Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz MunezXBK #69599 üzenetére
Teljesen jól írtam, menüben is van állíthatóság a 3D-re, nem értem, nem ismered a tv-d menüjét? Mikor 3D-ről beszélünk akkor bennem fel sem merül a Half SBS/OU, mert az nem 3D, az egy "csalás" a 3D-hez, tehát a tv azt nem ismeri fel automatikusan. Tudom, nehéz felfogni, de az csak egy amítás, nézd meg az Avatart Half SBS/OU-ban majjd Full HD 3D-ben és mindjárt kiderül számodra, hogy melyik is 3D. Nem kell elnézést kérned, hogy SBS/OU-t nézel, ettől még az nem igazi 3D. Ha így kezded a mondadódat akkor ez a beszélgetés nem jön létre, mert ahhoz manuálisan kell állítani a tv-n.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
200k körül milyen led tv az ajánlott vétel 40-48"-ban? Fontos lenne, hogy upc mediacard-al működjön. Igaz nem samsung, de hasonló kategória érdekelne mint ez vagy a 42"-os változata. 3d-t nem tartom annyira fontosnak. Nem akarok háborút a 2 márka közt, de mivel jelenleg samsungom van így kíváncsi lennék mi ennek a samsungos "megfelelője".
Előre is köszönöm a segítséget.
-
codec
senior tag
Üdv!
Kérdésem lenne Samsung UE40H6650SL típusú tv-vel kapcsolatban.
Mekkora sebességre képes hálózatban, mert digi 200/50-es nettel rámérve eléggé elmaradnak az értékek. Ez mitől lehet?
Digi saját oldalán mérve ezek az értékek: [link]
Speedtest.net-en mérve pedig ezek: [link]
Mi okozhat ekkora eltérést?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Norby86
őstag
válasz Flashget #69598 üzenetére
Problémám szerencsére nincs, csak gondolom valami nagyobb újdonság lehet benne ha ekkora verziószámot ugrottak. Ezért is érdekelne hogy pontosan miben más mint a jelenlegi, szóval milyen újdonságokat tartalmaz. Annyit sikerült kihámoznom különböző fórumokat kutatva az infókból hogy állítólag gyorsabb a smarthubban és a programokban történő navigálás. Ez mondjuk önmagában is ha így van egy jó hír lenne,mert ez sajnos elég lassú sok programban (pl. Fuso).
-Norbi-
-
-
Flashget
félisten
mi okozza? régebbi modellekben 54 megás cucc volt csak.
de lehet sokan használnak 2.4Ghz-es wifit a közeledben vagy a tv van messze a routertől
wifin mérted? kösd össze kábellel, de ott sem lesz sokkal több csak stabilabb a sebesség.
egyébként meg mezei gyártói parasztvakítás a "netezz a tv-n"Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Norby86 #69610 üzenetére
azt tanuld meg a samsung kiadott fw-től nem kap a tévéd új funkciókat.
ha jól működik nem kell frissíteni csak azért mert újabb fw van. más eszközöknél kellhet, de itt akár az is bekövetkezik, hogy ami addig jó volt fw frissítés után már nem lesz az és nincs lehetőség korábbi fw visszarakására! és ha a samygos srácok valamit kitalálnak azt azonnal tíltja a samsung ergo nem javítást ad ki csak. ezért nincs changelog kiadva.
csak akkor frissíts, ha valami nem oké a tv működésében, mert utána lehet gond. keress vissza rá többen így jártak és megbánták.Realme GT Master Edition
-
picur10
aktív tag
Nem sikerült rendes összehasonlítást találnom, valaki pár sorban leírná, mi a különbség a F6400, F6500, H6500 típusok között? Az tudom, hogy a H széria idei, de tartalmi eltérés? Köszi!
-
ada19
senior tag
válasz vinszentvega #69614 üzenetére
Nem fog megoldódni, én is mindig ebben bízva frissítek, és semmilyen változás nem történt eddig. Sajnos.
Mégsenem
-
zeusz55
senior tag
válasz vinszentvega #69586 üzenetére
Külső lejátszó, vagy használd IGY!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Vhiktor
veterán
6650 mennyivel jobb mint a 6400? 55 colos méretben érdekelne.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
GeGexx
aktív tag
Ilyet használ valaki? Vélemény?
-
Flashget
félisten
válasz GeGexx #69623 üzenetére
ultra gagyi ehhez képest...gondolok a viselésére elsősorban (az orrod végén űl a szemüveg) na meg az, hogy oldalsó írányból nincs védve a szem zavaró fényeknek.
az olcsósítás jegyében ezzel a vacakkal állt elő a gyártó...
mivel nekem mindkét típus van saját tapasztalat.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
picur10
aktív tag
válasz Flashget #69618 üzenetére
Tehát, ha nem tervezek médialejátszót, csak simán külső vinyóról, NAS-ról akarok lejátszani filmet, akkor jobban járok a H6500-tel ezek szerint.más: az megoldható, hogy a gyerek csak bizonyos könyvtárakat érjen el a NAS-on? A többihez esetleg jelszóval lehessen hozzáférni?
-
Flashget
félisten
válasz picur10 #69626 üzenetére
Inkább a smart ezen belül a netezés, appok használata lehet jobb tőle.
A tv beépített médialejátszója pont annyit ér négy magos procival, mint a kettővel.akkor jobban járok a H6500-tel ezek szerint.
Talán kérdezd meg ezt az eladót, ő úgy látszik keni vágja.Media Marktban megkérdeztem egy eladót, és azt állította, hogy a H6500 gyengébb modell mint az F6500. Ilyen létezik?? [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
kranyo
csendes tag
Tudja valaki, hogy mit javítottak a T-NVTF6DEUC_1031-es firmware-ban?
Köszi! -
BBéci
legenda
-
dobko
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék egy Samsung 40 F6500 vagy 40 H6500-ös TV-t vásárolni.
Szerintetek megéri e a 2014-es H modellt plusz 20e Ft-ért megvennem, van e érdemi különbség az F és H széria között ?
A samsung oldalán összehasonlítva a hangzásban lehet némi különbség és a fogyasztásban, valamivel kevesebbel is beéri állítólag. Az F ezüst, a H fekete keretű.
Esetleg valahol tudok részletesebben olvasni a szériák közötti különbségről, mert én nem találtam ilyen cikket ?Köszi előre is !
-
-
BBéci
legenda
válasz Flashget #69640 üzenetére
Biztos voltam abban, hogy valaki erre fog asszociálni. Nálunk más a helyzet, töksötétben csak alvás és filmnézés történhet. Szexről szó sem lehet, mert mindketten vizuálisak vagyunk.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
addikt
ahha, úgy látom a magos téma némileg más irányt vett, bár én csak két"magos" vagyok, de maximálisan optamalizált a teljesítményem...asszem
-
bzoley
veterán
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Engem a H6200-as smart része érdekelne, hogy van-e szolgáltatásban különbség a H6400 és felette levőkhöz képest?
Tehát nem a távirányító, hanem a szolgáltatásban.
Plex jól fut rajta?
Szerintem én vagyok az egyetlen akinek ez fontosabb mint a képminőség , de csak mesefilmek meg sat tv menne rajta és néha egy egy 720p-s sorozat. A 3D-re meg a filmekre ott a fhd projektor.A kanál a gyengék villája
-
Vhiktor
veterán
Érdekes kérdés lesz.
Aktív 3D-s szemüvegek között van különbség? Képminőségre gondolok.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest