Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107673) i2k válasza arty (#107658) üzenetére


i2k
senior tag

Nem tudom miért ment át az, hogy az a bizonyos erőgép az épület ledöntéséhez kellett...
...ja, sejtem, az írásom utolsó mondatában a "golyó" zavarhatott be.

Ismétlem, emberként tudom sajnálni az ilyet [és az illetőt is].
DE! A videó nem arról szólt, hogy Kispista Józsi néninek leégett a szocpóbú még építés alatt álló tyúklábon álló kispalotája, hanem arról, hogy egy (ön)szórakoztatás és/vagy megélhetés és/vagy népnevelés céljából (nem, nem ismerem, és nem is érdekel a portfóliójuk, életemben nem hallottam róluk) tyúkerkedő srác(ok?) elveszítette kicsinyke stúdióját, amit nem mellesleg a lakásában rendezett be, és az nem dózer-érett a.k.a nem nulláról kell felhúzni a házat (persze, a tető, a bútorzat, az itt-ott megsérült régi szép emlékek estébé odavesztek - de, ahogy az ő kis szájacskáján is kijött: ezek csak tárgyak) = simán lakhatóvá tehető a hónap végére...
A tűz forrásáról senki sem tud semmit. A biztosító nyilván ígér majd fűt és fát, és pénzt majd lát belőle mondjuk 2017-ben - (amúgy is, lassan itt van szilveszter) -, de addig sem a híd alatt kell élnie.
A videó "jó" PR lett - (ők is poénkodtak, keserédesen a dolgon ugye) -, és nyilván nem így akartak plusz követőkre, "plusz" zsetonra (amit verhetnek is el új berendezésre, és teknóra) szert tenni, és egyértelmű, hogy nem kívánták a "saját" (nem tudom mennyire saját) szellemi termékeik digitális másolatát, a gyűjteményeiket estébé legyilkolni...

Viszont: tyúberek. Megoldják. Ők maguknak, és lám mások nekik. Nem fognak eltűnni. És tartom továbbra is, hogy 2-3 héten belül ott villognak majd az újabbnál-újabb videóik a playlistekben.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.