- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
baitsee23 #20099 üzenetére
Nem. Ez hivatalos.
Viktor0610:
Az kizárt dolog, mert nem tudom. -
baitsee23
őstag
válasz
KurtCobain #20097 üzenetére
Ez nem valami portolás?
-
válasz
KurtCobain #20097 üzenetére
Köszi!
Kár, hogy nincs kedvem szórakozni vele, de gondolom, hamarosan érkezik az EU dev. is.
Akkor várható a xiaomi.eus is a héten? -
KurtCobain
őstag
Srácok, kikerült a pite MIUI beta a telóra.
Global
non ARB
firmware-less -
jUUh
addikt
Kicsit szétoffoltuk a topicot.
Lehetőség szerint vonuljunk át ezekkel a megfelelő topicba.
-
KurtCobain
őstag
Én tegnap este kb 3/4-ed 8-kor csináltam, elvileg 8-ig van chat vasárnap. Be voltam lépve, a chat kérte hogy szólítson, melyik telefonszámmal kapcsolatban akarok ügyet intézni, oda beírtam a számom (mert több szám is van a fiókomhoz kapcsolva). Pár mp múlva írt Zsuzsi, leírtam neki, hogy szeretném a VoLTE-t bekapcsoltatni a domino-s számomon. Megkérdezte, hogy azon a telefonszámon szeretném-e, amit megadtam, majd kért pár perc türelmet, utána hogy kapcsoljam ki-be a telefont (egy repcsimód ki-be elég volt). Sikerült, kaptam is sms-t, én meg megköszöntem Zsuzsinak, hogy ilyen kedves volt.
Szó nem volt telefonos vagy személyes ügyintézésről. Ha valakinek ezt írják, akkor írja azt nyugodtan, hogy már pedig pár ismerősének már bekapcsolták. Vagy várjon kicsit, hátha másik ügyintézőhöz kerül. Lehet nincs még leadva mindenkinek a drót, hogy bekapcsolhatják.
És igen, a chat akkor jelenik meg, ha van szabad ügyintéző. Addig nem árt böngészgetni, nekem is volt pár perc este, mire megjelent.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Trailblazer #20092 üzenetére
Telefonon is kb 5 perc alatt megvan, kétszer is hívtam őket mert elsőre elfelejtettem az összes számra aktiválni... Flottás elofizu ami muterom néven van, elsőre kérte az ő adatait, anyja neve ilyesmi, másodjára már azt se pedig másik ugyintezo volt.
-
vargalex
félisten
válasz
Trailblazer #20092 üzenetére
Én az imént intéztem el az én, illetve a feleségem telefonjára. A feleségemé Dominós (az én nevemen van), az enyém viszont előfizetéses és a munkahelyem nevén van. Az ügyintéző csak kérte a telefonszámot, küldött rá egy SMS-t egy 4 jegyű kóddal, amit vissza kellett neki írnom (ezzel azonosítottam, hogy a nálam lévő készülékről van szó), majd kis türelmet kért és fél perc múlva jött is az SMS, hogy elérhető a 4G hangszolgáltatás és indítsam újra a készüléket.
-
Trailblazer
veterán
Hát nem zökkenőmentes ez az online ügyintézés...
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #20089 üzenetére
Ja, értem. Erről nem tudok nyilatkozni, mert én automatikusan bejelentkezem.
-
-
jUUh
addikt
Mondjuk engem beküldött a legközelebbi üzletbe, vagy 1414..
-
vargalex
félisten
válasz
Viktor0610 #20086 üzenetére
Mondom, ha van szabad chat-es kolléga, akkor jelenik meg chat, mint lehetőség.
-
Sehova nem léptem be (Telenor előfizető vagyok), csak rámentem az Összes elérhetőségünk oldalra, már meg is jelent oldalt a chat lehetősége.
-
szpilu
tag
Megoldva. 2 perc az egész.😀
-
vargalex
félisten
válasz
Trailblazer #20079 üzenetére
Ha van szabad ügyintéző, felajánlja az oldal.
-
Trailblazer
veterán
válasz
KurtCobain #20077 üzenetére
Ez a chat-es dolog engem is érdekelne.
-
szpilu
tag
válasz
KurtCobain #20077 üzenetére
Hol találom a chat-et?
-
KurtCobain
őstag
A telekom már kérésre is bekapcsolja a dominosoknak a VoLTE-t, tegnap este én is bekapcsoltattam (elég csak a chat-en írni nekik).
Bepróbálkoztam a telenornál is, de elhajtottak. -
Trooper82
senior tag
Nektek nincs olyan probléma a legújabb global stabil rommal, hogy a gyári kamera app hdr módban rendszeresen lefagy? Van rá külső app-on kívül megoldás?
-
amdboy
senior tag
sziasztok! Most találtam erre a topikra. Szintén RN5 tulaj vagyok
-
x1port
addikt
válasz
KurtCobain #20071 üzenetére
És ha meggondolom magam akkor ugyanígy mehet vissza a stabil ?
Köszi -
x1port
addikt
Stabil romra simán mehet rá a fejlesztői ?
-
x1port
addikt
válasz
Viktor0610 #20055 üzenetére
Rosszabb estben lehet, hogy már nem is él a tulaja.
Viszont ha ne adj isten tragédia történt , akkor a rendőröknek egy fontos nyom lehet.. -
EasyKnight
tag
Sziasztok
Stabil ROM-ra csak úgy a Rendszerfrissítés/Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alól mehet fel afejlesztői verzió, vagy van valami előfeltétele? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #20061 üzenetére
Vagyon elleni bűncselekmények között van de vétségnek számít.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #20056 üzenetére
Nem bűncselekmény csak szabálysértés. Illetve mint fentebb irtak, nem feltetlen ezt kell feltetelezni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
szabi__memo #20056 üzenetére
Vagy csak a névjegyzékben akart keresni valakit akit felhívhat és megmondják neki, hogy hogyan adja vissza.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #20055 üzenetére
Még a fórumban kér segítséget
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az a benne levő sim kódja, igazabol sehonnan. Ha Mi accounttal volt szinkronizalva akkor sim kartya csere utan nagyon nem is lehet hasznalni - amennyiben nincs feloldva a bootloader - viszont egy probat meger es akkor talan megtudhatod az eredeti tulajdonos adatait aki lehet örülne neki.
-
Tesi
tag
Sziasztok. Erdőjárás közben találtam egy kicsit megviselt redmi 5 pro telót. 3 nap küzdés után sikerült életet lehelni bele. Valószínű egész télen az erdőn volt. Kicsit beázott, de a tokja megvédte valamennyire. bekapcsolva a telefont elindulás után kéri a telefon pin kódot. ezt ugye honnan tudnám. Megoldható hogy használhassam a készüléket? Köszi.
-
libus
őstag
válasz
Trailblazer #20050 üzenetére
Az nyitva van! Akkor még volt Pc itthon..
Akkor elmegyek a sógorhoz twrp-t felrakni a Pc-jével. -
ktommy91
addikt
Ha javítanátok a kijelző színein, akkor lehet aktiválni az sRGB módot, ami ugyan bugos, mert elfelejti ha kikapcsolod a kiejlzőt de van egy egyszerő kerülőút hogy megtartsd a beállítást. Csináltam hozzá egy leírást: [link]
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok!
Biztos felmerült már a kérdés, de olvasgattam vissza és nem láttam meg Google sem segített. Nyitva van a boot loader és van fent magisk is. Kaptam ota értesítést a frissítésről. Fel tudom így rakni? Nem veszik el a bl nyitás és a root? -
libus
őstag
Hoppá, azt hittem fent a twrp..
Pc nélkül nem is tudom feltenni a twrp-t?
Mert itthon jelenleg nincs Pc. -
libus
őstag
válasz
Trailblazer #20044 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
-
Wesder
titán
válasz
Viktor0610 #20032 üzenetére
Mi8Lite-ra a héten jött a Stabil P.
-
x1port
addikt
válasz
Viktor0610 #20038 üzenetére
És mekkora sz@r lett. Visszasîrta mindenki a régit 😂
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610 #20036 üzenetére
Hát Q1-re ígérték, szóval max egy hetük van.
