2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.

  • (f)
  • (p)
43. oldal
Írta: |

A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek - Batman Arkham Knight - LOW

Műfaj: Akció/kaland
Megjelenés: 2015. június 23.
Tesztelt beállítások: Low, GameWorks OFF

A Batman kalandjait feldolgozó játékok egyik késői változatát szintén az utolsó körben válogattam be a cikkbe. Sajnos nem a legmodernebb rész, de manapság kevés beépített Benchmarkkal rendelkező játékból lehet válogatni.

Milyen a grafikája?

A játék grafikája nem néz ki rosszul, de kiemelkedőnek sem nevezném. Nagy kár érte, hogy az NVIDIA GameWorks-ös effekteket nem kapcsolhattam be a cikkhez, mert a Radeon kártyákon nem működnek. Különösen a feljavított, PhysX-alapú füst nézne ki jól, sajnos ennek hiányában kissé steril hatású a képi világ, és nincs is túl nagy különbség az egyes minőségi szintek között, sem látvány, sem sebesség tekintetében.

Milyen mérni vele?

A játék egy közepesen hosszú Benchmark jelenetet futtat, ami kényelmesen használható, a töltési idők alacsonyak, és a beállításokat is azonnal alkalmazza a játék, egyszóval ideális alany a mérésekhez.

Alacsony részletesség mellett nincs akkora különbség a processzorlimit szintjében, mint a közepes beállításokkal, de így is elhúznak az NVIDIA kártyái az élen. A játszható sebességet egyébként a legtöbb kártya elérte, így egy viszonylag alacsony gépigényű játékról beszélhetünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

43. oldal

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.