- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pubszon #25169 üzenetére
Az elsőre.
Vagy több kisegítő lehetőség aktív (nézz körbe a További letöltött szolgáltatások részen) vagy a kezdőlap adatait töröld (Alkalmazáskezelés - MIUI kezdőképernyő).
A másikra.
Töröld a vezetéknélküli kapcsolatok beállításait (a Kapcsolat és megosztás menü alatt).MIUI 12 kérdés.
Merre találom a szuper, új élő háttérképeket? A most használt S8-ra letöltöttem, de megnézném ezen is. -
Trailblazer
veterán
válasz
Pubszon #16001 üzenetére
Ezt írtad:
MIUI 10 Global, Root és TWRP-vel a teló önkényesen frissült.
Legközelebb ilyenkor az a megoldás, hogy amikor a TWRP-ből éppen frissült, hogy ugyanonnan, ugyanakkor a TWRP img-t felrakod újra. Így ha felül is írta a frissítéssel a recovery-t, ezzel a lépéssel azon melegében meg is szabadulsz tőle, és újra TWRP-d van.
-
-
ktommy91
addikt
válasz
Pubszon #7647 üzenetére
Nem tudom, kérdezd Duliee-t. Én most 2.5D-s üveget használok és várok egy olcsó 5D-s üvegre aliról, mert zavaró gesztusvezérlésnél a pereme.
-
válasz
Pubszon #5094 üzenetére
Ez a szoftveres mérés közel sem mérvadó
Minden mérés "szoftveres", hacsak nem régi, analóg mérőd van, mert akkor az valóban nem szoftveres, de az még pontatlanabbA digitális mérő is úgy működik, hogy egy ic elvégzi a mérést, átadja a mérő szoftverének, az feldolgozza a vezérlőprocesszorával, és kiírja a készülék kijelzőjére. Attól, hogy a telefon elektronikája méri, és adja át a mérési adatokat a telefonban futó szoftvernek, nem lesz pontatlanabb, mint a filléres vacak játékmérők. A szükséges pontosságot a telefon belő mérője is bőven produkálja.
Gyorstöltővel 12V 1.6A is lehetséges.
Az 20W, a töltőáram ilyenkor 4600mA@4,2V. Persze, lehetséges, csak az már nem tesz jót az akkumulátornak, károsítja azt. Remélhetőleg a telefonodon nem csinálja tartósan a töltésvezérlő, legfeljebb pillantokra, amit meg úgyis kisimít a kondi, nem jut el a telefon töltésvezérlőjéig. -
-
-
-
-
-
Headless
őstag
válasz
Pubszon #2135 üzenetére
kétleném, de mint mondtam nem rendelkezek ilyen telefonnal, ezt csak a mobilis wifi-vel rendelkező eszközök alapján mondom...Én azt mondanám hogy jó esetben 150 mbps-es link sebességre lesz n-es szabvánnyal...wwenigma:
Akkor ebben kellemesen csalódtam...Bár akkor viszont furcsa, ha az n-es 2x2-es akkor az AC miért nem az vagyis miért nem 866-os linked van akkor?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pubszon #2135 üzenetére
300Mbps linksebesség esetén kb a fele max elvárható. A felállás itthon az amit Headless írt, Xiaomi MI Router 3G + LEDE firmware.
Net Digi 500/200-as és 433Mbps linksebesség van WLAN-on.
trebrona: ebből csak eltunt, a fentebb emlitett Blokada jo megoldasnak tunik (gyk. VPN-t hoz letre a keszuleken belul). Jelen pillanatban nem volt semmi aktiv.
-
-
-
-
-
válasz
Pubszon #2005 üzenetére
Az RN3P/SE pont megérett a pusztulásra (váltásra), szerintem sokan váltunk most. Jobb a kamera, jobb az touchérzékelés, úgy általában is gyorsabb kicsit. A füleskimenet talán gyengébb, az automata fényerő működését még szokni kell, az alkalmazásértesítés-ikonok fölöslegesen kicsik). Meg az RN3-mam aksija már kezdett fáradni, emiatt ez sokkal jobban bírja (amúgy is kicsit jobban, mint az nullkilométeresen).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest