Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
Én ezt javaslom, ha utángyártottról van szó.
-
uniqm1
tag
Értem, köszi. Nem baj, elvagyok így,. Virtuális kapcsolóval megoldom az újraindítást, ha nagyon kell. Majd az akksival együtt rendelek azt is, ha még fellelhető.
Nohont már én is rendeltem korábban valamelyik régebbi telefonhoz (talán Note 2 vagy 3 lehetett), nekem nem volt vele problémám. Igaz, ez nem mostanában volt.

-
ElRamos
tag
Felraktam ezt a verziót a messengerből, így már működik, köszönöm!
Abban tudna valaki segíteni, hogy miként történhet meg az, hogy reggelre a messenger frissíti magát? Az Áruházban az automatikus frissítéseket kikapcsoltam, illetve az alkalmazáson belüli frissítést is, elvileg nem kellene frissülnie, de már 3. napja történik az reggelre, hogy a messenger frissül és meg sem nyílik.
Köszönöm a segítséget!
-
dugo_
veterán
Gondoltam nagyokosan, hogy megspórolom a hazai postaköltséget és 400 alatt betárazott euróból rendeltem a német ebayről egy török gsm-től... Hát nem jött meg a csomag.
Végül a gegestore.hu-ról lett 2022 áprilisi gyártású. Működik, gyárinak tűnik.
~1300mAh környékére romlott a 4+ éves gyári és már nyomta szét a hátlapot. Most tisztább, szárazabb érzés...
-
emre
veterán
A modellszám alapján egyértelmű lehet, ez pedig megtalálható a telefonról / összes jellemző pont alatt.
Illetve még a gyorstöltés verziójában láttam különbséget az általad említetteken kívül.Ami egyébként ismét egy zavaró tényező, mert annak idején a pro változatnál írták a QC3 gyorstöltést.
Note5 AI global:
Models M1803E7SG, M1803E7SH
Quick Charge 3.0Note5Pro:
Models MEI7S, MEI7
Quick Charge 2.0 -
AttilaMvh
tag
Így jártam a 2 éves MiMax-ommal, felpúposodott az akku, felnyomta és leválasztotta a képernyőt. Utolsó hónap garis volt, cserélték benne az akkut, visszaragasztották a képernyőt. Siettem leadni, mert attól tartottam, hogy így púposan robbanásveszélyes, úgy tudom nem ajánlott potyolni az akkukat, mert nagyot pukkannak, s ilyenkor nem jó a közelben lenni. Lehet, hogy csak én gondolom így, de biztos ami biztos.
-
dugo_
veterán
Ehh, abból kifutott a legtöbb:
https://www.aliexpress.com/item/32858283280.html -
Narxis
nagyúr
Amúgy ilyen anomáliákba én is futottam, pár hete mikor 10-es androidról akartam visszatérni a jó kis pités AEX-re akkor recovery-ben error 7-eseket dobott akármit akartam flashelni, rákeresve az indoklásra(a vendor-al volt valami probléma) nem találtam választ úgyhogy majdnem feladtam aztán valamilyen MIUI-t flashelve, asszem talán mi-globe helyre tette, utána már tudtam bármit flashelni de ekkor is megszívtam mert nem tudom mit változtattak AEX pitén nekem iszonyat lassú lett a letöltés wifin, egy 10 MB-os appot play store-ról több perc volt neki letölteni. Szóval vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok.
-
Narxis
nagyúr
orangefox recovery-d van? Mert hajlamos beragadni 1-1 ROM-nál vagy Magisk flash után MI logo-nál vagy rendszer betöltéskör, érdemes megpróbálni ilyenkor egyszer a force reboot-ot power gomb hosszan nyomásával aztán ha utána se tölt be akkor esetleg wipe cache, dalvik ha utána se akkor szívás. Mondjuk most már mindegy de hátha valakinek ez még hasznos lesz. Amúgy én mindig format datazok ha tisztán telepítek, nem tudom szükséges-e, mondjuk muszáj mert AOSP vonalon mindig f2fs fájlrendszert használok azt meg MIUI nem támogatja.
-
Narxis
nagyúr
Nem szeretnék egyedül maradni ebben a topikban, na.

