- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Dinter
addikt
Azt hogy tudom beállítani, hogy a Letöltések-nél ne rezegjen? Hiába kapcsoltam ki az értesítéseket az appnál, ugyanúgy rezeg.
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24895 üzenetére
Elvileg a account.xiaomi.com -on.
Tegnap mindennel megpróbáltunk belépni, olyan e-mail címmel amivel mi telepítjük kiadás előtt a telefonokat, lehet azzal engedett tovább, ott aztán mindent bekértek, majd sms-ben válaszoltak, hogy elutasították. Gondolom amiatt, hogy nem ugyanúgy adtuk meg a telefonszámot, ahogy az rögzítve volt a rendszerben.no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24892 üzenetére
Siker!
Nagyon szépen köszönöm!
Ami miatt elutasították a korábbi reset kérelmet, hogy a kolléga úgy regisztrált, hogy +36 06...
Onnan esett le, hogy a telefonon láttam, hogy a +36 után 0... van, és nem a körzetszám következik... mi a szösz... hát a 06 is kellett a körzetszám elé...
Köszönöm a gyors segítséget!no brain, no problem
-
Narxis
nagyúr
válasz Zolee11 #24891 üzenetére
Ez így gázos helyzet, egyébként a legtöbb helyen nem szarakodnak ezzel, kolléga béréből levonják a telefon árát a telefonnal utána meg azt csinál amit akar.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
banda1981
aktív tag
-
Zolee11
senior tag
válasz banda1981 #24889 üzenetére
Na pontosan ez a baj, hogy resetelve lett a telefon (újratelepítés miatt), és ugye el sem indul, tehát nem az a baj, hogy eltávolítani nem tudjuk a fiókot, el sem indul a telefon.
Tudtommal a bootloader nincs nyitva, de valamit mókoltak a telefonnal azt tudom, de ha minden igaz gyári romot húztak csak újra rajta...no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Note 5-ös készülék, kolléga használta, aki ki el lett bocsájtva, viszont a telefonját úgy adta le, hogy (saját) MI Acc-al zárolta, és persze se a jelszót, se a regisztrál e-mail címet nem tudjuk (a jelszót ő is elfelejtette).
A javasolt oldalon kértük a jelszó resetet, amit elutasítottak. A sim kártyát áttettük egy másik telefonba, hogy legalább a beérkező üzeneteket megkapjuk. Most nem tudom, hogy maradjon a zárolt telefonba a sim kártya, mert ott is megkapnánk és látnánk, vagy ilyenkor mi a járható út?
Ha nem megy, akkor van rá módszer, hogy teljesen gyári beállításokra visszaállítsam a telefont? Hard reset nem segít. Esetleg egy legújabb gyári rom felrakása segítene ezen a problémán?no brain, no problem
-
jUUh
addikt
-
banda1981
aktív tag
válasz KamuMazsola #24884 üzenetére
Én EU-s romon vagyok,és abban alapból benne van!
Meg a Redmi Note 8-rol nyomtam a képet!
Ha haza érek a melóbol,akkor megnézem a Redmi Note 5-n igaz azon meg MIUIHU rom van![ Szerkesztve ]
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
KamuMazsola
őstag
válasz banda1981 #24881 üzenetére
Eddig jutottam magamtól is, de csak google és exchange fiókot tudok hozzáadni. Mivel nincs másik Gmail címem így az mindjárt hibára fut. Szóval a kérdésem, ha lehet ennél pontosabban, hogyan lehet ezt a naptárfiókot hozzáadni FULL gyári mi naptárhoz?
Üdv.: KamuMazsola
-
Szokenesz
senior tag
válasz Goose-T #24879 üzenetére
Es ugy elvileg nem boritja meg a "lelkivilagat?" Eddig mindig csak tiszta telepiteseket csinaltam.
(#24880) jUUh: Ennyire? Eddig nem remlik, hogy ilyen lett volna, azt gondoltam, hogy a kernel a bunos, de ra voltam kenyszeritve nehany honapig a hangszoro hibam miatt, igy sok valasztasom nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
banda1981
aktív tag
válasz KamuMazsola #24877 üzenetére
Naptár/Jobb felül 3 pötty/Beállítások /Naptárfiókok
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Legutolsó 10-es stabil Xiaomi.EU romot használom és végre eljutottam odáig, hogy kicseréltettem a hibás hangszórót, így mostmár nincsen szükségem a custom kernelre.
Hogyan tudnám visszatenni a Xiaomi.EU kernelét, úgy hogy mentésem nincs róla és végképp nem szeretném újrahúzni a komplett droidot?