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Ilyenkor nem suspended szokott lenni? Delayed akkor van ha még azon a hétvégén ki is adják nem?
-
x1port
addikt
válasz
Tiszta hülye vagyok de nem jövök rá,hogy hogy a túróba lehet fejlesztői romot feltenni ?!
Segítenétek ? Köszönöm ! -
Heti global dev. jelentés.
Csak, hogy örüljön mindenki: Update 9.3.21 for Redmi S2, Redmi Note 5/Pro is delayed due to testing of Android P.A stabil szerintem még odébb van, de a bétások már rövid időn belül megkapják szerintem.
-
Pietrosz
addikt
Még régebben vettem egy Tronsmart C2PTU autós gyorstöltő QC3.0-t meg egy
Tronsmart WC2F hálózati gyorstöltő Qualcomm QuickCharge 2.0-t. Az autós töltő szépen működik de a hálózati töltővel csatlakoztatás után fél másodperccel megszakad a töltés. Nem kéne ennek visszafelé kompatibilisnek lennie? Vagy mi lehet a gond? A xaiomi power bankomat bezzeg simán tölti QC-vel. Így előbb feltöltöm a power banket, majd arról töltöm a telót, mert arról meg megy a QCVicc.
-
B2man2
aktív tag
Nálam meg tök véletlenszerű időközönként felébred a kijelző. És nem találok semmit ami miatt lehetne.
Nem tud valaki valami monitorozó lehetőséget amihez nem kell root se pc, amivel ki tudnak szűrni hogy mitől lehet.
Szerzett a bigota frissítést raktam fel, hátha az megoldja de nem. -
Kerni62
tag
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Most lehetőségem lenne lecserélni a RN5 készülékemet Note 7 vagy Honor 8X-re. Érdemes ezen agyalnom? Köszi
-
x1port
addikt
Jött a márciusi frissítés.
Bocs ha már volt. -
Hunsaman
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. RN5 Global-om van, teljesen gyári 10.2.1.0 Stabil, mindenféle buhera nélkül.
Teljes képernyős módban használom, navigation bar nélkül, gesture vezérléssel. A problémám, hogy számos alkalmazás, pl Avisync (IGO NextGen) nem teljes képernyőn jelenik meg, a navigációs sáv helye fekete.
Lehet ezzel csinálni valamit, vagy ezt így kell megszokni? Válaszotokat előre is köszönöm! -
metrion
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20012 üzenetére
Igen, be van kapcsolva. Neked a Rendszerbeállítások Aquamailen belül, hogy van beállítva?
-
metrion
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20010 üzenetére
Megcsináltam, volt ami nem volt bekapcsolva, de tegnap be volt a tesztelés miatt. Jelenleg úgy megy, hogy van ütemezett frissítés is na akkor adja be, de az a baj, hogy nekem így nem jó.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
metrion #20009 üzenetére
Ugyanazokat tudom ismételni mint fentebb .
Az app beállításait és a fiók üzenet értesítést pushra tenni.
Majd a beállítások/alkalmazások/Aquamail belül végig zongorázni az összeset:- Automatikus indítás ON
- Alkalmazás engedély nálam minden ON
- Egyéb engedély szintén
- Értesítések /üzenet értesítések/ fontosság nálam sürgősre van állítva , az adott fioknal ugyanígy
- A végén az akkumulátor kímélő OFF. -
metrion
aktív tag
válasz
WhiteWalker #20008 üzenetére
Igen. Újratelepítettem már és volt gyári visszaállítás is. Összesen 2db emailig működött, de a képernyőt akkor sem ébresztette fel, aztán azóta nem akar működni.
Esetleg ha tudsz küldeni screenshotokat vagy elérési utakat mit nézzek meg akkor azt megköszönném.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Aquamailt használok a levelezéshez, de egy jó ideje nem mennek a push értesítések csak akkor frissít, ha én kézzel elindítom, de még akkor sincs push értesítés. Már 3 emberrel néztük át a beállításokat és nem jutottunk előrébb.
10.2.1.0 Stabil verziójú a rendszer.Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Erre ötlete esetleg valakinek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!