Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Sziasztok !
Szemezgetek ezzel a készülékkel.
Számomra fontos lenne a korrekt GPS illetve egy jó hangminőség - kihangosítva , illetve fülhallgatóval is.
Mennyire felelne meg ennek ? Illetve lenne jobb esetleg hasonló árkategóriában ? -
G48
senior tag
Magisk-os Repo-ból teszitek fel a V4A-t? Melyiket? Ami mido-val jó volt itt nem "dolgoz fel" BT alatt.
-
G48
senior tag
RR alatt nektek megy a Gcam?
-
wolfman
veterán
Lenne egy problémám. Gondolom ez inkább Oreo-beli, nem Note 5 nyűg, de nem vagyok benne biztos.
Szóval van egy gyári funkció a telóban, az 'adatforgalom'. Ez nekem úgy volt beállítva, hogy az állapotsort lehúzva mutatta a napi adatforgalmat mobilneten, mellette pedig, hogy a hónapban összesen mennyit fogyasztottam. Utána jártam mikor van nekem a számlázási forduló, ezt be is állítottam. Viszont valamit elállítottam az adatforgalmi beállításoknál, mert csak azt írja ki a napi forgalom mellett, hogy mennyivel léptem túl a tervezett forgalmat, amire minden percben jön egy figyelmeztetés, pedig tegnap volt a forduló és 400Gb a limit, na most éppen csak a telefon végezte eddig jóformán az alap kommunikációs dolgait, így ezt nem értem. Nem találok erre vonatkozóan semmiféle beállítást, szóval erre mi a megoldás?
-
B2man2
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én meg kiraktam a képernyőzár widgetet, plusz az állapotsorban is van rá lehetőség.
-
gyuri2008
veterán
A dupla koppos lezárás hogy lehet beállítani?
-
juve600
nagyúr
nem értem ezeket az EU rom-os anomáliákat, redmi note4-en végig azt használtam,jobb volt mint a global
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Yep
-
-
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem a 9.5 alapú xiaomi eu rom alatt csak hátlapival volt.
A global rommal akkuval elsőre Nem vagyok meg elégedve,tovabba!! instagram! Play szerint nem kompatibilis! Wat? -
válasz
batai15
üzenetére
Azt nem tudom, hogy volt-e (kb. sosem használom a szelfi-kamerát
), de MIUI 10 alatt, a 8.6.28-as biulddel van, az biztos. 
Ja, helyzetjelentés. A wi-fi hotspot és a Biztonság app - Akkumulátor rész lefagyási hiba miatt nyomtam egy hr-t, most jónak tűnik a Xiaomi.eu dev. ROM. A lag is sokkal kevesebb, pedig direkt ismét a gesztusvezérlést használom.
Szóval most nagyon tetszik a ROM!
-
batai15
félisten
Nektek xiaomi eu alatt volt előlapi portré a gyári appal?
-
*Mukeey*
addikt
Bocsi a láma kérdésért...global dev milyen ?Régebben mindig azt használtam xiaomikon,ezen a stable van,így kaptam,amúgy nagyon elégedett vagyoj vele,atom a sot meg a készenlét is.
-
batai15
félisten
Nem nem. Xiaomi eu rom herélt, google installert se tartalmazza.
Asszem ott kell gapps.
Mindegy global fent , meg látjuk milyen. -
gyuri2008
veterán
Wipe cache törlése van a telefonba mint a Samsung recowerybe.
-
gyuri2008
veterán
Recoverybe hogy lehet belépni?
-
Fulár
senior tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Magisk.Tartok tőle,hogy csak az működik.Nekem a Super User nem vált be.A folyamat lefut de végén nincs Root jog.De Magiskal lecsó!
-
batai15
félisten
Amúgy ti rá meritek magatokat bízni a mi cloudra?
-
Fulár
senior tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Ez azért nem annyira egyszerű történet......
1,Bootloader Nyitás
2,Twrp Telepítés.
3,Rootolás
4,Google Playből letölteni
uildProp Editor(Ingyenes)
5,Build Prop Editor elindít.Szerkesztés menüpont.Legalulra lapozol és bemásolod ezt a szöveget:
persist.camera.HAL3.enabled=1
Majd elmented.Kilépsz.A telefont újraindítod.
6,Végül telepíted a Google Camera alkalmazást.Pl ezt:
[link] -
csiziktomi
senior tag
Sziasztok! Valaki linkelhetne egy jól működő Google kamerát,plussz egy leírást ,hogy hogyan kell telepíteni.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Rootolni kell oszt jóvan.
), de MIUI 10 alatt, a 8.6.28-as biulddel van, az biztos.
uildProp Editor(Ingyenes)