-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #185549 üzenetére
mondjuk annyiból jó volt ez a nagybevásárlásuk, hogy hátha nyáron akciósan tudunk venni tőlük pl Gallagher-t, Mount-ot vagy valami hasonló jómunkásembert ...mert kiadás oldalon tuti nem fognak tudni csökkenteni a friss szerzemények azonnali eladásával (ki lenne az az idióta, aki pl. egy Mudryk-ot kivásárolna a mutatott teljesítmény alapján?)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #184768 üzenetére
be van épülve a stadion lakóházak közé nem tudom, mit tudnak vele kezdeni:
- holnap elkezdjük a felső szinteket beépíteni büfének/retyónak
- bővítjük a stadiont, kap mindenki a háza tetejére +2 szintet, hogy 10000fő helyett 30000 legyen a stadion befogadóképessége... "bocs ha nem fog besütni a nap még annyira se a lakásokba, mint most""Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #184768 üzenetére
hogy ez gyönyörű next level csúcsfutball volt csak sajnos bekaptak hármat úgy mellékesen.
hehe
mou mindig hibás, ezt megtanulhatnád!
aztán könnyen lehet hogy 3, már leírt ex-mu-ssal fogunk kezdeni a bl-döntőben
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #184267 üzenetére
KTE meccseket akkor végképp ne nézzen senki mostanában
az elmúlt 2 hétben 6 ponttal loptak meg minket: csak néhány egyértelmű ítélet
- paks ellen a kecskeméti csk testhez szorított könyökére rúgták a labdát: büntető, 2. sárgával kiállítás (így azért 1 félidő előnyben elég volt a fordításhoz) ...mellesleg ugyanezen a meccsen volt egy paksi vállról kecskeméti vállra pattanó labda, amit helyből ellenünk fújt büntetőre a bíró (var itt szólt azért neki, hogy ilyet tán mégse kéne)
- honvéd ellen volt tiszta kezezés, amire nem kaptunk büntetőt... kalimpáló csuklóval ütött bele a honvéd játékosa a labdába... talán nem is vizsgálták ...a honvéd meg a gólját úgy szerezte, hogy hátulról felrúgták a kecskeméti játékost és ebből indult az akció- fradi bukhatott volna 2 pontot a vasas ellen, ahol egyértelmű büntetőt nem adtak meg a vasasnak (asszem tiszta kezezés volt, nem olyan "testhez szorított könyökre 1 méterről rárúgott labda")
...oké, akkor is lenne 4 pont különbség, ha kecskemét +6, fradi meg -2 ponttal állna... nem is álmodoznék akkor sem a bajnokság megnyeréséről, viszont izgalmasabb lenne a szombati meccs, ahol 1 pontra csökkenhetne az előny ...de most úgy áll, hogy szerintem ott rohadhatunk meg a pályán, akkor is a játékvezetés lerugdos minket még a dobogóról is
...ezek után a tegnapi meccs teljesen tiszta volt aki kőkemény szopatást akar látni játékvezetői oldalról, kezdjen el KTE meccseket nézni és utána átértékel sokmindent
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #184209 üzenetére
ja, az ex-római különítmény, ráadásul hakan adta az első gólpasszt.
ott lehetett volna a harmadik is
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #184016 üzenetére
Nem tudom, ahogy olvastam, még azt sem határozták meg, hogy kik az érintett felek, illetve a joghatóság is kérdéses, vagyis hogy melyik bíróság tárgyalja. Szerintem bőven el fog húzódni év végéig, ha nem lesz valamiféle vádalku. De ez a plusvalenzás ügy megnyithatja Pandora szelencéjét, mert sok klub alkalmazta könyvelésében ezeket a fiktív/túlinflált nyereségeket. Meglátjuk. De hogy ennek a sportként értelmezett futballhoz még az allegriballnál is kevesebb köze van, az biztos.
Kiegészítéshez: igen, ha nem tetszik az FIGC döntése, akkor is beleszólhat az UEFA, nem csak ha elhúzódik az ügy. Értelmezhetik az FFP megszegéseként ezt a kihágást. Bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #183970 üzenetére
Allegri meg lehet nem a legszebb focit nyomja, de nézd meg, ott az eredmény.
Milyen eredmény? A győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Az meg nincs. BL-ben 6 meccsből 5 vereség. Nincs más, csak lélektelen, korhoz semmilyen szinten nem illeszkedő, teljesen idegen futball, elképzelés nélküli bunker, aztán hátha XYZ majd megoldja, 10-15 perc futball/meccs maximum a bajnokság egyik legjobb/legdrágább/legértékesebb keretével. Mindezt rekordpénzért a bajnokságban. Én ezt nem tudom nézni, ennek nem tudok szurkolni. -
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #183966 üzenetére
na helló, merre kószáltál?
korrekt
most egész jó passzban van az inter valóban. és mivel a milan lesz az ellenfél a bl elődöntőben (!!!), így még bl-döntőre is esélyesek vagyunk azt gondolom, simán... mialn ellen mindig jók lehetünk. galliardini ide v oda
a döntőre persze már nem maradnak kérdések -
venember83
nagyúr
válasz BenHans #183966 üzenetére
Juve remélhetőleg úgyis el lesz tiltva
Simán lehet. Sőt, mint írtam, még jó oldala is lenne ennek az eltiltásnak. Jöjjön az olasz vagy európai szövetségtől. De ne menjünk ennyire előre az időben. Még 4 forduló a bajnokságban, plusz még 2 meccs a Sevilla ellen. Mondanám, hogy Maxi állása a tét, de nem hiszem, hogy reális esély lenne az elküldésére, a következő féltucat meccsen nyújtott teljesítménytől függetlenül. Mindegy, tanulni kell az elengedést így az élet előrehaladtával. -
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #183064 üzenetére
...élőben néztük, körülöttünk a debreceni drukkerek itt már hátrányban nagyon szidták a kecskeméti srácot és kiállítást követeltek (csodálkoztam is, mert hiába a távolabbi térfélen volt, tisztának láttam... és ezért szedtem le az ismétlést, hogy újranézhessem) fiunk szókincsét pedig bővítették... mondjuk nekem is vissza kellett fognom magam, hogy ne örüljek túlzottan a kecskeméti góloknál, mert a legjobb kilátás nem a vendégszektorban volt, hanem a hazai sűrejében
ui: úgy látom sokról nem maradtam le a 'pool meccsen, mert az egyetlen érdemleges esemény egy Nottingham csere volt a 30. percben (a 14% labdabirtoklásuk 62 passzal és 50% pontossággal kemény... remélem a 2. félidő tartalmasabb lesz)
ui2: ja KTE amúgy a 2. félidőre szokatlanul ráaludt... a bekapott gól talán jó ébresztő, hogy ilyet többet nem szabad engedni
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #183061 üzenetére
...mondom én, Nagy Krisztián és Horváth Krisztofer a 2 legjobb a csapatban Belényesi meg a védelem stabilitását adja... de rajtuk kívül mindenkire szükség van... kecskeméti Alisson is bravúrokat szokott néha mutatni van elképzelés a játékban (és ezen a meccsen még nem is spilázzák túl... néha olyan begyakorolt figurákat is mutatnak, amit nb1-es meccseken ritkán látni)
mutatom, hogy a srác a 93. percben hogy segített be a védelembe a Loki ellen ő az egyik személyes kedvencem... végigmelóz minden meccset becsülettel és a hosszabbítás végén bedobásra ment tisztán egy ilyet...
ui: 'pool meccs első félidejét csak olvasni fogom asszony gyűlöli a focit, de a KTE meccsek családi programmá váltak itthon
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #182846 üzenetére
úgy volt, hogy hosszabbítunk vele, de 4m/évért? az nem kevés pénz azért.
szerk:
sanszos a derbi, inzaghival el kell hitetni, hogy ez igazából olasz kupameccs lesz.szerk:
correa is betalált[ Szerkesztve ]
-
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #182805 üzenetére
Azért ilyen volumennél
Milyen volumenre gondolsz? A Juve nem volt kimagasló az ügyletek számát vagy értékét tekintve.
A Radio24 munkatársa, Giovanni Capuano azonban rámutatott, hogy 2018 és 2021 között, a vizsgált időszakban, a Juventus korántsem kötött kimagasló számú vagy összegű átigazolásokat az olasz klubokkal.
A Juventus összesen 22 ügyletet regisztrált ezen időszakban, míg az Inter 26 ügyletet, a Juventus 177 millió értékben könyvelt el pénzmozgást, míg a Milan 267 millió euró értékben, s ebben a sorban megemlíthető még a Roma 235 millió eurós, a Milan 233 millió eurós, illetve a Napoli 183 millió eurós forgalma, ami mind túlmutat a Juve által elkönyvelt értéken.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #182805 üzenetére
Igen, Maradona nevét viselő egyesület el akart venni a Juventustól két bajnoki címet, plusz a 15 pontos büntetés fenntartása mellett kampányoltak. F@szom, ennyi erővel kampányolhattam volna a CONI-nál, hogy fizettessék ki a klubbal (vagy Paraticivel, Agnellivel, nem érdekel, hogy kitől jön a lé) az elmúlt tíz évemet, amit blogírásra fordítottam, kb. ugyanolyan releváns lett volna ez a kérés is. Érdekes hely ez az Olaszország.
Ui. Szerintem nem lesz ítélet, hanem visszaküldik a FIGC-hez további indoklásra, s esetleg majd ott mérsékelhetik. Nem nézem ki egyetlen olasz hatóságból sem, hogy kellően tökös lenne egy döntés felvállalásához, mindegyik csak maszatol és hárít.
Uui. Pletyi van mindenről. Vádalkuról is, de mindenről. Viszont! A Juve részvényei tegnapi zárásra 4%-ot javultak, január óta nem volt ilyen drága a részvény. A tőzsdén talán tudnak valamit. Vagy csak próbálkoznak, hátha sikerül lyukra futni, ki tudja.
Ringman: Pogba nyilatkozta nemrégiben, hogy az emberrablási kísérlet vagy fegyveres fenyegetés rossz hatással volt rá, s ennek tudható be a felépülésének az elhúzódása is. Nos, lehet, hogy nála tényleg kiváltott valami negatív hatást ez a pontlevonás. De őt valószínűleg az is hátráltatta volna, ha egy reggel más madár énekel az udvarának az egyik fáján.
[ Szerkesztve ]
-
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #182443 üzenetére
Egy másik beszélgetésben a szövetség elnöke, Franco Carraro arra kérte Paolo Bergamót, hogy segítse a Laziót, miután az előző meccseken több hátrányos döntés is érte őket.
„Vasárnap Milánóban játszanak, ez objektív szempontból nézve nehéz meccs, és segítő jobbot kell nyújtanunk nekik.”
Franco Carraro ezt követően mással beszélgetve is hasonlóképpen nyilatkozott: „A Lazio igazságtalan döntések sorozata után érkezik, Rómában játszottak, és nem kaptak meg egy egyértelmű tizenegyest. Arra kértem Paolo Bergamót, hogy legyen óvatos.”
Szerencsére a Juve B-be sorolásával sikerült megtisztítani az olasz futballt, s mindenki megkapta a büntetését. Ma pedig már minden a legnagyobb rendben megy, persze csak a Juventus kisiklásával, legyen szó fiktív tőkenyereségről vagy alternatív bérezési módokról.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #182436 üzenetére
Mily meglepo.
A kovetkezo edzo is recommended by Ronaldo altal lesz kinevezve.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #181874 üzenetére
Rummenigge pedig egy igen derék embernek tűnik a nyilatkozatai alapján.
Vagyis a te nézeteidet vallja, úgy érted, nem? Németországban sokan ellenzik az általa promovált irányokat pl. az 50%+1 elv eltörlését s a külföldi tőke beáramlását illetően.
A cikket meg szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz BenHans #181731 üzenetére
" nem szabad Salah szeleburdiságára írni mindent"
Mindent nem írok rá. De azért azt se hallgassuk már el ami rovásán van, mert valahogy nagyon csak az egyik oldal van hangsúlyozva. Sokszor leírtam már azt is, h ez a fostalicska kézilabdás körbepasszolgatom játék, se működik, hogy tele vagyunk egyéni hibákban. És ha figyeled azzal kezdtem, h majd milyen jók lesznek Salah számai mikor a pályán mutatott játéka meg szar. Amit továbbra is tartok.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz BenHans #181725 üzenetére
Te komolyan nem érted?
27 percben nem létezett olyan futball mozdulat ami rosszabb lett volna annál amit csinált.
Nem adja be, ne jó de ez van, megtartja visszapasszolja kivezeti oldalra végeláthatatlan sokasággal lehetne sorolni. De ehelyett ő gyakorlatilag indította a citykó gólját. Ez a szótári példa, h "Ezt ennél jobban nem lehet elbaszni".
Mitől best of off Salah ha kb azt amit előtte Jota kb 10 perccel összehozott neki ő nem tudta ismét megtenni és ezzel döntően befolyásolta a mérkőzés sorsát?Ha tényleg nem érted ott nem neki kellett volna kapuig menni, hanem beadni a középen tök üresen felfutó Jotának és nem nem akkor mikor agyonlassította az akciót és szenvedett kb a 16 sarkánál, hanem akkor amikor átvette a szélen a labdát. Erre hoztam példának Marezt, h annak a játékszituációnak az a megoldása és nem egy világklasszistól, hanem egy PL szintű játékostól.
Hidd el nincs bajom a Rómával még szimpik is ha olasz vonalra terelődik a foci, De nem érdekel Jóska és az ő produktuma.
-
atee_13
őstag
válasz BenHans #181720 üzenetére
Tisztázzunk 2 dolgot.
1. Hetekben volt vitám itt a Salah best of sztoriban. Ahol említettem, h nem a számait vitatom, hanem a pályán mutatott teljesítményt. Mai ismét egy tökéletes példa. Szipi szupi egyéni statisztikanövelés. Jota megcsinálja neki a gólt amit fordított helyzetben ő önzőn elbaszott volna. Aztán összehozta a 2 gól mínuszt a csapatnak. De természetesen ma is ő a sztár.
2. Pool hogyan nyer nem nyer. Erős csúsztatás részedről a 80% kukába, meg DeathAdder közünk nem volt a meccshez állítása. És nem, nem azért mert a 90. percben már ez ne lett volna igaz.
27 percben 2-0 helyett 1-1. Félidőben vezetéssel mentünk volna szünetre (nyilván feltételezés, de nem irracionális). Ez nekünk mentálisan megnyugtató és önbizalomkeltő míg a citykónak frusztrációkeltő.Pool hányszor kapott ki úgy hogy jobb volt és az ellenfél kb 2 szer jutott kapuhoz ellenünk és berúgta? Sokszor. Mi is megcsinálhattuk volna, a felét 100%, ha ugye nem ez történik. Annak hogy nem lett közünk a meccshez a 90 percre vastag oka Salah elpackázott helyzete.
És most lehet azon elmélkedni, h én csak kitalálom, h ott a 27 percnél be kellett volna adni, csak a baj, h nem én találom ki, az a játékszituáció. Nem az, h majdnem a 16 ig tologatom míg a középen érkező nem tud előrébb kerülni mert les, őt meg beérik és nyakán vannak és nem is tudja beadni.
Ezt tökéletesen megmutatta Marez nemsokkal később, gyakorlatilag ugyan az a játékszituáció. Beadta középre, nemvárta meg míg nyakára érnek vagy beérik a felfutó társat.Nem tudom garantálni mi lett volna ha 2-0 val fordulunk. De az biztos, h ha az egyik félidőt 2 góllal megnyered vagy csak megnyered akkor nem lehet azt állítani, h nem volt közöd a meccshez.
De ugye mi lesz ezután, majd ezt (és töméntelen ilyen mérkőzés volt) elfelejtik 1-2 hét/hónap múlva és jön a Salah Bestof forever aztán a pool meg mehet az EL vagy oda se. Én POOL-nak drukkolok, nem Salah egyéni számainak.
