Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101001) platz


platz
csendes újonc

Szervusztok, új fórumtagként köszönöm a befogadásomat.
Elnézést kérve, hogy nem nagyon böngészgettem visszamenőleg a fórum hozzászólásokat, egy problémám lenne, ha valakinek van ilyen típusú TV -je, szívesen várnék segítséget tőletek.
A közelmúltban vásároltam egy Samsung UE40S9AS LED Smart TV készüléket. Kábeles szolgáltatóm van, a TV közvetlenül van rádugva a szolgáltatói csatlakozó helyhez. Lekerestem automatikus módban az állomásokat Analóg módban és a saját ízlésemnek megfelelően áthelyeztem a csatornákat a korábbról már megszokott helyekre. Később digitális és Kézi hangolási módban lekerestem kb 10 digitális adást. Ekkor megjelentek a megtalált csatornák jogosan duplán, mert az analóg módban lekeresettek közt már korábban meglett. Tehét kettősen van jelen, digitálisan is és analóg is lekeresve. Gondoltam, az analóg csatornát törlöm, mert elég a digitálisan megkeresett csatorna. És most jön a pofára esésem. A menüben nem ad lehetőséget a "csatorna törlése" lehetőségre. Megnéztem a cég kezelői tájékoztatóját. Pontosan ez alapján jártam el a törlési opció kiválasztásához. Ott pedig csak "opciok" és "számáthelyezése" menüvel találkozok. Bementem a boltba, ahol vásároltam a készüléket. Az eladó első körben resetet ajánlott a "0000" alap visszaállító kóddal.Én szabadkoztam ellene, mert a csatornaáthelyezésekben bent van legalább egy egész nap sziszifuszi munkája és annak időigénye. Mondom én, hogy a kőkori készülékem is engedi a csatornákat egyenként kitörölni. Erre nekiállt ő is. kb negyed órai keresgetés és próbálkozás után feladta. Segítséget kérek. Most mit tegyek?!

(#101002) PHenis válasza Stefi_dzsi (#100986) üzenetére


PHenis
senior tag

Biztos, hogy van elég jelerősség? Lehet, hogy csak látja a hálózatot, de csatlakozni már nem tud. Mondjuk a szomszéd is ugyanazt a csatornát kezdte el használni vagy az asszony odébb tette a routert egy kicsit portörlés közben :D

Ha van okostelefonod, tölts le egy wifi analizert és nézd meg nincs-e zavaró idegen wifi a közelben, próbálj szerencsét másik csatornán.

platz: Samunál tudomásom szerint nincs csatorna rendezgetés, ha a lokalizáció magyar. Az adott típussal nincs tapasztalatom, de a fórumban sok hasonló hozzászólás született már. Keresd meg csak a digitálisokat és szokd meg a sorrendet szerintem. Nekem H6400 van otthon, de ha átállítom a lokalizációt akkor vagy az idő nem stimmel az epg-ben, vagy "no information" van. A pendriveos szerkesztős módszerrel meg mindig visszaáll alapra.
De majd az okosok megmondják, ha nem így van :))

[ Szerkesztve ]

(#101003) Top cat válasza platz (#101001) üzenetére


Top cat
őstag

Lemented pendrive-ra a csatornalistát és a SamsChannelEditor-al átszerkeszted számítógépen. Nem tudom a TV-d támogatja e a program, ki kell próbálni.

(#101004) platz válasza PHenis (#101002) üzenetére


platz
csendes újonc

Köszönöm mindkettőtöknek a gyors segítséget.
Most lehet hogy zavarosan, vagy inkább túl hosszasan fogalmaztam meg a problémámat.
Összegezném röviden: -tehát csatornákat tudok mozgatni, áthelyezni, ezt lehetővé teszi a TV szoftwere.
-Ami a gondom, hogy nem tudom törölni bármelyik kiválasztott csatornát a csatornalistából. Mindegy hogy analóg vagy digitális legyen az. Ha az összes csatgornát kijelölöm, akkor sem lehetséges a törlési művelet, mert a menü nem ad hozzá "nyomógombot". Lehet hogy valahol letiltódott a funkció, esetleg csatornavédelem miatt, -ha egyáltalán van ilyen szolgáltatás- de én már minden menüt alaposan átnéztem többször is, de nem találtam ilyen letiltott opciót.
Tehát továbbra is az a kérdés, hogyan lehet csatornákat kitörölni. ???

