- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Portolták az A2 kameráját, végre customok alatt is van gyári kamera app!
-
válasz
dévidvilla14 #8095 üzenetére
Igen
-
baitsee23
őstag
válasz
Trailblazer #8094 üzenetére
Én támogatom! Ez is mehetne sok minden mással...
De senkinek nem akarok plusz programokat. -
dévidvilla14
csendes tag
Sziasztok!
Ez a tok kompatibilis a globál verziós RN5-tel?
-
Trailblazer
veterán
Mehetne ez is az összefoglalóba, láthatóan van rá igény...
-
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610 #8091 üzenetére
Minden ok! Red Wolf, Magisk...
-
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610 #8091 üzenetére
Köszönöm!
-
-
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610 #8088 üzenetére
#8082-es szerint toljam?
-
-
hevizms
addikt
Trailbrazer,kszthly,DroiDMester köszönöm a segitséget.
Sikerült.
Most már megmarad a TWRP.
-
-
hevizms
addikt
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
Akkor csak hogy tutira menjek.Tehát ezt a dummy.img-t bemásolom abba a mappába ahol a többi cucc van,ahol is nyitom a parancssort.
Aztán ebben a sorrendben irom a dolgokat:fastboot flash antirbpass dummy.img (enter)
fastboot flash recovery twrp.img (enter)
fastboot boot twrp.img (enter).Majd amikor elindult a TWRP,akkor az előre a telefon gyökerébe másolt twrp.img fájlt a TWRP-ből telepitem a Recovery particióra.
Ez így jó?
Az a lazyflasher dolog az szükséges amúgy?Vagy anélkül is müködnie kell?Mert azt mondjuk nem telepitettem
-
-
hevizms
addikt
válasz
Trailblazer #8071 üzenetére
Köszi.
Na most ezt a lépést a twrp telepités előtt vagy után kell meglépni?
Amúgy érdekes hogy enélkül is elindult a TWRP
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Viktor0610 #8075 üzenetére
Régen úgy csináltam,hogy a pár száz megás ota után nem csináltam,csak ha teljes rom érkezett.
-
-
csiziktomi
senior tag
Beszarás,újra letöltöttem a telefonnal és simán updatelte
Van heje meg huja
-
-
Trailblazer
veterán
válasz
hevizms #8070 üzenetére
Kihagytad a dummy-s lépést.
-
hevizms
addikt
válasz
kszthly #8063 üzenetére
Megcsináltam amit irtál,de kikapcsolom a telefont,majd hosszan nyomom a bekapcs+hangerő fel gombot,újra a gyári recovery jön be.
Á mindegy nem eröltetem,majd mindig újra flashelem a recoveryt.Csak marhára idegesitő hogy nálam miért nem működik a dologFlash közben ezt irta ki,de ettől függetlenül felrakta a TWRP-t(persze ideiglenesen)
-
Carline
őstag
Ó istenem eddig elkerülte a topikot a végzet, de itt a CSUPANAGYBETŰS fanboy.
Végem, el kell adnom a telefont és olyat venni ami talán nem lesz neki. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8054 üzenetére
Aha azt hittem mivel le ejtette hanyag volt ugrik minden gari.
-
Fulár
senior tag
válasz
hevizms #8062 üzenetére
Nem hiszem,hogy túl sok olyan ember van aki vissza akarna lépni.Olyan hatalmas nagy változásokat nem fogsz felfedezni.A mindennapokban tökéletesen használható.Gyors.Nem igazán laggol.Nincs vele gond.
De amit a marketing dumákban ígérgettek....."A villámnál is gyorsabb"stb.Na ez azért enyhe túlzás!De ez igaz bármelyik gyártó marketingére is!Tedd fel bátran!Nem lesz vele bajod!
És csináld úgy ahogy kszthly írta! -
-
hevizms
addikt
Most elbizonytalanitottál.Nem egyertélműen jobb a MIUI10 mint a 9?
Előfordulhat hogy valaki visszakarna menni régebbire?ui:twrp telepitése megy,de nekem továbbra sem marad meg,hiába a végleges flasht csinálom a leirtak szerint
Ezt én nem értem hogy miért teszi ezt velem.
Valamit kell telepiteni még ahhoz hogy megmaradjon vagy amikor bejön a twrp,akkor abban kell valamit csinálni? -
hargitomi
tag
válasz
csiziktomi #8057 üzenetére
Passzolom hirtelen, pedig jónak tűnik. Esetleg másik verziójú MiFlash, de lehet valami egyszerűbb dologgal is megoldható.
Na fent az EU. Belakom aztán kiderül. Mindenesetre a Google már küldte az e-mailt hogy a Xiaomi Mi 6-asomon (wtf?) nem a legfrissebb gugli alkalmazások vannak.
Ja és akit érintene, tényleg nincs firmware-update, maradsz azon az antin amiről jöttél (nálam 3)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #8045 üzenetére
Jajj ne....
-
hargitomi
tag
válasz
csiziktomi #8055 üzenetére
A .tar fájlt még egyszer ki kell csomagolni. Úgy már lesz egy images mappa, és flash_all.bat és egyéb fájlok. Úgy már jó lesz.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester #8053 üzenetére
Nyitott a bootoader. a gyári frissítő ( a telón) hibát dob
-
Upsz, azt hittem, idegenkezűség esetén.
Erről azt hiszem, értekeztünk már korábban valamelyik topikban többekkel.
Az én véleményem, tapasztalásom (ezzel találkozom az összes gyártónál, akiknek a készülékeit forgalmazzuk -Telenor) az, hogy ha a szerviz cseréli ki a kijelzőt, akkor a garancia megmarad.
Természetesen a kijelzőt pénzért cserélik, de a garancia megmarad. -
válasz
csiziktomi #8051 üzenetére
Fastboot ROMot MiFlash progival csakis NYITOTT BOOTLOADER-el lehet feltenni szóval ha nincs nyitva még a telón a BootLoader akkor vagy kinyitod vagy marad a telefon gyári frissítő progijából a zip formátum telepítése
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8050 üzenetére
De szerintem ő a kicseréltetést a szervizre értette
-
csiziktomi
senior tag
válasz
DroiDMester #8042 üzenetére
Megpróbáltam,letöltöttem a bootloaderes romot (whyred_global_images_8.7.26_20180726.0000.00_8.1_global_350d1e7810.tgz)
kicsomagoltam,elindítottam a MiFlash-t(2017,4,25) Majd betallóztam a kicsomagolt romot és rányomtam ,hogy refresh meg kipipáltam ,hogy save user data.Elindul és azt írja ki: error:missmatching image and device
Miért? Mit tudok csinálni?el nem indul ,csak a mi logo vagy fastboot -
-
Fulár
senior tag
válasz
hevizms #8032 üzenetére
Az átállás természetesen megoldható de alaposan gondold meg mert ha nem fog tetszeni az esetleges visszalépés már nem ennyire egyszeű!
Olvasd el itt az összefoglalót!Gyakorlatilag ugyanaz a metódus csak értelemszerűen a Note 5-höz való fileok fognak kelleni neked!Nagyon szívesen segítenék részletesebben is de sajnos a melóm miatt most nem tudok!
De én az vagy az 5 plus vagy még a Note 4 összefoglalója szerint csináltam a dolgokat és minden ment mint a karikacsapâs! -
Potyka03
senior tag
válasz
De ha kicseréltetem a kijelzőt miért szünik meg a garancia?Ez akkora baromság....
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Lehetne az érintő panel kijelző üveget is cserélni és akkor nem kéne komplett lcd csak ez bonyolultabb lefejteni az előzőt aztán rá ragasztani a másikat.Jófogáson gyári kijelzőt már láttam 15EFt ért sőt már 10EFt ért is.Csak az lcd t ugye ragasztani kell ha meg kerettel együtt van meg csak átépíteni az alaplapot ilyesmit aztán mehet rá a hátlap.
#Potyka03
A leejtés miatt van,de gondolom a kijelzőre adnak garanciát a beépítés után mert ők is elszarhatnak valamit.Egyébként ha azt nézem ha pl kínából vesz az ember telefont és leejti akkor meg tök mindegy,hol a garancia
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8034 üzenetére
Mindegy,együtt élek vele csak furcsa.
-
válasz
Potyka03 #8043 üzenetére
Az nem PLEXI hanem üveg, és csak EGYBEN cserélhető kompletten az egész kijelzővel!
ha itt cserélteted márka szervizben kb ~35 000.Ft ha kintről rendelsz hozzá úgy kb ~10 000.Ft ból kijön, de kell keresned valakit aki kicseréli, ha saját magad nem tudod!
És ugye azt tudod, hogy abban a pillanatban ahogy le ejtetted a garancia MEGSZŰNT a telefonra!
Viktor0610 : ugye te is tudod hogy le ejtést követően a GARANCIA az MEGSZŰNT létezni!
-
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Leejtettem a telefont,s lett két nagyobb karc a telefonon.Eléggé zavar... hol tudom kicseréltetni a plexit?S mennyiért?
-
válasz
csiziktomi #8035 üzenetére
Már hogyne lenne természetesen van........
Recovery/TWRP 8.7.26 =>
miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_8.7.26_d7fb438aef_8.1.zipFastBoot (MiFlash) install 8.7.26 =>
whyred_global_images_8.7.26_20180726.0000.00_8.1_global_350d1e7810.tgzÉs elvileg fel lehet tenni a Fastboot verziót is adat vesztés nélkül ha az MiFlash progiban jobb alul a Save Userdata opciót jelölöd ki!
-
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610 #8039 üzenetére
És ha a rom telepítés végén azonnal visszateszed a TWRP-t?
-
-
kszthly
senior tag
válasz
-
csiziktomi
senior tag
válasz
Viktor0610 #8036 üzenetére
Tehát akkor minden frissítéskor úszik mindenem? A sima updater ( a telefonon) az megáll hibával.
-
válasz
A globalból tudtommal csak akkor volt TWRP-s, tehát ZIP-verzió, mikor még a zárt bétákat osztogatták meg a népek.Alapból a global nem így telepítendő.Hülyeséget írtam.
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok! Jól látom,hogy az új MIUI 10 (MIUI 10 Global Beta ROM 8.7.26) csak fastboot metódussal rakható fel? Gondolom ilyenkor teljesen leformázza a készülék belső tárolóját is.Mi lehet az ok ,hogy nincs TWRP megoldás?
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8031 üzenetére
Nem fut semmi olyan ,azokat nem is szoktam használni ez simán ébresztésnél szokott így lenni.Ébresztő szól reggel párszor aztán,hogy végleg kikapcsoljam belépek az órába és ott meg azt mutatja ki van kapcsolva,és nincs fent más ébresztő app sem.
-
hevizms
addikt
Üdv urak.
Elhatároztam hogy szeretnék áttérni az eu dev miui 10-es romra.
Most jelenleg a global stable 9.5.19.0 van.
BL nyitva.
Kérek valakit hogy szájbarágósan irja le legyen szíves minden lépését ennek a folyamatnak,nehogy elcsesszek valamit.Akár privátban is jöhet,nehogy valaki itt agyvérzést kapjon,mert neki már minden a kisujjában van
Az utóbbi időben amennyi mindent olvastam már itt a fórumon,hogy csak zsong a fejem a sok infótól és már fogalmam sincs mit merre hogyan
Ugye megoldható az átállás?
Vagy ettől a mostani védelemtől már nem lehetséges?
Köszönöm előre is a segitséget -
-
-
-
nullpoint
őstag
válasz
Viktor0610 #8014 üzenetére
Nekem csak a glonasst és a gps műholdakat látja. Beidu, Galileo is illő lenne.
-
Mi ez már, hogy 15 napot kell várni unlock-ra?
-
ktommy91
addikt
KangarooX r1.2 tölthető. [link]
Changelog:
-merged the lastest CAF tag(LA.UM.6.2.r2-04800-sdm660.0)
-merged linux 4.4.145
-use 24 bit audio format by default
-misc ramdisk changesMár exfat driverrel is bootloop szóval MIUI verzió nem lesz. Igaz én is MIUI alatt használom, de a fényerő bug jelen van, amit lux appal lehet orvosolni.
-
juve600
nagyúr
két fiamnak Redmi 5, feleségemnek Redmi Note5A telója van,stabil 9-es rommal
hogy tudom rátenni a glob dev 10-et ? letöltöm és updater-ből ? egyiken sincs a BL nyitva
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8016 üzenetére
én tudnék róla mesélni
de nem akarok,maradok a miui-nál
-
-
Dinter
addikt
Azt hol tudom beállítani, hogy a Vanced és ne a sima Yt legyen az alapértelmezett?
-
-
-
törölt tag
LineageOS 15.1 LOS-t használ itt valaki?
Nem értem, hogy mi a különbség a két kiadás között. Elmagyarázná valaki?
A nem hivatalos oldalon április óta 14 változatot készítettek, a hivatalos oldalon pedig csak 2 változat van. -
-
nullpoint
őstag
Vajon az új eu rommal látni fog a telefon a gps és glonass műholdakon kivül másikakat is?
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610 #8009 üzenetére
Mert te tápos vagy.
-
-
-
natë
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged