Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108751) CactuS válasza cyberkind (#108748) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha bejön az MSnek az 1 platform mindenek felett, akkor ez csak durvább lesz.

Mr.Csizmás: Ebben az esetben Activision-Blizzard egyesülés után kezdett elk*rvulni a Blizz, addig tartotta magát. Eleve a D3 egy vicc a 4+2 skillel és a faék rendszerrel, amit ugye - utólag kiderült -, hogy a reklámokkal és a kamu dumával ellentétben nem a PCs jólét miatt alakítottak így, hanem a konzolos kiadás miatt... Aztán ott is kellett 1 jó év + 1 kieg, hogy helyretegyék az alapjátékot, erre most képesek behozni egy olyan classt, amihez hasonló már van a játékban (WD eleve nem kellett volna bele) és még csak nem is kieg lesz. Az árát már szerintem tudják, csak nem merték elmondani, hogy kieg áron fog menni, mert akkor még meg is dobálják az előadót a Blizzconon.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#108752) Mr.Csizmás válasza CactuS (#108751) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

ja hát azt ne is említsük, hány játékban milyen egyszerűsítés volt a konzolok miatt... :D :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#108753) cyberkind válasza CactuS (#108751) üzenetére


cyberkind
félisten

Remélem nem mert bőven elég tud lenni a Store a Forza-nál, és persze a többi programjukról nem is beszélve.

Paranormal Cocktivity

(#108754) Csapoati


Csapoati
nagyúr

A sok egyszerűsítés nem feltétlen csak a konzolok miatt van. Gondoljatok arra, hogy a mai fitaloknak már nincs kedve annyit vesződni a buktatókkal, illetve a régebbi gamerek (mint pl én is) megöregedtek és szintén nem akarnak sokszor szívni.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#108755) cyberkind válasza Csapoati (#108754) üzenetére


cyberkind
félisten

A te hsz-ed lényege, vagyis írhattál volna annyit, hogy Tomb Raider régen és most. :D Bevallom egy tök vagyok a régi TR-ekhez, emellett nem is tetszett annyira az a széria, ez azt újat meg imádom de persze nem azért mert botegyszerű.

Paranormal Cocktivity

(#108756) micafighter válasza cyberkind (#108748) üzenetére


micafighter
nagyúr

Amíg nincs SM6 addig nem tudnak ctrl c+v-zni, ugy hogy ez még nincs, majd csak most jön ;)

[ Szerkesztve ]

(#108757) micafighter válasza CactuS (#108751) üzenetére


micafighter
nagyúr

Azt is tegyük hozzá hogy a D3at egészen más csapat fejlesztette mint az elödöket.

(#108758) i2k válasza Mr.Csizmás (#108749) üzenetére


i2k
senior tag

"SC2 részek külön-külön"

Akarod mondani: egyben vártunk egy StarCraft 2-őt, és helyette kaptunk StarCraft 2 3/1-et, StarCraft 2 3/2-őt, és StarCraft 2 3/3-at.
Ja, lehet jönni azzal a dumcsival, hogy "de hát a Bli$$ard úgy darabolta fel, hogy mindegyiket különálló, egésznek érezhettük, sok küldetéssel, meg azé' játszhattunk így-úgy mindhárom fajjal", de szaglana...

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108759) Dilikutya válasza i2k (#108758) üzenetére


Dilikutya
félisten

Pedig a Blizzard indoklása is ugyanez volt, hogy 1-1 faj kampánya felér egy teljes játékkal. És így is lett, teljes játék árban árulják. :)
Tartalmilag nem tudom, nem játszottam vele, az elsőért sem voltam soha oda.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#108760) i2k válasza Dilikutya (#108759) üzenetére


i2k
senior tag

Nem ok nélkül tettem idézetszerűségbe - évek óta "hallgatok" (olvasok) emberkéktől hasonló indoklásokat (önigazolásokat).
Holott, csak ki kellene bújni a fa mögül...

//Szerk.: De sebaj - Bli$$ard eladta külön-külön a részeket. Eladja Battle Chest 1.0-ban (csak a 3/1 + 3/2 részekkel) és végül eladja majd Battle Chest 2.0-ban is (3/1-2-3 részekkel)...

[ Szerkesztve ]

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108761) Źşë' válasza CactuS (#108747) üzenetére


Źşë'
addikt

és a dlc-t is mint fogalmat a konzolok teremtették meg... míg nem volt x360 ill az a generáció, addig jöttek a mondhatni majdnem ingyenes expansion packok, és az ingyen letölthető map packok ill. moddolható játékok PC-re... mióta lohol az egész világ a konzolok után mondhatni azóta szív a PC's tábor... és tudom hogy a közép utat próbálják megteremteni, de sok nyavaja megmarad amit konzolbetegségnek tartok - melyek nélkül sokkal jobb lenne mindenkinek

nem érdekel ez a konzol vs pc vita, engem csak az bosszant hogy lehetne jobb is, pedig ahogy a közmondás tartja, addig nyújtózkodj míg a takaród ér... na ez totál nem igaz erre az esetre!

(#108748) cyberkind - "azt is nyugodtan kilehet jelenteni, hogy az új, erősebb konzoloknak hála a gépigény ismét nőni fog, úgyhogy, oh la la." hurrá, igen. és pont ez az amit arty-nak is írtam, ha PC hardver erősebb, akkor nem kiaknázatlanok az erőforrások?! csak annyira fogják faszányosra megcsinálni konzolra amennyire a kert engedi, és itt nem a pénzre gondolok

(#108754) Csapoati - mondjuk a világ is hozhatja magával, YOLO-ság, meg Swagger-ség (nem tudom, jól írtam?! ) - igények megváltoztak, úgy ahogy az emberek, mármint a célközönség WD2 legjobb példa - most már nem 16+os játékokat akarnak csinálni hanem 12+os játékokat hogy apuci megvehesse a gyereknek

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#108762) i2k válasza Źşë' (#108761) üzenetére


i2k
senior tag

"most már nem 16+os játékokat akarnak csinálni hanem 12+os játékokat hogy apuci megvehesse a gyereknek"

Aláírásba vele! Nagyon igaz. :(((

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108763) Hokunda


Hokunda
aktív tag

Dlckhez szólva, épp aktuális. Szeretem a Paradox-Firaxis játékait, de amikor egy CKII-ben, Cities Skylinesban vagy épp ma a Civ 5-öt végleg véglegessé téve (Scrambled Nation&Continent nem volt meg) a steam elkér 0.74 eurot - persze önmagában ez nem pénz, de 75%-ban van - majd letölt 327.6 kb (!)-ot akkor azért felsejlik, hogy itt valami pofátlanság van. Aztán itt a Civnél megcsinálják ezt a 10 dlcből 7nél, egy CKII-nél meg a 36-ból 30nál.

(#108764) Csapoati válasza Hokunda (#108763) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Egy dlc-t a mérete határoz meg? Mert a CK2-nél x éve tuti nem az alapjátékban is benne lévő tartalmakat oldják fel, azt garantálom. :) A 0-day dlc más kérdés, azt aláírom.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#108765) arty válasza cyberkind (#108748) üzenetére


arty
veterán

"Szerintem meg a PC alapú konzoloknál és az ehhez hozzádobott DX12 kombónál nem sok rosszabb lehet a PC játékosoknak, gyakorlatilag elérkeztünk oda ezek segítségével, hogy a multi címek PS4-ről PC-re ctrl c - ctrl v portolással jönnek"

... ami miatt (is) szinte minden jön mamár pécére is. Hűde rossz szegény pécéseknek :D
Pláne ismerve, hogy milyen "erős" a hw a konzolokban, valósággal rettegni kell a kopipasztétól ... ja.

Amit nem látsz: konzolminőségben vicchardveren játszhatod az adott címeket.
Jahogy 60frémre és emelt minőségre, HBAO-ra tetszenek vágyni... hát, azt bezony ki kell fizetni :)
Ami meg nagyon szar port... nos, feltételezem a vásárlóerő arányában ölnek pénzt az adott platformra szabásban, pláne ne feledjük, hogy hány féle pécén is kéne tükörsimán elfutnia a játéknak ...
Lehet itt hangoskodni, hogy deszarapécé, miközben a nevesebb fosportokra tizesével jutnak olyanok, amikkel nincs gond (ha ésszel adagolod a grafot a hardveredre).

(#108749) Mr.Csizmás

"ez a konzolok térhódításával hódított teret, az "őskövület" blizzard termékeit meg lehet nézni, SC2 részek külön-külön, Diablo3 is expansion packot kapott, nem DLC-t..."

az expansion mitől nem dlc? mert anno nem LETÖLTENI kellett őket? azóta ellenben a sátán művei? :D
igen, mamár az expansionok méginkább darabokban jönnek, igen, lehúzásszagú is van köztük (régen minden kieg tartalmas, szuper munka volt? ;) ), de az van, hogy a játékok huszonéve 60 dolcsiér' mennének, infláció meg azért csak van ... ill. a játékbizniszben nincs ;) (jademégis, a dlc! ellenben _NEM KÖTELEZŐ_ kifizetned a magasabb összeget... gyanitom van itt mindenkinek többszáz játszatlan játéka, a sok kieg helyett azokat kéne ám nyomni ;) )

(#108751) CactuS

"Eleve a D3 egy vicc a 4+2 skillel és a faék rendszerrel, amit ugye - utólag kiderült -, hogy a reklámokkal és a kamu dumával ellentétben nem a PCs jólét miatt alakítottak így, hanem a konzolos kiadás miatt..."

linket! :)

(#108755) cyberkind

hanem miért? :DD

(#108758) i2k

utólag kiderült: a konzolok miatt kellett feldarabolni...!

(#108761) Źşë'

vagy épp sokkal szarabb... sőt, ha a gazdasági realitásokat veszed, akkor most még frankó helyzet van pécén :) ócsón, végül felpecselt cuccokkal nyomhatod, szinte mindennel. mi a panasz? hogy a preorderelt szutykokkal átvágtak? köszönd magadnak....

a gépigény folyamatosan nő, konzolgenváltás ide vagy oda :) nem tűnt még fel? 2 éve kezdtél pécén videojátszani? ;) de most akkor mi is a gond? hogy nem elég szép a játék vagy legyen rondább, de fusson jól? jatudom: nézzen ki világbüntin és fusson a p166mmx-en :D realitások!! megintcsak!! :D

(#108763) Hokunda

utólag kiderült: a konzolok miatt kellett feldarabolni...!

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108766) tomsolo


tomsolo
őstag

egyébként akinek lengyel/orosz kulcsot sikerült kifogni a game.co.uk Dragon Age 3-ból, az nézzen rá a postaládásjára mert reggel megjöttek az új kulcsok

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108767) i2k válasza arty (#108765) üzenetére


i2k
senior tag

"(#108758) i2k
utólag kiderült: a konzolok miatt kellett feldarabolni...!"

Személyes: én nem tudtam ezt - de már az elején felment a pumpa, mikor elhintették a darabolást.
Nem érne rá az immár túlságosan is terebélyes címek mellett (nálam)? De. Csak azok a fránya szubjektív elvek.

//Miközben tudom, hogy az elvek nem etetik a
* franchise-t és az azt készítő (fejlesztőket, szinkronstábot, kiadót, Józsi nénit a fizikai boltban, és Ahmedet a kúcsbót szupportjaként...
* a Blizzardot és a jövőbeli, esetleges (tipp: sosem lesz) StarCraft 3-at (9/9-et)...
* a játékipart, hogy termelje a jobbnál jobb, és a rosszabbnál rosszabb portokat, cégeket, kiadókat és (vég)termékeket, vagy inkább alfa/béta meg örlíekszekszeket...

//Nem neked szól, ha némi fanyart, iróniát, szarkazmust (ízlése válogatja) vélsz felfedezni a fentiekben. ;)

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108768) Hokunda válasza Csapoati (#108764) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Igen, nekem is megvan, de ez jó megoldás? Nem pofátlan dolog az, hogy már egy megírt és funkcionálisan működni képes program, 5 euronként van feloldva? Mégha az alapjátékot nem is aaa árral kezdik a végére lesz 150 euro az egész? Mégha a minőségét nem is vitatom mert a felsoroltaknál az kifogástalan.

[ Szerkesztve ]

(#108769) eami válasza tomsolo (#108766) üzenetére


eami
addikt

tényleg, akartam is írni. kíváncsi vagyok elveszik e a másikat (mondjuk nekem nyóc).

(#108770) arty válasza i2k (#108767) üzenetére


arty
veterán

én biztosan ironizáltam, elvégre MINDENRŐL a konzolok tehetnek, immár köztudott :D

szerencsére az SC talán a legkevésbé engem érdeklő "széria", így annyira nem kellett bosszankodnom, ellenben NAGYON nem örülnék, ha valami kiskedvencemmel hasonló történne...! eleve: rühellem ezt az "epizodikus" megjelenést.

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108771) i2k válasza arty (#108770) üzenetére


i2k
senior tag

Én is rühellem...
De lám, a Saletale (számos epizodikusan feldolgozott történet), Square Enix (Hitman, Life is Strange) megmutatta, hogy van rá igény... :B

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108772) CactuS válasza arty (#108765) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Mire szeretnél linket? Hogy kijött D3 konzolra? Arra, hogy először csak találgatták, hogy lesz konzolra, de a Blizz lapított, mint ... a fűben? Vagy arra, ahogy a community felháborodott azon már az elején, hogy miért egyszerűsítik le ennyire a skillrendszert, aminek köze nincsen az elődhöz? Ezeket megtalálod magad is, ha rászánod az időt, reddit, battle.net stb. helyeken.

A hozzászólásod alapján nem tudom eldönteni, hogy csak poénkodni/trollkodni/ironizálni akarsz vagy csak ennyire szereted kivágni a valóságból a neked tetsző részeket (a többit pedig simán átugrod, pl.: DLC vs kiegészítő közti különbség bagatellizálása, butított játékok és szar portok, amiből te csak a grafikát emeled ki, mint megoldott dolgot...), de én passzolom ezt a beszélgetést.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#108773) Źşë' válasza arty (#108765) üzenetére


Źşë'
addikt

" hogy a preorderelt szutykokkal átvágtak? " ezért te szoktál folyamatosan ríni :DDD

a gépigény folyamatosan nő, konzolgenváltás ide vagy oda - folyamatosan ezt papolom, jó reggelt, most ébredtél? de még mindig csipásak a szemeid?! :DD port, port, port...4!4!!!4444

"de most akkor mi is a gond? hogy nem elég szép a játék vagy legyen rondább, de fusson jól? jatudom: nézzen ki világbüntin és fusson a p166mmx-en :D realitások!! megintcsak!! :D" és akkor most kezdődik megint elölről :C belinkelem a témában, talán első hszmet, amit lehet nem olvastál el :D

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#108774) arty válasza CactuS (#108772) üzenetére


arty
veterán

Arra szeretnék linket, ahol a nagy leleplezés leíródott, miszerint a dio3 a konzol miatt primkó.
De erősödik bennem az érzés, hogy ez nem több a te tévképzetednél... (ha esetleg átfogalmaznád, miszerint a nagyobb tömeg elérésére egyszerüsítették, az oké!)

(A community elsősorban az ultragáz balanszon, az online rémálmon, az aukciós házon és a graf stíluson háborgott emlékeim szerint, bár nem vagyok dio-fan, nem olvastam napi szinten 20 órát a fórumokat... sőt, én még neki se kezdtem, pedig régóta megvan a játék - konzolra, mert ott lehet egyképernyőn menni, coopban)

A DLC-t csak az álomvilágban nosztalgiázok differenciálják a kiegtől ... pont ugyan az mindkettő: az alapjáték kiegészítése. Amíg ezt letölthető formában nem lehetett eljuttatni a juzerhez, addig persze, hogy nem létezett féldolláros lópáncél, hiszen többe került volna a hordozó/posta, mint a termék maga. Ezek alapján említettem, hogy ma is vannak tartalmas dlc-k, ahogyan régen is voltak atombéna kiegészítők. (Vagy összefoglaló néven: plusztartalmak, maga az elnevezés lényegtelen.)

Butitott játékok azért vannak, mert tetszik vagy sem, a videojáték mamár tömegcikk. Milliós számban kell eladni ahoz, hogy megérje elkészíteni. És akinek ez nem tetszik, az mehet nyomni a rétegcuccokkal, senki nem gátolja, hogy indieket támogasson.

Szar portok? Ezt te is úgy emlegeted(-titek), mintha ez lenne az általános. Ezzel szemben van pár extraszar, azon megy a vergődés, de mellette elfelejtődik, hogy 5 éve nem kell cput venni és egy gtx950el is igen sokmindent lehet tologatni konzolminőségben (de inkább felette).

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108775) cyberkind válasza arty (#108765) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem elég lenne a 60fps és a magasabb minőség is, de már valamiben ezt egy 970-nel nehéz tartani a minőségi portok miatt, abból meg, hogy PC alapú a konzol kb annyit veszek észre, hogy a M$ rájött a pénz az pénz és a Forza van PC-n, és ez a port is szar valamennyire mert akárhova állítja az ember nem lesz 60fps mindig, sőt, a procin is egy szálat terhel, a nagy M$ és a DX12 megalkotója nem tudta kiadni ezt PC-re rendesen, akkor mit várunk a kicsiktől.

Grafika meg az észt próbáltad volna a Mafia 3-nál összehozni amikor kijött a 60fps-es patch, egy negyed milkás kártyán, az 1080-on 1440p-ben nem volt meg a 60fps mindig, és nem azért mert annyira szép a játék, vagy annyira számításigényes, hanem azért mert szar volt a port (most is az de már jobb a helyzet), és ez majdnem mindegyik játékra igaz amik mosat jönnek, meg tudhatnád, hogy nem nekem kéne ezt írnod, hogy grafika meg ész, amikor nálam köztudottan már day 1 minden jól megy annak ellenére is ha szutyok a játék és leterheli a gépemet FHD-n teljesen, na nálam ezért szar egy port.

Az új TR meg azért tetszik mert olyasmi mint az Uncharted csak sokkal királyabb, nekem személy szerint csak a 4. Uncharted volt fogyasztható, a többit utálom.

Ha minőségi portot akar az ember, akkor a Gears of War 4-et kell megnézni, az tökéletes lett.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#108776) Csapoati válasza Hokunda (#108768) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Továbbra is válasszuk ketté a 0-day meg a későbbi dlc-ket. A Paradox mondjuk fossa utóbbiakat, de szerencsére nem kötelező megvenni őket, meg azért sokszor van rajtuk nagy akció is. Nyilván nekem sem tetszik, hogy magas lesz a végösszeg, de az esetükben legalább minőségi a termék.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#108777) i2k válasza Csapoati (#108776) üzenetére


i2k
senior tag

Én pölö a 4X-es termékeik esetében támogattam is őket - "Endless"-sorozat.

A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

(#108778) CactuS válasza arty (#108774) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nyilván, pont úgy, ahogy írod. :U

Figyelj, zárjuk rövidre: Engem nem kell meggyőznöd a saját álomvilágodról, nincs rá szükségem (és ahogy olvasom te sem igazán akarod befogadni a dolgokat, csak azt ami a képzeletednek megfelel). Nincs ezzel semmi baj, valószínűleg nem vagyunk egy generáció, így szerintem a jövőben nyugodtan vedd úgy, hogy nem neked írok ebben a témában. Köszi.

Csak egy tipp (vagy megfogadod vagy nem): ha valamiben nem vagy biztos (ez nem gáz, mindenkinél van ilyen) -, akkor nézz utána, mielőtt butaságot írsz (mert az gáz).

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#108779) Źşë' válasza arty (#108774) üzenetére


Źşë'
addikt

miért érzem hogy erősen kampányolsz a console mellett? itt érvek vannak alátámasztva nyomós indokokkal
nem vitatkozni akarok, csak nem értem a te nézőpontodat

"hogy 5 éve nem kell cput venni és egy gtx950el is igen sokmindent lehet tologatni konzolminőségben (de inkább felette)." ez is azt bizonyítja hogy nem kell cpu a játékok alá mert nincs miért, nincs fizika, amit már emlegettem...

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#108780) tomsolo


tomsolo
őstag

[Uplay] Shadow of Mordor GOTY ($1.74, 91% off). Shows as $5 on store, but comes out to $1.74 when in cart.

US /VPN

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108781) tomsolo válasza tomsolo (#108780) üzenetére


tomsolo
őstag

fúú nagyon elcsesztek vmit:

THIEF MASTER THIEF EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $32.99 $3.30

Lara Croft and the Temple of Osiris, , large
LARA CROFT AND THE TEMPLE OF OSIRIS
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $2.00

Hitman: Absolution Elite Edition, , large
HITMAN: ABSOLUTION ELITE EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $24.99 $2.50

Battlefield 4, , large
BATTLEFIELD 4
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $2.40

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, , large
INJUSTICE: GODS AMONG US ULTIMATE EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $1.70

FIFA 15, , large
FIFA 15
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $2.40

Sleeping Dogs Definitive Edition, , large
SLEEPING DOGS DEFINITIVE EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $29.99 $3.00

Batman: Arkham Origins, , large
BATMAN: ARKHAM ORIGINS
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $1.70

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, , large
BATMAN: ARKHAM ASYLUM GAME OF THE YEAR EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $1.70

Murdered Soul Suspect, , large
MURDERED SOUL SUSPECT
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $29.99 $3.00

Batman: Arkham City, , large
BATMAN: ARKHAM CITY
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $1.70

Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition, , large
MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR GAME OF THE YEAR EDITION
Platform: PC (DOWNLOAD)
Quantity: 1
Price $19.99 $1.70

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108782) cyberkind válasza Źşë' (#108779) üzenetére


cyberkind
félisten

Egyszerű a válasz, csalódott a Batman-ben meg az utána jövő fos portokban, érthető ez, csak az állítások nem annyira, mert az exkluzívokon kívül minden visszafogja a PC-t, ha nem így lenne akkor most nem lenne kint a PS4 Pro és jövőre nem jönne a Skorpió.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#108783) warcat válasza tomsolo (#108781) üzenetére


warcat
veterán

Á, úgyis revokeolnak mindent ;]
Mondjuk nem is akarok rosszalkodni az olcsó brazil Division Gold után amit São Paulo mellett lakó öreg barátom vett :))

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#108784) Źşë'


Źşë'
addikt

ubi kalendáriumot ne felejtsétek el, igaz utóbbi két nap is "csak" gifek voltak :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#108785) tomsolo válasza tomsolo (#108781) üzenetére


tomsolo
őstag

friss cuccok se rosszak:

FIFA 16 $11.99

FIFA17 $8.64!!

[ Szerkesztve ]

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108786) arty válasza Źşë' (#108779) üzenetére


arty
veterán

a pécés csőlátás ellen kampányolok... :)

fizika pedig van, just cause 2-3, red faction guerilla.
namost a jc2 és a guerilla prevgen konzolokon futottak el......... tehát NEM a techno az akadály.

(#108775) cyberkind

"Nekem elég lenne a 60fps és a magasabb minőség is, de már valamiben ezt egy 970-nel nehéz tartani a minőségi portok miatt,"

nem azért, mert 2 éves a kártyád, ráadásul elavulgató arhitektura és rambug is sújtja? ;)

"abból meg, hogy PC alapú a konzol kb annyit veszek észre, hogy a M$ rájött a pénz az pénz és a Forza van PC-n, és ez a port is szar valamennyire mert akárhova állítja az ember nem lesz 60fps mindig, sőt, a procin is egy szálat terhel, a nagy M$ és a DX12 megalkotója nem tudta kiadni ezt PC-re rendesen, akkor mit várunk a kicsiktől."

Akkor nyomd 30 frémmel, supersamplingel, egyébként is alapból magasabb minőségben. Az nem opcio? Az jobb volt, amikor ilyen játékról nem is álmodhattál? :) (amugy rühellem az ms-t, szánalom amit az uwp/sztórral művelnek, de az, hogy profitáltál a két platform közeledéséből, az tapintható a forzamegjelenéssel!)

"Grafika meg az észt próbáltad volna a Mafia 3-nál összehozni amikor kijött a 60fps-es patch, egy negyed milkás kártyán, az 1080-on 1440p-ben nem volt meg a 60fps mindig, és nem azért mert annyira szép a játék, vagy annyira számításigényes, hanem azért mert szar volt a port (most is az de már jobb a helyzet),"

Olvastam, hogy tragikus azis. De az 1(!) játék. Nézz már rá a steam megjelenésekre.... darabszámra... rivjúkra. Illetve, ha ez vigasztal: konzolon is szemét a cucc - nem a port a szar, a játék az.

"és ez majdnem mindegyik játékra igaz amik mosat jönnek, meg tudhatnád, hogy nem nekem kéne ezt írnod, hogy grafika meg ész, amikor nálam köztudottan már day 1 minden jól megy annak ellenére is ha szutyok a játék és leterheli a gépemet FHD-n teljesen, na nálam ezért szar egy port."

Lehet, hogy a 2 éves gpuddal az elvárásaid csúsztak meg picit :) Ha a gémworksz és a többi lassító szemét nincs, mitől fog pörögni a gpubiznisz? Azt azért elismerheted, hogy a grafikai minőség egyre csak nő, tehát egyre többet kapsz... az viszont nincs ingyen. Pénz vagy kompromisszum.

"Az új TR meg azért tetszik mert olyasmi mint az Uncharted csak sokkal királyabb, nekem személy szerint csak a 4. Uncharted volt fogyasztható, a többit utálom."

No komment. UC4 után letoltam a remazter trilógiát crushingon, egy műalkotás az egész széria.

"Ha minőségi portot akar az ember, akkor a Gears of War 4-et kell megnézni, az tökéletes lett."

Napokban PONT azt nyomom :)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108787) tomsolo válasza arty (#108786) üzenetére


tomsolo
őstag

:)

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108788) arty válasza CactuS (#108778) üzenetére


arty
veterán

Korban feltehetően egy generáció vagyunk, ellenben olyan magas lovon ülsz, hogy már fáj a nyakam. Én leírtam az érveimet, te ellenben csak arról szövegelsz, hogy nem állsz le velem szövegelni. :W

Úgyhogy akkor ezt a csörtét megnyertem, mer' apum erősebb.

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108789) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Azt tudja valaki esetleg, hogy a uplay/ubi shop bf az holnap még érvényes lesz? Vagy ma éjfélig tart?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#108790) warcat válasza arty (#108788) üzenetére


warcat
veterán

Én csak azt látom,hogy a pécés csőlátás ellen kampányolsz a te konzolos csőlátásoddal,bagoly mondja verébnek szindróma erősen.

EA: It's in the crate!

(#108791) Źşë' válasza arty (#108788) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem pont fordítva tűnik :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#108792) cyberkind válasza arty (#108786) üzenetére


cyberkind
félisten

980TI van a gépben, a 970 helyett meg mondhatnám az 1060-at is, azzal is megállna az élet sok helyen. Próbáld ki 30fps-sel, input lag lesz a játék a 3. neve PC-n, ha a konzolos 30fps-t kapnánk, az király lenne mert vajsima. Ha jobban benne lennél akkor tudnád, hogy az új széria is Maxwell frissítés ami egy picit jobb DX12-ben, de nem generációváltás, úgyhogy az architektúra annyira nem zavarhat be. Őszinte leszek, kurvára nem a grafikai minőségnek kéne nőni, hanem azt kéne elérni, hogy minden Uncharted 4 szintű legyen, nekem az a grafika már untig elég, az meg, hogy a grafika nő vagy nem, relatív, én sok játékban szart se látok ami indokolná az ilyen gépet, sőt a remasteredek is butulnak az új konzolokra, szóval nem biztos, hogy nő a grafikai minőség. Ha no komment ha nem, nekem ritka nagy unalom volt az Uncharted 1-2, ezeket kitoltam PS4-en mert annyira mondták, hogy jó, de a 3-at kihagytam, a 4-et meg imádom, lehet azért mert végre a normális csapat csinálta aki a The Last of Us-t is.

Akárhogy is csűröd csavarod, a konzolgyártók bizonyítják be, hogy igenis visszatudja fogni a tényleges fejlődést a konzol via PS4 Pro és Skorpió, máskülönben a 360-hoz képest 4x erősebb PS4-nek elégnek kéne lenni még 3 évig, de nem így van. ;)

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#108793) arty válasza warcat (#108790) üzenetére


arty
veterán

Ha csőlátásom lenne, nem játszanék pécén is.

A videojáték világa változik, amit képtelenek egyesek feldolgozni és kerestek maguknak egy egyszerűen sorozható boxzsákot: a konzolt. Az minden elrontója, konkrétan. Igenis mindenki tudjon windowst telepíteni, beállítani, ájtís problémákat tráblsútolni, s akko nem kell primkósítani a diablót.

Ha meg nem jön össze és a 60 millió konzoljuzer (X része) konzol nélkül más hobbi után nézne: úgyisjó! A forza, gta, kólófdutyi, mafia, stb feles, harmados eladásokkal is PONT olyan nagyszabású tudna lenni, mint most. Legfeljebb a devek nem 5, hanem csak 3 ferrarit vesznek maguknak ;)

(basszus, aki olvas, az látja, hogy a mostani modell is fenntarthatatlan lassan, olyan drágán készülnek az AAA címek! iszonyat nagy eladás kell egy komoly címnek, ahoz hogy ne studiobezárás legyen a vége! és vajon melyik címnek lesz nagyobb esélye ezt elérni? egy primkósított betlfildnek vagy az arma vonalnak? komolyan nem értem, hogy erről a vonalról hogyan jutnak el egyesek oda, hogy a dobozka nélkül ez a problémakör egycsapásra nem létezne és csak a worldpeace maradna :D )

(#108791) Źşë'

Öhm, nézze, nem állok le önnel erről diskurálni. Fogadja el az igazam és menjünk mindketten a dolgunkra.

(#108792) cyberkind

"980TI van a gépben, a 970 helyett meg mondhatnám az 1060-at is, azzal is megállna az élet sok helyen. Próbáld ki 30fps-sel, input lag lesz a játék a 3. neve PC-n, ha a konzolos 30fps-t kapnánk, az király lenne mert vajsima."

Ne is mond, 20 éves problémám, hogy pécén nincs fix30. Hatvan van, vagy az ingadozó pokol. (ahogyan egyébként konzol se, az esetek igen nagy részében, csak ott ugye nem egeret rángat a nagy többség, így annyira fel se tűnik ;) )

"Őszinte leszek, kurvára nem a grafikai minőségnek kéne nőni, hanem azt kéne elérni, hogy minden Uncharted 4 szintű legyen,"

Tehát nem kell a grafikai minőség, de idecitálod a kor legszebb játékát?!
És oké, ma ez neked a minimum. Vajon 5 éve nem mondtad volna UGYANEZT az uncharted2-ről?

"nekem az a grafika már untig elég, az meg, hogy a grafika nő vagy nem, relatív, én sok játékban szart se látok ami indokolná az ilyen gépet, sőt a remasteredek is butulnak az új konzolokra, szóval nem biztos, hogy nő a grafikai minőség. Ha no komment ha nem, nekem ritka nagy unalom volt az Uncharted 1-2, ezeket kitoltam PS4-en mert annyira mondták, hogy jó, de a 3-at kihagytam, a 4-et meg imádom, lehet azért mert végre a normális csapat csinálta aki a The Last of Us-t is."

Vagy mert a gyomrod nem fogadja be az avíttas külsőt ;) A 4 perfekt folytatása annak, amit az ND elkezdett az első résszel, csak mindenből egy kicsit több (najó, grafból nem kicsit :D ). És amugy mind a 4 részt ők csinálták.

"Akárhogy is csűröd csavarod, a konzolgyártók bizonyítják be, hogy igenis visszatudja fogni a tényleges fejlődést a konzol via PS4 Pro és Skorpió, máskülönben a 360-hoz képest 4x erősebb PS4-nek elégnek kéne lenni még 3 évig, de nem így van. ;)"

De konkrétan mit nem lehet megcsinálni a mostani ps4 hardveren? Mi az, amit egyszerűen nem bír el és a legtöbb pc-only címben ellenben megtalálható, mert azokat nem kell a konzolok tudásáhz igazítani?!

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#108794) cyberkind válasza arty (#108793) üzenetére


cyberkind
félisten

Szerintem inkább összetett és nagyon szép az UC4, van szebb játék ennél, igaz nem sokkal szebb de ezenkívül mindenben évezredes hátrány van, nem veszi be a gyomrom a sok Amy Hennig-ges szarságot, pont ezért tetszik a 4 (nem kell bemutatnod a szériát, azért mert főleg PC-n nyomom a játékot mindennek utánajárok ami érdekel, és ez közte van). ;) Hát mondjuk sokaknak a BF1 már kezd csúnya és droppos lenni a 3 éves konzolon, és valszeg egyre több ilyen játék lesz, illetve ha benne vagy a konzolban akkor tudod, hogy a UC4 már kimaxolta a mostani gépet, így nehéz lenne The Last of Us 2-t még szebbé tenni mint az UC4. UC2-ről nem mondtam volna mert játszottam PS3-on, és szépnek szép, de köze sincs egy mai exkluzív címhez amit én elvárok egy grafikai alapnak is, a mocap meg maga a csoda a 4-ben.

Paranormal Cocktivity

(#108795) tomsolo


tomsolo
őstag

Gyors játék ajánlók:

Beholder

Teljesen jó házmester/besúgó szimulátor, többféle befejezéssel, történetre kiható döntésekkel. Valamiért mindig a Csinibaba/Tanú film jut róla eszemebe, talán a Kádár korszakhoz hasonló állami szocreál dörgedelmek, rendeletek miatt - mit szabad meg mit nem. A szomszédok kikémlelésért, a gyanús elemek jelentésért pénzt/reputációt kapunk cserébe választhatunk ilyen döntések között hogy felnyomjam-e a szomszédot aki segített a gyereknek az iskolában vagy szóljak neki inkább. Ha túl szemét vagy nem szaroznak egyébként, az öreg könyvtáros szó nélkül lelőtt mikor kiröhögtem hogy elvitték a feleségét a gulágra az általam beszerzett feketepiaci halkonzervek miatt. :)

G2a-n 1 200 Ft, a fejlesztőtől véve.

Mantis Burn Racing

Micromachine után érzés, egyébként meg jópofa árkád verseny. Bár se az autóválaszték se a pályák száma nem egetverő, el lehet lenni köszönhetően a karrier módnak. A stílusra jellemzően sokszor kell vakon kanyarodni mert betakarnak az épületek, illetve sűrűn fejleszteni a verdákat. Többféle versenystílus van, (TimeTrial, Racing, Eliminate etc)... Noha nem messze tökéletes, van egyfajta egyedi hangulata, nyugis kazuál autósdira teljesen jó. A steames ára horror, szürke oldalakon 1 500 - 2 000 Ft-ért mérik.

Table Top Racing: World Tour
Hát ő pedig egy jó kis ReVolt utánérzés, de azért annyira mégsem olyan. Többféle bajnokságban szerezhetünk kupákat, külön géposztályokban valamint vannak úgynevezett event versenyek ahol pénzt miegymást lehet begyűjteni. Itt sincs sok pálya de ahogy haladunk elég jól variálják őket illetve többféle útvonalon lehet versenyezni, nehezítésként mindenféle mozgó terepakadállyal. Nagyon addiktív cucc, iszonyat nehéz abbahagyni. A fizika teljesen árkád, de hát ez egy ilyen stílus ne várjatok sokat. Többféle versenystílus is van - van pl. még Combat, meg Drift is - meg elég szemét ellenfelek, emiatt garantáltan sok nekifutásban lesz részünk. Mivel érdemes fullra felfejlesztett verdákkal tolni ez nem is baj mert talán még az utolsó helyzésért is kapunk pénzt. A dlck beszerzése ajánlott egyébként mert nem csak verdákat, pályákat kapunk hanem külön versenyeket is - elég gyilkosak.

Az alapjáték indiegálán a legolcsóbb - 3,74 € - a dlck meg a steam - cirk 5 ojró a 2 bundliban.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#108796) sagem válasza tomsolo (#108785) üzenetére


sagem
addikt

köszi a tippet, éjjel még rápróbáltam, gondoltam hátha, és sikerült, simán magyar Paypallal fizettem ki:) Igaz nekem 14 dollárt számolt fel a Fifa 17-ért, de még így is simán megérte, több órát malmoztak a visszaigazolással, de reggel jött az origin kód, amit gond nélkül elfogadott az EA is :R

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#108797) eszlenyek


eszlenyek
tag

Esetleg valaki tudna dobni egy árat, hol éri meg most jelen pillanatban legjobban a Division? Steam/Uplay is jöhet.
Mert ha nincs valami nagy akció akkor marad a steam 25 euroért. :/
Előre köszönöm :)

(#108798) yozsee11 válasza eszlenyek (#108797) üzenetére


yozsee11
aktív tag

Az ubisoft store-ban alapból csak 20 EUR, de ha van 100 uplay pontod (uplay-es játékokban elért teljesítmények után ad), akkor további 20% kedvezmény lejön ebből.

Origin/Steam/UPlay: yozsee

(#108799) micafighter válasza eszlenyek (#108797) üzenetére


micafighter
nagyúr

Konzolvilágon a pc alap verzió most 4500. Ennél nem lesz sokkal olcsóbban a közeljövőben szvsz.

(#108800) echterion válasza tomsolo (#108785) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez melyik store? Ubinál mióta van fifa?

**********

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.