Azért szeretném visszatenni az alap kernelt, mert folyamatosan tele van RAM, minden app váltásnál újratöltések vannak folyamatosan, még a home képernyőt is, úgy hogy minden be van zárva, ennyi szabad RAM van: [kép]
Esetleg ennek semmi köze nincs a használt kernelhez? -
Pityu.
nagyúr
A xiaomi redmi note 5-nek meg a xiaomi redmi note 6-nak nem tudja valaki a kamera takaró üvegje egyforma méretű lehet?Unokaöcsémnek betört és ki kéne cserélni de RN5-öset max rendelésre találtam viszont RN6-nak a kamera üvegét találtam raktáron.Szerintetek a méreteik megegyeznek,nekem képről mind kettő ugyan olyannak tűnik.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Narxis
nagyúr
MIUI CAF-ot próbálta valaki?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
EasyKnight
tag
Üdv, itt újra
Új nap, új probléme:
Flasheltem egy Pixel alapú ROM-ot, de a 64 giga helyett csak 16 giga memóriát ismer fel a rendszer. Akármelyik, hasonló alapokon lévő rendszerrel próbálkozom, ugynaez a helyzet.
Valakinek esetleg van megoldása erre a problémára? -
mezois
tag
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne hogy a naptár nem mutatja az ünnepnapokat ha vissza megyek az előző évre akkor ott mindent mutat még azt is hogy mikor kell szombati napokon is dolgozni mi lehet a gond vele pedig be van pípálva minden az is hogy az ünnepeket mutassa! Eredeti gyári rom semmi mókolás miui11!
-
LadaLord
aktív tag
Helló Mindenki!
Rákerestem, és csak elég régi postokban találtam infot, szóval érdeklődnék, hátha változott azóta a helyzet. Gyári rendszerrel, minden mókolás nélkül valahogy működésre lehet bírni vezetéknélküli xbox 360 controllert? OTG kábelt vettem, receiver-em van a kontrollerhez.
Köszönöm előre is az infot!
Üdv,
T. -
margithid
veterán
Nekem azért az aksi egyre kevesebbet bír.
Igaz májusban lesz két éves, sajnos le kell cserélni, de tartalék telefonnak tökéletes lesz még, főleg az android 9 és a remélhetőleg sokáig jövő android biztonsági frissítések miatt is. -
MODERÁTOR
-
nullpoint
őstag
válasz Viktor0610 #24858 üzenetére
Most kell eladni jó áron. Bizonyítani tudod hogy ez Mi 8.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
robi64
aktív tag
A Kezdőképernyő (System launcher) app frissités után,cserélhető az ikonok mérete.
MIUI Global 11.0.3 . -
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #24743 üzenetére
Kis infó azoknak, akik -hozzám hasonlóan- várják, hogy megjöjjön a frissítés a telefonunkból dippert "csináló" update után.
Eredetileg 6-ára volt kiírva a folytatás a heti bétákkal, amit eltoltak 13-ára, most pedig már nincs sem frissítés, sem köv. dátum:
"Attention:
Next update will be announced later due to Coronavirus in China"Nagyon durva lehet a helyzet arrafelé.
Xiaomi 13T
-
Krityu
csendes tag
válasz Anonymus23 #24843 üzenetére
Rakd át az elsőbe. 11-re frissítés után én is ezzel szívtam, hotspotkènt csak az első jó, a másodikban a telón van net,de nem osztja tovább hiába csatlakozol rá.
-
crok
nagyúr
válasz Criminal017 #24853 üzenetére
Amikor csak villog akkor PC-re kötve nem akar telepíteni driverteket? Felismeri a PC Qualcomm HS- USB QDLoader vagy hasonló néven? Ha igen akkor húzd ki hogy ne legyen semmihez se kötve és nyomjad 10+ másodpercig a hang le + hang fel + power gombokat, ha más hibája nincs a készüléknek ez kirángatná EDL-ből. Vagy hang le + power sokáig és fastbootba kerül, onnan fastboot reboot PC-ről, ha minden driver rendben van..
-
banda1981
aktív tag
válasz Criminal017 #24853 üzenetére
Valamit olvastam 1x erről..........
Ha jól emlékszem EDL-be billent a telefon,és abbol kellene kibillenteni!
De már nem emlékszem,hogy hogyan kell!
Ha megtalálom belinkelem!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
édesapám használ(na) nagy megelégedéssel egy Redmi Note 5 Pro-t.
