Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66128) Metyuk


Metyuk
csendes tag

Kedves Fórumtársak! Nagy bajban vagyok(mindenkinek ekkora bajt!) Nem tudom, hogy Lumia 925-öt vegyek, vagy Lumia 930-at. A Lumia 930-ról olvastam már egy csomó mindent itt a fórumban, sok vitát a "szokásos" hibák gyakoriságáról, (lilásodás; nem tökéletes ragasztás), meg egyéb felhasználói problémákat. Olvastam a Lumia 925 fórumot is, ott meg visszatérő problémákról nem olvastam, ott inkább egyedi hibákat, nehézségeket látok.

Jelenleg egy Lumia 620-at gyötrök, a 4 fizikai gombjából kettő már kitört, nem működik. Most keresem az utódját. Mit gondoltok, a kettő közül melyiket vegyem? A tudása mindkettőnek megfelel az én igényeimnek, a 930-at tovább tudnám használni, mint a 925-öt, de többe is kerül. Jobb is, viszont nekem két kis gyerekem van akik időnként megkaparintják az asztalról a telefont (=nagy veszély).

Még van egy jellemhibám is: Én hajlandó vagyok fizetni a tökéletesért. Viszont amikor sokat fizetek (mindkettő drága) és valami elromlik, akkor nagyon szomorú tudok lenni. Mit gondoltok, melyikben fogok - meghibásodás okán - kisebbet csalódni? (A SW meghibásodás nem számít, csak a HW, ugyanis most is ezt a SW-t hazsnálom, és alig akad vele gondom.)

Van valakinek ötlete, jó érve? Bocsánat az offtopic miatt.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.