(#101005) Top cat válasza platz (#101004) üzenetére


Top cat
őstag

Ha a lokalizáció magyar akkor nincs törlés opció.

Próbáld ki a programot amit linkeltem. Azzal lehet törölni is.

(#101006) Batib válasza platz (#101004) üzenetére


Batib
őstag

Következő a javaslatom:
1. Mentsd le a csatornalistád egy pendrive-ra, hogy meglegyen és bátran kisérletezhess.
2. Installáld ujra a tv-t! (Menü-Rendszer-Beállítás Pin 0000)
3. A felhasználás helyéül NE Magyarországot válaszd! (Pl észt vagy belga ha van)
4. Keresd le ujra a csatornákat valszeg megjelenik a törlés opcio.
Ha így sem jó akkor vissza Magyarországra és visszatöltöd a penről a csatlistát.
Ha így jó akkor meg kell nézni, hogy a választott országgal minden egyéb funkció rendben van-e és utána rendezgetni, törölni stb. A mentett csatlista mindig csak az adott országhoz tölthető vissza. (ill. van megoldás, de kicsit szöszölős)

[ Szerkesztve ]

Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken

(#101007) kory1987


kory1987
tag

Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és ebben szeretnék tőletek segítséget kérni.
Valami ilyesmit: : 1. min 43 col max 50 2. 250K környékén nézelődtem, többet nem szánnék rá.. 3. 3D nem érdekel 4. UHD legyen
Építőjellegű segítségeket, előre köszönöm!

(#101008) platz válasza Batib (#101006) üzenetére


platz
csendes újonc

Kedves segítőim, Top Cat és Batib! Köszönöm mindkettőtöknek a nagyon hasznos segítséget. Remélem, hogy a gyakorlatban is hasznos lesz majd. Hét végén tudok vele kísérletezni, aztán majd leírom, mire jutottam.
Lenne viszont még két probléma. Egy külső HDD-t csatlakoztattam hozzá /2TB/ felvételkészítés céljából. Működik és tudok is felvenni. (A felvett fájlokat látom a tv megfelelő menüjében, kiválaszthatom és le is játszhatom kedvemre.)
Az egyik probléma: - Ha nézek egy csatornán műsort és közben felveszem ezt a műsort, akkor nem tudok csatornát váltani másik műsort nézni, csak úgy ha megszakítanám a felvételt. Nem tudom, hogy ez így jogos e, vagy abból adódik e hogy esetleg hogy csak egy tuner van e a készülékben, vagy esetleg van e valamilyen lehetőség ennek a problémának a kikerülésére?
A másik probléma: - Lementettem a csatornalistát a külső HDD -re. Láthatóan volt is mentés. Viszont! Sem a mentés által létrehozott mappában, sem önálló fájlként nem látom a mentett fájlot a HDD-n.- Ez egy nem látható rejtett fájl amit a TV nem mutat meg? Vagy mi lehet a gond? Van erről tapasztalatotok? Nagyon megköszönöm a szíves válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#101009) Top cat válasza platz (#101008) üzenetére


Top cat
őstag

Az első kérdésedre: szerintem az egy tuner miatt van.

A SamsChannelEditor egy channel_list_UE40H6400_1201.scm fájlt hozott létre, mivel nekem H6400-am van, nálad itt a saját típusod lesz. A fájl nem rejtett. Számítógépen látnod kell.

(#101010) Project: A


Project: A
tag

Sziasztok!

