2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.

  • (f)
  • (p)
45. oldal
Írta: |

A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek - Chernobylite - MEDIUM

Műfaj: Kaland/horror
Megjelenés: 2019. október 16.
Tesztelt beállítások: Medium preset

A csernobili atomkatasztrófa színhelye iránti érdeklődést nagyban fokozta az HBO nagyszerű sorozata, így nem csoda, ha az itt játszódó játékok is új erőre kaptak. A Chernobylite egyfajta horror játék, mely nagyszerű kidolgozásban mutatja be a helyszínt.

Milyen a grafikája?

A magasabb minőségi szinteken nagyon látványos a grafika, de jól skálázható, így a gyengébb kártyákhoz is be tudjuk lőni.

Milyen mérni vele?

A Benchmark jelenet nagyon hosszú és unalmas, ám ennél sokkal nagyobb probléma, hogy a végén mindössze 15 másodpercig mutatja az eredményt, és utána ugrik a következő jelenetre. Mondanom se kell, hogy mennyire frusztráló tud lenni, amikor a cikkben szereplő játékok közül messze a leghosszabb Benchmark jelenetet fél szemmel mindig figyelni kell, mert a végén csak egy igen szűk időablak áll rendelkezésre, hogy felírjuk az eredményt. Mindezt kártyánként kilencszer, azaz összesen kilencszázszor!

Közepes beállítások mellett már szépen fut a játék, hiszen Full HD-ban a legtöbb kártyán játszható sebességet kapunk. Jól látható, hogy DX11-es környezetben mennyire erőre kapnak a Kepler-es GeForce-ok a hátsó szegmensben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

45. oldal

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.