Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10001) Zlika válasza cozyka83 (#9999) üzenetére


Zlika
aktív tag

Bocs ha ezt már mondták de újra indítottad?
Mert nekem az segített.Meg kifejezetten írják hogy addig nem jó míg nem restartolsz.

[ Szerkesztve ]

(#10002) Tutu7030


Tutu7030
veterán

Én nem értem, mi ez a nagy háborgás, meg savazás :Y
Nálam nem volt még nem kijelzett hívás/sms meg egyebek(kivéve az utóbbi idők telenor baromságait).
Egyedül a halk hangszórót tudom felhozni hibának. :C

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#10003) Magnat válasza Tutu7030 (#10002) üzenetére


Magnat
veterán

OK, de ugye te is érzed, h ha mondjuk csak minden 10. készülék szar, az is gáz, pedig még akkor is 9 ember fogja állítani 1 ellenében, h ez egy fasza telefon ...

[ Szerkesztve ]

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10004) wolruf válasza Tutu7030 (#10002) üzenetére


wolruf
őstag

Beállok a sorba,nekem is remek.
Kizárólag az errorozó wifi a nyûgöm. Ez is max. X naponta egyszer.Jó ez a telcsi :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#10005) Tutu7030 válasza Magnat (#10003) üzenetére


Tutu7030
veterán

Lehet, hogy bennem a hiba, és túl magas lett az ingerküszöböm a bő másfél év spica használat miatt. :D:D

LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro

(#10006) Magnat válasza Bagoly81 (#9995) üzenetére


Magnat
veterán

Jah, ezért mondom én is, h szégyen-gyalázat, h az SGS1-re már májusban jött GB... lassan egy árban lesz a P990 az SGS-sel használtan, ez elmond mindent.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10007) Zlika


Zlika
aktív tag

Ok de ha hardware-es lenne a hiba akkor meg szerintem sokkal több embernek lenne kaksi a gépe.Bölcs infos "kollégám" mondta egyszer hogy minden számítógép javítható amíg kalapáccsal nem mész rá. :)
Azóta persze kiderült hogy vannak kivételek,de ritka.Arra akarok kilyukadni hogy akinek itt nem működik/működött rendesen a 2x az szerintem 90%-ban software-es gond.Az én telom is az elsők köz volt mert az angol premier környékén vettem és az elején volt is baj,de megoldódott software-cserével.Semmi baja az alaplapoknak.Az fix.

(#10008) Rotate


Rotate
veterán

jajj de jó, hogy időnként valaki elkezdi, aztán meg a többieknek magyarázkodni kell, mert nekik mer jól működni a telefon... meg kell próbálni a szervizt ha semmi nem segít, a háborgástól nem lesz jobb...

(#10009) t.imi válasza Oberthur (#9974) üzenetére


t.imi
addikt

Ez okos hsz volt :K
Én sgs2-re cseréltem a telenor szerencsétlenkedése miatt, de nam vagyok hasra esve tőle. Abszolut nem érezni a majd 2x pénz nyújtotta sebességet, gyári menüje is kaki, a htc sense sem egy variáció bajnok.
A két magosok között verhetetlen ez a gépállat az árát tekintve. Hogy hány pont jön ki a lófaszdémárkban, kit érdekel?
Anyagban is jobb érzés mint a samu :K
Ha olyan jól megcsinálják a gyári menüt, mint a 2.2.2-t, akkor lesz nagy pislogás.

(#10010) Magnat válasza Zlika (#10007) üzenetére


Magnat
veterán

Szted minek nagyobb a sansza, annak h a hardver nem egyforma vagy hogy a szoftver, amit rátesznek? :) Persze ha úgy érted, h a hardver valamilyen paraméterének az egyedenkénti kilengéseit szoftveres hangolással megpróbálják tolerálni, akkor lehet szoftveres hibának is nevezni.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10011) Oberthur


Oberthur
tag

Hát nincs bukott pénz! Mert 80000Ft ért nem volt sok!

Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)

(#10012) Magnat válasza Rotate (#10008) üzenetére


Magnat
veterán

Senki sem mondta, h magyarázkodni kell annak, akinek jó... de ugye te sem úgy képzelsz el egy gyártó által is elismert szériahibát (és akkor most nem a 2X.ről beszélek), h akkor azt minden készüléknek produkálnia kell? Persze nem tudok pontos adatot arról, h konkrétan a 2X-nél hány % érintett, de azért valamit csak elmond, h az Usában már perelik az LG-t... arról nem is beszélve, h a hardver defektje csak egy dolog, a (nem létező) support legalább ennyire gond.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10013) Rotate válasza Magnat (#10012) üzenetére


Rotate
veterán

nem arról van szó... csak már páran vagyunk itt az elejétől, és azóta már tudod hányszor előjött ez? valaki idejött dühöngeni, mintha mi tehetnénk arról mit művel az LG, aztán akkor oldalakon keresztül ez megy... a vita a semmiről...

tudunk adni tanácsot, ha az nem jön be akkor marad a szerviz, reklamálás, stb... de nem itt, mert nem fog téged megkeresni az LG, hogy "hallod ne haragudj már, olvasom a mobilarénán, hogy mi van, tessék itt egy másik"...

(#10014) Magnat válasza Rotate (#10013) üzenetére


Magnat
veterán

Jah értem, sorry ... azt hittem, h egy fórumon a negatív tapasztalatoknak is van helye ... ráadásul ha már olyan soxor előjött, akkor meglehet, h mégis van benne valami :)

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10015) Zlika válasza Magnat (#10010) üzenetére


Zlika
aktív tag

Én azt gondolom ez úgy van hogy ha valami a hardware-ben rossz/hibás akkor annak annyi.Vagy működik vagy nem.De abban nem hiszek hogy egy állítólag hardware hibás készülék működik két napig,aztán befagy,majd ismét működik de dobálja a hálózatot.Teszi ezt teljesen random időközönként.Ha tegnap szar volt akkor ma miért jó?Nah valami ilyesmire gondolok csak ez a fránya fogalmazás gátló... :)

(#10016) Rotate válasza Magnat (#10014) üzenetére


Rotate
veterán

nem a negatív véleménnyel van a gond, hanem a stílussal... úgy ide tudtok rontani, mintha itt bárkinek is a hibája lenne, hogy gond van... ezzel az LG-t kéne döngetni... sajnos tudjuk, hogy megvannak a hibái, ezek többé-kevésbé már javítva lettek... de sajna mi nem tudunk ennél többet tenni... hiába fogunk itt átkot szórni, ez nem megoldás...

(#10017) Zlika válasza Magnat (#10014) üzenetére


Zlika
aktív tag

Naná hogy van helye,sőt ha valaki beleolvas a kis 2x topikba rá jöhet hogy itt bizony a pozitív tapasztalatoknak nem nagyon van helye... :D

(#10018) Magnat válasza Zlika (#10015) üzenetére


Magnat
veterán

Értem, de sztem nem így van ... a hardverek mindenféle jellemzőkkel bírnak, amikben megengedett bizonyos szórás...az egyik jobban melexik, a másik gyorsabb, a harmadik többet fogyaszt. A hivatalos 1 Ghz-et az 1ik éppen eléri, a másik elmenne 1.2-n is évekig ... Tegyük fel, h ami nem bírja az 1.05-öt, az selejtesnek van nyilvánítva, a többi efölött megy eladásra... aztán kiderül, h amik csak 1.05-öt bírnak, aok 1Ghz-n is hajlamosabbak a melegedésre, és bizonyos körülmények között hajlamosak kifagyni. Ami 1.2-t is elbír, az soha nem fog megfagyni, mert annyi benne a tartalék, h soha nem melexik kritikus szintre. Ehhez még hozzájön, h nyilván mind más körülmények között van használva.Nekem probléma a gyenge térerő, mert olyan helyen dolgozom, ahol a Telenornak gyenge a jele... kollegám Iphone 4-e picivel jobban bírja, de az is eldobálja a jelet időnként. Reklamáltam már a Telenornál is, állítólag vmit faragtak is a tornyon, de nem történt változás. Erre te joggal mondod, h akkor nem a készülék hibája, mert ahol te vagy, ott nem csinálja, de nekem is van olyan telefonom, ami meg a munkahelyemen is jó. Erre mi történik, az LG a sok panasz hatására farag a szoftveren, belövi úgy, h mondjuk az eddigi x hőmérséklet helyett x-5 foknál vegye vissza az órajelet, meg ad egy kicsivel több kakaót a gsm modulnak, amitől jobban merül az akksi, de nekem is lesz térerőm a melóhelyen ... ekkor te azt fogod mondani, h na ugye, h szoftveres hiba volt, mert megoldották programból. Pedig csak arról van szó, h nagyobb tűréssel illesztik a kódot a vashoz. A szó szoros értelemben vett szoftveres hiba sztm az lenne, ha minden tizedik telefonon egy pár bittel más lenne az OS, aztán ha ráfut a vezérlés, akkor kifagy a telefon, de ezt elég nehéz elképzelni :D

[ Szerkesztve ]

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10019) Eli577


Eli577
senior tag

Látom beindult megint a sárdobálás... :DDD. Az ilyen okos hozzászólásokat nem nagyon értem, amikor leírják azt, hogy "szar a telefon, többet LG terméket nem veszek"... :F. Ez olyan, mintha egyszer a pékségből rossz/száraz/penészes kenyeret kapnál frissnek mondva és többé felé se nézel annak a pékségnek. Nekem évek óta LG termékeim vannak és nem volt velük semmi bajom (tv-től kezdve a házimozin át a számítógép-alkatrészekig, még egy LG laptopom is van, ami nem túl gyakori).
A telefonnal sem volt idáig semmi olyan problémám, mint ami miatt háborognak. Lehet, hogy én vagyok szerencsés, lehet, hogy nem....:D. Az, hogy hardveres hiba lenne az, amit a szoftverfrissítés később megold, azt sem nagyon hiszem.

Utánanéztem amúgy kicsit jobban a Sensation-nek és az SGS2-nek is, ha már páran annyira istenítik őket. Amilyen felhasználói tapasztalatokat olvastam idáig róla (márpedig jó sokat olvastam), az alapján az SGS2 minimálisan jobb, mint az O2X, a Sensation meg ugyanolyan, vagy még rosszabb. Amikor s Sensation-nél a túlnyomó többség azt írja, hogy bizonyos használati idő után a kijelző érzéketlenné válik, pixelhibás lesz, random restart-ok tömege. Jobb ez? - Kérdem én.
Még egyszer: nekem nincs a működésében hibája a telefonnak, de még ha lennének is olyan jellegű problémáim, mint amiről Magnat kollega írt novellát :DD , biztos, hogy nem a Sensation-t választanám, az SGS2 meg túl drága.

Na, én is megírtam sikeresen a novellámat. Félreértés ne essék, én nem akarom ezzel bevédeni az LG-t, mivel én is elég helytelen dolognak tartom, hogy úgy húzzák-halasztják ezt a frissítést, mint a rétestésztát. Úgy látszik ez volt az ára annak, hogy 1-2 hónappal hamarabb ki tudtak jönni a két magos telefonjukkal, mint a konkurencia.

Ui.: Én akartam lenni a 10.000-ik hsz-es. :O :D

(#10020) Zlika válasza Magnat (#10018) üzenetére


Zlika
aktív tag

Van benne ráció... :)

(#10021) Zlika válasza Zlika (#10020) üzenetére


Zlika
aktív tag

DE ez így ebben a formában a világ összes konfigjára igaz nem csak "szeretett" o2x-ünkre.Nemde?

(#10022) Eli577 válasza Magnat (#10018) üzenetére


Eli577
senior tag

Na de kollega :D. Nem kézzel gyártott alkotóelemekről beszélünk, ahol majdhogynem nincs két egyforma darab. Ezek gépsoron gyártódnak, nyilván selejtes darabok lehetnek. De ha már 10%-nál selejtes/nem működik megfelelően, akkor megette a fene az egészet. A kijelző illesztés/bevilágítás kapcsán pedig azok örüljenek, akiknél nincs ilyen probléma, mert valószínű, hogy az a gyári állapot, ahol van (ez nyilván nem jó, de ezzel már úgysem tudnak mit csinálni).

Valaki írta, hogy akkor miért nem hívják vissza a telefonokat, vagy legalább ajánlják fel azt, hogy visszafizetik az árát. Nos, erre eszembe jutott egy idézet. Annak a gyártónak a volt vezérétől származik akik csak mobileszközökből élnek...és sok almát esznek. :DDD Amikor kiderült, hogy az Iphone 4-nél tervezési hiba miatt ha bal kézben tartja az ember a telefont, akkor a térerő volt-nincs. Erre Állások István azt mondta, hogy "akkor fogják a másik kezükben a telefont".......én meg arra gondoltam: "te meg rejszolj a másik kezeddel" :D.

[ Szerkesztve ]

(#10023) Magnat válasza Eli577 (#10019) üzenetére


Magnat
veterán

Ha már személyeskedünk, akkor kicsit hozzáigazítom a példádat a tárgyalt esethez: adott egy pékség, ahol rendszeresen bukkannak fel penészes kenyerek. Én magam belefutottam egybe, amit azonnal kicseréltettem, de mint kiderült, a másik is penészes, csak nem annyira. A pékség kb fél éve csak ígérgeti, h megpróbál tenni valamit az ellen, h ne legyen több penészes kenyér, de mégis lesz. Nah, én oda a hozzáállásuk miatt nem fogok menni többet még akkor sem, ha tudom, h a mákos patkójuk máskölünben qrva jó.
1ébként más is mondta, h az SGS2 sem sokkal jobb, de legalább amit ígértek, az lett. Én csak azért nem cseréltem még le, mert 4inch fölé nem nagyon akarnék menni képátlóban, de azért SGS1-et se akarnék venni már. Nagyon sajnálom, h a Galaxy Z is 4.2 lett, más tekintetben ideális választásnak tűnne.

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10024) Magnat válasza Eli577 (#10022) üzenetére


Magnat
veterán

Persze nem kézzel gyártott cuccok, de akkor egy kérdés: két teljesen gyári állapotú telefonból az 1ik tökéletes, a másik meg hetente dob 2 bsod-t. Szted minek nagyobb a sansza: különbözik a hardver vagy különbözik a szoftver?
És gondolom arról is hallottál már, h két tök azonos cpu vagy vga közül az 1iket lehet húzni, a másikat nem, pedig ugyanarról a sorról jönnek le...

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10025) Eli577 válasza Magnat (#10023) üzenetére


Eli577
senior tag

Nincs itt semmi probléma. Mondjuk azt nem értem, hogyha csak a kenyér a szar továbbra is, akkor az über-mákospatkót miért nem viszed. :DDD Pont erre akartam egyébként kiJJJukadni (remélem így írják helyesen :D), hogy az egy féle termékcsoportban történő csalódás nem feltétlenül kellene, hogy az egész céggel szembeni csalódottságba/megvetése menjen át.
Van egy még mindig működőképes Nokia 5110-es mobilom, ha esetleg érdekel. :D Azzal biztosan nem lesznek térerő problémák. :R

(#10026) Rotate válasza Magnat (#10023) üzenetére


Rotate
veterán

igazából nem tudom mennyit számít az a + fél centi... főleg, hogy az LG eleve marha nagy keretet használ, szal összességében szinte ugyanott vagy... magasságra 1 milivel szélességre 3-al nagyobb... számít az?

(#10027) Eli577 válasza Magnat (#10024) üzenetére


Eli577
senior tag

Nyilván van igazság a szavaidban. Nem vitatom én azokat, amiket írsz (annyira :D), csak egy kicsit próbálj oldódni, nem szabad annyit idegeskedni, mert annak sosincs jó vége. Mosolygással szép az élet (mosolyogva is lehet falhoz vágni a telefont...és már újabb öröm, hogy vehetsz másikat). :D

[ Szerkesztve ]

(#10028) Magnat válasza Eli577 (#10025) üzenetére


Magnat
veterán

1. a hozzáállásuk miatt
2. szívesebben támogatok olyan céget, akivel elégedett vagyok

Am tényleg nem értem, mit nem értesz ezen... ha van márkahűség, márkahűtlenség is van :) Tudatos vásárlás, meg a többi maszlag...

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10029) Magnat válasza Rotate (#10026) üzenetére


Magnat
veterán

Sokat számít, mert már így is problémás, h hova tegyem ... van olyan nadrágom, aminek a zsebe nem elég mély, kiáll belőle egy centit a telefon :) P990-hez is vettem övtokot, de olyan mint egy hasitasi... és még kódot sem kér :D

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#10030) Rotate válasza Magnat (#10029) üzenetére


Rotate
veterán

de 3 miliméterről beszélünk szélességben, ami kb annyi (még annyi sem) mintha lenne rajta tok :) ha 1 centit kilóg akkor meg nem mindegy?... amúgyis hosszra az csak 1 milivel több, tehát ugyanott vagy :)

(#10031) dergander


dergander
addikt

Igy vagy úgy de au nvidia nemrég van az android piacon s nem úgy mint a többi lapka gyártó értelemszerü hogy egy adott operációs rendszert arra terveznek ami már rég van a piacon s nem pedig a tegra ami még úgymond friss,az LG felvette a dolgot nem könnyü erre a hardverre optimalizálni egy egész rendszert...
Még mindig azzal lehet ilyenkor takarózni hogy volt az ATI videokáryának egy mélypontja amikor is a kártyáik egyenlőek voltak a nullával,de csak addig az 1 évig miután nem kaptak normális vezérlőt.
Itt csak akkor lesz kopp,ha kiderül az LG azért várt ilyen sokat mert a 2 mag kihasználtágot fejlesztik akkor más szituáció lesz,amugymeg a HTCnek összehasonlitásképp nem azért de szerintem nagyon matt a kijelzője az IPShez képest

(#10032) Rotate válasza dergander (#10031) üzenetére


Rotate
veterán

"Itt csak akkor lesz kopp,ha kiderül az LG azért várt ilyen sokat mert a 2 mag kihasználtágot fejlesztik akkor más szituáció lesz"

haha :D jó vicc :D

amúgy nem tudom olvastátok-e de az ICS csak végülis egy ráncfelvarrás lesz, a 2 mag kihasználása, meg a tablet és telefonvilág egyesítése meg a többi jó cucc tolódik későbbre... a napokban írták...

(#10033) dergander


dergander
addikt

Minden telefonra létezik már 2.3 csak erre nem pedig a cég nem alsókategóriás,csak annyit árulnak el a telefonba is az optimalizáció miatt van ez a csúszás,álá Tegra 2

(#10034) Rotate válasza dergander (#10033) üzenetére


Rotate
veterán

hidd el, nem lesz rendszerszintű 2 mag támogatás...

(#10035) Rotate válasza dergander (#10033) üzenetére


Rotate
veterán

Optimus Black 2.2
Optimus 3D 2.2
Optimus One valahol már 2.3 de még többnyire 2.2

ezek közül 2 proci 1 magos qualcomm, a 3d pedig 2 magos texas instruments...

Az egyetlen állandó faktor ami mindnél ott van az az LG, tehát ők tökölnek :)

(#10036) Eli577 válasza Rotate (#10034) üzenetére


Eli577
senior tag

Meg lassacskán nem is látom értelmét. Ha emelik az órajeleket is, akkor minek kell azzal együtt a magok számát is. Nem kifejezetten a két magosokra gondolok, mert azt még talán meg lehet magyarázni bizonyos dolgokkal (1080p-s videó felvevés, lejátszás, tv-s mirroring). De hogy négy mag? Azmegminekaz? Még az asztali gépekben is csak kevés program használ négy magot. Ja, igen erre jöhet az, hogy a Kal-El chipset kell, mert láttam egy játékdemót (ami tényleg elég jól néz ki amúgy), amihez azt írják, hogy kell a négy mag. Kell a fenét, legfeljebb az erősebb grafikai gyorsító kell abból a rendszerből.

(#10037) dergander


dergander
addikt

épp ez,minden harverre van mézeskalács csak nv-re nincs,nyomasztó :R

Nemhogy beszálna az Nvidia is ebbe a rendszercsinálós izébe :D többre mennének

[ Szerkesztve ]

(#10038) Rotate válasza dergander (#10037) üzenetére


Rotate
veterán

de LG-nél akármilyen hw van, semmire sincs 2.3 :D még mindig nem esett le? nem igaz, hogy nem érted :D

(#10039) tgmisu


tgmisu
csendes tag

Szerintetek megéri ilyen telefont venni? :D
Miért igen miért nem? :R

They all deserved to die.

(#10040) Rotate válasza tgmisu (#10039) üzenetére


Rotate
veterán

szerintem ne vegyél :) bár az enyém jól működik, nem tudom garantálni, hogy a tiéd is jól fog, és nem akarok én lenni a rossz, hogy ezt ajánlottam :)

(#10041) Zlika válasza tgmisu (#10039) üzenetére


Zlika
aktív tag

Huh hát ezzel a kérdéssel most jól bele csöppentél a sűrejébe,elég csak ha 50 hsz-t vissza olvasol. ;)

(#10042) -SamS- válasza Skynet258 (#9992) üzenetére


-SamS-
tag

ugyan mindegy mert nincs túl sok tegra-s játék a piacon, ami ki is használná annak erejét. meg ha jól gondolom ami menni fog tegra3on az menni fog tegra2-n is. szólj ha tévednék netán.

LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)

(#10043) derrik


derrik
őstag

úgy látszik kicsit elszaladt a ló :))
Már Omnia I esetében sem volt két egyforma hardver. Ne felejtsük el mikronról és nanométerekről beszélünk. Persze minden tiszteletem a koreai mérnököké de itt kicsit elszálltak. Most meg futhatnak a becsület után.
Ja van egy ismerősöm a RIM-nek szerelnek "telefonokat" minőség ellenőr..........ha csak a fele igaz amit mond, nem csodálkozom a készülékek nagy minőségbeli szórásán.

(#10044) klingenbach


klingenbach
csendes tag

szisztok 2x tulajok
a véleményetekre lennék kiváncsi ...(és hát a tapaszalatokra)
lehetőségem van 80e körül vásárolni uj telot (régi voda 845 volt) az lg2x hardveresen naon meggyözö mellette még sgs plusz ill nexus s ami elgondolkodtat..szoval ha most vennétek ti melyiket választanátok a 3bol?

(#10045) Rotate válasza klingenbach (#10044) üzenetére


Rotate
veterán

ha van kedved mókolni a frissítésekkel, akkor ez nem rossz telefon :) ha csak használni akarod minden gond nélkül, akkor nexus s, ott nem kéne, hogy gond legyen a frissítésekkel :) persze nagyon sok itt az elégedett tulaj... de akad jó pár olyan is aki inkább a halál 'szára kívánja az LG-t...

én nem bántam meg, hogy ezt vettem...

más, éjjel azt álmodtam, hogy nem tudom hogy de egy baromi mély egész kijelzőn átlósan átívelő karcot szereztem, mikor felkeltem gyors meg is néztem, de semmi baja :D

(#10046) wolruf válasza Rotate (#10045) üzenetére


wolruf
őstag

Persze, Gorilla Glass, kibírta, hogy álmodban, részegen karistoltad egy machete-val :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#10047) tome.jr válasza Rotate (#10040) üzenetére


tome.jr
addikt

Ha mindenkit lebeszélsz a telefon vásárlásról, előbb-utóbb kihal a topik. :)

[ Szerkesztve ]

(#10048) ntomka válasza tome.jr (#10047) üzenetére


ntomka
nagyúr

Dehogy is, nálam most van egy próbaidőn. :D

ツ Headphones on - World off

(#10049) Rotate válasza tome.jr (#10047) üzenetére


Rotate
veterán

nem hal ki, mert mindig is lesz itt olyan felháborodott ember, akit győzködhetünk, hogy vigye el szervizbe, de nem fogja :)

nem akarok én senkit lebeszélni, mert az ENYÉM jól működik, de látod milyen időket élünk... kezdek belefáradni abba, hogy szinte mi tehetünk arról, hogy rossz a telefon... nem kell megvenni, venni kell mást, probléma letudva, mi meg használjuk a miénket nyugodtan...

szerk: nekem továbbra sem az a bajom, hogy ide írják ha gond van, nekem a hangnem meg a stílus nem tetszik, mert nem hiszem el, hogy itt kell ordítani ha valami nem úgy megy mint kéne... meg kell próbálni az ajánlott frissítéseket, ha nem jön be akkor gari, ha nem javítják gariba vissza, addig folytatni amíg:

a. jó lesz a telefon
b. cserélik újra
c. nem lesz jó/nem cserélik, de visszafizetik
d. nem lesz jó/nem cserélik/nem fizetik vissza, de cserélik más eszközre...

de most nincs igazam?

[ Szerkesztve ]

(#10050) Rotate válasza Rotate (#10049) üzenetére


Rotate
veterán

(lejárt a szerkesztési idő)

sőt, a negatív véleményt is be lehet írni, de nem úgy, hogy 1 ember beír ugyanarról a dologról 5 hosszú hozzászólást, meg hogy így szar az LG mindenestől meg úgy szar... lehet, hogy így van, de ez a topic konkrétan erről a telefonról szól, és a sok ömlengés között, azok az emberek akik valami egyszerűbb dologra keresnek megoldást, nem találják meg, mert oldalakon át a panaszregényeket olvassák, sokszor ugyanattól ugyanazoktól az emberektől...

szar a telefon... be kell írni... megpróbálni javítani, megint szar megint beírni... nincs megoldás akkor szerviz és nem hsz áradat...

bennem van a hiba?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.