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #181708 üzenetére
Alit én akkor dobnám ki, ha fél éven át Karius módban lenne... talán egyedül azt sajnálom, hogy Kellehernek pont mögötte kell másodkapust játszani, így kb semmi lehetőséget nem kap... roppant szimpatikus a srác és baromi jó kapus... valaki nagyon jól fog vele járni, ha elengedjük... sőt akkor fog igazán nagyot ugrani majd az értéke, ha folyamatosan lehetőséget kap és megmutatja, mit tud
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #181596 üzenetére
...csak a 60. perc körül kapcsoltam oda... dolgoztak rendesen a skótok, spanyolok meg már idegállapotban voltak Robertson is jó volt
...az a legszebb, hogy a klubrivalizálást milyen szépen el tudják felejteni válogatott meccsekre
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #181535 üzenetére
ne vedd a szívedre, csak leírtam hogy eléggé hozni tudták a négyet, évet meg nem tudtam fejből mondani amikor nem jött nekik össze, csak az volt meg hogy mourinho alatt volt zsinórban az a 2 szezon amikor nem jött össze
dátumokat amúgy is szarul jegyzem, azt sem tudom gondolkodás nélkül rávágni h melyik évben lett a bajnokság és Bl behúzva
amúgy épp ezért csinálták jól, mert nagyon ritka hogy az ún. big klubokból mindegyik egyszerre erős legyen, és ők oda mindig be tudtak férni, és Levy ennél többet nem is akart. Viszont Contéval tényleg azt hittem hogy ezt a helyzetet különösen nagyon fogják élni, de igazából csak kb. a szintjükön sikerült tartania őket.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #181170 üzenetére
...a cselszi?.. ugyan
ugyan ugyan.....hogy lesz?.. city-münyten győztese megy a madrid ellen elődöntőben, igaz?
tehát onnan majd madrid megy döntőbemásik ágon meg valamelyik olasz lesz. elképzelhető, h nápoly
szóval madrid-nápoly döntő várható.
és akkor ott meg már nyilván véget ér a szimpatikus kiscsapat hattyúdala.
hófehérke 4x is nyerni fog -
venember83
nagyúr
válasz BenHans #181165 üzenetére
Én ezt értem, és mint Romát nem utáló személy meg is értem. De mi a fenéért kell folyamatosan más csapatokról beszélni? Miért merül fel a Lazio és a Juve egy sikeres EL-kör után? Miért kell előre magyarázkodni, hogy egyes csapatoknak már nem is kellene versenyben lenniük, és BL-kiesőként semmi keresnivalójuk az EL-ben? Ezt csak úgy tudom értékelni, hogy már előre betárazza és élesíti a magyarázkodást, ha esetleg kiesne a Roma. Ez nem méltó egy ilyen múltú, kaliberű edzőhöz, még ha nyilvánvalóan vanak keretbeli gyengeségek, amiken eldőlhet a kiesés. Halkan megjegyezném, a Juventusnál is alig bevethető Di María és Chiesa, mert folyamatosan sérülések merülnek fel, Pogba már vicc kategória, ahogy Bonuról sem nagyon lehet beszélni, szóval még egy jóval bővebb keret esetén is előfordulhat, hogy a szerencsétlen sérülések miatt a csapat nem bírja a 2-3 porondon való kb. párhuzamos megmérettetést.
EL-ben pedig szerintem te is aláírnád ha igaza lenne az öregnek és olasz döntő lenne.
Én késdöfésként élek meg lassan minden egyes edzői nyilatkozatot, szóval nem tudok erre egyértelmű igennel válaszolni, és gyanítom, hogy őszinte választ vársz.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #180839 üzenetére
a kézszabályon meg pontosítani kellene, mert egyszerűen nem tudja a bírói kar konzekvensen alkalmazni.
-
veterán
válasz BenHans #180549 üzenetére
Ha lett volna topikfoci, vittem volna pár db-ot.
Gyakorlaton addig kuncsorogtunk, hogy hagy csináljunk ezt-azt az esztergával...
