Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Hogy-hogy? És ezen miért nem tudok változtatni?
NemMo, Itt linkeltem a tokot, amit rendeltem. Ebből a szempontból nincs ennél jobb!
-
szami777
addikt
A youtubeon igen, de nem tudom, hogy a magyar régióba is ennyi van-e vagy sem.
(Állandóan azt a hányadék wish-t tolja a nyakamba, gondoltam letöltöm végre abbahagyja, de nem.
)
Email appom van, amit leszedtem, hogy menjen a céges levelezés, ott sok a reklám, de egyébként semennyivel sincs több reklám,m int az Indiain.Igazából az arc feloldó miatt váltottam át, mert rohadtul kell.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
A te fiókod már elég régi és több telefont is nyitottál vele. Ha jól emlékszem Redmi 3-at elsőként.

Az én fiókom is azonnal nyit, nálam sincs semmi extra. -
-
NemMo
őstag
Megérkezett a nillkin frosted shield tokom és hiába nézegetem nem tudom eldönteni, hogy megfelelően védi e a hátsó kamerát.
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szintén, kivettem a dobozból, nyitottam.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
Arra nem találtál (vagy valaki) megoldást, hogy akkor miért lehet, hogy nekem egy percet nem kellett várnom?

Egy fiókom van, régóta van jogom nyitásra. Annyi extrára emlékszem, hogy korábban egyszer kértem béta teszter jogosultságot egyik telómhoz. (Amit nem kaptam meg.
) -
schawo
titán
válasz
wolfman
üzenetére
Minél keményebb, és nehezebben karcolódik egy üveg, annál könnyebben törik. Ilyen a fizika. Ezért érdemes feltenni ezeket a védőüvegeket, mert ha nem volna fenn, már a kijelzőnek lett volna annyi. Egy telefont leejtesz 10x egymás után 2 m magasról betonra és nem történik semmi, máskor meg pont olyan szerencsétlenül esik 30 centiről szőnyegre, hogy ripityára törik.
-
szabi__memo
nagyúr
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Freddycom
üzenetére
Rom-ban csak a kínai és global van megkülönböztetve, ott nem számít a hardveres különbség. Csak az indiai Nougattal jelent meg, és valamiért csak mostanra kapta meg az oreót attól függetlenül, hogy ugyan az a global rom való arra is. De mostantól valószínű egységesen és egyszerre kapja majd a verziókat az indiai és a global modell is.
-
wolfman
veterán
Vettem rá védőüveget. 10percetvolt rajta, el is repedt. Eskü nem dobáltam. Kezemből kicsúszott, rá a szőnyegre!!! 30cmmagasból. Gratulálni tusok a fantasztikus minőséghez.
Van hozzá ajánlott típus vagy ugyan ilyen retek mind?
-
Fura,nálam is van,hogy telefonszámot így ír ki pl 062-055-4990
-
-
szami777
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
szami777
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
+(#4361) jUUh
Köszi a válaszokat

Szóköz kizárt, mert ha beírod a számot, maga a telefon választja szét így.
Térerő is kizárt, a parkolást is Pesten indítottam.
Igen, a +36 megoldás lehet, a baj az, hogy van 1500 névjegyem.

+36-al egyébként jónak tűnik.
Azért fura, mert ugye én beírom, hogy 06 20 123 45 67 és elküldi az sms-t, de ha megnyitom az sms appot utána a 2. sms-nél eltűnik a 0 az elejéről.Azt tudom csinálni, hogy szép lassan beírom mindenhova a +36-ot, csak reméltem más a baj, mert ez így macera.
-
jUUh
addikt
Tudtommal, ha a belső tárhelyen vannak, és a(z) 'Internal Storage'-ot nem pipálod ki a listába, akkor nem tűnnek el a képek, és egyebek.
(#4358) ktommy91: Én az általad linkelt megoldás alapján csináltam. XDA-s leírás. XDA-s ez is.
(#4359) szami777 Térerő volt mindig? Nekem most hegyekbe' nem küldözgette el sokszor, hiába írta, hogy van hálózat, volt, amikor csak 2-3 próba után.

Más: Feltettem a legutolsó RR ROM-ot, nem clean flashsel, csak dirtyvel feltoltam( link). Eddig ugyanúgy semmi extra bug, viszont az ujjlenyomatolvasós, illetve arcalapú feloldás érezhetően gyorsabb, mint volt. A developer írta, hogy elvileg most már működik a fülhallgatókon a hangerőszabályozás, nos, nekem még mindig csak megállítani lehet a zenét. (Piston 3)

-
-
szami777
addikt
Sziasztok,
2 hete használom a telefont, nagyon szeretem van pár gyengesége, de nagyon jó használni
. Első Xiaomi telefonom, nem bántam meg.1 komoly bajom van.
SMS-t nem mindig küldi el, le vagyok maradva, vagy tényleg ennyire számít a formátum eddigi telefonjaimnál nem volt baj.Példa:
0620 123 45 67- es telefonszámot elmentem, ebben a formátumban, kapok tőle egy sms-t, én meg írok neki egy választ. Kb 1 nappal később kiírja az sms app, hogy Sikertelen kezbesítés, piros hiba ikonnal.Napokba telt, míg észrvettem mi a hiba, az sms írásnál konkrétan így néz ki a név alatt a telefonszám:
620 123 45 67tehát eltűnik a 0 és nem küldi el az sms-t. Elég szívás így használni a telefont, mert pl parkolást indítok, sikeresen elindul, de amikor a Stop szót küldeném, nem küldi el, mert eltűnik a 0 a telefonszám elejéről. Órák múlva tűnik fel, hogy hoppá, rossz a szám valamiért.
Bekapcsoltam a kézbesítésről a visszajelzést, így legalább látom ha elmegy, vagy ha nem, de ez így nagyon nem oké.
Van tippetek mi lehet a baj?
Csatoltam képet a hibáról pont egy ilyen ominózus parkolásról: [link]Tehát az első sms-t mindig elküldi, a mádosikat már nem.
-
ktommy91
addikt
Tudna valaki linkelni egy tuti BL nyitós leírást? Ez alapján csinálnám, de "current account is not bound to this device"
-
natë
nagyúr
Na szóval...ha custom romon tolok egy cache, system, dalvik wipe-ot, akkor mehet rá belső tárhely adatvesztés nélkül az eu miui? 600 fotót nem tudtam még a lassú görög wifin felhőbe tolni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Elméletileg igen, meg kell érkeznie. En inkabb leszedtem. Wifi meg, jahh, egesz szepen teljesit, 433Mbps 5GHz-es kapcsolattal. Meglepodtem mert több mind 50%-at hozta a linksebességnek.
juve600: annyira nem, 05.01 a biztonsagi frissites datuma, mast hirtelen nem találtam.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Stock MIUI rendszerbe mikor kerül be az arcfelismerő funkció?
-
-
-
ktommy91
addikt
Tölthető a 9.5.14-es global stable. [link]
-
-
T0mcs
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat ha félre érthető voltam...
Természetesen Redmi 6 pro ra gondoltam: -
-
-
margithid
veterán
Vajon a Note 5 mennyire fog kapni mesterséges intelligencia frissítéseket?
Fel van készítve erre a telefon, hardveresen elég lesz?
Gondolom alapból ezt is majd az android frissítés hozza el ,nem a miui. -
wolfman
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érdekes ez a Notch dolog. Járok kelek, fórumokat olvasok, mindenhol utálják, ha lehet akkor kerülik, semmi jó véleményt nem olvastam róla. A legjobb vélemény is az hogy nemérdekli a delikvenst. Akkor a gyártók mi a büdös francért erőltetik? Lassan már a tabletekenis lesz, mert csak.
-
wolfman
veterán
Hogyan lehet széles háttérképet úgy betenni, hogy ha csúsztatom a menüt akkor az is menjen vele? Nekem most csak a kép közepét rakja be aztán statikus, nem mozog. Nem is látok ennek állítására lehetőséget.
-
-
jUUh
addikt
Mondjuk az elég szomorú, hogy kb 1 hónap használat után karcos a kijelző :/ Semmi extrát nem csináltam vele.
-
T0mcs
tag
Hosszútávon melyik keszüléket ajánlanátok note5 pro6?
Kb ugyan az a ár. Melyik lesz sikeresebb? -
Alarikman
senior tag
válasz
Potyka03
üzenetére
Csak a korábbiak tisztázására, hogy a kolléga is vágja mostantól a dolgokat: Natívan 4:3-as a szenzor a fényképezőben. Ahogy írták, így 12Mpixel. A 16:9-es aránynál egyszerűen levágja a tetejét és alját a szoftver, vagy nem használja azokat a részeket a szenzornak. Így kevesebb a Mpixel. Minőségben nem kellene nagyon változnia, mivel nem konvertál elvileg(ami veszteséges átalakítás lenne). Üdv.
-
Nálam inkább szorul, kétszer is meg kell néznem, hogy koppanásig bement-e, és nem a kábel a hibás. Korábbi microUsb foglalatokkal nem emlékszem, hogy ilyesmi lett volna. De ez legyen a legkisebb bajom vele.
*Mukeey* Igazából, amit a redmi 5 topik összefoglalóban van, az 90%-ban itt is áll.
-
juve600
nagyúr
[link]
stabil 9-es EU -t használja valaki ? milyen ?

-
*Mukeey*
addikt
Duliee csak kèrdès,nem "csesztetès"😁,hogy lesz a kèszülèknek esetleg összefoglalója?Romok,flash stb összegyűjtve,ilyesmi...
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De, lehet, sokat hordtam a tengerparton a napokban, homok mehetett bele. Reggel meglesem.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Köszi,jól összefoglaltad.2 nap használat után simán jó teló a Note5.Jó kèpeket lő,gyors a rendszer,sőt,sztem fluidabb,mint az S8 gyári oreo.Persze minősègre,kijelzőbe ez gyengèbb,de engem kárpótol az akkuidő mindenèrt.10órás sot-al kezdtem elsőre,úgy,hogy be sincs állítgatva normálisan,ráadásul frissült is,egy reset se árt majd.S8nál a 3-4órának már örültem,ha 4g-n neteztem akkor nagyon a 3 volt a max.
Usb-c meg kár,minden kábelem lecserèltem már🙄 -
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tuti.
Jobbra-balra van 1 mm holtjátéka, billeg
-
-
-
natë
nagyúr
Mennyire stabil nektek a gyári töltő vezetéke/csatlakozója? Sajnos úgy látom kezd előjönni a micro usb rákfenéje...eleve kotyogós a telefonban, ráadásul ha megmozgatom, néha 1-2 pillanatra megszakad a töltés. Remélem nem a telefon csatlakozója szart be, a töltő könnyebben cserélhető. 😠
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs ebbe semmi extra kitargyalas. Csak segitseget kert. Elozo tulajnak be kell lepnie, majd kivenni az MI accból (kilepni). Valszeg azt keri nem a google-s accot.
-
válasz
Ibolya68
üzenetére
Én is pont így jártam anno a samsungommal amit vettem,írtam a tulajnak ő felhívott lediktálta a fiókba való belépéshez a dolgokat,aztán beléptem szóltam neki,hogy töröltem a készülékről a fiókot aztán meg változtatta a kódot.De lehet elsőnek a volt tulajnak meg kéne mondani válassza le a google fiókjából a telefont.
#kszthly
Hát android 5 fölött ez nem ilyen egyszerű,már botlottam bele egy telefonnal kapcsolatban.Android 4 nél még nem volt muszáj kilépni a fiókból resetelhettél úgy is.
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké,köszi.
-
-
Ibolya68
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni. Vettem ma használtan egy készüléket. Reseteltük, de mégis az előző tulaj által rögzített google fiók adatait kéri. Mit csináljak? Úgy próbáltuk, ahogy a videók is mutatják, de semmi. ELőre is köszönöm a segítséget.
-
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen,jó oké... lehet csodát vártam egy LG G4 után

Egyébként nincs bajom vele,csak eleinte meglepett... azért a kijelző 16:9-es...pontosabban 18:9-es... simán elférne neki a 16:9-es fotó... Jó,oké,tudom a Xiaomi mobilok nem a fényképezőjükről híresek
Ezt aláírom,nincs is gond ezzel,csak meglepett hogy 4:3-as képarányt kell választanom a jobb minőségért 
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Apple MacBook
- World of Warships
- Battlefield 6
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)