- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
segítsetek kicsit telefon rendelésben!
Rendelnék egy olcsóbb helyről (tehát nem edigital 80ért) egy note 5 4/64gb-os fekete EU verziós fullcsomagos készüléket. Tudtok üzletet ajánlani? Árukeresőt nézem de van ahol nem eu verzió van, van, ahol csak a pucér telefon van a tokot meg plusz 2000-ért adják hozzá, illetve van, ahol csak átvételi garancia van.El szeretném kerülni ezeket a gagyi boltokat.
Köszi!!
-
kszthly
senior tag
válasz
WhiteWalker #5287 üzenetére
Jól csinálsz mindent.
Ha már van engedélyed, havonta nyithatsz egy Xiaomi-t. Az unlock program ugyanaz minden készülékre.dzsidzsas: azért én előbb megpróbálnám újra telepíteni a romot.
-
dzsidzsas
tag
Akkor kicsit mérges leszek. Nem szapulni akarom, de vagy a Xiaomi kezd gagyi lenni, vagy az Eustock szívat: power bank, csere, Amplifier, csere, Mi In-Ear Headphones Pro HD a páromnak és nekem is gyenge volt mint a harmat, csere. Most RN5 is csere, akkor befejeztem. Amiket Tinydeal, Gearbest, Aliról rendelek évek óta hiba nélkül mennek. Sőt a Redmi Note lassan veterán telefonom még a fürdőkádban is megfordult és hiba nélkül teszi a dolgát.
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszi a részletes segítséget és információt.
Annyi gebasz van, ha az egyáltalán,hogy felmentem a Mi Unlock hivatalos oldalra. Bejelentkeztem a profilommal, majd raböktem a "Unlock Now" feliratra és felugrott a Mi Flash vagy Mi Unlock zip file.
(Nem vagyok gép előtt ,lehet rosszul írom a nevüket)
Most ez a program a Note5-höz is jó? Mert ezt még anno a Note3 telefonra igenyeltem...
Vagy valamit rosszul csináltam?
-
dzsidzsas
tag
Sajnos a gyári visszaállítás után sem működik az első kamera. Helyette a hátsó segéd kamerát kapcsolja be, nem tudom miért. Valaki erre valami megoldás? Mert szerintem a kutya itt van elásva. Minden beállítás a hátsó segéd kamerát módosítja.
-
bbubby00
őstag
Wifi csak nekem vacakol?
Mintha nem mindig toltene be. Mobilnetem igy eleg gyorsan fogy. -
juve600
nagyúr
akkor ez most public beta vagy nem ? hivatalos oldalon semmi róla
holnap reggel lesz új eu-s is -
batai15
félisten
Második bug vagy nem tudom. Mi fit magátol elég sokszor elindul a háttérben, és van hogy böngészés közben is beugrik.
-
Dinter
addikt
Ti hobbiból mókoljátok a telót, vagy gond van vele alapjáraton?
Mert én nem szeretnék ezzel kínlódni.
-
Fulár
senior tag
válasz
WhiteWalker #5228 üzenetére
Kezd azzal a bulit,hogy itt átolvasod az összefoglalót!Azon belül is a Booloader nyitás és a Recovery telepítés részét!Nem ehhez a telóhoz való de a folyamat tök ugyanaz az összes Xiaomi esetében és a mi topikunkban sajnos nincs ilyen összefoglaló!
Hogy véletlenül se legyen gebasz linkelem neked a készülékre való Recoveryt és a Rootoláshoz szükséges Magis-et amit majd Recoveryből kell feltelepítened!De el kell,hogy keserítselek mert nem tudom pontosan,hogy a Booloader nyitásnál jelenleg mennyi a várakozási idő de jó néhány nap(vagy talán hét is)mire nyithatod a Bootloadert.Amíg az nincs nyitva nem tehetsz semmit!Más módszer vagy lehetőség nincsen!
[link]Recovery:
[link]Root:
[link]Segédvideó:
[link] -
Graphics
Jómunkásember
-
kszthly
senior tag
Na most viszont már az XDA-n is public beta.[link]
Pedig a neve alapján ez is ugyanaz....
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
kszthly #5238 üzenetére
Closed az nem hiszem, hogy megszűnne, mert az nagyon régóta van, csak pont emiatt, hogy ha van hivatalosan elérhető public akkor senki se bajlódik azzal. De aki a fórumon hivatalosan elfogadott béta tesztelő azok rendesen OTA kapják a closed verziókat tesztelésre mielőtt kijönne a heti.
-
ElDiabloo
senior tag
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
kszthly #5234 üzenetére
Igazából simán lehet public, csak ugye annak a changelog-ja és posztja a fórumon csak holnap jelenik meg, szóval ez akár egy előre kiszivárogtatott dolog is lehet.
Meglehet bárhogy különböztetni a closed és a public verziót azon kívül, hogy a closed elméletileg nem lehetne elérhető bárkinek? -
WhiteWalker
nagyúr
Megvan a készülék, nagyon frankó, tetszik, kiváló anyaghasznalattal
Szóval a kérdésem az még mindig, hogy rootoolni hogy tudnám?
(Romot nem cserélek, MIUI GS nekem tökéletes.)
-
andras888
aktív tag
Sziasztok!
Gyári youtube alkalmazást eltávolítani vagy letörölni hogy lehet? -
hargitomi
tag
deleted
-
kszthly
senior tag
válasz
WhiteWalker #5215 üzenetére
Hú, nekem az már nagyon régen volt, nem nagyon emlékszem.
Az is lehet, hogy azóta változott a protokoll. -
dzsidzsas
tag
Valaki tud segíteni? 9.5.13.0 használok, minden frankó volt eddig, néha leállt a kamera de betudtam annak, hogy biztos újra kellene indítani. Ma akartam Viberrel beszélni, de szólt a párom, hogy nem lát a viberen. Újra indítottam de továbbra is semmi. Kamera alkalmazás se vált át a frontális kamerára, mintha nem is lenne. Se skype. Nem szeretnék gyári visszaállítást mert frankón belaktam. Remélem csak szoftveres.
-
octopus75
tag
Hogyan tudom a Google alkalmazásokat letiltani? Global stabil 13
-
kszthly
senior tag
válasz
WhiteWalker #5208 üzenetére
Jól gondold, nyitni kell a roothoz.
-
juve600
nagyúr
válasz
WhiteWalker #5208 üzenetére
glob stabillal fogod kapni
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma kézhez kapom elvileg a készüléket.
Bootloadert nyitni csak hivatalosan lehet?
A roothoz gondolom szükséges nyitott bootloader és twrp?
Mert MIUI-t tennék fel (Global stabil), csak root jó lenne
-
ElDiabloo
senior tag
Következő heti frissítéssel LDAC támogatást kap a telefon. Én nem vagyok ilyen nagy hangzás mágus, így csak a cikkből tudom mi az, de valaki biztos örülni fog neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- PS Plus előfizetések
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS