat még ebben a kibaszott bő és erős keretű libafoskék bandában is felfelé tud kilógni.
/// jah és grátisz neked
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #177557 üzenetére
Haalandnál az csak a kivásárlási ár, azóta tudjuk hogy a fizuja át van konvertálva signing-on feebe, meg az egyéb ügynöki, apunak járó díjakkal legalább a duplája de lehet háromszorosába is került, valószínű sosem lesz nyilvános a pontos összeg, szitinél bizonyítottan csalnak és trükköznek, ez kiderült már az UEFA-tol is, ne legyen kétség annyira telibeszarják, a bevételeik is a világ vicce, és arra nem hajlandók hogy legalább egy kamu wordpress home paget 1000 dollárból összeüssenek mindennel együtt, még arra se veszik a fáradtságot ennél a NER mosodák is több effortot tesznek bele
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177550 üzenetére
" jó esetben egy PL top4-ért menő csapatba jó lehet" Én is pont ide lőttem volna be.
De akkor mondom/írom a problémámat.
Erre a legyen meg a Top 4 célra bőven jó a jelenlegi keret. Akkor meg minek holland átigazolási rekordért idevenni "töltelék" játékost? Más a sztori ha pl egy túrbános újkastély lenne a csapat mert oda pont jó lépés lenne.
Nem olcsó, fizetése se tinipénz lesz szerintem. Tehát te reménykedsz Bellingham gyerekbe... Darwin horror lové, most Gapo nem kis lové. Bellingham mikor legutoljára figyeltem a sztorit a dortmund állítólag valami 130 milla alatt szóba se áll senkivel és ez még a VB előtt volt, na nem mintha valami olyat mutatott volna a VB n hogy emelni kellene az áron, de dortmund tuti fog. 150-200 alatt nem lesz realitása. El tudod képzelni, hogy ilyen irányú igazolások után beleférne még?Arról nem beszélve, hogy csak bukni tudsz rajta szinte. Ekkora összegért kb be kellene robbanni a PL be. És ha be is robban akkor hozza a várakozásokat. Én azt mondanám, hogy 10a 9 hez, h nem hozza ezt. Norvég gyerek valami 75 volt és rendesen berobbant. Árban már minimum a duplája teljesítményben meg kicsi az esély, hogy 1 szezon után dortmundból valaki megint megcsinálja az unbelivibal-t. Sokkal inkább lesz egy Sancho szaga a dolognak nagy pénzért.
És nagyon remélem, hogy nem az lesz a jövőbeli cél, hogy legyen meg a Top4, de ha ehhez ilyen 40-50 millás igazolások kellenek akkor meg csukjuk be az akadémiát mert így fölöslegesen megy a lové rá.
Itt van ez az Eliot meg a Carvajho gyerek. Nem akadémia, de megértem, ha nincs horror lové megvesszük fiatalok kis fizetéssel, mikor nincs más játszatják őket majd belejönnek alapon. Az ilyen irányúra azt mondom, hogy nem jó, de kispénz kis foci. Nyerni nagyot tudsz vele, mert ha befut akkor kispénzért lett relatíve "nagy játékosd" de az, hogy ilyen 50-60 millás igazolással egy hangyafasznyival jobbat hozol a két tininél öregebben nagyobb fizuval ez számomra totál érthetetlen anyagi szempontból az eddig kb a pool nem fizet meg senkit áron felül mítosz után. Már Darwinnál is furcsa volt, de mots már olyan mintha ez valami pánik lenne, h venni kell valakiket mindegy milyen áron.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177547 üzenetére
1- "ezt bizonyíthatja hogy az agytrösztbázisból szállingóznak el az adatalapú döntéshozatal kulcsfigurái " ezt látni, majd kérdés hol kötnek ki köv szezonban. Lehet csak jobb ajánlatott kaptak., de bármi lehet.
"így az eddig sikeres rendszerigazolások helyett" azért itt én tennék fel kérdéseket. Oxlén, Keita, a tinik 10+ os igazolások egyik se ragadt benn, Miamino, Nunes(itt azt sejtem Lijnders jelölöd majd meg). Nem mondom, h tragédia az arány, de azért a sikeres meg a adatalapú nem annyira kéz a kézben van szerintem. Keita rengeteg cikkben ki volt emelve, h a laptopos emberünk erőltette mert kijött az excelben, h milyen jól passzol és illik a csapatban. azért az egy 60 millás melléfogás volt Nunes 80, Salah számokat hozza mutatott játékot nekem nem.