Megkeresem majd otthon, valahol lehet még pár darab. Utólag visszagondolva életveszély...Aztán jöttek a műanyag talpas cipők, vékony hosszúkás kőkemény műanyag stoplikkal, na azok sem kellemesek...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180479 üzenetére
Amúgy így kell megnyerni egy Mou és Allegri fémjelezte csatát, dinoszauruszok harca egy egyre lassabb és nívótlanabb Serie A-ban. S nem rosszindulatból, rossz szájízből, vereség utáni csalódottságból minősítem így a bajnokságot (s korántsem gondolom egyedül így, lásd Ringman több megnyilvánulását), de vicc, ami folyik a Napoli mögött, nélkülöz mindenféle minőséget, kiegyensúlyozottságot, profizmust stb. S valószínűleg a helyzet csak rosszabb lesz, mivel nyáron további távozók lesznek, azt meg már télen is láthattuk, mennyire van tele a klubok kasszája, így érdekes lesz pótolni azt a pár minőségi távozót.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #180262 üzenetére
Szerintem se egyoldalú tévedések voltak, nyilván a hazai csapat volt fölényben így talán az ellenük hozott hibák voltak a látványosabbak, de a másik oldalon is voltak érdekes döntések.
Az a vicc hogy a skyban erről végig hallgatnak, mintha soha semmi rosszat nem mondhatnának a bírókról, és soha semmi következménye a hibáiknak, mintha csak valami parancsuralmi rendszer lenne... bezzeg a játékosokat.. azokat tudjak szapulni
A magyar közvetítésben szépen elmondta Baumstark a véleményét kommentátorként, az mondjuk üdítő volt, és másnap is ugyanúgy felkelt a nap.amúgy
Jose Mourinho has 𝙢𝙤𝙧𝙚 red cards than any other player in Serie A this season after picking up his third on Tuesday
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180232 üzenetére
"Fatti i caz*i tuoi. Ti prendono tutti per il c*lo, vai a casa, vai a casa"
Az olasz már csak ilyen szenvedélyes nép, tudod ezt jól. Ha belefér, hogy interista és napolis ügyészek/bírók/jogászok hoznak döntést a Juventus kapcsán, akkor talán ezen sem kellene meglepődni. Amúgy egy ideális világban ez természetesen teljesen vállalhatatlan, és igenis büntetést érdemel. Gondolom, ezért is idézték be úgy a játékvezetőt, mint Mourinhót. Remélhetőleg nem csak látszatintézkedés.
Felőlem aztán legyél felháborodva, szíved joga. Akár jogos is lehet, nem néztem a meccset, csak azért egy Cremonese ellen mást vártam a Romától. Most meg jön ez a magyarázkodás. De természetesen jogod van hozzá. Én is nehezen viselek el bizonyos dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180229 üzenetére
Korainak érzem már a juventusozást, de persze megértem. Úgy tűnik, ez a juventusozás maximum akkor kerülhető el, ha a Juve a Serie B-ben tanyázik, egyébként nem.
Arról nem.beszélt a mester, miért nincs a Roma a dobogón, így a Juve lepontozásával? Én azért a legjobb négybe vártam a farkasokat, a Juve büntetésével ez ugye már dobogó, de nem úgy tűnik, hogy ez összejönne.
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #180214 üzenetére
Nyugi, mindjá' hozzák Mourinhot Mérgükben kivásárolják őt is végül.
Jó kérdés.
Lehet azt hitte a befektőti kör, hogy valami karóval/bottal/fadarabbal labdátütögető amcsisportbanjóvana, hogy sok játékos, meg valami báb fölé az jó lesz a nagy betűs sportnál is... de ez a nagy betűs LABDARÚGÁS, s nem valami jöttment amcsisport, itt még a labda is kerek, s nem ült rá senki!
