- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
Anonymus23 #23398 üzenetére
Fajlkezelo---MIUI---sound_recorder... innen mar menni fog
szerk
mire bepotyogtem meglett...
-
Anonymus23
veterán
Srácok,
Hol vannak a telefonban a rögzített hívások?Kellene egy telefonszám amit bediktáltak, de nem találom, hogy hova mentette a beszélgetést
szerk.:
A "call"-ra rákeresve a fájlkezelőben azonnal beadta.... -
Iván7
tag
Ezt találtam ugyanerre a problémára:
I have the same issue but I've found a solutions.
Just I open my phone and I place a little peace of paper to block the connector of the battery.
The problem is the connector are not correctly attached.
Hope that help you me it's good a long 1month after 5 months of sheet. -
Iván7
tag
Üdv SOS
Zsebben kikapcsol a teló. Mi lehet a baja? Eddig jó volt, legfrissebb op. van rajta felraktam hátha megjavul, de nem.
Most állítom vissza gyárira.
Ötlet járt így valaki? -
jUUh
addikt
Nem tudom miért, de az utóbbi pár napban furán viselkedik a telefon... Nem megy a gyorstöltés, gyakran váltja a "lassú" a " normál" és a "gyorstöltést", rohadtul melegszik közbe... És a legjobb, hogy például nem ébreszt reggelente. Ha éppen bekapcsolva marad. Ugyanis ilyen 30, de akár 90%-os akksirol is ilyen 6 óra alatt kikapcsolásig merül... Szerintetek mivel próbálkozzak? Szoftveres gond lehet, vagy vigyem valakihez?
-
baitsee23
őstag
MIUI.HU ROM használóktól kérdezném, hogy miért lehet az, hogy az elöző, és az aktuális dev. verziő tiszta telepítése után is. Fc-zik a MiFit és az AliExpress app is?
-
emre
veterán
megjött a védő akármi a kijelzőre....
A felpakolás előtt mivel érdemes letakarítani, amit tuti leszedi a matatásnyomokat és nem tesz kárt benne?
-
Fulár
senior tag
Ha már telefon vásárlás....Bennem viszont megérett a gondolat,hogy váltok Mi9t-re.(K20)A prót feleslegesnek érzem.Mennyi lenne a reális ár ha elpasszolnám a Note 5-öt? 3/32-es kék színű 14 hónapos.Adok hozzá bontatlan védőüveget és 3 Alis tokot.
Köszönöm az esetleges tippeket! -
NB2
aktív tag
Ki mondta, hogy 180-200e-t költsön túlárazott vackokra??? A telefon persze, hogy még jó vazze másfél éves! Az előzőekben leírtam, hogy normálisan kb 3 év amíg átlagban használnak mobilt - kivéve ahogy pont most írta le mrgold be nem szarik az aksi. Mert sajna nagyon sok helyen nem cserélhető! Milyen jó is volt a Nokia 3210-esembe, simán cseréltem
-
spider80
őstag
-
NB2
aktív tag
válasz
Mercutio_ #23371 üzenetére
Még egyszer mondom nem: NEM most van baj, hanem mondjuk 2 és fél év múlva! Alapban (szerintem) egy átlag felhasználó 2 és fél-3 év között cseréli a telefonját. Annyi idő alatt már annyira belassul, esetleg a technikai paraméterek sem lesznek már okésak. Bár elismerem, hogy lassan eljutunk arra a szintre, hogy nincs hova fejlődni. Egy átlagusernek milyen újdonságot tudnak adni, amiért vált. Persze nem féltem én a PR-osokat, valami hülyeséggel jönni fognak
Én sem akarom cserélni, egyedül a sárgulás zavar, de most okés a teló, az én igényeimnek meg bőven! -
NB2
aktív tag
válasz
Lacopapi #23364 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy rossz,csak másféléves telefont nem vennék. Olyan szinten fejlődnek, hogy ha ő mondjuk még 2 és félévig használná, 4 év múlva már szerinted milyen lenne? Arról nem beszélve, hogy rákerestem árukeresőn mennyiért adják és bizony a pofám leszakadt! 50e forint, mikor én az eustockról másfél éve rendeltem 65-ért! Jó igaz mikor karácsonykor 120-140 között adogatták az S8-akat és az emberek vették... Szintén másféléves telefont.
Persze természetesen sajnálom szegényt és rohadt undorító, hogy egy kemény kétkezi munkás ennyit keres illetve ennyit ér a pénzünk...
-
mrgold
tag
válasz
WhiteWalker #23365 üzenetére
Köszi... jó ötlet... kár, hogy a kamera gyengébb az értékelés alapján...
-
KurtCobain
őstag
Azért a RN7-nél az undorítóan lekerekített kijelzőt se hagyjuk ki...
-
mrgold
tag
Köszönöm Mindenkinek!
Úgy általában, jelenleg nincs több pénzem felsőbb kategóriásra... (58 évesen, technikus végzettséggel, betanított munkásként nettó 590 Ft/ó dolgozom... minimálbér...)
PRO Note 5
- nincs notch
- fém hátlap
- 6 coll alatt
KONTRA Note 7
- fórumot olvasva, sok probléma
- nagy(obb)
- üveghátlap -
-
ktommy91
addikt
válasz
Viktor0610 #23358 üzenetére
Engem egy csepp noccs tuti nem terelne egy amúgy rosszabb telefon irányába... De nem vagyunk egyformák.
-
NB2
aktív tag
válasz
Viktor0610 #23358 üzenetére
Másfél éves középkategóriás telefon.
Nyilván sajnálatos, hogy valakinek csak ilyenre van pénze, de én sem vennék már ilyen telót! -
-
-
mrgold
tag
Sziasztok!
Most vásárolnék egy ilyen mobilt... melyik üzletet (online) ajánlnátok?
Köszi. -
Narxis
nagyúr
Revolution OS-t használta valaki? Sajnos derpfest-ből nem lesz gappless build így clean flashelnem kell, hogy feltehessem azt amit továbbra is fejleszt majd a dev, az pedig az lesz amiben benne van a gapps. Ha meg már clean flash akkor lehet megnézném azt ami érdekel.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Már eléggé zavaró a fekete kijelző bugom, úgyhogy másik ROM-ot teszek fel holnap. Jelenleg melyiket ajánljátok, mely hibamentesnek tűnik hosszabb távon is?
-
jUUh
addikt
válasz
WhiteWalker #23340 üzenetére
Szintén megy AOSiP-en.
-
dugo_
veterán
Másnak megy az ujjlenyomatos azonosítás az OTP appal?
Rendszer nem változott, app se frissült 1 hónapja, de most nem enged be, csak kóddal, újraregelve FC-zik az ujjlenyomat beállításánál...
-
margithid
veterán
válasz
szabi__memo #23337 üzenetére
Ha ilyen ütemben haladunk, akkor igen.
Nem érzem szükségét a váltásnak, semmi újdonságot nem ad a Note 8.
Csak ezt a wifi eldobást orvosolják! -
margithid
veterán
Elég sűrűn előjön egy probléma a legutolsó Global stable Rommal.
Google playen rányomok az alkalmazások frissítésére és elmegy a wifi net.
Ha lecsatlakozom a wifiről majd újra fel, akkor jó minden.
Másnál van ilyen gond? -
kerobi
senior tag
A miuihut hasznalja valaki? Erdemes feltenni? Köszi a válaszokat.
-
Lacopapi
addikt
Most éppen az AOSIP DerpFest legújabb verzióján vagyok,de tény,hogy a MIUI gondot okoz az elforgatásnál...ha kicsit is megbillented a telót lerakásnál,már pörgeti. Idegesítő.AOSIP ebből a szempontból jobb.
-
Norby86
őstag
válasz
B2man2 #23319 üzenetére
Köszönöm!
Siker!
(#23317) Lacopapi: Közben be linkelték, meglett, majd kifogom próbálni ha ezt az EU stable romot megunom. Jó ez is fogjuk rá, de pl a gmail értesítések nem mindig jönnek meg, pedig lakat van az appon és automatikus indítás is be van kapcsolva. Meg az zavar hogy már picit mozdítok a telefonon és elforgatja a képernyőt. Lehet ezt valahogy kalibrálni vagy appal szabályozni hogy csak akkor forogjon el ha ténylegesen elforgatom a kijelzőt 90 fokkal? Mert ez kicsit idegesítő dolog főleg mikor írok és picit megmozdul a kezembe a készülék a járművön és máris elfordul a képernyő vízszintes helyzetbe. Nekem ez a képernyőforgatás fontos lenne mert youtube-n szeretem ha elfordul ha videót nézek, de úgy általában más appoknál meg nem lenne rá szükségem. Egy appnak akár magisk pluginnak is örülnék amivel ezt szabályozni tudom appokra bontva hogy mi foroghat és mi nem.
-
F74
csendes tag
Sziasztok!
Redmi note 5 (gyári)telefonom van,a legnagyobb fogyasztóim:
1.Xiaomi aktiválás
2.Google play-szolgáltatások
Mit csinálnak ezek?
Hogyan tudom csökkenteni a fogyasztásukat?
Köszönöm. -
baitsee23
őstag
A Google segéd indítását valamilyen gombkombinációval még mindig nem sikerült megoldaniuk EU.DEV. alatt, vagy nálam van valami bug?
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #23315 üzenetére
Nem találtam ott, ezt találtam: Stable / Developer ROMok
Meg ugye az eu-s romok linkjét. De itt ha erre a Stable / Developer ROMok linkre kattintok, akkor ott a global dev romnál az utolsónak a 9.3.14-et jelzi. Ez a 9.6.27 nekem nem jött elő. -
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #23313 üzenetére
De az csak angolul és kínaiul tud, vagy tévedek? Hol lehet letölteni?
-
-
Fulár
senior tag
válasz
Viktor0610 #23303 üzenetére
Vajon ki lesz adva utólag vagy megkezdődik a néhány hetes vagy inkább hónapos szünet a Miui 11-ig....?
-
Zsee75
tag
Sziasztok
Gyári Pie rom van a telon. Van valami olyan téma amin a felsö sorban nagyobbak a számok, ikonok, és az akku százalék nem benne van az ikonban? -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Én global 9.6.27 beta-n ragadtam egy ideje nem jön frissítés hiába keresek rá, van ennél valami frissebb, esetleg beelőzte a stable? -
-
Potyka03
senior tag
válasz
Viktor0610 #23300 üzenetére
Ezz az,köszi
Bakker hogy nekem fel se tűnt hogy ott van... Köszönöm még egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!