Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) mukibuci válasza Alexios (#6000) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

wp8? ;]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6002) Alexios válasza mukibuci (#6001) üzenetére


Alexios
veterán

az valószínü :DDD Mindenesetren nem kapkodja el a frissítést, nekem meg mennem kéne lassan itthonról..:DDD

(#6003) drzsoo1 válasza Воланд (#5992) üzenetére


drzsoo1
aktív tag

Nekem már az is elég lenne, hoa alfanumerikussá lehetne alakítani, vagy pedig az a betű kétszeri lenyomásával lenne belőle á betű. Aki nem szokott a telefonon szöveget bevinni, smst emailt írni arra tényleg elég a gyári bill, de ez így nagyon gyenge.

Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

(#6004) NGA válasza drzsoo1 (#6003) üzenetére


NGA
addikt

Én sok email-t, sms-t irtam a wp7-en, és semmi baj nincs a bill-el.

(#6005) cerb


cerb
tag

Srácok, ma megtapiztam egy üzletben egymás mellett a Nokia 920at, és a 820-at. Akinek a 820 a kijelző kisebb felbontása miatt nem tetszene, azt megnyugtathatom, hogy bár ha figyelem, látszik a felbontás különbség nagyon apró betűknél, de ez semmilyen formában nem megy a felhasználhatóság rovására, értsd: olyan pici btűknél, amit már nem lehetne elolvasni a 820 felbontásánál, azt az apró mérete miatt már a 920on sem lehet elolvasni, max nagyítóval, ami valljuk be, túlmegy az általános felhasználás határain. SZVSZ A 920 már túl nagy isa kényelmes egy kezes használatra még az én kezeimben is(péklapát, mivel 2méter magas vagyok) . Akinek az egyszerűbb formája nem jönne be, az ha kezébe veszi a kettőt, rájön, hogy sokkal ergonomikusabb a 820 a lekerekített sarkaival. Mindent összevetve a drágábbik tesó csak a sötétben jobb fényképezőgépével erősebb a 820nál, amit ez utóbbi a kb 45.000ft-al alacsonyabb árával bőségesen kompenzál, így jobb vétel lehet. köszi a figyelmet!

[ Szerkesztve ]

(#6006) btudos válasza Alexios (#6000) üzenetére


btudos
Topikgazda

Mit kaptál? :D

drzsoo1: nem tudom mi a gondod vele, nekem a legkényelmesebb gyári megoldás amit próbáltam a WP-s billentyűzet. Ezt is telefonról írom.

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6007) zsírsámán válasza btudos (#6006) üzenetére


zsírsámán
senior tag

Biztos a 7.9 kiszivárogtatott verzióját :DDD

(#6008) Oppenheimer válasza cerb (#6005) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Egyetértek a kijelzőről szóló résszel, meg úgy a többivel is.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6009) cerb válasza cerb (#6005) üzenetére


cerb
tag

sajnos már nem tudom szerkeszten, úgyhogy itt teszem hozzá, hogy a lumia 920 kijelzőjének az üvege közel nem annyira íves a széleken, mint a 800-é, így a különbség sem oylan nagy a 920 íves, és 820 egyenes kijelzője között.

(#6010) kezman válasza btudos (#6006) üzenetére


kezman
őstag

Szerintem is ez a legjobb billentyűzet, ékezeteknél csak tartod kicsit az ujjad és ráhúzod a kívánt betűre, ha még plussz lennének ékezetes betük, akkor az összes sokkal kisebb lenne, ergo nehezebben lehetne gépelni :K

Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>

(#6011) cerb


cerb
tag

(#6012) saiyajin


saiyajin
senior tag

Én is nagyon szeretem a wp billentyűzetét, de az ékezet kezelésből még mindig a symbianos (s60v5) megoldás tetszik legjobban. Ott a ' és " páros + a kivánt betűből (e,a,o.u...) lett é, ó, ő stb. Szóval két nyomásból meg voltak az ékezetes betűk, nem ugy mint itt, hosszan nyomva tart majd kiválaszt. Szerintem az sokkal gyorsabb volt. Persze minden másban fényéveket ver rá a wp-s bill..