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #180077 üzenetére
a délolasz nápoly se egy álom hely, csak faszább helyek vannak náluk ott a csizmaszáron
(bár nekem róma is csalódás volt a romantikus hájpja után, majdnem akkora csalódás mint párizs)meg talán a nápoly is annyira tekinti magát olasznak kb mint a lpooliak angolnak. micsoda analógák vannak itt kérem
amúgy ebből a szempontból tényleg kíváncsi vagyok a newcastle hogy fog boldogulni, amikor majd ugyanazt a sztárocskát fogja csábítani madrid, barcelona, párizs, london is a világ pénzéért
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #180032 üzenetére
Csak egy szermüveg van rajtam, a sajátom.
A hosszabbítása legalább két évig húzódott, nekem nyilvánvaló, hogy egyik fél sem akart mindenképpen megegyezni. Ő minél több pénzt akart, ha pl. de Ligt keres 10-12 milliót, már nem emlékszem pontosan, CR 30-at, akkor neki is jár x összeg (most ez mindegy, hogy 8-10-15 millió), viszont covid után emlékeim szerint nagyon sokat volt sérült, pedig előtte az egyik legjobb szezonját hozta CR mellett, de akkor meg úgy tűnt, ő akar minél magasabb bért kibulizni, azért nem hosszabbít. Eleve az ilyen 1,5-2 évig elhúzódó tárgyalásoknál számomra kérdéses, mennyire is akarják a felek azt a hosszabbítást, mindegy. A bére meg, hát, ne haragudj, de a Romától nem is lehet annyit kérni, mint a Juventustól, lásd a fenti összegeket, nyilván nem akart lemaradni a kereten belüli rangsorban. És igen, a Juventusnál a sérülékenység fokozottan előjön, például akiket mondtál, nyilván ezzel a vezetőség is tisztában volt, s ha hosszabbítanak, akkor nem 2-3 éves hosszabbítás lett volna, 4-5 év meg azért nagyon nagy lutri lett volna, ha figyelembe vesszük, milyen rengeteg sérülés van a Juventusnál, s milyen sérülékeny is volt Dybala az utolsó 2 évében (20/21-ben 21 meccset hagyott ki, míg 21/22-ben 18 meccset), és nyilván nem cserének szerződtették volna, hanem főszereplőnek.
-
venember83
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz BenHans #179710 üzenetére
Mou első turnusában ez működött, a másodiknál már kevésbé. Most meg nálunk a káoszban, azt is el tudom képzelni, hogy új vezetőséget is igazolunk.
Conte vs Mou versenyben utóbbira jobban ugrik mindenki.
Kepa "be lett törve", állítólag Mount a nagy lázítóember.
(#179712) forceberg:
Pont a napokban volt szó róla, hogy nyárra Bólé célpontja lesz. -
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #179693 üzenetére
pedig így volt, de mit is vársz egy gerinces mendes féle portugál ügynöktől? ez a dolga
mondjuk a cselziből még ki is néztem volna hogy képes harmadszorra is belevágni valakibe
a flop Lukakut is visszavették mégegyszer 120 millióért biztos ami biztos
mephi666 - na de kérem, Hákpó már beérte own goalt az idei házi gólkirályunkat előre megyünk nem hátra
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #179567 üzenetére
...az a legrosszabb, hogy nincs semmi következmény: 10éve pl-ben a retek atkinson művelt időnként cifrákat a 'pool ellen, most meg oda jutottunk hogy ott van a var segítségnek és a játékvezető+varszoba és kb minden meccsen hoznak néhány olyan döntést, ami miatt hónapokra el kellene őket tiltani csak az elmúlt 2 napból ott volt az Arsenal meccs, ahol illett volna a kapust kiállítani... tegnap Rashford tisztán ment a kapura, megcsinálta a cselt, buktatták úgy, hogy a labda közelben sem volt és semmi? (ez csak 1-1 kiemelt jelenet a sok közül mindkét meccsről) ...a Roma és Juve meccset meg akkor nem is láttam kellene egy teljesértékű játékvezető a varszobába, aki bármiért rászólhat a pályán levőre, hogy "menjen ki megnézni egy kétes szituációt, a plusz időt meg hozzátolják a hosszabbításhoz" ...mellékesen ott van legalább 3 segítő a szobában, aki figyeli a pályán az eseményeket és ők a velük egy légtérben levő főnöknek jelentenek... ha ezek után így belenyúlnak a meccsbe a hibáikkal, akkor félretenni az egész brigádot legalább fél évre ...csak valószínű soha nem lesz ilyen regula, mert a var bevezetésével csak annyit értek el, hogy "finomabban" nyúlnak bele a meccsbe... felelős meg annyi van, hogy nincs egy sem
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #179567 üzenetére
Legalább van mire fogni, ennyi a lényeg. Elmaradt büntetőre, kiállításra, Pogba sérülésére. Vesztesek mentalitása, ennyit tudok mondani. Ennél a francia csapatnál kb. csak erősebb létezik európai porondon, minden magyarázkodás teljesen felesleges, miután egygólos vezetés tudatában még a Nantes ellen is visszaállt a csapat a kapuja elé. Torinóban.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #179535 üzenetére
Ne vedd ennyire komolyan
btw, engem pont a sótlan Harasztik idegesítenek, a mindenkinek mindenáron való megfelelés, aztán ahogy néhány vérmes szurker jogtalanul úgy érzi elfogult a csapata ellen csinál egy magyarázkodós jutub videót
Akkor coming out én kedvelem Egrit, ahogy mérsékelten érzékelteti hogy mindenkit utál, aki nem brazil és fasza kommentátor is, pedig én aztán epét hányok mindentől ami megtestesít a joga bonito kultuszt, a szélsőséges egyénieskedést.
atee_13 - szerintem semmi gáz nincs velük. De lehet nem vagyok releváns, én a Juvet is bírom meg a Bayernt is. Tibi gyere rám
[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #179400 üzenetére
Kis adalék... Á nem fújt ellenünk.
Nem tudják hogy van kamera a kijáróban?
Orsato is ott üvöltötte Cristanténak a baromságot, kép és hanganyag készült arról hogy elmagyarázza mit miért fújt és konkrétan nem tudta a szabályt, de utólag csak a szokásos ejnyebejnye járt.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #179385 üzenetére
A Pariss most egy kisse meg van fogyatkozva valami virus altal, es tobben betegeskednek.
Igy ennek fenyeben nem varatlan a Monaco tobb golos vezetese. A Parissnak inkabb azon fohet a feje, hogy jovo heten a bajorok ellen ezek kozul ki tud palyara lepni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #179322 üzenetére
hátteréről ezt sajnos nem tudtam: ezeknek a fiataloknak már 10éves koruktól kellene egy jó agyturkász, aki irányba rakja őket, hogy ne legyenek ilyen könnyen befolyásolhatók... mert hát jönnek az irgalmatlanul nagy pénzek, haverok jönnek-mennek, viszik a hülyeségbe... kevés már az ilyen Carragher/Buffon/Totti/Gattuso típusú játékos, akinek 1 klub létezik a pénz a legerősebb motiváció, amivel 1 évtizedes hűséget is sokan a kukába dobnak (pedig a heti 100ezres fizetésekkel világi bolondnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne tudja megalapozni az egész rokonságnak a hátralevő életét... mert hát akár 22évesen is jöhet egy olyan brutál sérülés, hogy utána a profi focit abba kelljen hagyni)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #179322 üzenetére
Bizonyos szempontból jól mutatja a megtévelyedett fiatalságot, aki minden irányba akar menni egyszerre, annyi felől kapja az impulzusokat, aztán jól összezavarodik, s kisiklik. A Galata hátha jó lecke lesz neki, aztán mehet a Milanhoz vagy akár az Interhez, azt sem bánnám. Csak legyen belőle minőségi matéria az olasz válogatott számára, ne Balotelli vagy Cassano féle elpocsékolt tehetség. Náluk azért valamivel agyasabb, talán.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #179275 üzenetére
[link]
Roma’s Pinto on Zaniolo ”If i believe I’m so good & should make X as salary, but when I leave Roma the only clubs making a true offer for me are Bournemouth & Galatasaray, maybe I’d consider it’s not only Pinto who’s bad at his job, something isn’t right”Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4