- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
banda1981
aktív tag
-
Tompika777
senior tag
-
kidnou
őstag
-
Szevi
tag
-
kidnou
őstag
-
Alarikman
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Peaceliker
addikt
-
Norby86
őstag
Köszi azért hogy megosztottad.
Keresgélek tovább, hátha találok fastboot verziót. Ez az én "hülyeségem" hogy szeretem inkább úgy feltenni a romokat, mint recovery-ből.
Kisebb az esélye hogy utólag valami bug keletkezik az előző romból ottmaradt dolgokkal összeakadva. De lehet hogy csak túl komplikálom. Valahogy most az EU dev. rommal nem vagyok kibékülve, kicsit vissza mennék a global stable romra. Bár már jó lenne ha jönne a global stable romra 9-es android és hibátlan is lenne. Kíváncsi leszek ez mikorra várható. -
Norby86
őstag
-
guyver
senior tag
Tudtommal a note 6 és 7 széria műanyag kívűl, de a váz aluminium. Nekem pl. mindegy, mert úgyis tokban van.
Másik dolog. Felhívtam a Telen*rt, válasz a volte-re: Nem tudja aktiválni, mert alapból aktív minden olyan telefonon, amelyik gyártó megadta az erre alkalmas készülék listát. Tehát amit ők árulnak + amiről tudnak, hogy biztosan tudja a volte funkciót. Az ügyintéző szerint, ha a xiaomi jelzi feléjük, hogy a note 5 tudja ezt, onnastól aktív lesz majd. Választ nem tudott adni arra, hogy a több mint 1 éve kiadott készülék mikor kerül fel a listájukra vagy egyáltalán felkerül e, mert előre nem látja, hogy mely készülékekkel lesz bővítve a hálózat. Hogy ez csak vakítás volt e vagy nem, nem tudom.

-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
-
mrx1212
tag
-
zzz03
őstag
-
x1port
addikt
-
Olavi
tag
-
robi64
aktív tag
-
beller
aktív tag
-
beller
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
beller
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
beller
aktív tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
Én nemsokára kicserélem a kamerát elöl Sony-ra, ha mar rendeltem kijelzot es szetszedem akkor megejtem ezt is és legalabb nem kell szenvedni a moddolg Google Camera verziókkal.

Egyebkent attertem Global Dev romra, ebben a fülesem csak SBC módban hajlandó menni míg stabillal AAC-ként ismerte fel... :/
-
Potyka03
senior tag
Hogy a Note 7 kamerája jobb

A selfie kamerája is jobb lett. Hamarabb talál fókuszt,s nem faku ki hamar a kép... nekem a note 5-nél az volt a gond,a selfie kamera sose találta meg a normális fényviszonyt.
Mondjuk a note 7 AI-el meg lassú
De cserébe gyönyörű képeket kapunk. -
sanyci
senior tag
-
DroiDMester
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Valamit nem csinálsz jól.
Nekem most épp' második napja megy, 23%-on vagyok, 7 óra 53 perc kijelzőidővel.
Sok appom van, de csak a szükségesek futhatnak, soknál meghagytam a MIUI akkumulátorkímélőt, nem hagyom automatán indulni őket, stb.
Sosem ürítem a memóriát, de időnként újraindítom a telót. -
Pulykahuszár
csendes tag
-
nullpoint
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Maximum 300Mbps os N-es WIFI, altalaban 20MHz savszelessegre allitjak (mert jobban terjed mint a 40-nel) igy 150Mbps linksebesség mellett elmeleti maximuma 70-80Mbit valós sebesség környezettől fuggően illetve a telóban is ennyire van korlatozva. Ha sok a zaj a környekbeli wifik miatt akkor realis a mérésed ezzel az eszközzel.
-
KurtCobain
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Tonyk
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
baitsee23
őstag
-
Potyka03
senior tag
-
baitsee23
őstag
-
cs1rk3
tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Itt van előttem egy 9.6-os és egy 10.2 miuis Note 5
A 9.6-ost ébresztem, elhúzom, ott vagyok a fotó-app-ban,
a 10.2-t ébresztem, előbb rá kell koppintani a fotó-ikonra csak utána hagyja elhúzni (koppintás után ki is írja, hogy "húzzadbalrabanyeg"Eszem megáll, az elhúzás mindenhol (a kijelző teljes jobb oldalán) működik, csak magán a kis fisz-fasz ikonon nem

-
trebrona
nagyúr
-
creed33
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Balzak83
senior tag
A kb. 15 évvel ezelőtti nokiák például rendre 1-1.5 W/kg értékeket produkáltak, mégsem lett senki tudtommal walking dead.
Egyébként ha jól emlékszem, pont az Indexen volt néhány évvel ezelőtt egy olyan cikk, amiben mérték a sugárzás mannyiségét. Ment a mikró, meg ült a wifi router mellett a csávó, egyszerre 2 telefonnal telefonált, aztán kijött, hogy még így is határérték alatt volt a mérés
Meg is van a cikk...
-
yanna
addikt
-
crok
nagyúr
-
yanna
addikt
-
joysefke
veterán
Hmm. A 3S-en nincsen bajom a sík fóliával, ezért itt sem zárnám ki, főleg hogy olyan tokot szeretnék a telefonnak, amelynek elöl a kijelző síkjánál pár mm-rel magasabb a pereme.
Ami nem tetszik az általad linkelt fóliában, az az, hogy ez a szenzoroknál teljesen ki van vágva, emiatt (szerintem) szaru néz ki, illetve ott jobban mocskolódik..l
-
pergabb
senior tag
Jelenleg is ilyen fekete tok van rajta.
A videó amit betettél nem színhelyes, örülnék, ha ilyen lenne
Feljebb már linkeltem, ez áll közel a valósághoz:
https://www.youtube.com/watch?v=MD2e85o0gYU -
pergabb
senior tag
Akkor több féle létezik, nagyon szívesen kölcsön adnám neked 1 hétre, hogy sétálgass vele az utcán
Aki feltette a fóliát az is mondta, hogy ez eléggé meredek. Amennyiben megnézted azt a 2 videót amit betettem, akkor látod milyen a színe, uncsitesódnak is ilyen, akkor én vagyok nagyon maradi és lemaradva a divattal, ezt a vonalat szerintem nem is fogom erősíteni, ez nekem már sok. Az enyémben semmi piros sincs, ez teljesen magenta ami fényfüggően rózsaszín is, ne mond, hogy ez pasis 
usb csati pöccre áll a telefonod aljában, akkor mákod van, szerintem nem sok embernek nem mocorog jobbra-balra, ha megfogja.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
baitsee23
őstag
-
roti86
őstag
-
Pityu.
nagyúr
-
ElDiabloo
senior tag
-
creed33
aktív tag
Ezek a kijelzők egybe vannak építve,tehát nem lehet külön üveget meg lcd-t ahogy írtad vásárolni.Ha jól emlékszem a szervízes is ezt mondta.
Nekem nagyon megfelel ez a kinézet, a telefonról nem is beszélve
kár hogy betört 
Ha szombathelyi lennél már rég nálad lenne a teló
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
nullpoint
őstag
-
vamosip
tag
-
Meggyi001
veterán
-
creed33
aktív tag
Szia!
Összecseng amit írsz azzal amit a szervizes mondott. Utalt rá hogyha ragasztással csinálja meg a kijelzőt azt már nem lehet utána kivenni és bármi gebasz van akár ki is dobhatom a telefont.Végül a megrendelt kijelzőt ezért nem vettem át. A vecsési szakembert sem veszem igénybe,mivel nem speciális hibája van a telefonnak amit helyileg nem lehet megoldani. Plusz egy hétig hiányolnom kellene a telefont. Maradt az hogy új év második hetében érdeklődhetek a szervízben tudnak e kijelzőt szerezni. A szappanopera folytatódik 😅 -
mcsm88
senior tag
-
mcsm88
senior tag
Akkumulátorkímélő (ajánlott) helyett válszd a nincs korlátozást.
Lakatolni meg úgy kell, hogy navigációs gombsoron megnyomod a bal szélső három vonalat, vagy gesztusvezérlésnél hosszan felhúzod, hogy megjelenjenek a futó appok, ott hosszan nyomsz az appra és az előjövő ikonoknál rányomsz a lezárt lakatra.A tisztítót szoktad használni? Mert az néha olyanokat optimalizál, hogy a hajam égnek áll, aztán kereshetem miket állított át. Ne használd a tisztítót.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
-
mcsm88
senior tag
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
creed33
aktív tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
Balzak83
senior tag
Emlékszem, még a p9-nél volt olyan, hogy nem látszódott a keret alatt a fénymérő szenzor, de ott volt. Ha rá lett téve egy keretes tg, ami ott nem volt kivágva, akkor nem működött. Szerintem itt is ez a helyzet, ott van a keret alatt, de egyszerűen nem látszik át a festés miatt. Szerintem jó az amit rendelt, a sorrend a fontos. Kizárt dolog, hogy ugyanannál a típusnál más belül a szalagkábelezés.
-
Pityu.
nagyúr
-
robi64
aktív tag
Egyezek veled,én használom pár hónapja a Revenant v10 -et.Miután letöltöttem és telepitettem Third-Party app-al:Themes Manager vagy My Themer for MIUI,pár órán belül valamikor 1 nap,visszaállt a gyári témára,ugyan igy mikor cseréltem fontot.
Miután letöltöttem és elfogadtam a beépitett Témák app-al minden rendben.Nincs visszaállás.(Global ROM). -
Z.É.T.
addikt
-
ratobi
senior tag
-
ratobi
senior tag
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
[w]
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
mcsm88
senior tag
-
vikla007
aktív tag
-
ElDiabloo
senior tag
-
Trailblazer
veterán
Az elhomályosítás maga a portré mód, ahhoz nem kell AI. (Mielőtt a bootloader nyitva lett volna a telómon, a legelső héten lőttem egy képet portré módban elhomályosítván a hátteret és kiemelvén a képen szereplő személyt, tehát akkor még nem volt root és moddolt kamera app AI-val.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Cyberpunk 2077
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én biztos, hogy 7-re nem váltok 5-ről.

Keresgélek tovább, hátha találok fastboot verziót. Ez az én "hülyeségem" hogy szeretem inkább úgy feltenni a romokat, mint recovery-ből.

Köszi, akkor nem is keresgélek.