"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"

(#6013) Nescafé válasza cerb (#6011) üzenetére


Nescafé
őstag

:) :D :DD

 iPhone 15 Pro

(#6014) Alexios válasza btudos (#6006) üzenetére


Alexios
veterán

Egy uj almenut a marketbe Telenor válogatások néven:DDD

(#6015) blackmajesty válasza cerb (#6005) üzenetére


blackmajesty
aktív tag

Ma én is megtapiztam végre a 920-at, és pont mellette volt a 820 is. Hát, én nem értek egyet veled. Nekem pont nem tetszik a 820 pixeles kijelzője, emellett még az sem, hogy amoled, oké, a feketéje egy kicsit jobb, bár a 920-é is eléggé jó, viszont a fehér az amoleden olyan sárga volt, hogy inkább nem kell. És mellettük ott volt a galaxy s3, amit már többször is fogdostam, annak sem tetszik annyira a kijelzője. Eddig is mondhatni amoled ellenes voltam, mert pl a nexus s-em slcd-je is jobban tetszett, mint a galaxy s super amoledje. Szóval nekem a 820 egyetlen hibája az a kijelző, ekkora mérethez ilyen áron igenis adjanak hd felbontást, ne szúrják ki a szemem a wvga-val. Amúgy tényleg nagyon kézbe illik a 820, pont tökéletes a mérete.
A 920 egy kicsit nagy nekem. Pontosabban már túl széles, és még vastagabb is, amitől még kevésbé illik a kezembe. De nem érdekel, mert annyira tetszik a külső, és a kijelző, hogy már csak pénzre van szükségem, hogy megvegyem. :) Bár a 8x-et még meg akarom fogdosni, de szinte biztos, hogy a lumia mellett döntök.
A SGS3 kicsit kényelmesebb méretű, mert keskenyebb és vékonyabb egy hajszálnyival, de ennyi, amiben jobban tetszik, semmi más.
Ja, és a két lumiánál nagyon kellemes a fogása a matt fekete burkolatnak, de én nem akarok feketét. Szóval majd meg kell barátkoznom a fehér, sárga vagy piros fényes burkolattal.
És nem, nekem nem volt nehéz a 920 sem. Sőt, sokkal jobb volt kézbevenni, mint a SGS3-at, az kb egy játék ez mellett. Lehet, már megszoktam, h az Optimusom is nehezebb az átlagnál.

Más:A billentyűzet témához annyit, hogy imádom a wp billentyűzetét, jobban tetszik mint a droidé, de többször ütök félre rajta. De most rájöttem, hogy miért. Mert az Optimus kijelzője egy rakás szar, össze-vissza érzékel. A Lumia 920-on olyan szépen tudtam írni, mint az álom.

(#6016) rgeorge válasza blackmajesty (#6015) üzenetére


rgeorge
addikt

Szerintem a mérete miatt volt jobb a 920-as billzete. Az Optimuson én se nagyon tudok írni, bezzeg a 4.8"-as Androidon igen. Még a 4.3"-as Androidon se ment úgy, pedig mindkettőn ugyanaz a bill. volt.

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#6017) blackmajesty válasza rgeorge (#6016) üzenetére


blackmajesty
aktív tag

Szerintem nem, mert az Optimuson fektetett képernyőnézetben is félre érzékel sokat, míg a 920-ast csak állva próbáltam. De pl a Nexus S-emen is alig ütök félre álló nézetben, pedig az csak kicsivel nagyobb, mint az Opti kijelzője. Ja, és pl az LG-nél van h az elküldésre nyomok a chatben, fektetett nézetben, és helyette a backspace-t érzékeli, pedig egyértelműen nem arra nyomtam. Már sokszor észrevettem, nagyon figyelnem kell, ha gyorsan írok, hogy ne töröljek egyfolytában, az elküldés helyett.

(#6018) adamssss


adamssss
veterán

lumia920-at lehet függetleníteni?

Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

(#6019) mukibuci válasza adamssss (#6018) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

persze, mint minden más telefont. A szolgáltatódnál.

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6020) drzsoo1 válasza rgeorge (#6016) üzenetére


drzsoo1
aktív tag

Az ékezetes betűknél pont a hosszan lenyomom aztán történik valami epizódot szeretném elkerülni. Fektetett módban akkora hely van még egy 3.5 ös kijelzőn is, hogy kényelmesen lehetne külön ékezetes karaktereket is megjeleníteni, de ennél még jobb lenne ha kétszeri lenyomásra az adott nyelvhez tartozó ékezetes karakterek jelennének meg, mint a régi nokia telefonokon. Ha ez nem lehet, akkor marad a hack vagy a crack. (megy a levesbe szegény 610)

Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone

(#6021) kexksz


kexksz
addikt

Höjj,

mik a "legjobb" játékok erre a platformra? (Mango.) Mert ahogy néztem elég kevés van, bár kb. heti egyszer játszom fél órát, de érdekelne. Esetleg van valami Diablo szerű? :B

[ Szerkesztve ]

(#6022) Oppenheimer


Oppenheimer
veterán

uuu Dr rohadt jó a vts aduo erosuto, Bocsánat regazeg vazyk :D:D:D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6023) catroot válasza Oppenheimer (#6022) üzenetére


catroot
veterán

Azt látom. ;]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#6024) saiyajin válasza catroot (#6023) üzenetére


saiyajin
senior tag

Windows Phone Drunk User :DDD

"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"

(#6025) zsírsámán válasza Oppenheimer (#6022) üzenetére


zsírsámán
senior tag

Nem eléggé, mert fórumra még feltaláltál ;] Menj vissza és folytasd :K

(#6026) mbale


mbale
tag

[link]
Eszerint jött ki még egy firmware update is a htc-től, boot/aksi problémák megoldására.

Zag Zag

(#6027) cerb válasza kexksz (#6021) üzenetére


cerb
tag

aknakereső!:D nekem ez a legjobb, teljesen rákattantam:)

(#6028) btudos válasza mbale (#6026) üzenetére


btudos
Topikgazda

Jött is, bár az az igazság hogy nem én vagyok a mérvadó, mert nekem alapvetően heti egyszer indult csak újra magától, szóval nálam elba***** sokat kéne várni egy hiteles eredményre. A drága drunk user (Oppenheimer, Te galád, meggyaláztak az ontopikot az off szellemiségével ;] ) kérdezett pár dolgot, de az a baj hogy én azok jó részét alapjáraton sem érzékeltem (böngészőben zoomolás utáni görgetésnél lagg, Facebook értesítések nálam rendben vannak).

Szóval nagy változást én nem érzékeltem, főleg nem ilyen rövid távon, de nyilván van haszna a dolognak, nem véletlenül adják ki az update-eket ilyen ütemben (bár a hajamat tépném ha naponta egyszer frissítenem kéne, de most még megbocsátom :DDD )

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6029) madd dogg


madd dogg
senior tag

Nem tudom off e: Lumia 800-on játszok az Angry Birds Star Wars-szal, már majdnem végigvittem a Death Start is, de nekem nem hívható le Han Solo űrhajója rombolni. Szobatársam mutatta, hogy Xperia Arc-on Androidon neki van. Több csillag kell, vagy WP-be ez nem került be?

(#6030) Oppenheimer válasza zsírsámán (#6025) üzenetére


Oppenheimer
veterán

csak kocsmázás volt ami délután 5-kor kezdődött, szóval nincs szükség folytatásra :D

btudos: nekem most,se látja az updatet :D

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6031) btudos válasza Oppenheimer (#6030) üzenetére


btudos
Topikgazda

Az alkoholgőz megnehezíti a dolgát ;]

#6032: Értettük :P

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6032) Oppenheimer válasza btudos (#6031) üzenetére


Oppenheimer
veterán

:DDD

amúgy azt akartam eredetileg írni hogy a beats audio nagyon jól teszi a dolgát :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6033) Oppenheimer


Oppenheimer
veterán

Hogy értelmes kontentet is nyomjak, így néz ki most a lock screenem, hál a Frissített Weather flownak:
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2072&authkey=!ADgBWfFtkHnpK7s

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6034) btudos válasza Oppenheimer (#6033) üzenetére


btudos
Topikgazda

Érdekes, az enyém is majdnem ugyanígy néz ki :P

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6035) Воланд válasza btudos (#6028) üzenetére


Воланд
titán

te szerintem megvasaroltad a referenciakeszulek refefencia peldanyat. :DDD

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#6036) W1


W1
senior tag

Hogy a "sííííp" rakjak Mac-ről WP-re zenét? WP alkalmazás letöltve, de ott csak albumokat, előadókat tudok syncelni, kimondott számokat nem.. Felrobbanok..

(#6037) legiaap válasza mbale (#6026) üzenetére


legiaap
nagyúr

Tehát akkor ez a második frissítés oldaná meg az újraindulós problematikát?
Amúgy nekem még most sem jelez. Szinte óránként csekkolom.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#6038) NGA


NGA
addikt

Kis segitség kellene.
Megoldottam a telefon (LG Optimus 7 E900) töltését külső töltővel.
A Zune ugye nem látja. Viszont WIFI-n lehetne szinkronizálni.
De sajnos ez nincs beállitva. Gondolom a Registry-ben ir át valamit, ami bekapcsolja.

Hogy lehetne ezt megtalálni?

(#6039) iHand válasza W1 (#6036) üzenetére


iHand
tag

Mondom a tutit mert én is ezzel szívtam, az itunes szinkron valamiért nem jó.
De ha akár az itunesből, vagy akárhonnan kihuzod a számokat mondjuk az asztalra, majd elinditod azt a szar porgramot, akkor simán rá tudod húzni, és szépen fel is másolja a számokat. Szóval megy a kézi másolás!

MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,

(#6040) Dzsosy válasza madd dogg (#6029) üzenetére


Dzsosy
senior tag

Jó kérdés. Én végig vittem és nem találkoztam az Ezeréves sólyommal, de még mindig van 2 karakter sötéten a karakterlistában. Gondolom valamit el kell érni, vagy meg kell csinálni, hogy elérhetővé váljanak. De pl a pc-s AB:SW-ban alapból több karakter is van mint itt ebben a bizonyos listában, szóval az is lehet, hogy nem került ez a mód bele a wp7-es verzióba.. (wp8 az más kérdés)

(#6041) btudos válasza iHand (#6039) üzenetére


btudos
Topikgazda

Tegyétek rendbe az ID3 tageket és könnyebb lesz az életetek. Esetleg hozz létre playlistet és azt húzzátok át a telefonra, ha minden kötél szakad akkor meg csináljatok egy virtuális Windows-t, és azon keresztül kezeljétek a médiatartalmakat (úgy lesz mass storage és probléma megoldva), de ez utóbbi már nagyon elborult megoldás.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6042) Oppenheimer válasza legiaap (#6037) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Nekem se akar megjönni. Neked függő a készüléked?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#6043) mbale válasza legiaap (#6037) üzenetére


mbale
tag

Állítólag igen, de sajnos még nekem se jelzi, de írja is hogy csak független telefonokra jött ki elsősorban.

@btudos: Ami azt illeti nekem is csak annyi problémám van a készülékkel, hogy a facebook értesítések feature valahogy hiányzik nálam. :N

[ Szerkesztve ]

Zag Zag

(#6044) btudos válasza mbale (#6043) üzenetére


btudos
Topikgazda

Állítom hogy a Facebook app van retekül megírva. (ugye az küldené az értesítést, WP7-en egyáltalán nem küldött, WP8-on úgy ahogy jön, de tökre kiszámíthatatlan hogy mikor kapom meg azonnal, és mikor nem küldi egyáltalán.)

Mondjuk azt nem tudom, hogy miért nem lehet egy frissítési ciklust megoldani a Me tile notification részénél, és akkor az integrált Facebook tudna jelezni ha jött valami, de hát ez is csak álom :(

[ Szerkesztve ]

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6045) mukibuci válasza btudos (#6044) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ebay app is pl egyből jelez, ha üzenetet kapok, tehát meg lehet ezt oldani rendesen is :K

és ezért is kéne megreformálni az értesítéseket, mert az ebay csempe nincs kirakva és ha pont nem látom, amikor jött a push üzenet, akkor soha az életbe meg nem tudom, hogy az pittyent :D :(((

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6046) crey válasza mukibuci (#6045) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Ezt tanusítom, tényleg tök jól működött WP7 alatt, velem sokszor előfordult, hogy biddeltem objektívekre a német ebayen, és pontosan időben jelzett, ha valaki felül licitált - ami ugye főleg a licit lezárása előtt különösen fontos, hogy időben jelezzen!

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#6047) mbale válasza btudos (#6044) üzenetére


mbale
tag

Az a probléma, hogy az üzenetek app-ban sem jön meg a facebook üzenet, szóval kvázi az egész facebook-wp dologgal nem stimmel valami, szerintem. Zuckerbergégtől még nem is furcsa, hogy gány alkalmazást adnak ki, na de hogy a MS is rosszul írta volna meg.. Kétlem. :N
Mellesleg a viber app sem úgy működik ahogy kéne.. Értesítések ott is véletlenszerűen jönnek, számláló ugyanúgy beragad néha, és így december közepén továbbra sem sikerült nekik wp8-ra frissíteniük. :(((

Zag Zag

(#6048) btudos válasza mbale (#6047) üzenetére


btudos
Topikgazda

A Viber alkalmazás nem-Nokiákra úgy néz ki, hogy kihoztak egy béta appot eredetileg az összes készülékre, amit egy huszárvágással véglegessé avanzsáltak, és csak Lumiákra fejlesztették ki rendesen még WP7-es időkben. Szóval a Viber is, és a Facebook app, meg a chat is néha úgy ahogy van szar (szerintem nincs sok köze a MS-nak a Facebook apphoz, csak az ő nevük alatt kerül publikálásra). Hogy mi az oka ennek a szarakodásnak, azt nem tudom, de a Whatsapp érdekes módon ment végig jól, és egy rakat app értesítései jól működnek, csak a Facebook a cinkes, meg ugye a Viber de az engem hidegen hagy, mert nincs értelmes verzió belőle.

Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

(#6049) zsamiatt válasza Oppenheimer (#6042) üzenetére


zsamiatt
őstag

Az enyém független lumia 920. De nem jött még frissités :( 2 hét alatt ma ment el másodszor olyan pihenésbe, hogy csak resetálni lehetett. :(

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#6050) W1 válasza iHand (#6039) üzenetére


W1
senior tag

Hát nekem visszadobja az asztalra az ikont. Ötlet?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.