2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.

  • (f)
  • (p)
62. oldal
Írta: |

A párharc folytatódik a 3D gyorsítás két úttörője között. Figyelem, extrém hosszúságú és mélységű cikk!

[ ÚJ TESZT ]

Tesztek - House Flipper - HIGH

Műfaj: Házfelújítás szimulátor
Megjelenés: 2018. május 17.
Tesztelt beállítások: Ultra preset

A cikk végére két olyan játékot válogattam be, amelyekkel jómagam is szívesen töltöm az időt. Talán nem éri meglepetésként az olvasókat, hogy szeretem a pepecselős feladatokat, így szívesen molyoltam el ezzel a házfelújítós játékkal, mely meglepően megnyugtató hatást eredményez.

Milyen a grafikája?

Nem nevezném rossznak a grafikát, de alacsony költségvetésű, kis érdeklődésre számot tartó műfajról lévén szó, nyilván nem ennek láttán fogjuk az állunkat a földön keresgélni. Amolyan becsülettel elvégzett iparosmunkának mondanám, ahol ügyeltek a gépigény kordában tartására is.

Milyen mérni vele?

A játék kakukktojás a cikkben, hiszen nem tartalmaz beépített Benchmarkot, de az aktuális FPS érték kiírására képes. Emiatt nemes egyszerűséggel a menü hátteréül szolgáló utcaképen látható értéket írtam fel, hiszen ez egy mindig ugyanúgy megjelenő, fix helyen játszódó jelenet.

Statikus jelenetről lévén szó nem ütközünk processzorlimitbe, és a hagyományos DX11-es renderelési módnak hála a GeForce kártyák elemükben érzik magukat a modern és az elavultabb generációkban is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

62. oldal

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.