Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11401) drpele válasza Rotate (#11400) üzenetére


drpele
senior tag

Ne legyél gonosz... ;]

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#11402) ntomka válasza Rotate (#11400) üzenetére


ntomka
nagyúr

Az egy új időszámítás kezdete lesz, nem tudtad? Az a jövő!

ツ Headphones on - World off

(#11403) Skynet258


Skynet258
veterán

Micsoda fordulatoknak és hangulatváltásoknak lehettünk tanúi az elmúlt időszakban! :U Hát pedig, ha az eddig fanatik kitartóknak számító emberek is elfordulnak az LG-től, akkor bajban lesznek... Tévét ettől függetlenül tőlük fogok venni, telefont gondolom nem kell ecsetelnem. Bár ez a 3D egész jó lett... de ez a 3D varázslat meg engem hidegen hagy. 2 napig érdekes volt. :D

https://geekpulse.hu

(#11404) Rotate válasza Skynet258 (#11403) üzenetére


Rotate
veterán

a 3D nekem is szimpi volt, csak az a baj, hogy vastag és nehéz... a 3D mint funkció benne, pedig abszolút nem mozgat meg :(

azért majd kiváncsi leszek a tesztekre és visszajelzésekre az új LG üdvöskéről, tudjátok a Tegrás, NOVA kijelzős cuccról... ha venni nem is veszek LG-t azért érdekelnek a termékeik :)

(#11405) ntomka válasza Skynet258 (#11403) üzenetére


ntomka
nagyúr

Én még itt vagyok és imádom. :DDD

ツ Headphones on - World off

(#11406) wolruf válasza ntomka (#11405) üzenetére


wolruf
őstag

Én is itt vagyok és imádom :) A Wifi error-t nem :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#11407) tothl válasza ntomka (#11405) üzenetére


tothl
addikt

Én is itt. Az enyém változatlanul jól működik.
Most éppen topogigi 1.9 és Horse Power 1.1 kernellel.. :)

(#11408) Magnat válasza Skynet258 (#11403) üzenetére


Magnat
veterán

Szerintem ez az egész 3d csak hype, mind telefonon, mind tv-n... csodálkozni egyet jópofa, de kb ennyi, az ember elkönyveli, h ilyet is látott, aztán annyi. Hosszú távon inkább zavarónak érzem. Persze a gyártókat is meg lehet érteni, felbontásban elérték azt a maximumot, ami fölött már nem érzékelhető a növekedés, a mostaninál laposabb tv-k sem keltenek már senkiben olyan késztetést, h emiatt kellene váltani, aztán rövid ideig volt keverés a színmélységgel ... mára többé-kevésbé elérték azt a szintet, h egyszerűen kommunikálható paraméterek tekintetében a fizika és az emberi szem szab határt, így be kellett vetni egy újabb gumicsontot, más tészta persze, h tartalommal sincsenek még eleresztve, de sztem ez nem szabja a gátat, egyszerűen igény nincs rá akkora, mint szeretnék.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#11409) Skynet258 válasza Magnat (#11408) üzenetére


Skynet258
veterán

Én annak a híve vagyok, hogy a gyártók fiókjaiban mindig 1-2 generációval előbbre mutató dolgok lapulnak. Amikor épp nem jön be az aktuális ötletük, érdekes, mindig aránylag gyorsan mutatnak új alternatívát...
Tuti, hogy már megvan a 3D utáni őrület is, csak még ezt erőltetik egy darabig. Ebben a formában viszont sokaknak nem kell, nekem sem. Egyrészt nem fogok otthon szemüveggel bohóckodni (bár pont az LG megoldása az egyik [ha nem a] legjobb megoldás, ami a 3D-t illeti, és az szemüveg nélküli), másrészt... most mivel nyújt többet? Kiesnek a dolgok a képből, meg kilóg a repülő szárnya, húha. :U Ha lenne gyerekem, neki biztos bejönne, de így felnőtt fejjel nekem ez már nem akkora húzóerő. Egy dolog miatt örülök a 3D-nek: lejjebb nyomja a sima tv-k árait. Egyre olcsóbb a LED, ami már tetszik több okból is - és még ez sem klasszikus LED, csak edge lit, a valódi LED-es megvilágítású panelek még csak mostanság jönnek majd...