Azt a Masikot láttam de youtube review alapján nem nagyon mozgatott meg és tényleg eltüntették, nem találom én se. Elvagyok crdroid pitén. Valahogy belefáradtam a cserélgetésekbe bár különösebb problémám nem volt se Havoc-on se iON 10-esen, de ott is 1 hónapban van 3 frissítés aztán ha valami nem jó akkor azt mondják clean flash, hát fog a görcs havonta clean flashelgetni, semmi nem hiányzik 10-es anroidból, gondolkodtam MIUI-n is pl. CAF de ott meg a 12-est nyomatják hetente vagy 2 hetente. Túl időrabló tevékenység ez a ROMolgatás.
-
Narxis
nagyúr
Youtube: [link] bár alul a microusb részt felesleges kiszedni. Inkább ez alapján csináltam [link] le kell görgetni majdnem legaljára, ott vannak képek lépésről lépésre. Az eszközök az aksi mellé voltak csomagolva, csavarhúzó, műanyag kipattintó meg még pár dolog de én csak a műanyag kipattintót használtam, csavarhúzóm volt jobb. Vannak azért buktatók mert a ragasztószalagot amit a videóban szépen felcsavar a csavarhúzóra, nekem csak abból az egyiket sikerült, másik beleszakadt, ujjlenyomatolvasót se mertem teljesen kiszedni mert nem akarta elengedni a másik vége és nem is így nézett ki mint a képen, fekete volt az a része is de így is hozzáfértem a csavarhoz. Szóval képeken egyszerűnek tűnik de aki nem gyakorlott az belefut olyanba, hogy a házat baromi nehéz leszedni mert félsz nehogy eltörj valamit, visszarakásnál meg nem figyeltem, hogy nem jól állnak a gombok így újra le kellett szednem, nem is pattan vissza teljesen a hátlap a gombok felől ha nem jól állnak...
-
tsabeekaa
aktív tag
Szia!
Ebbe belefutottam én is. Megpróbáltam szoftveresen ami eszembe jutott. Visszaállítás, rom csere, stb. De időről-időre újból kezdte. Garanciában elhajtottak, mondván, hogy tuti nem a gyári töltővel+kábellel töltöttem. Pedig de. Hagytam a fenébe, nincs időm vitatkozni.
Végül rendeltem az aliról egy töltőcsatlakozó panelt, és kicseréltem. Azóta jó.Ez alapján szétszedtem, és kicseréltem. Kb. 15 perc volt. Érdemes követni a videón a szétszedés technikáját, mert futottam már itt bele szétszedésnél kijelző törésbe.Próbálj meg előtte mindent szoftveresen, és ez legyen az utolsó próbálkozás. -
-
-
Sitya80
csendes tag
-
nimfas
addikt
Bootloader nyitás
Custom recovery
Camera2 API zip flash vagy BuildProp Editorban 'persist.vendor.camera.HAL3.enabled' sort át kell kapcsolni 1-be
Eddig megvan...De hiába írtam át "1"-re az értékét programban ezt kapom:
Gcam flash: melyik verzió? Van jópár...
A Gcam-ot gondolom recovery-ből kell telepíteni... Ugye?
-
nullpoint
őstag
Köszönöm hogy megnézted.
Masik az miui alapú, úgy sejtem hogy miuiknál mind ugyanez lesz az eredmény. Ha nem lett volna clean installod, akkor biztos régebbi hívásokat is látnál.
Esetleg ha van valahol kifejezetten custom romos topic akkor linkeljétek be és átmegyek oda érdeklődni.
-
-
Narxis
nagyúr
Neked mindig ilyen jó programjaid vannak de azért is írtam mert abban volt egy csomó telefonálással kapcsolatos változtatás, több beállítási lehetőséget kapott csak nem találom ezeket a beállításokat. Biztos változtatható a szín. Amúgy szerintem témával is változtatható. -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor keresni kell olyat aminek az árama 500mA, van boven valasztek és ha készre szeret kulso winyo akkor abban az esetben annak a specifikaciot kell csekkolni. SSD ár miatt necces, en keresnek egy 500mA-es 1TB-os winyot ha kell az olcso tarhely (8e korul megkaphato+ház ára)
-
Lacopapi
addikt
Nálam Xiaomi.eu volt,azt legyalultam,teljes törlés (format data) után tettem fel,semmi gondom vele - eddig. Az új romokat mindig így rakom fel, megéri. A fogyasztás kérdéses,de ha van erre is Kangoroox kernel, legfeljebb alárakom. Amúgy minden működik, kellemesen gyors,bár az előző romom is jól működött....csakhát a kisördög,ugye
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem semmi problema azzal mi a delivery address. Minden bolt onnan arul ahonnan van keszlet es azt pedig tudjuk hogy hogy szallit a Xiaomi. Az enyem papiron orosz cimre ment.

Geller72: igen, ilyenek nincsenek hozzajuk de nagyon nem is kell. En kaptam vekony ketoldalut hozza, abbol tettem picit az akku ala mert ha sokat teszel utana ha megint szetszeded csak ugy veszed le hogy elhajtod az akkut. Csak kijelzot veddel, midframe-et nem?
Rainee? két sim eseten legyen beallitva melyik az elsodleges, APN beallitasokat pedig nezzetek at, meg kell jelennie
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vegyél egy Redmi Note 12 Pro-t.