Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48151) wwenigma válasza horvathd (#48150) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Saját használat azaz nem adod tovább pénzért. Egyébként latjak hogy valami nem kóser:

We'd like to apologize to all customers who are unhappy about the new Steam key OAuth redemption process. We are listening to feedback. :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48152) .tnm válasza wwenigma (#48151) üzenetére


.tnm
addikt

ennek ellenére igazuk volt a váltással és mate-nek is igaza van, ugyanazt meg tudod tenni -- még ha körülményesebben is --,mint eddig, amennyiben ismerőseiddel akarod megosztani, amit veszel. ellenben az árulását, cserelgetését idegenekkel akadályozza.

azt se szabad elfelejteni, hogy a humble arról szólna, hogy mindenki jól jár. Te olcsón kapsz valamit, segély szervezetek kapnak, cégeknek PR és CSR*, humble-nek némi bevétel a költségeikre.

amikor minimum áron effektíve hatan vesznek meg a csomagot, amin az első pár ember még nyerészkedik is, akkor a fenti listából nagyon sokan nem járnak jól.

ha végképp nem tudsz felhasználni valamit a csomagból, de ennek ellenére ki kellett fizetned az egészet, nos, az az adakozás részedről.

* ez alól kivétel az EA féle HOB, ahol más, sötétebb okaik is voltak, szerintem.

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48153) Arkennys válasza .tnm (#48152) üzenetére


Arkennys
addikt

Hát nem hogy körülményesebben, de én pl nem is értem ezt a katyvaszt, hogy osztanám meg ezt a rendszert használva valakivel a pakkot...

Tradek meg ugyanúgy mennek a gift opció miatt, szóval ami a célja, az meg jócskán kevésé jött össze.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#48154) wwenigma válasza .tnm (#48152) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Na már most én a steam accom jelszavát nem fogom odaadni senkinek, még ismerősnek sem. (1-2 kivetellel) Az adakozást eldöntöm a csúszkával és a megadott összeggel, mar elnezest. (ezentul ha kell valami, mindig charity-re megy az egész, tőlem addig egy fillert nem latnak - és még sokan mastol - amig ez igy lesz) Ha arrol szolna hogy mindenki jol jarna, akkor nem maradna talonba felhasználatlan (kiosztatlan) kulcs ami utan ugye nem kell perkálni a bundle cimadoja felé. Most mar csak egy olyan valtoztatas kell hogy 1 honapon belul aktivalni kell a jatekokat mert utana nincs lehetoseg rá - és a kör be is zarult.

Mondtam mar, szimpla profitmaximalizalas nekik. Ez nem a charityről meg az adakozásról szól. Ez arról hogy minnél több pénzt szedjenek össze. (lasd BTA)

Egyebken mi a baj azzal ha hatan vesznek egy csomagot? Az uj rendszerrel és feltételezve hogy pl. 6 jatek van benne és mindenkinek csak 1 hianyzik, az eddigi 6$-ból csinálnak 36$-ot, viszont ugyanugy csak 6 kulcs lesz felhasznalva (ofc ne hozzuk mar megint a "körbejár a steam account" jatekot) Vagy mi van akkor ha az egyiket útálom és semmiféleképpen nem akarom a fiokomon latni, vagy ilyesmi? Pénz, pénz, pénz... erről szól az egész. Az hogy most nekunk , vasarloknak mi a jó, az senkit nem érdekel. De ugy latom, minket, vásárlókat sem érdekel és ez a legnagyobb baj. Remélem akik nem vették be ezt a maszlagot és felemelték a szavukat, elegen lesznek... eddig ugy nez ki, igen.

Humble Bundle G+ -|- Humble Bundle FB
Érdemes olvasgatni. G+-on valahogy több az értelem amugy de az alanti irast facsén postolták. :)
.........

This system is terrible. Sure, it'll stop resellers. But it hurts those who actually PAY for these games so they can GIVE them to friends and family as birthday/Christmas gifts. It hurts YouTube channels and websites who give away PURCHASED games in giveaways/contests.

Not everyone who's "complaining and whining" is a reseller. I've never sold any of my HB purchases. However, I HAVE given my extra keys away as gifts.

