- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Köszi! Le is szedem hátha napokon belül a kíváncsiságtól hajtva teszek egy próbát.
Vannak benne extra beállítási lehetőségek vagy fapadosabb a rendszer? Oxygen OS-t nem igazán ismerem.
Esetleg erre a Bluetooth & InCall sound Fix -re tudnál adni egy pontos letöltő linket? Ahogy nézem Telegram app kell hozzá, de nekem az nincs, meg most ezért nem is csinálnék feltétlen. A romot szépen letudtam drive-ról szedni. -
Chaser
legenda
válasz
ktommy91
üzenetére
évek óta csak gyári romot használok, egyebek mellett ezért szeretem a xiaomikat, megértem ha valaki szeret romolni, én nem, opatni' meg végképp nem szeretem magam ( :
kérdés, hol árulnak gyári romos note5-öket? turbadot és a smartshopot néztem első körben, az is kérdés tőlük szabad-e vásárolni? - esetleges garancia miatt -, eddig kelzsocáéktól vettem a csodafonokat, de ők már nem árulnak magánszemélynek -
-
Szokenesz
senior tag
-
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Értem, köszi az infót. Még annyit árulj el nekem hogy mi ez a logspam? Illetve maga ez a preboost még mire jó, mit módosít? Még elgondolkodom hogy MIUI-ra vissza mennyek e, bár esélyes hogy az lesz, sajnos erre a romra még a google lens alkalmazást sem tudom rátenni valamiért és azt sem tudom melyik AOSP rom az ami ennél jobb lehet mint ez a Syberian testreszabhatóság szempontjából, meg úgy gyorsaság szempontjából is. Itt azért érződik még ezzel a KangarooX kernelell is hogy néha laggol.Bár az eu dev. MIUI romnál is érződött sok esetben, igaz azzal mostanság nem próbáltam a KangarooX kernelt, szóval majd adok annak is egy esélyt.

-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Akkor hagyom így ahogy van, a KangarooX-et feltettem meg amit írtál kiegészítőt. Viszont ha esetleg vissza akarok állni MIUI-ra (mert nem biztos hogy megtudom szokni ezt a felületet 4 év MIUI után) akkor a preboost-ot is tegyem fel? Illetve MIUI esetében is kell ez az extra kiegészítő? Ez a MIUI volume fix még mire jó amit itt látok az oldalon?
-
-
-
-
vargalex
félisten
válasz
ktommy91
üzenetére
Akkor viszont simán mondhatják azt, hogy ezen készülékeken hibamentesen üzemel, a többin saját felelősségre... Egyébként emlékeim szerint Note 5-el VoLTE-n hívtam az UPC-t a 1221-en és a Telekomot is a 1777-et Telekom hálózaton. Tegnap pedig egy nagyobb területet érintő UPC kiesés miatt Note 7-en is hívtam az UPC-t.
-
válasz
ktommy91
üzenetére
Mondod ezt te!
De sz.tem sokan másképp gondolják! És az a 1-2-3.hónap, az lesz 5-6.hónap is ahogy eddig is volt! Most jött ki nemrég a stabil vonalra a PIE
A DEV. vonalon már közel fél éve kint van és használjuk nagyon sokan, szóval mi nem szeretnénk ~fél évet várni valamire ami rég elérhető márSzóval ha ez így lesz akkor valószínű ez a tábor mind át fog térni CUSTOM ROM-ra

mondjuk én se használok MiUi-t ezen a telón, mert nagyon jó CUSTOM ROM.ok vannak!
PL: AEX.et nagyon szeretem és jó is!
De a Fő telómon(Mix2S) EU.Rom ot használok szóval azért érint engem is!

-
LadaLord
aktív tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Helló!
Köszi szépen, rá fogok nézni.
Arra esetleg van valami esély, h valamikor gyárilag is engedélyezve lesz? Nyilván minimális esély biztos van (a 0,1% esély is esély :) ) ,de esetleg valaki valamikor valahol az internet egy sötét zugában nem olvasott erről legalább valami félhivatalos infót? :) -
válasz
ktommy91
üzenetére
Szia!
Legfrissebb EU dev alá melyik kernelt ajánlod, amiben ezt az automata fényerő mizériát meg lehet oldani?
A telepítés annyi, hogy TWRP-ből egy zip-et kell flashelni? Megmarad minden adatom?
Nem baj, hogy Red Wolf TWRP van a készüléken? (Valamelyik EU dev frissítés lecserélte).Köszönöm

-
-
Kovbob
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Köszönöm
Így hogy kitöröltem azt a sort tényleg tökéletesen megy újra a havoc
Egyébként a pie és az oreo fw között teljesítményre vagy valamiben amit tapasztalhat a felhasználó, abban van különbség? Tehát megéri mondjuk pie-on maradnom mert az a frissebb vagy teljesen mindegy ha downgradelek is? -
-
Kovbob
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Engem most kicsit összezavart ez a pie és recovery kérdése
Abban az esetben viszonz mivan, ha most felraktam kipróbálni ezt az eu dev romot, de később mondjuk visszatérnék havoc-ra? Akkor a recoveryből mostmár mindig a pie kompatibiliset kell majd használnom, vagy vissza kell rakni a régi recoveryt?
Szerk.: Egyébként ez az eu dev nem támogatja az f2fs-t mi? Mert arról elfelejtkeztem és nem nagyon akar bebootolni.
-
-
-
ktommy91
addikt
válasz
ktommy91
üzenetére
Tölthető is a javított változat. RR-P-v7.0.0-20190303-whyred-Unofficial-hotfix.zip
-
szunyi777
őstag
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Tudom, csak tájékoztatásként tettem be, hogyha valaki ezeket a romokat használja, az ne lepődjön meg, ha nem jön frissítés rájuk.
De azért kivárom, hogy mi a lesz a vége. Az AEX-ről váltanom kell úgyis, mert a januári build bughalmaz, februári még nincs, most egy januári unofficial van fent. És ha már váltok, akkor jó lenne olyan, amit nem egy hp csinál.

-
Kovbob
senior tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Dejó. Ez belevan írva valahol az összefoglalóba és csak én voltam olyan balfasz, hogy nem vettem észre, vagy tényleg nincs beleírva?
A 360 órát azt láttam, csak azt nem hogy mikortól számlál, amiatt voltam vele úgy, hogy nem is próbálkozom addig feleslegesen, úgyse fog még menni.
Köszönöm a segítséget 
-
gabikiraly2
aktív tag
-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Köszi, kipróbálom ezt is mindjárt. Viszont érdemesebb inkább a nonOC kernelt használni? Mert még ez a jelenleg fent lévő 3.4-es teszt build ami OC-s, annyira meríti az akkut hogy csak pislogok, most este is 10% ugrott le készenlétbe, képernyőidő jelenleg közel kettő óra hossza, viszont az akku már csak 57%-on áll. Ebből jó esetben is max 4-5 ra képernyőidő lenne.
Amúgy nagyon fürge a telefont ez tény, meg nincs is gond a kernellel, azt az x -aktákba illő bekapcsoláskor jelentkező problémát hogy a képernyő nyomkodást nem érzékeli. Apropó, az OC és a non OC mennyin járatja a procit? -
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Most vissza tettem a legfrissebb eu dev miui romot és feltettem ezt a kernelt. Semmi gondom vele, leszámítva egy valamit. Nem mindig jön elő de 5-6 készülék bekapcsolásból egyszer, nem reagál a képernyő bekapcsolás után, csak ha a bekapcsoló gombbal lekapcsolom majd vissza kapcsolom a kijelzőt. Nem tudom ez mitől lehet, Magisk-ot is használok, bár gondolom nem azzal akad össze (a kernel telepítése közben kiírt valami magisk üzenetet a telepítő). Utána már megy szépen. Volt már wipe dalvik cache törlés is, nem segített. De a kernel maga eddig jó, igaz csak egy órája használom.
-
Norby86
őstag
válasz
ktommy91
üzenetére
Akkor teszek vele egy próbát ismét majd. Ugye nem kell mókolgatni külön ilyen kernel állító programokkal csak felteszem és megy?
A drive fiókból mit töltsek le hogy a megfelelő konfigot kapjam? Mert van itt popup fixer, preboost fw config meg a KangarooX-MIUI-EAS-r3.3.zip amiből van "nonUV" verzió is. Mi a különbség? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak benne extra beállítási lehetőségek vagy fapadosabb a rendszer? Oxygen OS-t nem igazán ismerem.
Pedig olyan jó hangja van vele a zenéknek így a Viper FX-el karöltve. 
,most néztem.

Köszönöm a segítséget