Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel 1.8-as verziója.[link]
Changelog:
-Reenabled msm performance
-Added devfreq boost driver
-modified spectrum profiles
-zen-tune added and enabled
-scheduler improvements
-restored schedboost
-lot more...see on github -
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az pernahajder akart lenni

-
-
natë
nagyúr
Bakker most jöttem rá, hogy Masik-on nem is kell root a camera2api-hoz...a p....nek nem kell a Magisk akkor.

-
ktommy91
addikt
AOSP P (nem GSI) tölthető: link
-
natë
nagyúr
Buhoy ™:
MASIK U 2.4, preliminary chenlog:Made by:
Smooth attenuation of the screen at shutdown, Governer Impulse -> Intellidemand, Maple scheduler -> SIO / CFQ (depends on test results, CFQ stock, so far SIO is more enjoyable in single-tasking, see how goes, today only the first day of flights Whyred) , update Harman codec (port from Galaxy Note 8 from 11.08.2018), update the Beats Audio preprocessor (port from HTC U 11 from 08/11/2018), new base 8.8.9 (maybe a new binary database will partially go from 8.8.16 after its release ), the introduction of audio drives for Sagit (described above with a choice in Aroma), you can go to Android 8.1 for Vince (pok and I collect donates for this device, it costs $ 125 in more or less live condition), the update of the "Music" application, the APN / SPN update, an alternative way of blocking advertising is added, a partial transfer of the system (fixed underdelivery). While I will say that on the first cycle, the battery lives no worse with a higher responsiveness of the interface.
List of forthcoming work:
To expand the capabilities of Aroma Installer (add a list of functions more seriously), increase the volume of the conversation speaker, add styles to the on-screen buttons and optional styles of the status bar, add the ability to adjust the vibration strength when calling for devices at 8.x (for Mi6, RN5)
In plans for finalization:
Translate Vince to Android 8.1, carefully dopilit and personally test Vince since I have not seen my firmware so far (it may be possible to modify the camera and audio quality), I plan to make a completely transparent curtain (started) for all devices, make a choice of togles color (the beginning is set), to switch the blurring of the system interface to an alternative one (there is a result and working time, has not yet been brought to the ideal) ...
In the plans for support:
Cover Mi Max 2, Mi Note 2, Mi Note 3, Redmi 6
-
natë
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Írják a Magisk fórumban, hogy a google szzaraxik.
-
natë
nagyúr
Masik 2.4 alatt másnál is response invalid a safetynet pass?
-
batai15
félisten
válasz
juve600
üzenetére
Pixelt nem használtam napi szinten,aosp romot használtam majd 1 hónapig az gyak tökéletes volt.
Eddig nem volt semmi gond a pitével, bár lényegesen kevesebb feature van benne.
Napi használatra eddig alkalmas.
Igazabol a legtöbb rom hibája nálam szélsőséges esetben jön ki. Peldaul évente egyszer castolok képet okos tvre. -
-
Remiel
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
az nem jó hír nekem global van, na akkor mindegy
-
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az utolsó valóban nyert.

-
-
Remiel
őstag
MIUI ban az ikonok közötti távolságot, közt, lehet csökkenteni?
-
Trailblazer
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Valóban, ezekkel semmire nem megyek. De azért kösz.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
De jelenleg egyik helyről sem tölthető le mert hirtelen sokan ugrottak rá mind2helyen!

-
natë
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
Trailblazer
veterán
Toljatok már egy linket az új Masikhoz plz. A center clock megszűnésének viszont nem örülök.
A balra igazított óra béna. Miért nem bízzák a felhasználókra, mint pl. a miuihu-ban? A MIUI Statusbar Pro app pedig sosem ismeri ezeket a romokat. -
Narxis
nagyúr
Na fent van a Masik 2.4 és Magisk 16.7. yeeee

-
arpad55
csendes tag
Üdv forumtársak,meg szeretném kérdezni ki lehet kapcsolni az ujjlenyomat olvasót mivel nem használom most és ha hozzá érek bármelyik ujjamal mindig felvillan a kijelző.Pedig töröltem az ujjlenyomat mintát.Válaszokat köszönöm.
-
ati2
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ne nyomd rá az üveget, csak a kezdő élnél, szépen fel kellene szívódnia bubik nélkül magától, célszerű felülről lefelé csinálni. Igaz nekem a 3D-s van, de bubi nem lett sehol, pedig 3.-ra sikerült eltalálni nekem is a pozíciót minden élnél

Az 5D-sen van horony marva a színes és az átlátszó rész közé? A 3D-sen van, és megáll benne a kosz

-
veen
csendes tag
Üdv
Szivar töltött szeretnék venni de nem tudom melyik az ami nem melegszik és teszi a dolgát,ti melyiket javasoljátok? -
Trailblazer
veterán
-
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Vedd le és rakd fel újra. Nekem harmadjára sikerült eltalálni az értesítési led helyét. Ha meg poros lenne vagy nem ragad akkor lemosod szappanos vízzel és mehet fel újra.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Tökmindegy is, mert ugyan poros nem lett, de nagyon levegős lett az üveg alatt. Ez már pedig így marad. Még mindig jobb, mint natúr.
-
juve600
nagyúr
[link]
Android Pie PE rom is érkezik
-
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Fürdőszobában tusolás után célszerű felrakni hogy minél kevesebb legyen a szálló por. Mondjuk én ezzel nem foglalkoztam, a nedves és száraz kendő meg a porszedő matrica elég volt.
-
Henker2
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én 3D-t rendeltem. Van különbség az 5D és e között?
-
Trailblazer
veterán
Megjött az ebay-es 5D üvegem. Van valami trükk a felhelyezéssel kapcsolatban?
-
w333
félisten
Valami normális tokot (Bp.) pl. Spigen ... lehet egyáltalán hozzá kapni ?

-
F.B.I.
veterán
Kis segítséget kérnék, hátha valaki taapsztalt ilyet vagy tudja a megoldást: a telefon random rezzen egyet, akár netezés közben, akár ha lezárom a képernyőt. Ez mitől lehet? Az óra miatt rezgés+néma módban van állandóan.
-
Goose-T
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Biztos különböző a firmware.
-
hargitomi
tag
Van uj Masik, 2.4

-
zeon.hu
nagyúr
-
batai15
félisten
Nem is rosz a pite.
Jó lesz ez ha lesz belőle custom rom is. Szerintem marad egy darabig a p -
Starchm
őstag
-
hevizms
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nálam sem ment a kernel Masik rom flashelese után .Kíváncsi volnék milyen user error lehet egy egyszerű fájl flashelese esetén ?

-
nullpoint
őstag
Note 5 az tud UHS2 sd-kártyát kezelni?
A csatlakozóban ott vannak az extra pinek vajon? Nem találtam infót róla, és fölöslegesen nem vennék bele uhs2-t ha nem tudja kihasználni.
-
dioka7
senior tag
Szia, ez szvsz nem off. Egyszerű. Klónozza az appot. 2 viber lesz a telefonon és regelje be a másik számával a másodikat. Ha jól értem amit írsz, akkor ez megoldás lehet. Beállítások->telepített alkalmazások->(felül) klónozott alkalmazások->megkeresi a vibert, és átkapcsolja a kis kapcsolót. Ekkor a tel létrehoz egy klón appot és mehet a reg a másik számmal.
-
-
ktommy91
addikt
válasz
manchester99
üzenetére
Nem kell erőltetni a KangarooX-et, ha nem működik. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Esetleg ha másik ROM-ot flashelsz akkor ki lehet próbálni, de ha egy ROM-mal nálad nem bootol akkor nem is fog, felesleges próbálkozni.
-
válasz
manchester99
üzenetére
-
manchester99
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
aha értem rendben és köszönöm
-
Trailblazer
veterán
válasz
manchester99
üzenetére
Csinálj a Masikkal egy dirty flash-et, aztán TWRP-vel csak a boot-ot backupold. Innentől lesz egy tiszta boot.img-ed ilyen esetekre.
-
manchester99
tag
Hello.Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudnám kinyeri a Masik 2.2 romból a boot.img-t vagy készíteni egyet mivel a zip-ben nincs benne ez a file és nekem továbbra is bootloopol a Kangoorox kernel és mivel nincs meg a boot.img nem tudok csak újraflasheléssel tovább lépni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Napelem
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A balra igazított óra béna. Miért nem bízzák a felhasználókra, mint pl. a miuihu-ban? A MIUI Statusbar Pro app pedig sosem ismeri ezeket a romokat.

És tök jó.