Szóval nem baj ez, csinálgassák csak, a többi hasznos cucc meg legyen olcsóbb. :D

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#11410) Rotate


Rotate
veterán

ez gyorsan ment, meg is kapta a telefont a bolt, küldik is tovább a szerviznek (remélem már holnap), remélhetőleg még a héten lesz arról információm, hogy mikorra látom viszont a pénzem...

(#11411) tome.jr válasza tothl (#11407) üzenetére


tome.jr
addikt

Tapasztaltál valami különbséget a HP és a NeoBlaze kernel között?

(#11412) Máté94


Máté94
addikt

Sikerült a rootolás, a BusyBox és fent van, és lehet is MAC címet változtatni, és csatlakozik is a Wi-Fi-s hálózathoz, de nincs net. Valaki nem próbálná ki nekem?

Wifiaid nevű programról van szó. :)

(#11413) MrChris válasza ntomka (#11405) üzenetére


MrChris
nagyúr

Csatlakozom, nekem is kiválóan működik az O2X!

(#11414) Cs@bo


Cs@bo
csendes tag

Sziasztok!
MIUI rom van a telefonomon. Olyan gondom van, hogy ha játék közben zenét hallgatok, a zene hangereje ingadozik. Ráadásul nem is elhalkul, hanem hangosodik. Nagyon zavaró. Ha valaki tud rá valamiféle megoldást, azt megköszönném. Ezen kívül gyorsan és stabilan működik a cucc.

iPhone 6 | Samsung Galaxy Tab S 8.4

(#11415) Balázs1986 válasza Máté94 (#11412) üzenetére


Balázs1986
addikt

Nem lehet, hogy be kell állítani a proxy szervert a telefonon? Marketen erre is vannak pogik elvileg, keress rá, hogy "proxy".
Ha otthoni wifin se megy, nem szóltam :)

(#11416) bostone


bostone
addikt

A saját wifimet időnként elfelejti és csak újraindítás segít. Ezen probléma kiküszöbölésére nem tud valaki egy alternatívát?

(#11417) dinike911


dinike911
csendes tag

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a hdmi-t át lehet valamivel alakítani scart-ra vagy arra a 3csatlakozós (piros,fehér,sárga) bemenetre ???

(#11418) Feci40 válasza dinike911 (#11417) üzenetére


Feci40
tag

Nem, már volt róla szó .

(#11419) MrChris


MrChris
nagyúr

A Camera hack-et szeretném feltenni a gépemre, de nem megy. Rootoltam a telefont, tudok másolni a system/app könyvtárba, de hiába veszem ki az eredetit és teszem a hekkelt camera.apk-t oda, az még nem elég. Máshogy kell csinálni?

(#11420) VBenc válasza MrChris (#11419) üzenetére


VBenc
tag

fel kell telepíteni az újat a system/app mappából

Mondom de mondom!!

(#11421) MrChris válasza VBenc (#11420) üzenetére


MrChris
nagyúr

Ha fájlkezelővel elindítva telepítem, akkor azt írja ki a végén, hogy nincs telepítve.

[ Szerkesztve ]

(#11422) VBenc válasza MrChris (#11421) üzenetére


VBenc
tag

root explorerrel kell és felül át kell nyomni egy lehetőséget pontosan nemtudom mit

Mondom de mondom!!

(#11423) MrChris válasza VBenc (#11422) üzenetére


MrChris
nagyúr

Az a mount. Annak segítségével lett írható a system könyvtár. Bár az igaz nem root explorerrel csináltam. Próbálkozom még...

(#11424) Máté94 válasza Balázs1986 (#11415) üzenetére


Máté94
addikt

Ez nekem magas lesz. :DDD

(#11425) Csrugliovi válasza derrik (#2950) üzenetére


Csrugliovi
csendes tag

Hali.
Még aktuális?

(#11426) ntomka


ntomka
nagyúr

A CM-be be fog kerülni a voodoo patch. Jó hír. :)

ツ Headphones on - World off

(#11427) cozyka83 válasza ntomka (#11426) üzenetére


cozyka83
tag

Igen, ez tenyleg Jo hir hir.
:DDD

LG Optimus 2X

(#11428) Gabi 8906


Gabi 8906
senior tag

Optimus 2X-re kijött már a hivatalos 2.3? Tervezek ilyen telot venni, és gondoltam benézek ide. :D Kinek mi a véleménye a teloról? Előnyök, hátrányok? :R

Apple IPhone 13 Promax+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+B&O Beoplay A1

(#11429) syl5 válasza Gabi 8906 (#11428) üzenetére


syl5
őstag

Hello!
Nem jött még ki a hivatalos 2.3. Majd valamikor 1-2 hónappal az ICS megjelenése után a gyártók jó szokása szerint ;] Azonban kiszivárgott 2.3-as gyári rom van, ami a legjobb az én tudomásom szerint (majd a régebbiek megerősítenek ebben), és van CM7, és MIUI is 2x-re! Szóval választék az van és én úgy gondolom, hogy a CM7 és a MIUI támogatottság már önmagában nagyon vonzó. Nálam például fő szempont volt az, hogy tudok rá MIUI romot tenni.
Én eléggé meg vagyok elégedve az o2x-el. Jó a hangminőség, viszonylag szép képeket csinál, gyors, mindent tud amit manapság egy PDA telefonnak tudnia kell. Szép, fogásra és látszatra is minőségi hatást kelt. Azonban azt gyorsan hozzáteszem, hogy én elég nyomott áron jutottam hozzá kötelezettségek nélkül, függetlenül, igaz használtan, de szép állapotban, garanciásan. Miért is írom ezt? Azért, mert mint minden Android-os telefon esetén, ez is némi kompromisszummal jár, tehát 70-80 körüli áron, de még 60-ért sem biztos, hogy megvettem volna.
Kompromisszumot pedig azért kell kötni ezzel a telefonnal, mert sajnos bizony kevés a ram benne. Default autokiller beállítások mellett hajlamos kifogyni a memóriából, ami érződik is rajta. Ugyan lehet finomítani az autokiller konfigját, ezzel elérhetjük, hogy mindig lesz elegendő szabad memória, viszont ekkor eléggé csorbulni fog a multitasking érzés. Szóval azért elfért volna még benne memória. Nem sok, egy +60 Mb már elég lenne, de kellene még bele szerintem.
Hátránya még, hogy ha szeretsz játszani, hogy a gameloft játékok a letöltött fájljaikat csak a belső sd-n tárolva kezelik, ami viszont elég vékony (5,5 Gb). Lehet van rá megoldás, még nem néztem utána. Ha esetleg tud valaki, valamit ne tartsa magában!
És lényegében ennyi volt csupán a hátránya, nekem mindössze két ponton hibázik kicsit. Jó kis telefon, de nem tökéletes, mint ahogy egyetlen telefon és műszaki cikk sem!

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#11430) willigair


willigair
csendes tag

Sziasztok!

Remélhetőleg a héten optimus 2x tulajdonossá válok... Nyugi nem kérdezem meg, hogy mikor jön a 2.3 vagy hogy mi a vélemény a telóról :)
Végig olvastam szinte az egész fórumot (nem volt kevés) és ennek ellenére mégis így döntöttem. És tény ami tény hogy a jelenlegi ára az ami vonzóvá teszi egy S2-vel szemben.
Ráadásul megnéztem élőben és összehasonlítottam a nővérem HTC Sensation-jével és azt tapasztaltam, hogy jobban össze van rakva mint a HTC. Mondjuk a Sens elég nagy csalódás volt nekem, mert tőlük nem ezt várná az ember...

