Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
batai15
félisten
[link]
itt lesz aki keresi. -
natë
nagyúr
A global public beta már fog vajon ota frissülni?
-
törölt tag
válasz
kirusz1
üzenetére
Szerintem is nagyon megéri Kínából rendelni a telefont

Én már megjártam vele, soha többet.
A kínai szervizbe való visszaküldés díja 5-10ezer Ft. 5ezer Ft alatt ajánlott, tértivevényes levélként nem lehet megúszni. A nem ajánlott leveleket ellopják.
Kínába 1 hónapot utazott a telefon. Másfél hónapig javították a készüléket, majd visszafelé is 1 hónapot utazott. Három és fél hónapot kellett nélkülöznöm a telefont.
Ráadásul visszafelé megvámolták a telefont, be kellett fizetnem 27%-ÁFA-t. Amikor újonnan jött a teló, akkor szerencsém volt és átcsúszott a vámon.
A slusszpoén pedig az volt az egészben, hogy ugyanúgy kaptam vissza a telefont, ahogy elküldtem, hozzá sem nyúltak.
Az eladó azt válaszolta, hogy küldjem vissza még egyszer és majd ő személyesen felügyeli a telefon javítását...
-
-
danee91
senior tag
!!!FÜLES HANGERŐ!!!
üdv mindenki,
lehet már szóba kerültek javaslatok a fülhallgatóra menő hang hangerejének javításához, mindenesetre nálam a következő válik be:
Global 9.5.13 ROM
agybadugós fülest (JBL 16 ohm) rádugom, majd ebben az állapotban hagyva nyomok telefon ujrainditast.
füles beállításoknál Mi fejhallgatókat választom ki, EQ nálam így:
youtube-al hallgatva eleg eroteljesen szol.
ha a fulest lehuzom, majd visszadugom, de nem inditom ujra a telot, akkor a youtube max hangero lecsokken vmiert.
egyelőre minőségibb zeneforrást nem próbáltam (csak 128 kbps youtube audio)
-
Pubszon
veterán
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
A gyári, szűz rendszer még csak itt tart.
A telefonokon gyárilag az elég bug-os 9.5.6.0 verzió volt, majd annak szinte az össze hibáját javította a 9.5.13.0.
Pár napja jött ki a 9.5.14.0-ás kisebb, 89MB-os javítás, aztán most ez most ez combosabb, 360MB-os csomag 9.5.17.0 verziószámmal. Legutóbbinak 2018.06.01-es a biztonsági szintje. -
natë
nagyúr
Ha valaki nem tudna nyitni - még - bl-t, de tiszta telepítést akar, ajánlom a következő módszert : [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincsen ROM cirkusz, csupan aki akarja kiprobalhatja a felkesz-beta verziokat. Ez teged nem erint, hasznald a 9et amig nem jelenik meg hivatalosan. Nincs ott egy kis kinai szerintem a szobádba bökővel hogy neked fel KELL raknod a 10es bétát...
Amit itt egyesek lemuvelnek es idegeskednek ezen, nos, az ő bajuk, engem-téged nem érint.
total73: MIUI fórumon már MIUI V9.6.2.0 -ról beszelnek...vagy az a mi Plus-unk?
-
G48
senior tag
Az AEX-be portolt Gcam van, ugye?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ktommy91
üzenetére
köszi

De cumi van...352 óra van mig nyithatom a BL-t....Itt jön a következő kérdésem , hogy a jelenlegi global stabilra felrakhatom e a global dev romot fastboot móddal és később pedig ha megvan a nyitási engedély mehet a twrp? Nem fogja bekavarni a belakott romot a recovery csere?
-
octopus75
tag
LG tévére hogy tudom átküldeni a fotókat?
-
batai15
félisten
Valaki fel rakta már a global devet? milyen?
-
Fulár
senior tag
Megjött a mai Eu.Dew Otán és a letöltő oldalon egyaránt!
-
ktommy91
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van benne reklám azzal root nélkül nem lehet mit kezdeni. Ki kell várni a 360 órát és nyitni a BL-t majd twrp-t telepíteni és rootolni. Nincs kerülő út, a xiaomi befoltozta az összeset. Egyébként érdemes global stabilról dev-re váltani mert gyorsabb.
Van benne minden xar, még facebook meg netflix meg amazon is, egy részüket lehet root nélkül törölni.
-
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem rootoltam,nem találkoztam reklámmal
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
xiaomi.hop-ot én kihagynám.
Előadták, hogy a vevők érdekében mostantól 2-3 kínai webshopot versenyeztetnek az "ügyfelek" érdekében, hogy jobb árat kapjanak, illetve nincs áfás számla sem.
Röviden: ugyanaz mintha a Spemallról berendeled, oszt jónapot.... Kb melléírnak két év garit , és ámen...
Nekem ennyi jött le ebből: [link]
-
natë
nagyúr
Kérdés (a kálváriám röviden -> visszanyalt a fagyi, mert még én voltam aki cinikus volt azokkal, akik belefutnak anomáliákba, ezúton is elnézést tőlük!) :
Flasheltem a 10-es global fastboot romot tegnap. Bl zárással, amivel nem nagyon foglalkoztam eddig, mert simán nyitottam újra. Nem jött be, ezért vissza akartam rakni az eu romot, viszont 360 nap ajándékot kaptam a rizstermesztők nemzetétől. Gondoltam biztos csak 9-es stable min unlockolni lehet. Feltoltam recoveryből.
Nem jött be. 20 k. anyázás után recoveryből feltoltam a 10-es global devet, de előtte a gyári reco. menüben toltam egy format data-t. Most azon vagyok.
Jó ez így vagy szívni fogok vele, mert esetleg nem túl tiszta telepítés? Ugye fastboot romot nem tudok feltenni..Más : MiCustomFont alkalmazás a Playeről és egy Roboto font megoldja az ékezetes problémát.
-
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Abból a 8.7.5 van fent? igen
-twrp vagy fastboot verzió? fastboot
- Jah , és OTA-n frissül? igen -
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nálam nincsenek reklámok glob dev alatt
-
G48
senior tag
Csak nekem van az hogy néha disconnectel a wifi, de csak pár mp-re, csak egy helyen vettem eddig észre a lakásban. MIUI-n is meg volt ez és most AEX-en.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Fulár
senior tag
Twrp alól Eu.Devet.Mindjárt amikor még 1 napos volt a ketyere.(Pont tegnap volt 1 hónapos)Note 4-et anno a kezdetektől fogva Eu.Dev rommal használtam több mint egy évig.Azon nagyon jól bevált de itt Note 5-ön jó nagy hülyeség volt felrakni.Csak én állat Twrp telepítés után reflexből egyből Romot cseréltem.
-
k.zozo.
tag
Napok óta írja a telóm, hogy frissítés van 9.5.14.0, de hiába nyomok a letöltésre nem csinál semmit, csak egy idő után kiírja hogy próbáljam később. Wifin van a teló. Ez normális dolog?
-
Fulár
senior tag
Nem annyira jellemző rám az elégedetlenkedés de amit már ezzel a kur*va Rom cirkusszal művelnek az kriminális!Annak idején a Miui 9 elterjedése sem ment túl gördülékenyen de ennél talán egy kicsit jobb volt a helyzet!De megérdemlem!Én vagyok egy hülye állat!Twrp-Root és a gyári szemét eltakarítása utân nem is kellett volna Romot cserélnem!Maradhatott volna a 9.5-ös stabil.A célnak tökéletesen megfelelt volna!
-
Carline
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Mondjuk azért fura, hogy az ékezetes bugot benne hagyták. Eléggé észrevehető pedig.
Feltettem ezt a verziót, meglátom, milyen lesz.
Szerk: érdekes, de MIUI verzióra MIUI 10 Global 8.7.5 Béta-t ír.Valaki kérdezte, hogy milyen a Mokee rom.
Testreszabhatóság szempontjából gyengébb, mint az RR. Ami tetszett az az Aux kimenet nagy jele. (mostani Miui10 ugyanolyan gyengusz mint a 9.5 volt).
Akkukezelésben is gyengébb mint a Miui9.5, mert készenlétben jobban merült napközben.
Elvileg a BlackBox Kernelnél írják a Mokee kompatibilitást, amivel talán jobb akku időt lehetne elérni, de azt egyelőre nem teszteltem.Viszont míg a Miui9.5 és 10 alatt nem volt probléma az adatkártya térerejével egy ~90km-es vonatúton (rendben váltogatott 4G-3G között fixált LTE/WCDMA beállítással) addig a Mokee 4G-ről először leváltott H+ -ra majd lement a térerő 0-ra (elhagyta az adó körzetet a vonat) és a következő toronyra nem -vagy csak pár mp üresjárat után- váltott át.
Ez éppen lehetett Telenor probléma is, de mivel most nem vonatozok arra ismételten így nem tudom megismételni. -
Carline
őstag
Egyébként a global dev. szerintem már nem béta.
A miui-s letöltő lapon már ez van kinn:
Ez pedig a a crc szerint ugyanaz amit még 8.5.7 bétának töltöttünk le.
A BL-hez: én is még a két fiókos módszerrel nyitottam az elején a bootloadert, majd egy figyelmetlenség miatt (fastboot-nál nem a visszazárás nélküli módszert választottam) bezárt. Próbáltam mindenféle másik fiókot, MiFlashTool-t, de nem hatotta meg, meg kellett várnom a 360 órát. Annyi volt a szerencsém, hogy az eredeti fiókkal a számlálást nem kezdte elölről így az effektív várakozás csak 50 óra volt. (annyit meg kibírtam)
-
lck
senior tag
A 4/32 kizárólag a tároló méretében különbözik ugye ? ( lehet azt veszek - több mint 10e rel olcsóbb és van raktáron sok helyen )
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4899
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az inkább Thaiföld, ott vannak lányok ezzel azzal

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)