- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- TWD: Dead city röviden
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Richard! #221656 üzenetére
Inkább azt nézd meg, milyen volt a győztes gól. A 96. percben ekkora gyíkok hogy lehettek? A két gólt összehozó embert le kell igazolni a bárkába, pont ilyen balfaxok kellenek, illenének a csapatba az ilyen kreténkedéseikkel.
De lehet a Bájern fog rájuk szemet vetni, idén eddig nem bohóckodott még eleget a Minjaecano páros.Szóval jött a favor az ellenfél balfaxságával, ha már a tizit nem sikerült belőni.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
válasz Richard! #221350 üzenetére
Minőségre biztosan nem és itt látható, mennyire tönkretette az európai focit a Chelskij, a Ciky és a fhansziák: lóf.sz játékosokért is tízmillió eurók repkednek, mert megtehették, hogy bárkit megvegyenek akármennyiért. De Bruyne sosem igazolt volna a Cikybe, ha nincs végtelen pénzük, a régi mederben kikötött volna a 3 nagy olasz, a 2 nagy spanyol, a MU, vagy a BM valamelyikénél.
https://www.coreinfinity.tech
-
grizlisandor
veterán
válasz Richard! #221350 üzenetére
Jó lenne nem csak kiragadni mondatrészeket:
"Hogy akarnak változtatni, mikor Amorim ragaszkodik a taktikájához, de nincs megfelelő mennyiségű és minőségű játékos hozzá?!"Az Ámor féle három belső védős(5 védős) rendszerbe és a hozzá tartozó taktikához nincsenek meg a posztra megfelelő profilú játékosok. PremierLeak ide vonatkozó adása
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #219598 üzenetére
ott a pont: ez volt a 3. meccse, előtte 6-8 perc elég volt neki a sárgához... szerintem nála a legegyszerűbb lenne, ha már a pályára lépésekor mutatná a bíró a sárgát, így meg van spórolva ez a kör
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz Richard! #219556 üzenetére
Egyszerűen, csak el kellene már felejteni, ezt a "minél több magyar játékost a csapatba" című bullshit nótát. Eddig, a három gólból kettőt, tisztán Pászka, meg Botka hozta össze, ráadásul Pászka, már hónapok óta nem is játszott bajnokin.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #219412 üzenetére
low risk high reward, volt rá valami minimális esély hogy beválik, bukni nem lehet rajta, valami 10m-be került, megpróbálták. szükség mondjuk nem volt rá
am semmilyen félihiteles forrás sem ír a fentiekről
Ernő: With Federico, he missed a complete pre-season and then goes into a league where intensity might be higher. That makes it difficult for him to make the step. It's a big disappointment for him that he's going out of training sessions all the time.
-
Egon
nagyúr
válasz Richard! #219316 üzenetére
Azért a C ligától előrébb vagyunk szvsz.
Nem lesz egyszerű bennmaradni az A ligában, de a jobb kalapok miatt mindenképp fontos lenne. Más kérdés, hogy van-e értelme kijutni mondjuk egy VB-re, ha ott sz*rrá vernének. De kb. ugyanezt gondoltuk 2016-ban, és az egy igen jó szereplés lett...
A kijutás ellen kb. csak az szól, hogy tudnak vele takarózni, és az évtizedek óta fennálló problémákat megint sikeresen a szőnyeg alá söprik azok a körök, akik k. jól élnek ebből az egészből..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
DeathAdder
veterán
-
őstag
válasz Richard! #218429 üzenetére
Igen ad a pontozás támpontot. Viszont nem mér mindent. Pl. egy gólszerzőnél csalóka, mert egy csatár góllal tud extra pontot szerezni míg egy védőnek nemigen van ilyen extra lehetősége. Meg pl. Dominiknál fontos a labda nélküli munka, de azt nem méri.
Viszont itt egy kis pontozás akkor pl. Sofascore szerint:
PL 23/24: csapatátlag 7,12 Dom: 7,15
PL 23/24: csapatátlag 7,08 Dom: 7,04
BL 23/24: csapatátlag 7,08 Dom: 7,3Minden meccsét megnézem, sőt YT műsorokat is, külföldit is. Azt látom, hogy nagyon sokan elismerősen nyilatkoznak róla külföldi oldalakon. Meg sokan szidják is. Vagyis akkor hogy van ez? Általában azt látom aki elismerően nyilatkozik az elemzésekkel is meg tudja indokolni. Aki szidja meg csak fröcsög. Pl. én is, de mephi666 próbáltuk megindokolni, hogy miért volt rossz a Gakpo labdája, de ellen indok nemigen volt csak annyi, hogy béna, mert kihagyta. Vagy ki mit vár? Pl. hiába bírálják a gólhiány miatt, ha Slotnak jól van így, mert olyan munkát elvégez amit más nem tud vagy akar.
Való igaz, hogy teljesítménye alatt játtszik ami önbizalmi problémákra is vezethető vissza. Nagyon sok energia az, hogy hétről hétre csak fut és teszi bele az energiát és nem igazán veszi be a csapat. Csak meg kell nézni hányszor hozták ziccer helyzetbe a két szezonban? A talán 9 gólja összesen hány olyan volt amit tisztán neki szántak és ziccerbe hozták egy valóban jó labdával? Nrem is az az érdekes hány gólja van meg mennyit hagyott ki, hanem hányszor volt igíretes vagy a legjobb helyzetben és nem kapta meg.
Tavaly nem voltam rest egy meccset kikockázni. 40 szitu volt amikor kaphatta vola, de nem kapta meg. Ebből 20 körül amikor jó vagy a legjobb pozicióban volt ebből legalább 10 amikor lőhetett volna vagy lehetett volna indítani kapu felé. Na ez egyetlen meccs. Lehet a számokon vitázni, de azt látom, hogy csak fut és megy és elmaradnak a lehetőségek. Remélem sikerült válaszolnom -
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #218404 üzenetére
...én inkább top3ba tettem volna, Mortont meg alulra, mert csomó támadás benne akadt meg... Szoboszlai jól kavar elől és adogatta mindenkinek szépen a labdákat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cyberkind
félisten
válasz Richard! #218023 üzenetére
Elég ide egy értelmesen összerakott csapat, ebbe tartozik a csatár is, meg a hosszú és relatív minőségi pad, ezekből egyik sincs most.
Kezdetnek az ezernyi sérült miatt, miért nem lehet rápróbálni a 3 védős rendszerre tengernyi kp-sal, ahol játszhatna Endrick is, mint csatár, ennél kétlem, hogy szarabb lenne a szitu.
Most se fog változni semmi, rárepülünk a szokásos ingyenesekre meg talán egy sztárnarancsra, és jóccakát, sajnos vagy nem, ha a klub nem látja a fiatalokban a jövőt, akkor invesztálni kell rohadt sokat a sztárokra, ez a két út van.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Richard! #218014 üzenetére
Ha a változáshoz az kéne, tőlem rúghatna 6-ot is, de ez így siralmas, most látszik a klasszikus csatár hiánya, de maga a felállás is a régimódi 4 védős rendszer, védő nélkül.
Ennyi, foscumi teletöltve, kell egy klasszis csatár, de ahogy az elmúlt években, most se fog változni semmi, ami nagyon helyes, ússzon el az egész idény.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #217986 üzenetére
...szerintem azért van paplanra duzzadva a szája, mert meccsek előtt órákig keményen cumizza az egész játékvezető brigádot... ami után fojtogatástól kezdve az összes rinyálás meg majom gesztus el van neki nézve... megnézném szívesen a pofáját, ha pár évet kapna a pl-ben és helyrepakolnák, mint faszomírót
-
atee_13
őstag
válasz Richard! #217841 üzenetére
Jó megmozdulása nem nagyon van. Tragikus sincs mondjuk inkább azt mondanám középszar, de úgy az egés csapat nem éles. Kicsit olyan langyosvíz ellibickolnak és majd lesz valami alapon megy. Ez a Nyunyóka gól kellett mint egy falat kenyér
//
Ennek a Vili ek nem tudom,h csak a neve miatt e, de nagyon mákos napja van. Elöször Kevin mist meg a Nyunyóka tizi
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Richard! #217069 üzenetére
Nem is vártam mást tőled "nagyjából". Labdát nézi és lendül a lába hogy elrugja mikor mögüle jön a sárga lába aki hamarabb eleri és pont a két rugó láb egybe akad. Ez egy rendkívül szerencsétlen találkozás, egyik fél sem igazán vétkes, ahogy F1-ben szokás mondani "versenybaleset"
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #217039 üzenetére
csodáltam hogy nem vitte nyáron senki, tavaly elvitte a hypeot előle Olise, igazi moneyball igazolás lehetett volna
amúgy puliba nem kéne szerintem, inkább Allistert kéne Szoboszláj posztjára feljebb tolni, ha lenne megfelelő ember mögé és nem a szart kéne hátul lapátolnia
* képzelem az argentin média is hogy nyíghat (nem) hogy nem jó poszton van játszatva, mert így alá van rendelve a csapatért és nem egyénieskedhet
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #217030 üzenetére
...ez kurvára nem mutat jól: kb a játékosok fele totál fogalmatlan, a többi meg kevés ahhoz, hogy meccseket nyerjen... elég fájó, amikor Szuhodovszkikat meg Krisztofereket bukunk és minőségi pótlás nincs... Banó-Szabó is kidőlt megint a szezon előtt... szopás van vastagon
...na most meg olyan ziccereket baszunk el, amit most 4-5 sör meg 3 feles után szerintem én berúgnék 5ből 4szer
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Richard! #216381 üzenetére
Nem tudom én se mi lett vele egész pontosan, mert az egész folyamatot ő kezdhette, és a többi csak jött ezután, amiért kár, mert játékosként nagyon jó, de ahogy anno írtam, el kéne engedni arabkodni legalább 400 misiért, ebből jöhetne kezdetnek egy Haaland, és a csapat többi része is könnyen erősödhetne.
mephi666
Majd a bírósági ügy után.[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #216090 üzenetére
alapvetően nincs vele bajom, mert sokat tett a klubért, viszont a lófasznak is van vége ...Slot még szerintem közel nem végzett a felállások próbálgatásával, próbálhatna egy olyat is, hogy padon pihenteti a meccs elején, hogy megtanulja a helyét... Harvey, Bradley, Trent, Szoboszlai, sőt még Gakpo is ott lehet a jobb oldalra, amíg gondolkozik... Gakpo meg megmutatta, hogy tud passzolni Szoboszlainak (habár ideálisabb az a felállás, ha balról ad labdát a jobb lábára)
...Bowen-t kellett volna már behúzni Sára pozíciójára
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #216036 üzenetére
...pedig nincs rossz értékelése most sem: 4.2.. csak Virgil és Konaté van fent 4.5ön... most nézem, hogy változnak nagyon a pontok: 4.0 alá Jota zuhant be mindenki más 4.0 fölött
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Richard! #216033 üzenetére
Diaz még pályán sincs Jota viszont gyorsan lejön, helyette mehetne Darwin, hátha ez lesz a nagy napja... Szoboszlait én tartanám még 20-30 percig, hátha ver rá 1-2t... kellene a gól az önbizalmának
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest