- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #152413 üzenetére
volt ott minden:
Wenger és Mourinho is kiakadt az angolok döntőt érő 11-esén, amivel több baj is voltJosé Mourinho és Arsène Wenger is arról beszélt, hogy szerintük alapból be sem kellett volna fújni a tizenegyest,
ami előtt ráadásul két labda volt egyszerre a pályán, a második pont az akció közepébe csöppent,
a büntető elrúgása előtt pedig lézerrel zavarták a dán kapust, igaz, Schmeichel elsőre így is hárítani tudott.gyak. betolták a döntőbe a házigazdát.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #152326 üzenetére
Amíg volt RTL Spike, addig lestem az rtl csoport csatornáit.
Azon ment a Cobra11, de már megszűnt. Mármint a csatorna.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #152070 üzenetére
Gicnaccal fogja nyomni? Ő is valahol a Sombrero ligában tolja.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #151904 üzenetére
Könnyen lehet, hogy a Chelseabe való szerződéséből nem lesz semmi, ha olyan a diagnózis.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #151896 üzenetére
...játszott. Kár a sérülékenységéért.
Il Nostro Calcio, június 11.:
"A négy védő mindegyike háromvédős rendszerben gyúrta végig szinte a teljes pályafutását, bár mindannyian játszottak már ebben a rendszerben is. Bonuccival kapcsolatban (évtizedek óta) az a kérdés, hogy képes lesz-e párharcot nyerni, ha nem liberót játszik, Spinazzolánál pedig az, hogy kibír-e egy fontos meccset sérülés nélkül."
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #151883 üzenetére
Mondom én, hogy Dooku használja az erőt... azt mondjuk nem értem, hogy a jedi-k meggyőzőerejét hogy sikerült neki a 11es kapcsán ...na mindegy, vissza kell adni duplán
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #151746 üzenetére
Az UEFA felfüggesztette a fegyelmit a három klubbal szemben, majd levélben tájékoztatta a klubot a jövő évi BL-részvételükről. Ennyit arról, mennyit ér egy madridi bírósági papír, amit aztán továbbítanak a svájci illetékes bírósághoz, mely aztán felveszi a kapcsolatot az ott székelő UEFA-val.
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #151623 üzenetére
az internél jövőre szerintem nem elvárás a bajnoki cím sem, mikor eladjuk hakimit és szerződést hosszabbítunk dambroval, ranoval és úgy néz ki kolarovval (!!!), joao mario, nainggolan, vidal, lazaro vsz. továbbra is itt marad, érdemi érkező a láthatáron sincs.
és azt sem venném készpénznek, hogy lautaro marad.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #151620 üzenetére
Majd megoldják. Nem hiába jutottak ilyen szintre, van maffiózóvénájuk, másképp nem megy.
Te most akkor Simone Inzaghit is utálod a laziós múltja (játékos + edző) miatt? Azért kérdezem, mert annyira nem figyeltem a sajtóval szembeni tevékenységét, de nem tűnt úgy, hogy kirívó dolgokat mondott volna. Viszont a Lazióból edzőként kihozta kb. a maximumot éveken keresztül, a teljesítménye nehezen megkérdőjelezhető.
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #151498 üzenetére
Van itt még hely, csatlakoztak a svédek is.
Ne bántsd a magyart...Jó kis meccs volt amúgy.
Piftuka: "Aztán helyettük behívnak egy a csoportkörben már kiesett csapatot. Mondjuk a magyar válogatottat..."
Nem látom hol kell aláírni.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Piftuka
veterán
válasz BenHans #151514 üzenetére
Köszi a megerősítést! Mondjuk ha a két lábnak kellene a vonalon maradni, akkor még könnyebb volna ellenőrizni.
Sőt... most, hogy van a VAR, aztán minden eszköz adott hozzá. Ám ezen aztán nem veszünk össze.
No mindegy... én végtelenül sajnálom az egészet.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz BenHans #151416 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a szabályban volt (és talán még mindig benne van) az a kitétel, hogy előrefelé egyáltalán nem mozdulhat a kapus. Ha a gólvonalon hagyja a lábát, ha nem.