Just like Online Passes and always-on DRM, this is yet another measure against resellers and piracy that actually punish those who legitimately purchase games.

I paid HB for my games. The developers got their sale, and the charities got their money. So I should be able to do whatever I damn well please with what I PURCHASED with MY MONEY.

Just like when I buy a BluRay/DVD combo for a movie, I keep the BluRay and give the DVD to my son. The companies producing the discs already got my money, so I should be allowed to do what I want with my legally-purchased product. This is NO DIFFERENT.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48155) djculture válasza wwenigma (#48154) üzenetére


djculture
félisten

Mondjuk ha lenne valami origin szintű akkor még megérteném de az ilyen worms meg alien breed-ért ezt meglépni elég vicces...Eleve a worms valamelyik része ugyis megvan mindenkinek akkor meg már fölösleges pénzt kiadni másikra mind ugyanaz.
Egyedül ugy látnék benne rációt hogy egyet meghagyok a többit meg elajándékozom felesleges belőle ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#48156) Dreimus


Dreimus
senior tag

Sziasztok,

Én is díjazom ezt a megoldást a HIB részéről és a többieknek csak egy kérdést teszek fel.
Eddig is egy kulcsot adó alap és egy másik kulcsot adó BTA megoldás volt, ott hogy adtátok tovább a kulcsot?
Amit hozzá tennék akkor is tilos volt megtenni mert csak SAJÁT részre vetted az ÖSSZES kulcsot, ha gift-re akartál menni vettél egy újabb csomagot, mert így is olcsóbb mint egy buszjegy :)

Részemről ennyi és szerintem itt fejezzük is be az OFF-t mert ennek a topic-nak nem ez a lényege.

Dreimus

(#48157) dante0425


dante0425
tag

Komolyan nem értem ezt a nagy felháborodást. Volt már olyan HIB aminél 1 játékért fizettem ki a BTA-t, mert megért nekem annyit. Attól, hogy nem adják ajándékba a már meglévőket, még nem dől össze a világ. Inkább örülni kéne, hogy vannak ilyenek, így is elég jó játékokat lehet venni "fillérekért".

(#48158) ayo


ayo
addikt

na latom mar megint gond van itt mindennel. en mondjuk a mostani worms pakkot nem veszem meg mert 10+ eve jatszottam utoljara igazan jot a wormssel, azota meg nem sokat tudtak lerakni az asztalra.

amugy en is orulok a rendszernek. amugy regen meg egy kulcs volt es ha 8 bol 1 nem volt es kellett megis megvetted mert milyen jo. gondolom majd javitanak ezen is, de engem tovabbra se zavar, szeretem ha minosegi cuccokat kinalnal fillerekert es nem egyszer volt hogy kb minden megvolt a csomagbol de meg is megvettem. baratoknak tovabbra is oda tudom adni ahogy family sharinget is, ha uzletelni akarok akkor meg veszek egy giftet....

(#48157) dante0425: pontosan.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#48159) .tnm válasza wwenigma (#48154) üzenetére


.tnm
addikt

nem a steam acc adatait kell megosztani, hanem a humble linket.
megvezsed a bundle, berigsztrálod magadnak, ami kell belőle. majd a linket odaadnak annak, akinek akarod (feltéve, hogy nem rendelted magadhoz az oldalt) és ő meg magához rendeli a maradékot, vagy ha bízol benne, akkor csak azt, amiben megállapodtatok és az utána maradókat megint másnak adod oda, megint csak a humble link megosztásával. így senki előtt semmilyen jelszót nem kell felfedni.

korábban csináltak olyat többször is, hogy 1 kulcsot adtak a BTA alatti részhez és egyet a felettihez. akkor is elveszett minden, ami már megvolt a fiókodon, ez a mostani megoldás ennél még jobb is, egyáltalán nem értem ez miért okoz most felháborodást.

a rögzített BTA-vel lehet vitatkozni, de én emlékszem, hogy többször is volt olyan, hogy ~$4 körül indult a későn érkezőknek meg már ~$8 fölött kellett fizetniük, ehhez a képest a $6 még akár fair-nek is mondható, de az igaz, hogy ha az összes eddigi BTA érték átlagát nézzük, biztos $6 alatt lenne.

a youtube csatornák meg ajándékozzanak komplett humble pakkokat, legalább a humble híre is terjed és ajándékba is azt adjál (nehogymár 200 Ft túl sok legyen ajándékba)

HOB-nál egy csomó játékhoz két kulcsot kaptál, nem azért, hogy a másikat ajándékozhasd, hanem, hogy válaszhassál klienst; ott is egy csomónak a nyakadon kellett volna maradni.

szerintem valami nagyon rossz a nézőpontoddal (és a többi emiatt háborgónak is), abból, hogy azzal akarsz büntetni, hogy nem adsz a kiadóknak, meg a humble-nek pénzt, azt érzem, hogy Te azt hiszed, Neked ez a humble jár. ha igazán tiltakozni akarsz, akkor ne vedd meg a bundle-t és add a pénzt közvetlenül jótékonykodásra, mert így az egész nem szól semmiről szerintem, csak önzésről.

egyébként, ha sokan fogjak 100% charity-re rakni a csúszkát, akkor annak az lesz a vége, hogy BTA alatt nem lehet majd módosítani a default értékekről...

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48160) dante0425 válasza .tnm (#48159) üzenetére


dante0425
tag

"szerintem valami nagyon rossz a nézőpontoddal (és a többi emiatt háborgónak is), abból, hogy azzal akarsz büntetni, hogy nem adsz a kiadóknak, meg a humble-nek pénzt, azt érzem, hogy Te azt hiszed, Neked ez a humble jár. ha igazán tiltakozni akarsz, akkor ne vedd meg a bundle-t és add a pénzt közvetlenül jótékonykodásra, mert így az egész nem szól semmiről szerintem, csak önzésről."

Pont ezt akartam írni én is. Ha igazán "lázadni" akar valaki, akkor meg se veszi, mert ez így eléggé álszent dolog. Lehet itt hőbörögni, de nagyon nem érzem fairnek. Korábban meg kellett már volna lépni ezt az egészet.

(#48161) pigster válasza Dreimus (#48156) üzenetére


pigster
senior tag

Jópofa. Írsz valamit, aztán lezárod azzal, hogy akkor most fejezzük be. Ügyes...
Eddig is egy kulcsot adó alap és egy másik kulcsot adó BTA megoldás volt <-- ez nem így van.
Nem az van írva, hogy SAJÁT, hanem az, hogy személyes felhasználásra. Személyes, azaz nem üzleti. Persze lehet vitatkozni ezen is.
Valahol írták, hogy ez már piracy kategória. Aha. Ha a boltban megveszek mondjuk egy játékcsonagot, akkor ami nekem nincs meg, azt felhasználom, ami megvan, azt pedig dobjam ki a kukába, vagy esetleg odaadhatom másnak?
Másrészről persze a bundle, mint olyan értelmezhető úgy is, mint egy csomag, amit egyben megkapsz, nem lehet részekre bontani. Akkor írják azt, hogy így van, de ne nézzenek hülyének mindenkit azzal, hogy csak azért csinálnak vmit, mert így a felhasználóknak egyszerűbb.
Egyébként külön köszönöm a HB-nek (meg az indiegalanak is) az elmúlt néhány akciót, mert a szar felhozatal miatt egy csomó pénzt sikerült megspórolnom.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#48162) .tnm válasza pigster (#48161) üzenetére


.tnm
addikt

nagyon izzadságos munkával, egyenként kézzel válogatják ki a szar játékokat és közben rengeteg energiájuk megy el arra, hogy az őket folyamatosan ajánlatokkal ostromló Ubisoft-ot és Activision-Blizzard -ot újra és újra elzavarják...

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48163) Dreimus válasza pigster (#48161) üzenetére


Dreimus
senior tag

Szia,

Minden boltnak más a szabályzata, a HIB-nek ez és senki nem mondja, hogy az 1$ oly nagy összeg, hogy most akkor gond legyen hogy kb 0.25$ érték ment kárba :) . Sokszor olyan játékokat lehet beszerezni amik az adott ár többszöröse. Amennyiben be lenne szüntetve a HIB a sok rinyáló mit csinálna? Tudna bárki is ilyen dolgot összehozni mint a HIB? Nem. El kell fogadni a szabályzatot és nem megszegni azt.

Ahogy a többiek is írták, ha nem tetszik nem kell megvenni, de ez a magatartás nonszensz.

Dreimus

(#48164) szami777 válasza .tnm (#48162) üzenetére


szami777
addikt

(#48161) pigster kár ezen vitázni, hiszen ezt a 2 nézőpontot nem lehet összeegyeztetni. Én már úgy vagyok vele, hogy nem is várok semmi extra jó bundle-t hátha meglepnek. egyszer kétsszer sikerült is.
(#48162) .tnm :D

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#48165) .tnm


.tnm
addikt

minden mostani háborgónak, ugyan nem a főoldalon van kinn, és nem is tartatják be véresen, a FAQ-ban benne van, hogy az egész bundle-t (BTA-tól függetlenül) egy egységnek kell tekinteni.
[link]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48166) #79621120


#79621120
törölt tag

Az a baj , hogy vannak akik csak üzleti céllal , a későbbi nagy haszon reményében vásárolnak tömeges méretekben kulcsokat .

(#48167) wwenigma válasza .tnm (#48165) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Teljesen mindegy. Akkor adják bundléba a kulcsot ahogy mas oldal is, 1 kulcs alatta és egy kulcs BTA (ami mar reg nem BTA) azaz felette. De ne ennyire latvanyosan csinaljak a profitmaximalizálást bakker. Vegyétek mar le a csillámpónis szemuveget, ez nem TOS betartatás hanem szimpla üzlet és lopás. Annyi a kulonbség hogy a fel nem hasznalt kulcsokat ismét el tudják eladni...

Milyen lenne már ha megvennél egy sorozatot DVDken mert akciós a boltban , aztan bemennének csekkolni a lakásodra hogy nincs-e meg valamelyik különálló DVD mert akkor azt nem adják oda.

dadawa: hol a bizonyiték és ez feljogositja őket kollektív büntetésre?!? Miért nem elég az egy PP acc / egy bundle limit? Ez nem valtoztat. ezentul lehet kereskedni a giftlinkekkel (amig nem hoznak be rájuk elévülést - de az főképp igazolná az álláspontomat....)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48168) dante0425 válasza wwenigma (#48167) üzenetére


dante0425
tag

Ha neked az lopás, hogy 1-2 játékért kifizetsz 6 dollárt (kb 1200 Ft), akkor azt minek nevezed, hogy 20.000 Ft értékű csomagot megveszel 200 Ft-ért? Ennyi erővel Te/Mi is lopunk. Azt mondod profitmaximalizálás? Mit is szeretnél? A pénzedért mindet megkapni, még akkor is ha már megvan. Te nem maximalizálni akarod a "hasznod"? Még mindig nem értem a problémád.

[ Szerkesztve ]

(#48169) #57919488


#57919488
törölt tag

Na nehogy mar abbol legyen problema, hogy a Humble altal elerheto jatekokbol 2-t lehet megkapni mert a tobbi mar megvolt. Ha valaki Steam-en vesz egy bundle-t ott is elvesztette azokat amik mar megvoltak az accjan.
A Humble lehet eddig tobbet tett mint a kiadok/fejlesztok mert lehetove tettek, hogy olyan aron lehessen ezekhez a jatekokhoz hozzajutni amikhez alapjaba siman a kiado nem adna lehetoseget Steam-en vagy barmi mas oldalon keresztul.
Mivel nekem ilyen arakat a Humble-n kivul senki nem tett lehetove ezert csak a Humble-ra huzom a csuszkat :P
A masik meg, hogy nem kotelezo megvenni. Nagyobb a felhaborodas 6 USD miatt mint a lehuzasok a jatekoknal a dobozos ar+ DLC pack-ok vagy a havidijas dolgoknal xD

[ Szerkesztve ]

(#48170) #79621120


#79621120
törölt tag

Szerintem ezt a vitát lehetne egy másik topikban folytatni .

Ha valakinek már megvan a TS12 , akkor szerezzen be hozzá egy First Class Ticket-et innen amíg az akcíó tart . ( az árak ausztrál dollárban vannak feltüntetve )

[ Szerkesztve ]

(#48171) echterion válasza wwenigma (#48167) üzenetére


echterion
nagyúr

Látom, itt senki nem érti igazán az álláspontodat, de én értem. Nem értek ezzel a rendszerrel, mert az eddigiekhez képest valóban nem fair.
Csak gondoltam, leírom, hogy ne érezd magad egyedül az álláspontoddal itt.

(#48172) ZoliBen: NINJAAAAAAAA! :)) :R

Más kérdés: Meg tudja valaki mondani, hogy a steam gift acc-hoz hogy tudom a fel nem használt kódjaimat adni? Vagy csak ha steam-en veszek játékot, azt tudom hozzáadni?

[ Szerkesztve ]

**********

(#48172) ZoliBen


ZoliBen
tag

Sziasztok!
Van elfekvőben egy Bastion Steames kulcsom, amit megosztok veletek. Remélem, hogy tetszeni fog annak, aki beváltja:

QFNET-2MM5R-X0EB9

Néha szomorú az ember, de néha NEM!

(#48173) .tnm válasza wwenigma (#48167) üzenetére


.tnm
addikt

&@(#48171) echterion
itt válaszoltam

[ Szerkesztve ]

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48174) ayo válasza echterion (#48171) üzenetére


ayo
addikt

es amikor majdnem egy eve THQ bundle kulcs volt (egy kulcs volt a nemtom hany jatek)? senki se szolt? mindenkinek jo volt? nem volt rablas? :D mindegy sztem is folosleg errol beszelni. majd ugyis javitjak a rendszert a lenyeg a lenyeg hogy bizalmasabb lesz a kulcsadogatas es nem lesz uzleteles vele. az hogy "milyen szarok a csomagok" stb meg mar maganvelemeny. majd lesz meg origin meg stb pakk ugyis akkor is lehet majd szidni mindenkit hogy miert nincs benne az osszes resz vagy milyen szarok a bonuszok, mert ha emlekszik itt valaki ra akkor meg ez volt. hogy miert nincs benne ez meg amaz... majd talan egyszer lehet sikerul mindenki kedvebe jarni bar sztem pont arra megy az egesz HIB hiszen AAA jatektol a regi retroig mindent osszepakkolt mar.

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#48175) echterion válasza .tnm (#48173) üzenetére


echterion
nagyúr

Szerintem meg igen, de nem fogok méretes regényeket írni ide, hogy erről meggyőzzek bárkit is.

(#48174) ayo: Én abból pl. kimaradtam,. azt se tudom, mi volt akkor. De neked is írom, nem fogok regényeket írni a meggyőzés akaratával. Ha ti így gondoljátok, hát tegyétek azt.

[ Szerkesztve ]

**********

(#48176) wwenigma válasza .tnm (#48173) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Szerinted ez korrekt? ->>>>>

Milyen lenne már ha megvennél egy sorozatot DVDken mert akciós a boltban , aztan bemennének csekkolni a lakásodra hogy nincs-e meg valamelyik különálló DVD mert akkor azt nem adják oda.

Az meg hogy mi van a hatterben csak találgatni lehet de mivel ebben a világban minden a pénzről szól - állítsanak bármit, akkor is - jo eséllyel a felhasznalt kulcsok utan csengetnek... és igenis, mivel pénzért adják a kiadók a kulcsokat ezért ugyanolyan fizikai terméknek kell tekinteni őket mintha egy 800tonnás kőkockát vennél valahonnan. Igaz, kevesebb befektetéssel lehet előállítani...

echterion: le kéne venniük a rózsaszín szemüveget.....

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48177) Mate válasza wwenigma (#48167) üzenetére


Mate
nagyúr

Honnan tudják, hogy egy kulcs nem felhasznált?

1 év múlva is aktiválhatom a játékot, úgyhogy "nem felhasznált" sosem lesz.

(#48178) wwenigma válasza Mate (#48177) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az uj rendszerben pontosan tudják melyiket aktivaltak és melyiket nem hiszen ők csinálják. :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48179) FollowTheORI


FollowTheORI
nagyúr

Én csak annyit mondanék, szerintem hamarosan az összes bolt ilyen lesz. :)

Sok a visszaélés a kulcsokkal, ezért szerintem sok bolt fog áttérni a fiók aktiválásra (lásd amazon-Origin fiók kapcsolás pl).
Persze nem holnap, de szép lassan...

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#48180) ayo válasza Mate (#48177) üzenetére


ayo
addikt

generaljak a kulcsokat, ha valamit lekersz akkor az mar "aktivalt" kent megy gondolom en...viszont anno ahogy olvastam a kiado csak a steamen beaktivalt jatekrol kap infot.

http://jateknaplo.blog.hu

(#48181) Mate válasza wwenigma (#48178) üzenetére


Mate
nagyúr

Továbbra sem értem. Azért, mert nem aktiválok egy játékot akkor amikor megveszem a bundle-t, hanem meghagyok mondjuk kettőt, attól még megmarad a két játékom. Dönthetek úgy, hogy 3 év múlva aktiválom. Ergo a nekem kiosztott kulcsot nem adhatja oda másnak.

(#48182) #79621120 válasza FollowTheORI (#48179) üzenetére


#79621120
törölt tag

" Én csak annyit mondanék, szerintem hamarosan az összes bolt ilyen lesz. "

Remélem .

(#48183) #57919488 válasza #79621120 (#48182) üzenetére


#57919488
törölt tag

+1 :K

(#48184) AlexWolf válasza wwenigma (#48178) üzenetére


AlexWolf
senior tag

ŐK mindent tudnak rólad, AZOK mindig figyelnek....ez már csak egy ilyen világ! :K

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#48185) bullseye


bullseye
addikt

Egy órája olvasom a topikot. Bár csak néhány hozzászólás van, de nem bírom abbahagyni a sírást. Annyira szörnyű az élet, 1 dollárt ki kell fizetni 4-5 játékért. És ha másnak is adnék, az újabb 200+ forint, és nem is oszthatom szét, így 4-5 kisebb szülinapi ajándék akár 1000 forintba is kerülhet – rohadt pénzhajhász oldal! Azt hiszem nyitok egy anonim bundleszenvedők csoportot...

(Nekem is kellemetlen kicsit a dolog, pl. nem tudok sorsolgatni maradékokat a neten mókából, de ez van. + hátha idővel megszűnik a normálisabb hozzászólások hatására is. Ahhoz nem kell a hisztikézés.)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#48186) wwenigma válasza Mate (#48181) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem dönthetsz úgy mert nem kapod meg a kulcsot hanem csak egy gomb van az accodon. Amikor megnyomod, aktivalja a fiokodon. Ha mar megvan a fiokodon akkor nem aktivalja - felhasználatlan. Ennyi. Innentől már csak egy lepes hogy X napod legyen aktivalni (mint indiegala asszem, javasolja a 30/60 napon beluli aktivalast, addig fogad panaszt, addig élnek a letoltesi linkek biztosan)

bullseye: igen az élet szörnyű. Ha gondolod privatban el tudom mondani mert itt csak azt kapnam hogy penzhajhasz hulladék low vagyok aki sajnal kiadni 1-2-6 dollart. Ja de, ezt kapom... bar igaz, ha ilyen hulladék szegény vagyok akkor ne akarjak bundlekat venni. Vegulis afrikába meg éheznek....

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48187) ZS3NI válasza wwenigma (#48186) üzenetére


ZS3NI
őstag

Akkor jobb, ha most délután nekiülök és egy excel táblába kimentem minden fel nem használt kulcsomat. :D

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#48188) #57919488 válasza wwenigma (#48186) üzenetére


#57919488
törölt tag

De nem is irtak azt, hogy ami neked mar megvan azzal azt csinalsz amit akarsz, nem? :)

(#48189) ayo válasza bullseye (#48185) üzenetére


ayo
addikt

ez csak 70%?

http://jateknaplo.blog.hu

(#48190) wwenigma válasza #57919488 (#48188) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Keys only for your personal use. :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#48191) #57919488 válasza wwenigma (#48190) üzenetére


#57919488
törölt tag

Ertem.
Mar csak par nap es kitoltheted a merged a Ghosts-ban :P :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48192) warcat


warcat
veterán

Olcsó Alien Rage gamersgaten. 7.50 font,minusz a kedvezmény.

EA: It's in the crate!

(#48193) FollowTheORI válasza warcat (#48192) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Még mindig drága. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#48194) bullseye válasza wwenigma (#48186) üzenetére


bullseye
addikt

@wwenigma
Nyugodtan fejtsd ki privátban, de én is tudom hogy ez kollektív büntetés, meg minden, és remélem, hogy abbamarad, legalábbis részben - bár élvezem a kényelmét, hogy nem kell copy-payste, meg klikkelgetni. De ez üzleti magánkezdeményezés, nem garantált alapjog. Ha nem tetszik, majd nem veszem meg. Mindent jótékonyságra állítani meg lehet, és lehetett eddig is, ha valaki azt akarja, mert jótékony, hajrá! De ha valaki megveszi a cuccot, mert kell neki ÉS bünteti a céget, aki szervezi, az álszentség. Szerintem.

@ayo
A vége pl. komoly volt. Így még mondatonként is működik a 70% :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#48195) bul07


bul07
nagyúr

Amúgy ne ilyen kicsibe nézzétek a dolgokat
Oké hogy ez egy egy dolláros csomag
De vettem én az amazonról cod4-MW2-MW3 csomagot 6000Ft-ért, amiből nekem a MW2 nekem már megvolt
Tehát ha nem külön kulcsokat kaptam volna a MW2-es példány elveszet volna, nem kis veszteséget generálva
Így meg eladtam olyannak akinek kellet és ő is jól járt mert erősen áron alul kapot egy MW2-őt

Sőt vannak a Steam-en kiadói csomagok akkor az is legyen egy kulcs, mondjuk vagy 30 játékból 15 vesszen ell mert már megvannak

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#48196) cskamacska


cskamacska
addikt

Néd csak, a topik szarevő részének megint kinyílott a csipája. :D Már várom mikor sértődnek vérig, és 180 fokos fordulattal követelik a kulcsok ajándékozásának betiltását, mint az történt a régiókerülő cuccoknál. BlueGift reszkess, betiltanak! ;]

Gamersgate leárazások özöne:

Sniper Elite V2+össz DLC 3 font - zombi nincs benne mert az különálló, pluszegysor
Disciples 3 Reincarnation 6 font - a Desciples III kibővített-javított változata, nagyon ritkán zakciózzák, pluszegysor
Amnesia: A Machine For Pigs 9 font - DRM mentes
Condemned: Criminal Origins 2,5€ - Securom
Alien Rage 7,5 font - City Interactive talán első nem látványosan csapnivaló játéka, pluszegysor, Alieanware Arénán kapni még hozzá ingyen OST-t

Futottak még FarCry leárazás (FC3 10 font)

még 3 óráig Front Mission: Combat Evolved 2 font - Mechás lövölde Steam pluszegysorral

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#48197) .tnm válasza bul07 (#48195) üzenetére


.tnm
addikt

abból, hogy nem kulcsot kapsz, továbbra se következik, hogy együtt kell beváltani őket. az amazon dönthet úgy, hogy minden játék külön steam regisztráló oldalt kap és akkor azt továbbra is eladhatod.

a steam-en a kiadói csomagoknál kivétel az, hogy nem vész el, ami már megvan neked. még a valve csomagban is csak pár játékból kapsz ajándék példányt.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#48198) szami777 válasza cskamacska (#48196) üzenetére


szami777
addikt

hmm, sniper elite complete-ért ez remek ár....vicces, h az alap sniper elite v2 drágább ugyanazon a leárazáson.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#48199) arty válasza dante0425 (#48160) üzenetére


arty
veterán

gondolom te az orvostól is hazamész, ha nagy a sor - tiltakozásul - és inkább beledöglessz a nyavajába :D

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#48200) maddionmax válasza szami777 (#48198) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Sniper Elite V2-t több helyen nagyon lehúzták.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.