2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.

  • (f)
  • (p)
58. oldal
Írta: |

A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek - Dirt Rally - LOW

Műfaj: Autóverseny/szimulátor
Megjelenés: 2015. december 7.
Tesztelt beállítások: Ultra low preset

A korábban Colin McRae nevével fémjelzett Dirt sorozat igyekezett visszatérni a Rally szimulátor gyökerekhez, így a korábbi részeknél igényesebb, magasabb színvonalú programot kaptunk a Dirt Rally-val. Sajnos az új, modernebb epizód nem tartalmaz beépített Benchmarkot, így kénytelen voltam az eredeti, mára kissé koros változattal mérni.

Milyen a grafikája?

Már megjelenésekor sem számított kiemelkedőnek a látványvilág, cserébe viszont a gépigény nem magas, és igen jól skálázható, így kifejezetten gyenge gépeken is jól játszható a program.

Milyen mérni vele?

A Benchmark jelenet meglehetősen hosszú, hiszen egy komplett rally szakaszt végig kell nézni. Ezt leszámítva nincs ok panaszra, a menü egyszerű és jól használható, és a töltési idők is alacsonyak.

Alacsony részletesség mellett 470 FPS-nél vágram el a grafikont, és beszédes, hogy Full HD-ban a kártyák fele el is érte ezt a határt. A cikk legkisebb gépigényű tesztjéről lévén szó ez persze nem meglepő, hiszen ilyen beállítások mellett 15-20 évvel korábbi játékokat idéz a program látványvilága.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

58. oldal

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.