Oldalra vetődhet, de pl. az oldalra cselezést (szigorúan a lécek között, mert azokhoz és a hálóhoz nem nyúlhat) is csak viszonylag a közelmúltban engedték meg a szabályzatban.
Bárhogy is... summa summarum:
Ha a rúgó játékos folyamatosan kellene mozogjon a rúgásig, a kapus egyik lábával sem moccanhatna el a gólvonalról (oldalra sem), és a bírók tényleg visszarendelnék, szankcionálnák a szabálytalanul elvégzett büntetőket, akkor lenne rend, és igazságos lenne minden 11-es rúgás.
Sajnos ez soha nem fog megvalósulni!
"Aquila non captat muscas."
-
paatrick
őstag
válasz BenHans #151416 üzenetére
Mikor lassították én is direkt figyeltem hogy ott-e a lába a vonalon, és az egyik még ott volt az elrúgás pillanatában. Amúgy simán visszafújták volna szerintem ha előrébbről ugrik. Azért is mutatta a bíró kb 10 mp-ig hogy várjanak az ünnepléssel, mert addig visszanézték hogy szabályos-e.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #151194 üzenetére
Idegesítő a stílusa nagyon... igazi hisztikirálynő
Érik a spanyol-francia? Az is egy szép menet lesz
Ui: ja és a spanyolok a csodafegyver Thiago-t be sem vetették
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
paatrick
őstag
válasz BenHans #151068 üzenetére
Azokat a kontrákat kínos volt nézni. Lukaku ugyanazt próbálta meg 3x egymás után, és ugyanúgy nem sikerült egyszer se Carrasco meg még mindig azt hiszi csak az övé a labda.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #150976 üzenetére
Na majd Lollandia végigmegy mindenkin... ezek a csehek küzdenek, mint az állat
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #150899 üzenetére
Pedig Bonu azt mondta, hogy tudják, hogy Ausztria az eddigi ellenfeleknél jobb csapat, de a csapatmunka a legfontosabb, mert 1+1 az nem 2, hanem több is lehet... Ennyit érnek akkor a meccs előtti játékosnyilatkozatok? Meglepő... Pont Bonutól, a válogatott oszlopos tagjától, a Juve korszakos zsenijétől ilyen mellébeszélést...
Kicsit komolyabb hangnemben: eléggé várom a Bonucci utáni korszakot, marha szerencsés a faszi, hogy először Chiello és Barza mellett játszhatott, most meg de Ligt és/vagy még Chiello ott van, hogy kijavítsa a balfaszságait. Mert ugye láttuk a Milannál, mennyit is ér/tud ez az ember a pályán. Ehhez képest meg ott van a legjobban fizetett futballisták között, és sajnos kétlem, hogy Allegri helyre rakná őt, legutóbb is végül Bonu jött ki győztesen a mester kontra játékos meccsből, hiába ültették kisszékre BL-meccsen, hiába távozott a Milanhoz, csak visszatért, csak elvette az amúgy talán még nagyobb idióta Benatia elől a játéklehetőséget, az elmúlt években meg csapatkapitányt is csináltak belőle sokszor. Bár igaz, Dybalán is volt sokszor az a karszalag. Nem igaz, hogy ennyire nincs már súlya a csapatkapitányi tisztségnek.
Bonu 34 éves, a transfermarkt szerint ér 8 milliót a játékjoga, közben meg keres nettó 6,5 milliót évente. Ez még Ramsey-nél is abszurdabb, pedig nála is érdekes az arány, a ő piaci értékének megfelelő összeget fizet ki a klub bérként bruttóban évente: 14 milliót érhet, nettó 7 millió eurót keres... Hátha sikerül tőle most nyáron elköszönni. Neki is szép hosszú szerződése van, 2023-ig érvényes, Bonut viszont 2024-ig el kell viselni.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #150881 üzenetére
És akkor ott van Belottid is
Időben lehozták a szarnautovicsot, mert most elgurult volna a gyógyszere bárki bármit mond, ez akkor se a bunkerező olasz válogatott... volt pár unalmas szakasz a meccsen, de ennek ellenére támadtak sokat és több esetben szerencse+kapusbravúr védte az osztrákokat
-
Ringman
nagyúr
a barella-verratti nem igazán működött, ott jött a kettős csere, pessina+locatelli állt be.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
Sosem értettem az ilyen edzőket klubcsapatban sem. Ha a 2. félidőben nincs semmi változás, gyakorlatilag a kaput nem találták egy el egyszer sem, akkor minek vár a 84. percig a cserével
-
addikt
válasz BenHans #150727 üzenetére
Fordítsuk meg. Aki nem szereti az UEFA-t az már egyből ShameLeague meg Perez lover? Nem éppen.