És még valami. Haverom Sensation-je 3x volt már szervízben fél év alatt és minden szervíz közel 1 hónapig tartott. Porosodott a kijelzője például. Úgyhogy sajnos az a helyzet, hogy lehet hogy szidják az Optimusosok az LG-t de ez nem csak náluk van így, hanem sajnos ez a trend. Egyre szarabb termékeket adnak ki.

willigair

(#11431) stickrs válasza willigair (#11430) üzenetére


stickrs
senior tag

ezaz...ha ennyit odafizetsz vmiért akk csinálják meg rendesen. én 2telt használok 1x-re,a 2X mellett egy nokia 5610est,és azzal 3év alatt semmi gond nem volt,egész napos zenehallgatás mellett se merül le(mp3 lejátszóként használom,mert olyan kevésért lehetne eladni,hogy megéri megtartani :D ) de az újabb telekkel tényleg vannak gondok..

Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra

(#11432) Skynet258 válasza stickrs (#11431) üzenetére


Skynet258
veterán

"de az újabb telekkel tényleg vannak gondok.."

Nekem nincs semmi bajom a telekkel, hétvégén ki lehet járni, pihenni, lazulni... ;]

https://geekpulse.hu

(#11433) wolruf válasza Skynet258 (#11432) üzenetére


wolruf
őstag

Telek! Nem érted?! Hó, latyak, miazmás... Na ez az, ami manapság nincs, csak meleg december 24 körül is. Ezek a telek már nem olyanok, mint régen :( :B

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#11434) suppe válasza wolruf (#11433) üzenetére


suppe
tag

de (ki)pihent ma itt mindenki... :)

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#11435) wolruf válasza suppe (#11434) üzenetére


wolruf
őstag

Éjfélig procit cseréltem a PC-mben.. Hihetetlen, hogy most körülöttem minden hibátlan... Még a 2X is a hülye wlan "hiba" üzeneteivel... Váááá :D

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#11436) Szabie85 válasza Skynet258 (#11432) üzenetére


Szabie85
tag

:DD

Samsung Galaxy S5

(#11437) cozyka83 válasza cozyka83 (#11427) üzenetére


cozyka83
tag

Bocsi, most vettem észre, hogy rosszul írtam. Telóról voltam, aztán véletlenül beírtam kettőt, meg nagybetűre is rá mentem. Bocsi :U

LG Optimus 2X

(#11438) MrChris válasza syl5 (#11429) üzenetére


MrChris
nagyúr

Mivel fekteted meg a memóriát? Játékprogin kívül,meg szándékos 1000nyi haszontalan dolgokon kívül. Eddig nálam még nem volt mem probléma, nincs is igazán játék fenn, se csiliviliző ficsőr.

(#11439) Gabi 8906 válasza syl5 (#11429) üzenetére


Gabi 8906
senior tag

Köszönöm hogy válaszoltál a hsz-omra. :R Én 60k ig keresek Optimus 2X-et. :K
Igaz más mobil típus is érdekel, de majd elválik mi lesz a végén. :))

Apple IPhone 13 Promax+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+B&O Beoplay A1

(#11440) Skynet258 válasza wolruf (#11433) üzenetére


Skynet258
veterán

És ezzel új megvilágításba helyezted a történetet, szép is ez a magyar nyelv... :DDD

https://geekpulse.hu

(#11441) syl5 válasza willigair (#11430) üzenetére


syl5
őstag

Nem is mond a HTC-t. Nálam ZTE szinten mozog mos már. 1,5 hónapig volt Desire-öm, abból egy hónapot szervizben töltött és olyan állapotban jött vissza, mintha a kutya szájából húzták volna ki, úgyhogy ennyit a nagy HTC-ről! Nem véletlenül Samsung a Google 3 referencia telefonjából 2, ráadásul a legfrissebb 2!

(#11438) MrChris
Mivel fektetem meg? Alap autokiller beállítások mellett normál használattal. Nem arra kell gondolni, hogy játszok, közbe videot streamelek, alatta letöltök, és még a zene is megy! Csupán annyi hogy két három nap után átlagba 60-70 Mb volt a szabad ramom. Így operával neteztem, közbe kiléptem megnéztem maps-ben valamit, vissza operába, írtam fórumra (go key), ki asztalra, megnéztem egy menetrendet, vissza operába. Aztán elindítottam egy játékot, és azért itt már összefosta magát. A játék egy Airattack hd volt, szóval nem is kell túl nagyra gondolni. Nem mondom hamar magához tért, de még a home-ot is kisöpörte a memből, láttam, hogy játékból visszatérve tölti be újra azt. Szóval szó mi szó elférne még egy ilyen vasban ram!
Nincs telerakva a rendszerem, csakis a szükséges appok vannak fent. iBeer, meg ilyeneket nem is látott soha. Mindig leszedem azokat az appokat amik nem kellenek, és amúgy is friss 5 napos a rom. 7 home-om van, egyiken egy full naptár, másik egy Beautiful widget, harmadikon egy képkeret, többin ikonok. Élő háttér nincs, ennyi csicsát (lényegében csak a BW) el kell bírnia egy két magos gépnek! El is bírja, csak hajlamos kifogyni a memből!
Mindez MIUI alatt!

(#11439) Gabi 8906
Már 60 körül sincs nagyon ellenfele!

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#11442) engine88


engine88
aktív tag

Üdv
Optimus 2X-et hogyan lehet függetleníteni?
Ha tiltólistás kérdés, akkor kérhetek PM-et? :B

(#11443) cozyka83 válasza syl5 (#11441) üzenetére


cozyka83
tag

MIUI-hoz amúgy nincs kamera patch? Mert amúgy eléggé elnyújtja, és nekem csak ez a problémám a miui-val.

LG Optimus 2X

(#11444) Marteen4


Marteen4
tag

Na elvittem a budaörsi telemax gsm szervizbe, megmondtam nekik a hibákat(újraindulás,lelassulás,bevilágítás,wifi/3g hibák, azt mondták 2-5 munkanapon belül értesítenek, meglátjuk mi lesz.

LG Optimus 2x - CM7 - 7.2 RC0 KANG - BB 0725

(#11445) Rotate válasza Marteen4 (#11444) üzenetére


Rotate
veterán

hajrá :) ma hívtak a boltból, ha minden igaz, holnapra már nekem is a szerviz fázisban lesz a dolog :)

(#11446) Cs@bo válasza cozyka83 (#11443) üzenetére


Cs@bo
csendes tag

CM7 kamerát fel tudod tenni, így nem nyújtja, bár még így is sötét kicsit. [link]

iPhone 6 | Samsung Galaxy Tab S 8.4

(#11447) cozyka83 válasza Cs@bo (#11446) üzenetére


cozyka83
tag

Oké, majd holnap meg birkózok vele. Amúgy hogyan lehet százalékossá tenni statusbaron az aksi kijelzést?

LG Optimus 2X

(#11448) janes74 válasza cozyka83 (#11447) üzenetére


janes74
senior tag

CM-ben benne van tudtommal ez az opcio. :K

(#11449) syl5 válasza cozyka83 (#11443) üzenetére


syl5
őstag

Passz, nem tudom. Illetve most már tudom, hogy pár hsz-al feljebb említette a kolléga. Amúgy én még nem nagyon néztem utána o2x vs MIUI esetén a különböző hackeknel, patcheknek, tweakeknek.

De miféle elnyújtásról beszéltek? Én nem tapasztaltam semmi ilyet, szerintem teljesen rendben vannak a képarányok mind telefon mind szgépen visszanézve a képeket.
Egy kicsit valóban sötétek a képek, de nálam az arányok rendben vannak.

(#11447) cozyka83
MIUI-ban is alap opció a %-os akksi kijelzés, sőt bármilyen romon megoldható a framework módosításával.

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#11450) Wolfy74


Wolfy74
csendes tag

Paul dolgozik.
http://android.modaco.com/topic/347306-12-oct-gr4-wip-v20j-modaco-custom-rom-for-the-lg-optimus-2x-with-online-kitchen/

http://www.megaupload.com/?d=M9FBRS73

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.