Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4957) tybsen


tybsen
addikt

Az elso par nap tapasztalata androidrol wp8-ra valtasrol: a kezdeti furcsasagok utan nagyon tetszik a rendszer, vegre egysegesen szep es smooth az egesz, a skydrive es facebook integracio nagyon jol megoldott, minden akadasmentesen es egysegesen fut, vegre van wifi lezart kepernyonel is, jonnek az ertesitesek is rendesen. Az elo csempek nagyon klasszak, mindig tortenik valami, mozog-pörög az egesz, tenyleg nagyon-nagyon szep, egyszeru, stilusos es szep. A Lumia 820 pedig nagyon kezbesimul, iszonyatosan jo anyagminoseg, mintha egy fem blokk lenne az egesz, a navigacio jol mukodik, stb stb.. tenyleg nagyon elegedett vagyok. :B

Ezuton is nagyon szepen koszonom Mindenkinek, aki az utobbi idoben segitett a valaszaival es a turelmes hozzaallassal, hogy wp-re valtsak droidrol. Tenyleg megerte, legalabbis nagyon tetszik egyelore. :R Egyetlen pont amit szeretnék, hogy legyen egy extra fenyero allito alkalmazas, mert sotetben lehetne gyengebb a fenyero, de ez tenyleg a legkevesebb. A rendszer nagyon el van talalva. Koszonom megegyszer Nektek!

Szerk: nekem a facebook nem fagy le vagy indul ujra, annyi van vele, hogy neha a kommentarok lassabban frissulnek, tehat jelzi a csempe az ertesitest, hogy pl. "1" uj komment van, de ha ramegyek, nem mutatja, hogy mi az, csak az eredeti bejegyzest. De kis ido mulva mar megy - gondolom majd javitjak.

Kerdes: hogyan lehet kepernyofotot csinalni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.