Am nyugi, csak csipkelődés volt, nem kell mellre szívni.Félreértés ne essék abra óta utálom a klubfelvásárlósdit, ebbe beletartozik kroenke is, mocskosul szíven ütött anno, hogy felvásárolta a klubot, de attól még Arsenal szurkoló maradtam (98 óta szurkolok egyébként). Eleve meg kellene tiltani UEFA szinten, hogy ez a mesterséges lufi fújdogálás létezhessen. Mi az, hogy egy orosz, arab, amcsi meg akármilyen besenyő, csak úgy felvásárolhat egy nemzeti klubot, amit pénzmosodának használ? Lelketlen szar az egész. De nyilván akkor a mélyen tisztelt UEFA emberei is szegényebbek lennének.
Szóba került, hogy miből vásárol az Arsenal (régen még felelősen gazdálkodott a klub, lejáróban volnának a stadion hitelek, sajna rendkívül szimpatikus módon a legdrágábbak a meccsjegyek, ami ugye egy ideje ugrott, meg nyilván silent stan is rakja bele a lóvét, de ő azért a futottak még kategória a többiek mellett.)
Nem vagyunk álszentek. Nem is az a lényeg, hogy miből hanem az hogy mi a SZAR-t vásárol az Arsenal. Biztos jó ez a Ben gyerek, de pont középhátvédből lehetne Dunát rekeszteni nálunk. Ez az átigazolási politika, ami itt már évek óta megy az nem vezet sehova. Pepe se annyira szar mint amennyire nálunk tűnik, csak nem a labdabirtoklós többnyire meddő mezőnyfölényes rendszerbe való, mi a fenének hozták akkor ide? Azért, hogy sanlehi kicsit megfejhesse a klubot, de ez volt David Luis, Cedric, Pablo Mari stb. esetében is. Szóval szakmai kvalitás nélkül, csak az ablakon kibaxott, meg az ügynökök zsebét tömködő pénz.
Itt van Saliba. Gyerek kora óta Arsenal FAN és nem a bullshitelős benyalósok közül való. Valódi Arsenal fan cefet jó is minden csapatában, erre egy percet nem játszatják még a ligakupában sem, inkább kölcsönbe küldözgetik (Mustafi+David Luis kezdővel OMG) Végre megszabadulunk a ballaszttól, most meg elvileg nyakára hozzák ezt a Ben Watson-t is, hihetetlen. Ilyen Özil, meg Ramsey Juve ingyen témákba még bele se mentünk. Hihetetlen.Remélem lesz ez még jobb is.
Go Gunners!
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #150733 üzenetére
Kifizetetik az elit ligából való kilépési kötbérekből Amibe Perez behúzott mindenkit
Volt is valami erre utaló mondata...
Úúú, meg is kerestem! Egészen pontosan így szólt!
„Szeretnék egy olyan tanult elnököt, aki nem fenyegetőzik. Ilyen egyszerű a helyzet. Jó lenne, ha vitatkoznánk, nem pedig elrettentenének minket. Folytatjuk a munkát. Nem kell sürgetni az ötlet elvetését. A Real Madrid szurkolói nem hülyék. Nem bánnák, ha hétköznaponként topcsapatokkal mérkőznénk meg. Egyelőre egy klub sem hagyta el a Szuperligát, mert nem fizette ki az ezzel járó büntetést. Azt nem árulhatom el, ez mekkora összeg.”
Lehet megoldotta okosba kilépési-kötbérekből az átigazolási zsebpénzt
Forrás: nso
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz BenHans #150724 üzenetére
Megy már ott a 'bótolás a háttérben nyugi.
