Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70377) nasinas válasza BBéci (#70376) üzenetére


nasinas
tag

Ha jól értem, te azért vagy néha indulatos , mert hozzáértőként szeretnéd, ha nem futnánk ,mi laikusok, felesleges köröket az örökös beállítgatásokkal, hanem elfogadnánk - legalább nagy vonalakban - a gyári beállításokat és legfeljebb csak ott avatkoznánk be, ami a pontos mérést igénylő paramétereket nem változtatja meg, csak egy-két nem feltétlenül szükséges plusz áramkör szerepét változtatja megy vagy iktatja ki, és a személyes ízlésünkhöz igazít még egy -két dolgot (pl.színtónus).

Ha pedig nem fogadjuk el a gyárit, akkor viszont áldozzunk a műszeres beállításra, mert annak lenne csak igazi értelme.

Épp megy a Columbo, szerintem HD -ben a Duna tévén, láthatóan színes filmre vették még ezeket a részeket, nem videóra, legalábbis én így látom, és nagyon klasszak a színek.Úgy mondanám, hogy szép nyugodtak, pont megfelelő intenzításúak, kényelmes, jó érzés nézni, eszembe sem jutna állítani rajta.
( Vagy akkor már olyan fejlett volt a stúdió videotechnika? ) Az élesség is nagyon jó, nem szúrja ki a szemem, mégis szépen látszanak a hajszálak, a szövetek bolyhai,

Gondolom a kor színes technikájának felső kategóriáját képviseli az a technika, amivel felvették és mivel sehol egy karcolás nyom vagy egyéb, gondolom utólag átment valami képoptimalizáláson, de akárhogy is van, az egész teljesen természetesnek hat.
Szerintem egy jó műsoranyag a tévé beállításához - ha nem műszeresen végezzük beállítóábrákkal.

Ami ami, az az !

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.