2- Gapo sztorihoz, mindegy, h hirtelen kellett 35 milla nekik vagy nem, úgy ítéled meg ő olyan játékos akiért a PL címért BL címért lehet menni? Én nagyon nem ismerem VB-n láttam félárat is sokallanám érte. United meg nem nagyon hoz bomba igazolásokat talán Bruno aki nagyon bejött nekik, gyanítom ez a Gapo is kb a következő langyosvíz lett volna a sorban, de cáfoljon rám.
Bónusz
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177545 üzenetére
pedig a hirek vb elott arrol mentek, h a klubbok mar megallapodtak, de gy szerintem, h nyert egy vb-t duplazodott az ara azt meg nem fizetjuk ki ezert nem ertem a gapos sztorit se ennyiert
most furodtunk be nunessel erre jon a kovetkezo potencial
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177543 üzenetére
aligha lesz 25 milla
-
veterán
válasz DeathAdder #177537 üzenetére
Ez nagy baromság, inkább a Nyíl szokott eredményhez igazítani.
Vagy megváltozott Gyurka is?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
BenHans
addikt
Amúgy lehet ezen filozofálgatni, hogy mi a jobb, 70 perc csúcsfoci és kiesés, vagy 20 perc foci és továbbjutás. Szurkolói kötődést és érzelmeket ne vegyük bele.
Lényegében a nem "topfoci" az lehet egy tudatos taktika is, meg eleve ha nem jön a várt eredmény akkor felmerül a kérdés hogy mi számít topfocinak.Bőven megvolt a szépsége az első Mou Chelsea-nek is.
Valahol még mindig ott lehet a legjobb megoldás ha egy csapatnál megvan az egyensúly, tud többféleképp játszani és az edző jól alkalmazkodik az eszköztárához, aktuális kondícióhoz stb, majd ezt formálja az aktuális ellenfelekre. Legfeljebb az lehet antifoci, meg fos, amikor a támadás legapróbb szándéka sincs meg és ha véletlen átkeveredik a labda a túloldalra, a szöglethez is csak páran szállingóznak oda.Klopp sem tolja 90 percen át a csúcsfociját, főleg nem akkor amikor sok a kényszermegoldás sérültek miatt. Pep szereti labdával kontrollálni a meccset különböző intenzitással, míg Mou hol átadja a területet, de a Rómánál is látszik hogy tudatos tempóváltás van és hirtelen megjön a játék és a labdabirtoklás is (a helyzetkialakítás meg is van, topban van ebben a Roma, csak hát a kihasználás).
Szerintem nem igazán lehet élesen megszabni, hogy mi a csúcsfoci meg mi nem, de az tényleg nehezen védhető aminek az eredménye sem hozza az elvárásokat. Nyilván beérhet, főleg erősítéssel, lásd Arteta, a csapatán látszott is hogy van benne fantázia, de sokszor nagyon rezgett a léc, még ha sok bekapott gólról nem is ő tehetett hanem súlyos egyéni hiba.
Fogalmazzunk úgy hogy megérte nem a modern dobjuk ki azonnal baromságot követni, mert összecsiszolódott a csapatával. A legutóbbi meccsükön is, hiába kerültek hátrányba, a meccs képe miatt végig éreztem, hogy valami nagy balszerencse kell hogy itt ne nyerjenek.[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #177530 üzenetére
Nyilván ezért ment valamelyikükhöz a bl cím.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177523 üzenetére
fiatalítottunk pár évet ...és még mindig nem értem, miért nem szállnak ringbe Gallaghar-ért
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177521 üzenetére
legyen flop... de legalább olyan flop, mint Origi, aki csomó fontos meccset megnyert nekünk
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177498 üzenetére
most olvasom én is csipás szemmel
én se értem mit akarnak ezzel a gyerekkel
nunes 2.0? videód van?
Nem az, hogy betalált, ahogy betalált. Azt a labdát salah vagy darwin agyatlanul izomból belebombázta volna 20 cm ről a kapusba. Kisgyerek meg patikán megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #177503 üzenetére
Pedig már felpolírozta ten Hágot.
Van egy pár sérültünk...
A Chelsea Football Club az Atlético Madrid játékosát, Joao Felix-et szeretné szerződtetni rövid távú kölcsönbe hogy a szezon második felében megerősítse Graham Potter csapatának támadószekcióját!
Joao Felix a szélső poszton játszana, ezáltal Kai Havertz középcsatárként tevékenykedhetne.
Todd Boehly a hírek szerint hajlandó gyorsan lépni az üzlet megkötése érdekében. Spanyol források szerint az üzlet kölcsönajánlat lehetséges vételi opcióval valósulna meg.Forrás: McGrath Mike | Daily Telegraph
Én annyira nem voltam elájulva JF játékától a VB-n, de egy kölcsön esetleges vételi opcióval még müködhet is.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #177508 üzenetére
37+13 misi lett elvileg.
Amivel o lett a Psv legdragabban eladott jatekosa. Egy sajat termekert ez nem is rossz. Felfedeztek, felneveltek, aztan jo zsiros penzert jo haszonnal eladtak.
Az uzlet egyben Hirving Lozano 45 millios top transzferjet is atadta a multnak. Korabban a mexikoi jatekos volt az ugynevezett eindhoveni csucstarto.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz DeathAdder #177503 üzenetére
Én max. egy Patrick Kluivert light-ot láttam benne a VB-n.
-
addikt
válasz DeathAdder #177500 üzenetére
Nekem nem tetszett a vb-n. Bár azt leszámítva semmit nem láttam játszani.
Olyan MU-s igazolásnak tűnt.[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177486 üzenetére
akkor fogalmazzunk úgy, hogy: repül, mint a
lepkesirály, csíp mint a méh"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177484 üzenetére
én picit magasabbra is tenném őket, mint a brighton, mert merészebbek és tetszetősebb focit tolnak ...amibe néha azért belebuknak és visszaüt...
ui: este Stevie kimegy a meccsre? volt csapata játszik a volt csapata ellen... ha kimegy, van egy tippem melyik páholyba ül
[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
válasz DeathAdder #177473 üzenetére
Citynél ilyen probléma legalább nincs
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177473 üzenetére
KD-nál azért 10 éve sajnos nem lett olyan dicső a jelen... Darwin meg? én látom benne az akaratot... küzd, mint a barom... néha sajnos túlságosan barom, de ha fejben kicsit összeáll és kiszakad a gólzsák, szerintem jó lesz ő sokáig görcsösnek látom... bizonyítani akar rohadtul, ha már ekkora az elvárás és ennyit letettek érte és ez a helyzetkihasználás rovására megy...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177454 üzenetére
...az, faszomíró és pöcsorrliszon után neki is járna valami stílusos név, mert rászolgált és a bodrikutya túl hízelgően hangzik
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177452 üzenetére
szoftverében volt fél másodperces lag
...a bíró amúgy jól elnézte a bodrikutya ámokfutását... nem tudom, hogy ha lett volna var, a Carvalho-s esetnél szóltak volna-e, hogy menjen mozizni és osszon egy pirosat
-
veterán
válasz DeathAdder #177408 üzenetére
Nincs véletlenül angol útlevele? Akkor 4x-es lenne a szorzó
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177406 üzenetére
Nem hiszem, h kifizetik az árát. Így, h VB győztes lett kb lett rajta egy 2x szorzó. Már ma olvastam a szitykót is érte.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177399 üzenetére
"Több ilyen játékos kéne " csapat köré, segédedzőnek stb stb, de nem a kezdőbe vagy a padra
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177397 üzenetére
Mennyivel jobb volt Lamert előre
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177391 üzenetére
...amúgy még mindig nem tudom kinek a fejéből pattant ki az ötlet szűk 10 éve, hogy a 'poolba Balotelli kell ...durva, hogy 20 évesen oda-vissza járta az olasz-angol bajnok csapatokat, majd pár év után már alig tudtak tőle szabadulni... és még most is csak 32 éves... új szoftverrel még 2 vb is simán benne lehetne mostantól számítva
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #177391 üzenetére
olyan képességei nem soknak van amilyen neki volt
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #177378 üzenetére
...az oké, hogy milyen nevek nem fértek be, az meg a másik, hogy a védelmük abszolút nem volt stabil egy marokkói védelem hozzájuk képest oktatott...
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177378 üzenetére
Védelemben ok, de kp? Kapus poszt? Mondjuk Hugó inkább stabil közép hibák nélkül mint bravúr.
Előre van egy Bappé, de azért látszik, h mi az ellenszere, mondjuk igaz ehhez kell egy Desamp is, akire kb azt tudnám mondani, h nem vak ez a ló csak bátor Nála azért élnék a gyanúval, hogy az a Bappé középre és jön a tinicsatár, nem a játék olvasása sokkal inkább előre eldöntött forgatókönyv.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #177342 üzenetére
Csattban jobban nyomja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest