Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11001) Eli577


Eli577
senior tag

Segítséééég! Ért itt valaki az Itunes-hoz? Feleségem Iphone-jára akarok zenét rakni, de már lassan ott tartok, hogy miután felforrt az agyvizem szétverem a gépet, a laptotpot, na meg persze a telefont is. :Y :F

Pleeeeease :O

(#11002) ntomka válasza Eli577 (#11001) üzenetére


ntomka
nagyúr

Mi lenne, ha megkeresnéd a megfelelő topicot erre? :D

ツ Headphones on - World off

(#11003) Eli577 válasza ntomka (#11002) üzenetére


Eli577
senior tag

Gondoltam rá, de tudom, hogy ezt gyakran látogatják a fórumozók (köztük én is), így hátha gyorsabb lesz. ;]

[ Szerkesztve ]

(#11004) Szabie85


Szabie85
tag

Hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=kUVxp1CZE2s

Samsung Galaxy S5

(#11005) Eli577 válasza Eli577 (#11003) üzenetére


Eli577
senior tag

Megvan, de azt hittem agyvérzést kapok, mire sikerült. Ez az Itunes mekkora egy szar, hihetetlen, 17 éve használok számítógépeket, de ritkán látok ilyen átláthatatlan, korlátozott (/=%!-t. :((( :((

Szabi: köszi, így utólag is, tényleg sikerült nagyon felhúznom magam....mekkora csoda ez az Iphone 4, meg az Itunes is, meg az IOS is....bah....okádnom kell.

[ Szerkesztve ]

(#11006) Szabie85 válasza Eli577 (#11005) üzenetére


Szabie85
tag

Igaz...igaz... :)

Samsung Galaxy S5

(#11007) Skynet258 válasza cozyka83 (#10994) üzenetére


Skynet258
veterán

Rengeteg játék nem megy MIUI alatt sajnos...

https://geekpulse.hu

(#11008) Marteen4


Marteen4
tag

Ma nagyon felidegesített a telefon, most jelenleg CM van rajta nem ment a HDMI pont amikor szükségem lett volna rá, gyári v10d volt rajta cseréltem ROM-ot mert nekem 1 sz*r volt, milyen már hogy 1-2 naponta újra kell indítanom a készüléket hogy gyors legyen? vicc.
A 2.3 gyárit lehet meg sem várom kész vicc hogy most decemberben akarják kiadni. 1 évvel azután miután kijött :D. Gondolkozom még mi legyen telefon sorsa, nem szívesen vennék másik telefont mert elég sokat buknék rajta. Hát ez van ez egy tanulság volt soha többet nem veszek LG-t és soha többet Tegrát, miattuk nem megy rendesen CM meg MIUI mert b*sznak kiadni a kódokat :)

Ha NVidia kiadná kódokat rendesen lehetne CM-re fejleszteni...

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2x - CM7 - 7.2 RC0 KANG - BB 0725

(#11009) medvetalp78


medvetalp78
tag

Na megint úgy gondolom hogy szar ez a teló...Mindenki ír ezt azt ..nem tudom mi a jó...?

"medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#11010) medvetalp78


medvetalp78
tag

Inkább eladom ha kell valakinek ph... írjon... :R :R :R

"medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

(#11011) Zlika válasza balazs8907 (#10999) üzenetére


Zlika
aktív tag

...ami aktiválja az eddig titokban tartott +2 magot ami a telefonban van és akkor ez lesz a világ első kettő ill. 4 magos telefonja!!! optimus 2+2x wow :)

(#11012) cjvt3o


cjvt3o
aktív tag

Néhány szó az üzemidőről és a task managerekről.

Kezdeném azzal, hogy az Android gyakorlatilag egy lecsupaszított/optimalizált Linux kernelen futó Java virtuális gép. (Na jó ez kicsit leegyszerűsíti a helyzetet, de alapnak jó lesz.)

Ebből fakadóan két típusú processz létezik, az egyik a közvetlenül, a másik a virtuális gép szintjén fut. Mivel egy lecsupaszított/optimalizált környezetünk van, ezért az előbbi processzeit nem érdemes, és nem is fontos piszkálni, annál problémásabb az utóbbi.

Van egy elterjedt "profi-android"-os nézet, miszerint semmi szükség task managerekre és effélékre, mivel az Android multitask üzemmódja elég fejlett ahhoz, hogy a háttérben futó - illetve alvó - alkalmazások erőforrás felhasználását minimalizálja, a task managerek tehát pont, hogy rontanak a helyzeten, részben, mert az alkalmazások kilövöldözésével hibássá, instabillá teszik azokat (elárvult cache file-ok, írásközben történő kilövésnél megsemmisülő konfigurációs file-ok, stb.), részben pedig olyan alkalmazások állandó kilövöldözgetésével, melyek az alaprendszer részét képezik, és emiatt automatikusan újraindulnak, az üzemidőt csökkentik ahelyett, hogy az erőforrás felhasználást csökkentenék.

Ez a nézet elég alapos, átgondolt, logikus, csak éppen nem igaz.

A helyzet az, hogy mindazon alkalmazások, amelyekből nem lépünk ki (pl. mert nem lehet), bizony erőforrást esznek (ciklusidőnként ugyanúgy feldolgozásra kerülnek, változatlanul lefoglalják a memóriát, hiszen bármikor visszatérhetünk hozzájuk elvileg), sőt sok esetben háttérfolyamatokban továbbra is dolgoznak, egyáltalán nem kevés fileművelettel (és persze akkumulátor leszívással). Ne felejtsük el, hogy nem olyan alkalmazásokról van szó, amelyeket kifejezetten daemonnak írtak, ezek "egyszerű" szoftverek, amiket nem zártunk be, a rendszer pedig igenis egyre lassul, a fogyasztás növekedik, akárcsak mondjuk a desktop gépünkön, párhuzamosan 6 asztalon futtatunk egy halom felhasználói alkalmazást (plusz a rendszer). Én még nem találkoztam ettől eltérő OS környezettel sem desktop sem mobil hardveren.

Ha teszem azt, egy Angry Birds-t sikerült bezárás nélkül félbehagynunk (és most teljesen jóhiszemű módon feltételezem, hogy a bezárás valóban lezárja az összes kapcsolódó processzt, egyszer és mindenkorra kilépve az app-ból - pedig igazából ez korántsem biztos), majd feltoljuk töltőre a telefont, 100 %-ék töltöttség mellett, kikapcsolt monitorral - de már töltés nélkül - nagyjából 6-8 óra alatt merül 5 % alá az eszköz (GPS, 2G, 3G, Wifi egyaránt kikapcsolva ez alatt).

Mivel a használt alkalmazásoktól függ, hogy be lehet-e őket zárni, illetve "alvó" állapotban milyen műveleteket hajtanak végre, mennyi erőforrást és energiát használnak fel, éppen ezért két lehetőségünk van:

1. a nagy szünet (mondjuk lefekvés) előtt újraindítjuk a telefont.
2. task managert használunk, és "kézzel" gondoskodunk a fölösleges processzek kilövöldözéséről. (Az automatikus menedzsment ugyanakkor nem javasolt.)

Az üzemidő tehát rendkívül sok körülmény függvénye. Amit én tapasztaltam az az, a topogigi 1.6-al, mindenféle managerkütyük, és statisztikai widgetek nélkül, alapból kikapcsolt APN, Wifi és GPS mellett, napi 2-3 óra telefonálásra, napi 10-20 perc wifi netezésre valamint ébresztésre használva a telefon valamivel kevesebb, mint 3 napig tart ki egy feltöltéssel.

(#11013) syl5 válasza cozyka83 (#10994) üzenetére


syl5
őstag

Szerintem is nagyon nagy a MIUI. Gyors, smooth, de hogy stabil azt nem mondanám sajnos.

Többször lefagyott már nálam, általában akkor amikor gépre fel voltak csatolva a memkártyák. Volt egy spontán restart is. Néha a lockscreen helyett csak egy fekete képernyő fogad, és ekkor csak akkor hajlandó életre kelni ha hosszan nyomom a lock gombot. Olykor gondol egyet, és semmilyen hangot nem ad ki magából. A market is néha-néha szarkszik és még nem is nagyon telefonáltam vele.

Szóval tényleg jó, de ezekkel a spontán fagyásokkal és kvázi némításokkal nem tudom hogy fogok tudni hosszútávon együtt élni.

Milyen baseband-et használsz? Én a Topogigi topikban ajánlott GB Baseband-et. Esetleg kellene még valamit frissítenem?

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#11014) spacer


spacer
aktív tag

Lenne két darab ebay-ről rendelt mirror Ice screen protectorom eladó. Nekem sajnos nem jött be, de ha valkinek kell priviben jelezze nálam.
[Ő lenne az]

Ára legyen: 500/db

>>>>>>>macbook air<<<<<<

(#11015) balazs8907 válasza jooker82 (#11000) üzenetére


balazs8907
tag

Esèlytelen???
Ezzel èn vitatkoznèk...ebben csak az lehet biztos aki ott van ès rèsztvesz a munkálatokban. Ilyen ember biztos nincs itt a fórumon!
Tovàbbà azèrt is látom esèlyesnek a dolgot mivel egyèrtelmû hogy az lg nem fogja szètkûrtõlni a világban azt hogy a 2.4-en dolgoznak. Ugyebár ez nem tenne neki jót mivel akkor a konkurens gyártôk is tudomást szereznènek róla. Ennyi :D

(#11016) tamasgal


tamasgal
senior tag

Szerintetek miért van az, hogy a Go launcher amikor már berendezkedek benne, telefon kikapcsolás-bekapcsolás után az oldalakat egymásra kopirozza! (az ikonok duplázodnak, olyan mintha az oldalakat egymásra tennénk)? Sajnálom mert imádom az ő launcherjüket de én soha nem tudtam emiatt használni.

Valakinek ötlete, tapasztalata?

Köszönöm

(#11017) Balázs1986 válasza balazs8907 (#11015) üzenetére


Balázs1986
addikt

Amelyik konkurens gyártók aláírtak egy kis papírt a Google-lel, azoknak elvileg vagy kell, vagy nem kell frissíteni, függetlenül attól, mit mond az LG :) Egyébként meg, a 2X egy közel 1 éves telefon, közel 1 éve ígért GB frissítéssel. Ha most az LG elkürtöli, hogy nem GB, hanem IS lesz, a p*csa nem fog nekik hinni, ez itt nem befolyásoló tényező. Sőt, inkább hátráltató, mert ha feladják a GB-t, ki tudja, mennyit kell várni az IS-re. Arról nem is beszélve, hogy én még olyan emberrel nem találkoztam, aki csak azért megvesz egy telefont, mert beígértek egy frissítést...
Azt pedig, hogy egyelőre GB frissítés lesz, nyugodtan elhiheted. Vannak kiszivárgott rom-ok, kizárt, hogy ráküldjék a majd' 1 éves sz*rakodásukra a delete gombot :)

[ Szerkesztve ]

(#11018) ntomka válasza tamasgal (#11016) üzenetére


ntomka
nagyúr

Menj a beállításaiba > Advanced > Clean rubbish data

Ha FC-vel vagy hasonlóval áll le a launcher, akkor maradhatnak vissza olyan adatok, amik ezt okozzák. Erre van ez a menüpont, hogy kitakarítson.

És igen, én is ezt használom, mert egyszerűen nem találtam jobbat még. :)

ツ Headphones on - World off

(#11019) balazs8907


balazs8907
tag

Találtam vaterán 2x-be való közel 2000 mah-s (1980) aksit. Teljesen megegyezik a gyári aksi méretével!!! 3800 ft. Szerintetek érdemes megvennem???Ugyebár ez közel 25%-os többlet kapacitás!!! Válaszotokat előre is köszönöm!!!

(#11020) Knife.McL válasza balazs8907 (#11019) üzenetére


Knife.McL
tag

Hát szerintem gyártófüggő, de azt írnak rá amit akarnak. Nem biztos, hogy a valódi kapacitása eléri akárcsak az 1500-at.
Meg kell nézni ki gyártotta, és ha megbízható akkor ok, ha noname akkor felejtős. Szerintem.

Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.

(#11021) balazs8907 válasza Knife.McL (#11020) üzenetére


balazs8907
tag

Köszi a válaszod!! A gyártô neve: andida
Akkor szerinted?

(#11022) Rotate válasza balazs8907 (#11021) üzenetére


Rotate
veterán

derrik nevű fórumozót kérdezd, neki rendeltem egyet 1-2 hónapja :)

egyébként az OboStore-ról 2000 Ft újan :) konkrétan itt: [link]

(#11023) syl5


syl5
őstag

A Topogigi rom-ban van hardveres támogatása a mkv 720p videok lejátszásának?
MIUI alatt nincs, így szaggat.

Illetve az meg van oldva szintén ebben a topogigi romban, hogy a érintőgombok ledjeinek fényereje is automatikusan változzon?

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#11024) Skynet258 válasza balazs8907 (#11021) üzenetére


Skynet258
veterán

Az Andida állítólag jó cucc, Samsungnak is ők gyártanak, csak aztán rákerül a Samu matrica. De ne vaterán vedd, mert ott jóval drágább. ;)

https://geekpulse.hu

(#11025) balazs8907


balazs8907
tag

Köszönöm szèpen a válaszokat...nagyon sokat segítettetek.....

(#11026) cozyka83


cozyka83
tag

Cyanogen mod-ról valaki tudna valamit mondani? Lehet, hogy felteszem miui helyett.

LG Optimus 2X

(#11027) balazs8907 válasza Rotate (#11022) üzenetére


balazs8907
tag

Köszi a választ! Esetleg nekem tudnál rendelni???Nem vagyok jártas a külföldi oldalakon....nem èrtem hogy mertak innen meg pl az Ebay-rõl rendelni: D

(#11028) Rotate válasza balazs8907 (#11027) üzenetére


Rotate
veterán

innen nyugodtan rendelhetsz, már vagy 5x rendeltem, mindig megjött a cucc... egyszer Galaxy Ace-hez rendeltem autós tartót de Galaxy S-re való küldtek, lefotóztam, mondták, hogy oké, ingyen küldtek másikat, akkor már jó méretet...

nagyon korrektek, ingyenes postával, megbízható 100%ig :)

mondanám, hogy rendelek neked, de derrikkel is komplikált volt, mivel Szlovákiában élek, és a pénzt is nehéz átküldeni, a cuccot is drágább postázni, és a végén drágább a hús mint a leves...

de nem kell hozzá semmi extra, simán meg tudod csinálni szerintem te is :)

(#11029) Bagoly81


Bagoly81
aktív tag

nekem van itthon egy andida akksi 1g mmal könyebb a 2000,mah os szerinted? menyivel birja tovább?:D

(#11030) Rotate válasza Bagoly81 (#11029) üzenetére


Rotate
veterán

szerintem 1 g-al felesleges dobálózni, annyit lehet spórolni bármin... borítás, még akár a levonók matricák is amik rajta vannak... azért az aksiban más is van mint maguk a "cellák"... sokat nem jelent, hogy melyik mennyivel nehezebb... az számít amit a való életben nyújt, azt meg csak úgy tudod, ha használod hosszabb ideig...

[ Szerkesztve ]

(#11031) Bagoly81 válasza Rotate (#11030) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

ez baromság, de takarozhatsz vele ha akarod. de kár nemtudomásul venni, hogy átverés az egész használtam kb 1 hétig és kevesebb ideig bírta mint a gyári, itt most modhatod hogy be sem formáztam rendesen, ~20% kel kéne többet tudjon hát első pertöl kezdve nemtudta. de még a plusz 5 sem volt meg:D

(#11032) Rotate válasza Bagoly81 (#11031) üzenetére


Rotate
veterán

lehet, hogy átverés, de ezt abból levezetni, hogy 1g-al könnyebb, ne haragudj, de szerintem hülyeség... legtöbb helyen egyébként azt olvastam, hogy hozza a gyári szintjét, ami nálam azt jelenti, hogy 2000ft-ért kapsz egy jó pótaksit... nekem ez minden, csak átverés nem...

csodákat azért ne várjunk tőle... de persze ez csak az én véleményem...

(#11033) Rotate válasza Bagoly81 (#11031) üzenetére


Rotate
veterán

lehet, hogy átverés, de ezt abból levezetni, hogy 1g-al könnyebb, ne haragudj, de szerintem hülyeség... legtöbb helyen egyébként azt olvastam, hogy hozza a gyári szintjét, ami nálam azt jelenti, hogy 2000ft-ért kapsz egy jó pótaksit... nekem ez minden, csak átverés nem...

csodákat azért ne várjunk tőle... de persze ez csak az én véleményem...

(#11034) wolruf válasza Bagoly81 (#11031) üzenetére


wolruf
őstag

Ez NiCD vagy NiMH akksi? Mert maximum ott kell formázni. Ha ez egy új akksi (ráadásul valószínűleg lítium alapú), akkor működnie kell max teljesítményen azonnal.
De én sem tartom valószínűnek, hogy könnyebb valami nagyobb teljesítményt nyújtson, hacsak nem polymer :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#11035) Balázs1986 válasza Bagoly81 (#11031) üzenetére


Balázs1986
addikt

Azért, ha azt gondolod, hogy 1 gramm eltérés itt mérvadó, és számottevő változást mutat, ne haragudj, de...hagyjuk :D
Akkumulátorokat nem grammra szoktak lemérni, pl. hanem terhelés alatt, akár egy multiméterrel már esélyesebb, hogy értelmes, bármit is mondó számot kapsz.
Na mindegy...de mivel mérted le őket grammra pontosan? :)

[ Szerkesztve ]

(#11036) Skynet258 válasza Balázs1986 (#11035) üzenetére


Skynet258
veterán

2-3 ezerért kapsz konyhai mérleget, az grammra mér, nekem is van itthon kettő. :D

Nálam az Optimus 3D, szép és jó így első körben, és fél óra után megfájdult a fejem az Asphalt 3D meg a Golf 3D-től. :DDD

https://geekpulse.hu

(#11037) Balázs1986 válasza Skynet258 (#11036) üzenetére


Balázs1986
addikt

Elvileg...de az életem nem bíznám rájuk :D

Ja, azt írták is, hogy hosszú távon fejfájással járhat :) Engem az érdekel, hogy mennyire kell fixen tartani, hogy ne szálljon el az élmény?

[ Szerkesztve ]

(#11038) Bagoly81


Bagoly81
aktív tag

jaja sima konyhai mérleg, ezek az akkumulátorok kémiai akkumulátorok, szóval vagy az anyagot növelik, vagy a teknikát tökéletesítik, amit nem tartok valószínűnek, szóval nagyobb kapacitású akkumulátor nehezebb kell hogy legyen.

(#11039) dinike911 válasza Bagoly81 (#11038) üzenetére


dinike911
csendes tag

Lehet vékonyabb a borítása. :D xd

(#11040) jooker82 válasza Skynet258 (#11036) üzenetére


jooker82
nagyúr

Átjön a 3D hatás?? A 2x-hez és S2-höz mérve milyennek látod??
Most nézem,hogy a vodánál,az kb 20-25-el drágább A sensation és az S2 a 3D-nél.... szerintem,akit kicsit is érdekel a 3D,annak már bőven megérheti....

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#11041) Skynet258 válasza Balázs1986 (#11037) üzenetére


Skynet258
veterán

Nagyon fixen kell tartani. :( Van a készülék előtted, belövöd, hogy jó legyen... és nagyjából 20 fokban ha elmozdítod, már nem frankó. illetve van egy amolyan átmeneti pont, úgy képzeld el, mint amik voltak régen ezek a tollak, meg kártyák. Van rajtuk egy kép, és ahogy mozgatod, úgy mozog a kép. Na valami olyasmi effekt ez az átmeneti pont is, elsőre elég zavaró, aztán megszokod, hogy ne mozgasd a készüléket összevissza. :D
Egyébként nekem nem elég éles 3D-ben a kijelző képe, összefolyik, vagy nem tudom... ne gondoljatok borotvaéles 3D képre. Képeknél frankón átjön legtöbbször a 3D effekt, de ott sem mindnél. Ha van egy közelebbi pont, meg egy távolabbi, akkor frankó, de például ha csak messzi pontok vannak, akkor majdhogynem 2D-s a kép...

Egyelőre nem tudom, hogy most jó-e ez az egész, vagy sem. :U Nagyjából egy hétig biztos nálam lesz, még csak pár órája volt eddig meggyőzni...

jooker82: olyan mint a 2X, csak nagyobb a kijelző, nehezebb az egész készülék (batár 160 gramm!!), vastagabb... meg ott van bónusznak a 3D, ami vagy tetszik, vagy nem. Szóval azzal egy kategória nálam. S II... szerintem az jobb. 2X-nél mindenképp, és mint írtam nekem ez egyenértékű egy 2X-el + a 3D.

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#11042) dergander


dergander
addikt

Voltam olyan kedves és megbombáztam a céget egy maillel,ami abból állt h kérdőre vontam hogy a szeptember végi megjelenéssel mi újság hisz ígérve lett,erre egy kedves levelet kaptam:

-A rendszer feklesztési okok miatt elcsúszott október Q2-re,"DE" a hivatalos októberi dátum változás joga fennmarad

Tehát igazad van huzzák amig lehet,és mindig kiírnak egy időpontot h ne háborgasd,a végén még kiderül hogy nem is lesz update hanem már a világ első quad core telefonjára gyúrnak,és kopp,hisz az LG mindenböl az első,kivéve a software-k megírása marad valahol az asztali szekrény poros fiókjába

Gond egy szállse a nagy android pereskedés miatt majd telepitünk a telefonre windows mobil 7et az a tuti :DD

(#11043) jooker82 válasza Skynet258 (#11041) üzenetére


jooker82
nagyúr

Az avatarra azt mondják eléggé élethű a 3D ...
Az S2 zoomolásnál tud többet,mint a 2x és 3D, vagyis nem akadozik....
Ha érdekel egy rövid 3D-s mese Innen letudod szedni... ;)

Dergander: nem értem mit takar az az október Q2 :F

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#11044) dergander


dergander
addikt

bocsánat rosszul irtam,szóval október második felébe van értelmezve,de ahogy írtátok ebböl karácsony lesz de lehet még az se majd 2012(az itéletnap) :D

Azért mire apokalipszis lesz addire illő a telefonra ginger nem akarok meghalni anélkül :DD

[ Szerkesztve ]

(#11045) Skynet258 válasza jooker82 (#11043) üzenetére


Skynet258
veterán

Hogy az SII miben jobb mint a 2X vagy ez a 3D, azt hagyjuk, nem ezen topik témája. Maradjunk annyiban, hogy jobb. ;) Volt/van mindkettő, így el tudom dönteni elég korrektül, ne akarjuk kivesézni, hogy miben jobb és miért.

3D tartalommal tömve van a készülék, vannak képek, videók, szóval minta van rajta bőven.
A Q betű a quarter rövidítése, q2 tehát a második negyedet takarja. Rövid példa angolul, tudom nem beszéled, de ez így érthető (bár évekre van ez esetben lebontva a dolog). ;)

https://geekpulse.hu

(#11046) jooker82 válasza Skynet258 (#11045) üzenetére


jooker82
nagyúr

A Q2-vel tisztába voltam...:D...Az október Q2 nem akart leesni,de mint láttuk elirás volt... :P
A zoomolást meg főként azért hoztam fel,mert nemtudom,hogy az LG cseszte igy el,v ezt a 2.2-vel nem is lehet olyan szintre hozni,mint az S2-ben,vagy az Iphone ban van....
Másban tészemérést inditványozni...nyleg hülyeség lenne ös

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#11047) kun0203


kun0203
tag

Topogigi feldobta a v20i-n nyugvó új romját. Changelog és letöltés itt:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#11048) dergander válasza Skynet258 (#11045) üzenetére


dergander
addikt

Örülök neki hogy neked,van lehetőséged havonta 100K telefonokat venni,sajna nálam ez nem megy 2-3 évente frissítek telefont de akkor jó drágán szintén,kezdem megelégelni magyaroroszágot lehet külföldre kéne menni melózni hogy énis igy tudjam cserélni a mobilokat

(#11049) dfcwolf


dfcwolf
tag

Egy ideje nem olvasgattam. Lesz valamikor 2.3? Már azon gondolkodom, hogyan lehetne perelni az LG-t... Nem igazán ezt ígérték.

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#11050) jooker82 válasza jooker82 (#11046) üzenetére


jooker82
nagyúr

Uramatyám.. :DDD na mindegy....
Dcwolf: max,csak akkor perelhetnéd,ha a megvételkor szerződésbe lett volna foglalva egy dátum....

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.