Tegnap reggelre valószínűleg lemerült neki, ezért megpróbálta bekapcsolni, de nem kapcsolt be, boot közben kikapcsolt. Ezért bedugta tölteni, világított a led, ezért rápróbált azonnal... (Szerintem ez volt a baj.) Szóval megint kikapcsolt, elkezdett villlogni a led töltés közben. Aztán ez is abbamaradt, mostmár egyáltalán nem csinál semmit. Led se világít, lemértem, töltést se vesz fel... Egyszóval halott (lehet).
Szerintem túlmerült, aztán azért nem mukkan meg.
Mit tudtok javasolni? Budapesten valahol esetleg holnap nem tudnak ránézni?
Köszi, előre is!
-
jUUh
addikt
Jött OTA-val pár napja frissítés ION romra, hibátlanul felment, és ugyanolyan király minden. +betették az extended screenshot-ot, amit imádok.
Samsung Galaxy S23+
-
Anonymus23
veterán
válasz Tompika777 #24848 üzenetére
Nem beállítási probléma volt, mert eleve 2,4GHz-re volt állítva, és mint írtam kapcsolódni tudott a telefonra, csak net nem volt.
Egyszerűbb volt a megoldás, nálam a wifi hotspot csak a SIM1-ben lévő kártyáról megy. Kártyacsere és már megy is a net a céges kártyáról.
A kettős 4G mód is be volt kapcsolva, de a csere végül is megoldotta a problémát.
Én mondjuk nem láttam ilyet sehol sem kiírva, hogy csak a SIM1-ről tudom a netet megosztani.;) - The Power of the Light Side
-
crok
nagyúr
válasz Anonymus23 #24847 üzenetére
Van olyan, hogy a szolgáltató "tiltja" (jobb szó az ellehetetlenítés inkább) a megosztást, az USA-ban és innen tőlünk sokkal keletebbre ez kvázi mindennapos szívás tárgya.
Ha Vodafone-os SIM-el megy akkor legalább a Vodafone-os APN jó és a készülék (nincs tether_dun_required nem 1) és a ROM is biztosan jó.
Én hozzáadnám a internet APN-t kézzel mert a ROM sajátjában sose bízom, rengetegszer megszivatott már. Valamint kérdés: IP-t és default gateway-t ÉS DNS-t kap pl. a laptop? Nem arra panaszkodik pl. a böngésző hogy nem sikerült feloldani a nevet DNS-el? Akkor ki lehet próbálni azt, hogy első körben kikapcsolod az IPv6-ot, aztán IPv4 beállításokban DHCP-n hagyod az IP kérést és a DNS-t fixre állítod valamelyik publikus DNS-re. Ha ez így OK akkor az a gond ami a Mido-n is volt.. akkor a kliens Android-okon használhatsz pl. DNS váltó appot és átállíthatod.
Ha gondolod itt keress rá arra, hogy "wifi hotspot" (a 2, 3 és 4. neked nem kell mert a Vodafone-al ment, neked az 1, 5a esetleg 5b, 6, 7 és 8 vonatkozhat rád, ha publikus DNS szervert keresel akkor keress arra hogy "DNS szerverek" kicsit lentebb ettől a szekciótól, a reklámszűrés rész alatt) és egyébként itt linkeltem az összes szolgáltató APN beállításainak fellelőhelyét hogy keresni se kelljen.
-
Tompika777
senior tag
válasz Anonymus23 #24847 üzenetére
Esetleg próbáld még meg, hogy a Voda simet 3G-re állítod, a Telekomos simet meg 4G Lte-re a hálozatoknál.
-
Tompika777
senior tag
válasz Anonymus23 #24845 üzenetére
Biztos, hogy beállítási probléma van.
Nézd meg amit a felettem lévő írt, de az sincs kizárva, hogy a laptop wifi kártyája nem tud 5GHz-et csak 2.4GHz-et, állítsd át és próbáld meg úgy. -
Anonymus23
veterán
válasz Viktor0610 #24846 üzenetére
Próbáltam mindkettőt, nem működik egyikkel sem sajna...
ps:
Ehh, kipróbáltam már gyorsan a másik kártyáról (Vodás privát kártya) azon meg azonnal van mobilnet megosztás...
Lehet a céges csomagban le lenne tiltva a hotspot-os megoldás? Tud ilyet a szolgáltató?;) - The Power of the Light Side
-
MODERÁTOR
-
Anonymus23
veterán
válasz Viktor0610 #24844 üzenetére
Céges kártya, Telekom, ugyanilyen van főnöknek is, az Ő Samsungjával meg tudja osztani a netet és működik is, de amíg az új telephelyre nem kötnek be netet, addig kellene a mobilnet a laptopnak.