A Samsung UE32J4000 LED televízióról szeretnélek titeket kérdezni.
Olvastam róla rengeteg pozitív illetve negatív véleményt.
Nem szeretnék a készüléken családi fényképeket stb. nézni, tehát egy teljesen átlagos eszközre van szükségem amin kényelmesen nézhetőek a "szenny" (elnézést a jelzőért, tisztelet a kivételnek) műsorcsatornák.
Amik kiemelten érdekelnének:
- Mennyire megbízhatóak (ebben az árkategóriában) a Samsung TV készülékei?
(Nem szeretném ha felrobbanna...)
- Az említett vagy a Samsung bármely hasonló árkategóriájú (nem smart) televíziójának a színei mennyire valósághűek? Jobban mondva mennyire nézhető például a következő megjegyzés nélkül: "ilyen zöld sosem lesz, sosem lehet a fű".

Mindenféle tapasztalatot szívesen várok az adott készülékkel kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

(#101011) KD6-3.7


KD6-3.7
őstag

Az mitől van, hogy filmnél, ha a tartalom sötét akkor az egész kép fényerejét lentebb veszi aztán, ha nappali sztori van akkor meg kivilágosítja? Inkább a sötét részeknél zavaró, mert nem látok semmit. ECO opciók teljesen ki vannak kapcsolva.
Ti használjátok ezt az Auto Motion Plus funkciót? Teljesen más lesz a kép, mintha 60FPS lenne vagy nem is tudom, de sokszor hibás mozgás közben. Furán elmosódik. E nélkül pedig furán darabosnak tűnik a kép.

(#101012) dethroner válasza KD6-3.7 (#101011) üzenetére


dethroner
veterán

MP beállítást neked kell olyan értékre állítani, ami még nem okoz túl sok képi anomáliát. Egyedire tedd és ott olyan 10/2-10/5 körül keresgess neked tetszőt.
Milyen tévéről van szó?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#101013) Flashget válasza platz (#101008) üzenetére


Flashget
félisten

Digitális korszak egyik sőtét foltja az egy tuner..ha tv vagy beltériben csak 1db DVB-C/T/S tuner van, akkor csak azt tudod nézni amiről veszel fel.
Samsung tv esetében az E szériától az azonos muxon lévő csatornálra tudsz felvétel közben is kapcsolni.
A legjobb helyzetben azok vannak akiknek a kábelszolgáltatója nem kódolja a DTV csatornákat így egy mezei elosztóval egyik koax a tv a másik koax a beltéribe megy. Beltéri felvesz a tv-n meg bármi mást lehet nézni.
Én így csinálom.
Ahhoz, hogy a tv-n felvehess és közben másik muxon lévő adást nézhess ahhoz a leírásban 2 DVB-C/T/S tunert kell írjanak.
Samsung kijött egy időre a twin tuner elnevezéssel is.

Realme GT Master Edition

(#101014) Flashget válasza KD6-3.7 (#101011) üzenetére


Flashget
félisten

Téma összefoglalót ha olvasnád, akkor látnád, hogy igen használjuk..típustól függően 10/0 vagy 10/3 és így tovább egészen a ki opcióig.

Realme GT Master Edition

(#101015) Misztéra


Misztéra
csendes tag

Sziasztok tudnátok tanácsot adni arra vonatkozóan hogy mivel érdemes a samsung EU32EH5000 tipusú LED tv-t tisztítani ? Régóta szeretném már megtenni de félek hogy a kijelző bánja ha nem szakszerűen csinálom. Köszönöm a válaszokat.

(#101016) KD6-3.7 válasza dethroner (#101012) üzenetére


KD6-3.7
őstag

Elnezest, kozben lattam az osszefoglaloban.
A 10es skalan kozepen az 5 az megfelelo. Amugy KU6000-es TV. A HDR+ funkciorol viszont nem talaltam semmi infot. Ki vagy be? Valtozast bekapcsolva nem veszek eszre.

Koszonom a segitseget!

[ Szerkesztve ]

(#101017) wwwolfman válasza Misztéra (#101015) üzenetére


wwwolfman
tag

Anno a B650-esemhez a Samsung mikroszálas törlőkendőt adott a csomagba (hja, akkor még máshogy kezelték a vevőt), én ezt használtam, nem volt gond soha karcolódással (kijelző tükrös volt). Egyébként ezt kapta a zongoralakk fényű külső is, az sem karcolódott össze, bár csak szárazon, csak óvatosan töröltem és elég rendszeresen.

Ha meg összetaperolás és nem porosodás esete forgott fenn, mert valaki nagyon buzgón meg akart mutatni valamit, vagy gyerek nyúlt hozzá, akkor rászisszentettem párat ablakpucoló spray-vel és puha ronggyal óvatosan eltüntettem (persze előtte pormentesítve, és vigyázva, nehogy a folyadék a keret alá kerüljön)

Nekem ezek váltak be. De ha akarsz rá áldozni, vagy félsz, hogy megkarcolod, akkor Médiamarkecba láttam tévépucoló készletet, ami ugyanúgy fujcit meg mikroszálas(nak tűnő) rongydarabot takar - mintegy 2-4.000.- Ft közötti áron. :))

(#101018) SunMount3r válasza Misztéra (#101015) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Az előbbi válaszhoz tenném hozzá: , hogy azért én ablakpucoló spray-el nem javasolnám, hogy nekiláss. Talán pont ebben a Topic-ban írta valaki rá, hogy azzal állt neki és bizony "bemarta" a képernyőt. Persze nem minden ablak spray ugyan olyan, de mivel ezt te se tudhatod, így inkább hanyagold... (Mint bármi más vegyi anyagokat tartalmazható tisztítószert is. Ha nagyon kell az alapos pucolás, akkor max. valami direkt erre a célra való képernyőtisztító (de ezeket még én sem próbáltam). Alap esetben pedig elég a mikroszálas kendő is szárazon.)

[ Szerkesztve ]

(#101019) RBJ


RBJ
addikt

A tv m ami elvileg inaktív problémás volt frissítés terén öngyógyításba ment át. Elvileg megjavult a menü már aktív de még ráadásnak fel is frissítette a fw t úgy, hogy ki van kapcsolva a frissítés.
Öntudatra ébredt a tv. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#101020) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Ennek a firmware mizériának kapcsán kérdezném, hogy: de tényleg mitől kell félni tőle annyira? Tudom: néha kiszedik a SMART alkalmazásokat (amikhez már egyébként se lenne támogatás), de ezen kívül? Pl. aki tapasztalt ilyesmit, akkor írja már meg légyszi milyen konkrét funkció veszett el a TV-ből, vagy mi lett konkrétan rosszabb a TV-vel, miután frissítette a firmware-t?

(Nem kötözködés képen vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok és mivel már majd 1 éve én sem frissítettem soha (részben az itteni "javaslatok" miatt is), ezért érdekelne, hogy van e reális veszély egyáltalán?!) :F

(Amúgy H6400-as esete érdekelne leginkább, de ha más típusról írtok az is számít.)

Köszi! :)

[ Szerkesztve ]

(#101021) platz válasza Flashget (#101013) üzenetére


platz
csendes újonc

Top cat -nak: Készítettem egy csatornalista mentést egy pendr.-ra. Egy tömörített fájlot hozott létre,. amit a számítógépen már látni lehet, ahogy írod is. A fájl: Channel_list_T-HKMDEUC-1452.0
Az általad említett editor programot letöltöttem, de gyakorlatilag ezzel a fájllal amit letöltött, semmit sem tud kezdeni ez a program. /XML fájl/
Attól függetlenül köszi a segítséget.
Flashget -hez: Bőséges válaszoddal nyitottál nekem lehetőségeket. Még emésztenem kell az információidat. Sajnos nem vagyok profi ezen a műszaki területen.Naív a következő kérdésem, elnézést. Amiről írsz, az a beltéri egység az a műholdvevő beltérije? Vagy valamiféle egység, amit a tv jel szolgáltatótól lehet bérelni? Valamint hova veszel fel a beltériről? Kapcsolsz hozzá egy külső hdd-t? Elnézést a tájékozatlanságom miatt.

(ui: Az üzenetem tetején zárójelbeni szöveg ami piros színű "(szerkesztés)" mit jelent? Ilyenkor a hozzászólásom/üzenetem még nem publikálódik? Vagy mit jelent?)

[ Szerkesztve ]

(#101022) #22743424 válasza platz (#101021) üzenetére


#22743424
törölt tag

Akkor sem tudod szerkeszteni, hogy ha átváltod All files-re? File-Load majd átrakod az alapból megjelent scm file-t All files-re. Az a piros szerkesztés gomb azt jelenti, hogy amíg az aktív addig rákattintva újr megjeleni a szerkesztési ablak, tudod módosítani ha akarod.

[ Szerkesztve ]

(#101023) gyeniko válasza SunMount3r (#101020) üzenetére


gyeniko
őstag

2 éve több méretben van H6400-am, minden frissítést felengedtem rá "kézzel", eddig nem találkoztam semmilyen problémával. A smart funkciók közül néhányat használok, a használtak közül a Skype tűnt el, az okát tudjuk (nem a Samsung, bár az itteni első reakció erőteljes fröcsögés volt).

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#101024) Flashget válasza Misztéra (#101015) üzenetére


Flashget
félisten

ahogy előttem írták még a D szériához is adott a samsung mikroszálas törlő kendőt, csak úgy mint a monitoraihoz. Majd spórolás okán már nem adtak. De ilyen kendőt tudsz venni pl. Lidl is szokott árulni egy sárga színűt amin rajta van az LCD jelzés és egy monitor képe. Én vettem ilyet és teljesen rendbe van.
Folyadéknak a legjobb a mezei víz, de ha az nem távolítja el amit a 1,5 éves gyermek kézlenyomata ott hagyott vannak LCD tisztító folyadékok amiket árulnak MM és társai. A lényeg ne tartalmazzon alkoholt!

Realme GT Master Edition

(#101025) Flashget válasza SunMount3r (#101020) üzenetére


Flashget
félisten

Már levették a feliratott samsungék, de korábban ott volt a fw frissítés veszélyes művelet és csak akkor tegyük, ha valami gond van a tv-vel.
A veszély abban volt mindig, hogy frissítették annak ellenére, hogy semmi baja sem volt csak legyen rajta a legfrissebb mert az kell...aztán frissítés után jelentkeztek a hibák nem működött ez nem működött az ami addig jó volt. Mivel a samsung nem mellékel leírást arról mit tartalmaz a kiadott fw (ők írták meg nekem, hogy azért mert annak tartalma nem publikus) így nem lehetett tudni a samygo ellen adtak ki valamit vagy valóban javít valamilyen hibát.
Ezért írtuk mindig akinek nincs baja a tv-vel ne frissítse. Ráadásul semmilyen új dolgot nem fognak hozzáadni (még a Hbbtv letiltást sem oldják fel számomra teljesen érthetetlen módon) amiért frissíteni akarnál csak elvettek eddig amiket anno kifizettettek vásárláskor.

Realme GT Master Edition

(#101026) Flashget válasza platz (#101021) üzenetére


Flashget
félisten

ezt írtam:
A legjobb helyzetben azok vannak akiknek a kábelszolgáltatója nem kódolja a DTV csatornákat
mivel műholdnál csak szolgáltatói eszközzel nézheted tehát kódolva van.
viszont kábeltv-n mint pl. Digikábel meg több kisebb szolgáltató is ilyen, ott lehet kódolatlanul tévézni. Bármit lehet a koaxra tenni amiben van mpeg4-es DVB-C tuner mint amilyen a korszerű TV vagy beltéri más nevén asztali tuner, set top box amit lehet bérelni vagy venni boltokban és akkor a digitális tévézés olyan mint a VHS korszak volt csak szebb a kép.
Nem tudom neked ki a szolgáltatód, ha leírnád könnyebb lenne a helyzet. :)

Kapcsolsz hozzá egy külső hdd-t?

igen csak én nem a tv-hez csatlakoztatom, mert akkor a felvételt csak a tévén lehet visszanézni, hanem a vett stb-n, mert az .ts-be rögzít és bárhol, bármivel lejátszható.

