2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.

  • (f)
  • (p)
28. oldal
Írta: |

A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek - Sniper Elite 3 - LOW

Műfaj: First Person Shooter
Megjelenés: 2014. június 27.
Tesztelt beállítások: Low preset

Ez a játék közepes színvonalú grafikája ellenére kiválóan alkalmas a mérésekre, hiszen beépített Benchmarkkal rendelkezik, emellett pedig nem fut processzorlimitbe az erősebb kártyákkal sem, és kiválóan működik benne az SLI és a Crossfire is.

Milyen a grafikája?

A cikk korosabb címei közé tartozó programról lévén szó, nem fog minket lenyűgözni a látványvilág, de még a régebbi játékok között sem nevezném kiemelkedőnek a grafikát.

Milyen mérni vele?

A játék beépített Benchmarkjával egyszerű a mérés, bár a program furcsa hibája, hogy 5 FPS-nél alacsonyabb értéket nem tud mérni, holott a gyengébb kártyákkal maximális részletességgel és felbontásban érezhetően lassabban fut a jelenet.

Alacsony részletesség mellett a sort vezető 2080 Ti már 700 FPS fölötti eredményt ért el Full HD-ban. Ilyen körülmények között kevésbé hatékonyak a dupla GPU-s kártyák, így a Pr Duo, és a 295 X2 is visszaesett kissé, de még mindig az élmezőnyben vannak (legalábbis a Radeon kártyák között). A sor végén már az Intel IGP is közelíti a játszható sebességet, egyedül a három leglassabb low-end kártyával nem érdemes próbálkozni ebben a játékban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

28. oldal

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.