Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#160828) DrDobos


DrDobos
őstag

Sziasztok!
Dilemmam tovabb folytatodik.. :D Kijott az A52 (+-5G) es a 72. Azt hittem nem fog izgatni, de megis megfogott valamilyen szinten.

Az elozo hsz-emben (link) olvashato, de persze leirom röviden mik az igenyeim. Kb. 150 ezret szannek a tortenetre. A fo felhasznalasi terulet az a szimpla Fb, bongeszes, Gmail, Youtube tengely.. neha ha arra kerulne sor orulnek ha egy ket, akar komolyabb jatek elfutna rajta. (Asszem itt lesz az egyik kenyes pont az A52/72 kapcsan..) Szeretnem ha kiszolgalna minimum 2 evig ugy, hogy meg ne tulzottan lassuljon be. Az akksi nem annyira izgat azert, egy kulso tolto mindent megold.

Eddig a befutom a Xiaomi Mi10 T volt (inkább a 8GB-os, hátha időtállóbb lenne azért a pár ezer felárért..), de mivel nem surgos a vasarlas, igy gondoltam megvarom a K40/Poco F3 szeriaval mit dobnak majd itthon. (Btw, pletyka/fix info/fals info, hogy nem jon az F3 hozzank 5G-s chipsettel?) Ééés itt van az A52 5G és az A72. Ezek jottek meg a kepbe, bar vonzoak lennenk, de ugy erzem hogy a chipset miatt alulmaradnak.. Nezegettem ezeket a nagyon szuper?! oldalakat (link1 es link2) de ezek szamomra csak szamok, nem tudom ezek a gyakorlatban mit jelentenek, mit befolyasolnak pl egyszeru felhasznalas szintjen, vagy jatekok szintjen.
Talan az egesz dilemmamat ugy rovidre tudnam zarni azt hiszem, hogy egy kvazi a jelenlegi telefonom reinkarnaciojat szeretnem, ezt a Galaxy A8at. Ennek a tudasa tokeletesen eleg volt minden teren, mostanság erzem csak hogy nem olyan furge mint volt mar, de számomra ez rendben van, eltelt 2,5 ev mar.. Szerintetek az A52 5G képes hozni ugyan ebben a minosegben a kovetkezo 2-2,5 evet? Sajnálom hogyha hulye kerdes igy a vegere es ez igy kiszamithatatlan elore. :R

Előre is köszönöm a segítséget :R

Samsung Galaxy A55 5G

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.