Realme GT Master Edition

(#101027) Top cat válasza platz (#101021) üzenetére


Top cat
őstag

Szóval neked Xml fájlt hozott létre nem scm-et a TV.

Írtam is nem biztos, hogy kompatibilis a tieddel. A program elvileg C és D típusokat támogat de működik a H szériával is. Azért még azt kipróbálhatod amit cybermanus írt
File menü-Load majd átrakod az alapból megjelent scm file-t All files-re.
Mindenképpen így kell megnyitni! Ha csak beledobod a lista fájlt a program ablakába akkor nem nyitja meg!

Ha nem működik kipróbálhatod még ezt a verziót hátha ezzel megy.

Samsung_ChannelListPCEditor

(#101028) wwwolfman válasza SunMount3r (#101018) üzenetére


wwwolfman
tag

Namondjuk ez igaz, nem árt ésszel élni. Nem írtam le, de olyan tisztztót használtam amit már évek óta különféle felületeken (műanyagon,plexin is) és soha nem kezdett ki semmi anyagot.

Szóval ez igaz, csak ésszel, és ha nem vagy teljesen biztos magadban, akkor inkább ne.

(#101029) hoby36


hoby36
senior tag

Üdv!Beléptem a tv-m service menüjébe.Elég sok minden off-on van.Mik azok közülük,aminek jó lenne bekapcsolva lennie?

A logikában semmi sem véletlen!

(#101030) PuMbA válasza hoby36 (#101029) üzenetére


PuMbA
titán

Semminek, veszélyes dolog mászkálni a szervíz menüben. Egy rossz gombnyomás és sose tudod bekapcsolni többet a TV-d :) Volt már ilyen eset...

[ Szerkesztve ]

(#101031) sityupityu válasza hoby36 (#101029) üzenetére


sityupityu
veterán

Valami határozott céllal léptél be, vagy csak úgy nézelődsz? Szerintem ha jót akarsz magadnak akkor ne nyúlj semmihez ha azt sem tudod, hogy mi az.

szerk: Megelőztek, de nem törlöm. :)

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#101032) hoby36 válasza sityupityu (#101031) üzenetére


hoby36
senior tag

Csak a smart távvezérlőt kerestem,de az nincs sehol.

A logikában semmi sem véletlen!

(#101033) Syl


Syl
nagyúr

Srácok! A miniDLNA megjelenését nem lehet változtatni? Mert távolról alig lehet kivenni a feliratokat... (UE40J6300)

[ Szerkesztve ]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#101034) platz válasza Flashget (#101026) üzenetére


platz
csendes újonc

cybermanus és Top cat. Köszönöm, hogy ennyire segítőkészek itt a fórumozók, így Ti is. Ezt a folyamatot én is megcsináltam. Sajnos nem fogad el egyetlen egy fájlot sem /All file esetén/. A tömörítettet gondolom alapból nem. Kicsomagoltam és a képernyőmentés szerinti fájlokat kapta. Ezek közül egyiket sem fogadja be az editor program.
Megpróbálkozok a új progival, ha le tudom tölteni. Nekem már a "piros szerkesztésgomb" sem jelenik meg, gyakorlatikag nincs beolvasott file.
Amennyiben sikerülne beteszem a képernyő mentését.
Flashget -nek: Sajnos a szolgáltatóról nem sokat tudok, mostanában lett új szolgáltatónk. A nevük: I-TV.Zrt, kinek megbízásából a korábbi tv szolgáltatónk felügyeli a hálózatot. Az interneten megtaláltam a webhelyükön a csatornaakiosztásunkat. A lista alján azt írja, hogy analóg TV tulajdonosok bérelhetnek digitális átalakítót a TV jükhöz, valamint a mpeg4 vételi lehetőséggel rendelkező TV tulajok meg is vásárolhatják (SET TOP BOX). Az értelmezésével gondban vagyok. Sajnos nem értem el őket az ügyfélszolgálati telefonvonalukon. Nem tudom ez lényeges lehet -e? Az alábbi csoportban találtam meg a csatornakiosztásunkat: "A kábeltelevízió szolgáltatás keretében elérhető simulcast csatornakiosztások"
Ezen kívül még az analóg kiosztású táblázatok közt is megtaláltam az analóg csatornakiosztást..

(#101035) online1986 válasza hoby36 (#101029) üzenetére


online1986
tag

Szia nekem ku 6000 van én nem tudtam belépni te neked hogyan sikerült?Milyen távval?Előre is köszi.

(#101036) hoby36 válasza online1986 (#101035) üzenetére


hoby36
senior tag

Szia!Kikapcsolva nyomni:info-menü-mute bakapcs gombokat sorba.Gyári távjával sikerült.

A logikában semmi sem véletlen!

(#101037) online1986 válasza hoby36 (#101036) üzenetére


online1986
tag

Hát nekem nem pedig sokat próbálkoztam tudsz küldeni egy linket távról melyik típus. :R

(#101038) hoby36 válasza online1986 (#101037) üzenetére


hoby36
senior tag

[link]

A logikában semmi sem véletlen!

(#101039) sityupityu válasza online1986 (#101037) üzenetére


sityupityu
veterán

Tök mindegy, hogy milyen típusú az a samu táv. Ha a megadott kombinációt követed akkor mindegyikkel bejutsz. Valamit nem jól csinálsz. :)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#101040) online1986 válasza sityupityu (#101039) üzenetére


online1986
tag

Hát már volt szerencsém Samsung Tv-hez nem azért írtam mert unatkozok.Mert nekem t.vezérlőn még menü gomb sincs csak smart vagy settings és nem jőn be azért köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#101041) sityupityu válasza online1986 (#101040) üzenetére


sityupityu
veterán

Azt már próbáltad, hogy melyik gomb behozza a főmenüt akkor azt nyomod meg a menü gomb helyett?

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#101042) online1986 válasza sityupityu (#101041) üzenetére


online1986
tag

Próbáltam pár kísérlet de semmi.Nekem menü gomb helyett sport gomb van.De erre sem reagál.

(#101043) improker válasza Top cat (#101027) üzenetére


improker
csendes tag

A megoldás: www.samychan.com
Online működik, tökéletesen.

(#101044) platz válasza improker (#101043) üzenetére


platz
csendes újonc

Részemről is nagyon köszönöm a segítséget.
Sikeresen feltöltötte a .Zip fájlot és tudom is rendezni a csatornákat.
Az idő előrehaladott volta miatt élesben ma már nem tudom kipróbálni.
Remélem, hogy vissza tudom majd tölteni a TV-re (.scm formátmban).

[ Szerkesztve ]

(#101045) #22743424 válasza improker (#101043) üzenetére


#22743424
törölt tag

Ez egy remek oldal el is mentettem gyorsan a könyvjelzők közé! Köszi :R

(#101046) BBke


BBke
tag

Sziasztok!

Nekem is Samsung UE40S9AS tévém van,

Az UHD automatikus felkonvertálása vajon kikapcsolható, vagy manuálisan állítható, hogy mikor konvertáljon és mikor ne? :))

(#101047) PuMbA válasza BBke (#101046) üzenetére


PuMbA
titán

Nem kapcsolható ki, de ez azért van, mert nincs is értelme. A TV közepén látnád a videó anyag felbontásának megfelelően kicsibe a képet, a képernyő nagy része meg egy feketeség lenne.

[ Szerkesztve ]

(#101048) Top cat válasza improker (#101043) üzenetére


Top cat
őstag

Ezt ismerem én is. De itt törölni nem lehet, csak átrendezni platz azt is akart.

(#101049) kory1987


kory1987
tag

Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, és ebben szeretnék tőletek segítséget kérni.
Valami ilyesmit: : 1. min 43 col max 50 2. 250K környékén nézelődtem, többet nem szánnék rá.. 3. 3D nem érdekel 4. UHD legyen
Építőjellegű segítségeket, előre köszönöm!

(#101050) ph2012


ph2012
senior tag

J62000-as tv-m van. Tudtok mondani olyan applikációt amit érdemes használni? Én még nem találtam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.