Most kipróbáltam itthon egy tablettel, azzal is fel tud csatlakozni, de net az nincs továbbra sem. Magán a telefonon van mobilnet, de nem hajlandó továbbadni.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
MODERÁTOR
válasz Anonymus23 #24843 üzenetére
Lehet, ez a kérdés a szolgáltatód topikjában jobb helyen van, mert bár nem jellemző, de akár a netmegosztás lehet tiltva a csomagban, lehet APN-hiba is. Más eszközzel próbáltál rácsatlakozni a megosztott netre? Azzal megy? Illetve az is fontos, melyik szolgáltatóhoz tartozik a kártya, aminek a netét osztanád?
Xiaomi 13T
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy meg szeretném osztani a netet a telefonról a laptoppal, a laptop tud is csatlakozni a telefonhoz, de netet nem tud valamiért.
Mi lehet a gond?
Ha több infó kell, akkor írjátok mire van szükség, de nagyon kellene a net, hogy meg tudjam osztani, de nem akart sehogy sem működni.
A netes kártya a 2. SIM, stabil rom van rajta a legfrisebb.;) - The Power of the Light Side
-
banda1981
aktív tag
Közel 2 éves a telefon,nem is volt és nem is lesz Vowifi támogatás.........
Szerintem!
Hiszen Miui11-nél is mokkolni kell a VoLTE működéséért,legalábbis Telekomnál!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
jancsi20
csendes tag
VOWIFI támoagatás várható szerintetek? Valaki?
További szép napot! Üdvözlettel: jancsi20
-
nullpoint
őstag
KangarooX kernel fejlesztése befejeződött?
-
EasyKnight
tag
Sziasztok
Tegnap egy kamera hiba miatt mókoltam az eszközt, hosszas szenvedés után (TWRP nem maradt meg, Bootloop, RedWolf kifagyott, Lazyflasher nem telepedett az istennek sem) végül iskerült egy Havoc ROM-ot ráerőltetni a telefonra, amivel elsőre nem bootolt be, ha újraindítottam a telefont, második flash-elés után pedig csak 16 giga memóriátvolt hajlandó felsimerni a 64-ből.
Tulajdonképpen 1 millió kérdés következik, sorban:
1) Mitől lehetett a kamera hiba? A hiba leírása: Teljesen véletlenszerű időpontokban lilás árnyalatot kaptak a képek, majd 2 másodperccel később teljesen jól működött a kamera, normális képek jelentek meg. (lehet, hogy vannak még képek is, meg fogom nézni)
2) Mitől bolondult meg a Havoc ROM? miért nem bírta az újraindítást és miért ismert fel csak 16 gigány tárhelyet? -
margithid
veterán
Tapasztalat már valaki olyat, hogy sárga lett a kijelzője és egy idő után halványabb lett a sárga folt?
Nálam most ez a helyzet, tök érdekes, de örülök neki. -
Goose-T
veterán
Kösz a tippet, feltoltam, tényleg nagyon jó cucc! Annyit vettem észre, hogy akkor is tol egy értesítéshangot, amikor a Gmail csak a "Levelek szinkronizálása" feliratot tolja ki az értesítősávba. Ilyennel nem találkoztam, kissé idegesítő. Amúgy extrapörgős a cucc, végre valami, ami gyorsabb a MIUI-nál.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
crok
nagyúr
válasz margithid #24826 üzenetére
Ha MIUI rendszer van fent akkor a saját tesztjeit is nézd meg szerintem kijelző- és érintőügyben hogy mi a helyzet.
Tárcsázó: *#*#MIUI#*#* (vagy lánykori nevén *#*#6484#*#*) vagy a beállítások -> telefonról menüben a MIUI verziót kell tapicskolni sokszor.. Úgy emlékszem talán a 10. az érintő teszt.
-
MODERÁTOR
-
margithid
veterán
Ha sárga kijelzővel gépelés közben sokszor olyan betűt vagy szót ütök be, ami közelében sincs a bevitt karakternek, akkor az bug vagy a kijelző kezdi megadni magát?
SwiftKeyt használok, global stable Rommal.
4-5 éves samsung j3nál ilyesmi nincs...[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #24824 üzenetére
A "sebesség" az itt van, routerben az adatmegosztó sim jól teljesít. Ezért gondoltam, hogy valami beállítás. Vagy tényleg ahogy mondod MIUI bug. 11 vs.10 a két lészüléken.
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #24819 üzenetére
Az ugyan ott stimmel, az ugyan akkor az néhány hónap eltéréssel, csak most vettem észre.
-
Lacafaja
csendes újonc
válasz Viktor0610 #24819 üzenetére
Szia, köszönöm a segítséget, kipróbáltam az általad javasolt alkalmazást, sajnos csak a törölt fotókat látja, videót nem..
-
MODERÁTOR
-
nullpoint
őstag
válasz Lacafaja #24815 üzenetére
Merevlemezekhez vannak olyan programok amikkel visszahozhatsz törölt fájlokat , bizonyos esetekben még formázás után is.
Esetleg ez. Sosem próbáltam még ilyet, remélem nem is kell. Hasikerrel jársz, tudasd velünk.
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Milyen beállítási baj lehet a RN5-tel, ha ugyan azzal a SIM kártyával csak kb. fele annyi a feltöltési sebesség, mint RN3 SE-n? -
Lacafaja
csendes újonc
Sziasztok, a mai nap készült videókat valahogy kitöröltem....... csak hogy a Google fotó alkalmazás nem , vagy még nem másolta őket.. a kukában legalábbis nincsenek. A mi cloud ban nem volt bekapcsolva a fotók szinkronizálás van esély valahogy vissza hozni a videókat?? Tudom nem nagy dolog néhány videó, de ez pótolhatatlan egyszeri alkalom volt..
-
jUUh
addikt
Sajnos az Android 10-en alapuló Pixel Experience nem jött be annyira, így váltottam. Alapvetően nem volt rossz, de pár nap után a Beállítások force close-olt, csak reboot után lett jó, azt meg nem találtam kényelmes megoldásnak, valamint a Google Assistant mikrofonos bug miatt azt nem tudtam használni. Telegram csoportokban körbekérdeztem, és egyöntetűen az ION romot ajánlották, ha Q-s Androidot szeretnék. Így hát flasheltem is, a következőkben leírom a kb eddig "együtt" eltöltött 2-3 nap tapasztalait. Az Extended Kernel V28-as (old camera) EAS verziójával használom. (most flasheltem egyébként a V29-et)
Pros:
+Sokkal fluidabb a rendszer, mint a Pixel Experience-n.
+Több a testreszabhatósági beállítás, kényelmi funkció.
+Akksiban sokkal jobban bírja. Akkumulátor használatról képek: [link] , [link]
+Minden megy rajta: GPS, HotSpot, infra, MiraCast( WiFi display, screen mirroring), Bluetooth fülhallgató.
+Telegram csoportjában található hozzá Google Camera + config. Szvsz. ez a legjobb, legstabilabb GCam amit eddig használtam. NEM megy rajta viszont: 4K-s videófelvétel, lassított felvétel (Slow Motion)
+A MIUI kamera port jól működik, ennél megy a 4K-s videofelvétel.
+Gyakran frissítik, legközelebb például 1 héten belül, elvileg.Cons:
- Eddig nem találkoztam vele.Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Samsung Galaxy S23+
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Beletettem a második SIM kártyát a telefonba.
A gondom hogy a hívott fél nem látja a második kártya számát ha arról hívok.Korlátozott hívást jelez.
Mit és hol állítsak tudja valaki? -
Gabe81
tag
A 'Fastboot' device parancsa viszont előhozza a telót. Egyelőre megakadtam.
A legszebb sport a kétszáz női mell
-
Gabe81
tag
Köszönöm a gyors válaszodat. A baj az, hogy a PC-m nem látja most épp a telót, nem tudok rámásolni semmit. Ha rádugom a kábelt, a windows érzékeli, de nem jelenik meg a meghajtók között.
Ha a sideload-ot használnám akkor error: device not found.[ Szerkesztve ]
A legszebb sport a kétszáz női mell
-
crok
nagyúr
válasz Gabe81 #24804 üzenetére
TWRP-ben van MTP és alapértelmezetten be is van kapcsolva vagyis egy PC-vel USB kábelen simán rá tudsz másolni bármit is. Akár ADB sideload-al is flash-elheted. Vagy egy USB OTG-vel USB-vel is odakerülhet flash-közelbe a TWRP-ben a ROM zip, vagy microSD? Akár ezeket kölcsönkérve?
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémám van:
A telefonomra szerettem volna másik ROM-ot enni, a gyárit lecserélendő.
Most ott tartok, hogy a TWRP -be bootol be, de másom nincs. Sajnos az ADB alatt, a 'devices' paranccsal nem találja már a telefont. Az elején még ment pedig akkor jó volt.
A ROM zip fájl, meg még nincs a telón, így most megragadtam a TWRP-ben.
Hogyan tudom ezt helyrehozni?
Köszi
Üdv,
G.A legszebb sport a kétszáz női mell
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest