- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madrac
senior tag
válasz
kirusz1 #7244 üzenetére
Tudom, ők se makulátlanok ez tény. Illetve a wayteq. Mindenesetre még mindig róluk hallottam a legkevesebb panaszt. Nálam ők és a turbado vannak az elfogadható üzletek listáján, informálódva a tapasztalatokról. A többi elég felejtős szerintem. Azért a pár ezer forintért pedig már nem rizikózok a közvetlen kínai beszerzéssel, bár kíváncsi lennék, hogy a banggood-nál mennyire jó a telefonos garancia. Ők még elég jók lehetnek, leszámítva azt, hogy kész tortúra megutaztatni egy telefont, ha garanciáztatni kell.
(#7242) Trubad Úr: minimguard-ot használod? mennyire hatékony? régen nagyon jó volt, azt tudom.
Mindenesetre én is beléptem a 360 órás bootloader nyitásra várakozók klubjába
-
dioka7
senior tag
válasz
kirusz1 #7231 üzenetére
Egyszer már rendeltem tőlük, akkor nem volt gond, és akkor én is utánvéttel fizettem. Most viszont nincs utánvét. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak akkor van, ha hazai raktárban van nekik. Ez EU raktár és lehet h emiatt nem engedi az utánvétet.
Az viszont tény, hogy ebbe a topikba beleolvasva, hamar elvetettem az ötletet, hogy 130k-t elutaljak nekik előre... -
törölt tag
válasz
kirusz1 #5478 üzenetére
Szerintem is nagyon megéri Kínából rendelni a telefont
Én már megjártam vele, soha többet.
A kínai szervizbe való visszaküldés díja 5-10ezer Ft. 5ezer Ft alatt ajánlott, tértivevényes levélként nem lehet megúszni. A nem ajánlott leveleket ellopják.
Kínába 1 hónapot utazott a telefon. Másfél hónapig javították a készüléket, majd visszafelé is 1 hónapot utazott. Három és fél hónapot kellett nélkülöznöm a telefont.
Ráadásul visszafelé megvámolták a telefont, be kellett fizetnem 27%-ÁFA-t. Amikor újonnan jött a teló, akkor szerencsém volt és átcsúszott a vámon.
A slusszpoén pedig az volt az egészben, hogy ugyanúgy kaptam vissza a telefont, ahogy elküldtem, hozzá sem nyúltak.
Az eladó azt válaszolta, hogy küldjem vissza még egyszer és majd ő személyesen felügyeli a telefon javítását...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest