Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40971) Zsolty001


Zsolty001
tag

Segítséget kérnék, mert teljes a tanácstalanság!

Leány ismerősöm nemrég vett WP telefont. A minap sikerült valahogy egy olyan Microsoft fiókot regisztrálnia, ami "parent's permission" zár alatt van. A fiókba nem lehet belépni és ez az üzenet fogad, utána visszalép a kezdőoldalra:

Ha a "Have a parent sign" opcióra megyek, egy elviekben szülői fiók hozzáadásával meg lehetne oldani a problémát. Miután bejelentkezek a "szülői" fiókkal, ezt az üzenetet kapom.

Az elfogadás után hibaüzenet:

Természetesen meg van adva a születési név és a dátum! Próbáltam már másik fiókkal is, mindig ez az üzenet jön fel, bármit is teszek. Tehát szülői fiókot hozzáadni nem lehet, az eredeti fiókba pedig be sem lehet lépni, azon változtatni sem lehet.

Ezzel az a probléma, hogy a telefonba már be lett pötyögve a Microsoft-fiók és ezt kitörölni onnan már tudja, ebből kifolyólag az áruház teljesen zárolva van, semmit se lehet telepíteni. Hiába hoz létre új fiókot, ha a telefonban már nincs lehetőség megváltoztatni.

Olvastam, hogy a HR után elvileg lehet új Microsoft fiókot létrehozni. Szegény lány még egy alkalmazás telepítéséhez is segítséget kért, nemhogy resetet csináltassak vele! Sajnos én csak távolról tudok segjteni benne. Számomra teljesen érthetetlen, hogy alakulhat ki egyáltalán ilyen helyzet! Mi lehet a megoldás?

Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.