Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11429) syl5 válasza Gabi 8906 (#11428) üzenetére


syl5
őstag

Hello!
Nem jött még ki a hivatalos 2.3. Majd valamikor 1-2 hónappal az ICS megjelenése után a gyártók jó szokása szerint ;] Azonban kiszivárgott 2.3-as gyári rom van, ami a legjobb az én tudomásom szerint (majd a régebbiek megerősítenek ebben), és van CM7, és MIUI is 2x-re! Szóval választék az van és én úgy gondolom, hogy a CM7 és a MIUI támogatottság már önmagában nagyon vonzó. Nálam például fő szempont volt az, hogy tudok rá MIUI romot tenni.
Én eléggé meg vagyok elégedve az o2x-el. Jó a hangminőség, viszonylag szép képeket csinál, gyors, mindent tud amit manapság egy PDA telefonnak tudnia kell. Szép, fogásra és látszatra is minőségi hatást kelt. Azonban azt gyorsan hozzáteszem, hogy én elég nyomott áron jutottam hozzá kötelezettségek nélkül, függetlenül, igaz használtan, de szép állapotban, garanciásan. Miért is írom ezt? Azért, mert mint minden Android-os telefon esetén, ez is némi kompromisszummal jár, tehát 70-80 körüli áron, de még 60-ért sem biztos, hogy megvettem volna.
Kompromisszumot pedig azért kell kötni ezzel a telefonnal, mert sajnos bizony kevés a ram benne. Default autokiller beállítások mellett hajlamos kifogyni a memóriából, ami érződik is rajta. Ugyan lehet finomítani az autokiller konfigját, ezzel elérhetjük, hogy mindig lesz elegendő szabad memória, viszont ekkor eléggé csorbulni fog a multitasking érzés. Szóval azért elfért volna még benne memória. Nem sok, egy +60 Mb már elég lenne, de kellene még bele szerintem.
Hátránya még, hogy ha szeretsz játszani, hogy a gameloft játékok a letöltött fájljaikat csak a belső sd-n tárolva kezelik, ami viszont elég vékony (5,5 Gb). Lehet van rá megoldás, még nem néztem utána. Ha esetleg tud valaki, valamit ne tartsa magában!
És lényegében ennyi volt csupán a hátránya, nekem mindössze két ponton hibázik kicsit. Jó kis telefon, de nem tökéletes, mint ahogy egyetlen telefon és műszaki cikk sem!

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.