Szerintem megvárják és egyben jelentik be a kettőt (ehhez az kell, hogy az EB-n a franciák elköszönjenek - bárhol is legyen az ). Ha ez összejön, akkor a legnagyobb és legerősebb csatárkettős lesz ez most a teljes futballtérképen!
Pár napos hír:
Real Madrid: Egybehangzó spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid mindenben megegyezett Erling Haalanddal a szerződés feltételeiről, a spanyol klubnak már “csak” a Borussia Dortmunddal kell közös nevezőre jutnia az átigazolási díjat illetően. Ez azonban egyelőre nem tűnik könnyű feladatnak, hiszen míg a Real első ajánlata 110 millió euró volt, addig a Borussia 150 millió eurót akar látni a norvég csodagyerekért. A hírek szerint nagyjából valahol félúton, 130 millió euró körüli összegben fognak megegyezni a felek, ha minden jól alakul. (Marca, AS)Szerintem a Real a hosszú-hosszú-hosszú évek alatt sokat bizniszelt Raniola-val - van már vele tapasztalatuk. így a megállapodás vele könnyebb lesz.
Ez a Dortmundnak is rengeteg pénz!
Kounde --> Chelsea 70M Ł
hmmm... jó biznisznek tűnik... vele aztán tényleg erősödhet a Chelsea.
Thiago Silva előtt le a kalappal. Ő is a legnagyobb harcosok között említhető, akik az átlag-életkoron túl is a legmagasabb szint felett űzik a labdarúgást - de azért már ő is 37 éves lesz szeptemberben. Kellett is egy komlyabb utánpótlás a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #150724 üzenetére
Pont a Roma meccsei amúgy nem szoktak rosszak lenni, a Roma - Samp akár jó is lehet, de nem mindegy, hogy a Samp helyett mit mond? Roma - Levante? Betis? Zaragoza? Espanyol? Ez a párosítás mennyi embert érdekelhet? A közönség és az UEFA elég komolyan beárazza az EL-t már jó néhány éve. Qrvára sehol nincs a BL-hez képest az EL.
Amúgy én is kíváncsian várom, mit lép majd a nyáron a két spanyol óriás úgy, hogy milliárdos adósságban csücsülnek. A Juventusnál az Exor valószínűleg tőkét emel majd a mercato után, a 3-400 millió euró viszont nem Mbappé leigazolasára fog menni szerintem, hanem a kissé elszabadult adósságállományt fogja mérsékelni.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #150018 üzenetére
Tibi mit érezhet ilyenkor, amikor CR7 sz*patja Mülleréket?
Az is szép, amikor Jota fejelni tud Zorroék közt
Ui: nem akarom elkiabálni, de ezek ellen a franciák ellen az 1-1 nagyobb eredmény, mintha ezeket a németeket 1-0ra vernénk
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149910 üzenetére
Nem sok hely volt ott, de odarakta ilyen tempós kontrát mikor láttam én magunktól utoljára?
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149896 üzenetére
Ejj, Szalai off... most kezdek akkor aggódni
Ui: mondjuk Niko se rossz, de kérdés, mit okoz ez a kényszerű gyors változtatás
Erre a teknős kilövi a most beállt Nikolicsot
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149894 üzenetére
Főleg, hogy ebben a 20percben teljesen játékban vagyunk... csomó esetben szabályosan meg se tudják állítani pl Sallait
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #149851 üzenetére
a pályán lévők BL, EL, PL győztes klubok legjobb játékosai között vannak, csak használni kéne tudni őket, dánok is mit játszottak, pedig ott tényleg nincsenek nagy nevek, szószgét már klubfoci szinten is kegyetlen nagyot bukott, mondjuk én nem számítottam másra tőlük, lehetne itt 11 Messi, beszari foci lenne akkor is
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149849 üzenetére
Fantasztikus, ahogy elpasszolgatnak a skót 16ig, majd vissza a sajátig, újra a skótig, vissza a sajátig... most ez a James elrontotta és kirúgta a labdát a picsába
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149707 üzenetére
Nekem nem a románok hiányoznak, hanem a norvégok Haaland a legnagyobb név, aki hiányzik a csapatával együtt
-
simondr
senior tag
válasz BenHans #149538 üzenetére
"Az Arsenalban a hiánya fog feltűnni igazán"
Én ugyan nem szeretem a pezsgőt, de aznap mikor hivatalos lesz az eligazolása bontok egyet
Rendkívül lassú, körülményes és buta. Igazi fék az Arsenalban. Mióta ő rendszeresen játszik nálunk, azóta 5. helynél sose sikerült előrébb végezni.
a 90% passzpontosság papíron nagyon szép, ugyanakkor ezeket hátra és oldalra szokta osztani, de az idén mutatott 1gól+2gólpassz 2500 perc alatt önmagáért beszél.
Arról nem is beszélve, hogy ha meccs előtt nem veszi be az 1 levél xanaxot, akkor a 20.-40. perc közt esélyes hogy kiállítattja magát.Kíváncsi leszek hogy az olaszoknál illetve Mourinho alatt hogy válik be, de az biztos hogy ha valahonnan, az Arsenalból nem fog hiányozni.
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #149457 üzenetére
úgy tudom, hogy nem az a bajuk az olaszoknak, hogy csinálnak ilyen "valamit" ananásszal, hanem hogy ezt pizzának merik nevezni ...svéd/norvég népeknél meg létezik banános verzió, az se lehet rossz... a ketchupra amúgy én is rohadtul mérges tudok lenni: volt hogy balaton környékén nem épp olcsó helyen rendeltem pizzát, amihez nem hoztak öntetet... kértem, mire hoztak egy nagy flakon ketchupot ...nem sznobizmus részemről, de valamire való helyen tanuljanak már meg szószt készíteni... szerintem bármelyik szakácspalánta egy félórás gyorstalpalón képes megtanulni és nagy mennyiségben gyártható, hűthető, eláll... olcsóbb is, mint a ketchup...
-
Viktoár
addikt
válasz BenHans #149330 üzenetére
"A magyarok ismét büszkék a válogatottra."
Tehát örüljünk a 3:0-nak? Még mindig fejben van gond, mert 1 gól után összeesünk mitn a 3 napos krémes.
84 percig álltuk a sarat ez becsülendő (noha 90 percig tart a játék) és kaptunk egy ratyi gólt. Ez megeseik nincs szerencsénk, de utána a hátralévő 5 percben miért kell még 2-őt bevenni? Az 1:0 megsüvegelendő lett volna de ez meccs végi összeomlás...hát mindennel eltölt csak büszkeséggel nem.
Üdv:Viktor
-
bandus
veterán
válasz BenHans #149330 üzenetére
birom ezt a mindenkori szovetsegi kapitany narrativat. a magyarok mindig buszkek a valogatottra, mindig elote tekintenek, mindig tanulnak. nekunk a bab is hus, a hideg porkolt is finom.
nincs gond a mai teljesitmennyel, csak azert szar dolog egy vesztes csapatra buszkenek lenni, erted
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #149101 üzenetére
„A legmagasabb szinten futballozok 18 éve. Nem igazán zavar a jövőm kérdése.” - mondta Cristiano Ronaldo a portugál válogatott sajtótájékoztatóján. „Ha 18 vagy 19 éves lennék, akkor valószínűleg nem is aludnék, és csak a jövőn gondolkodnék.
Most viszont 36 éves vagyok. Maradok-e a Juventusnál? Ez most nem számít. Bármi is történik, a legjobb döntés lesz.
Jelenleg az Európa-bajnokságra koncentrálok, nyerni akarok, és szeretném, ha pozitív gondolataim lennének az elsőtől az utolsó meccsig.”
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #148646 üzenetére
Nincs az az ideológiai erőszakolás mint a PL-ben (bár ott Zaha sem térdelt, de ő néger, ha egy fehér maradna állva gondolom felrobbanna az internet), de a tér megvan itt is adva, az angolok tuti térdelni fognak, ők azzal magyarázzák hogy náluk is rengeteg fekete van aki rasszizmus áldozata, amit el is hiszek, csak ne egy olcsó amerikai kampányszlogennel kommunikálják ezt, és ne a futballpályán, ahol elvileg tilos a politika.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest