- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
banda1981
üzenetére
Érdekesen alakult a tegnap este. Aosip rom nem jött be, visszatettem a global stabilt. Gondoltam, hogy legyen már a play áruház hitelesített, úgyhogy visszazártam a bootloadert telepítés után. "fastboot oem lock" majd restart és jött a kedves "Your system destroyed "üzenet. Eddig csak itt hallottam erről az üzenetről, most személyesen is átélhettem. Ami a fura, hogy a recovery-be aztán nem engedett belépni, de pár ujraindítás próbálkozás után bebootolt a rendszer! Ezután a rendszerből legfrisebb rom letölt, majd telepít, szerencsére azóta van recovery is. Csak érdekesség képpen írtam mert nem látom a logikát, hogy mi lehetett rossz, és pár próbálkozás után, hogyhogy bebootolt a rendszer. Zártam, nyitottam már a telót párszor, eddig ilyennel nem találkoztam.
-
Trooper82
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Szia. Én tegnap tértem át miui-ról aosip dec 11-re. Eddig minden szuper, tetszik, csak kicsit szokatlan. A beépített gcam működik, bár ha felteszed a frissítését folyamatosan leáll. Visszatettem a gyári verziót azzal nincs gond, csak régi. Tud valaki normálisan működő google camera portot aosip-re?
Továbbá hívásrögzítésre valamilyen ingyenes jó megoldást? -
Trooper82
senior tag
Létezik tényleg stabil miui 11-es rom erre a csodakészülékre?
Most épp EU stabilon vagyok ott naggyából minden rendben , "csak" a kamera fagy le rendszeresen.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Van megbízható link az új global stabilra? Vagy haggyam, bugos?
Ha a korábbi zárt bétásat ha felrakom az felfrissül? Vagy akkor meg beta romokat fog nekem ota-n feldobni később? Azt nem szeretném. -
Trooper82
senior tag
Az android auto sem ment. Én most feltettem az eu stabilt, egyenlőre semmi gond vele, az említett problémák nincsenek.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah. Küldtem én is...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia. Nálam sem működik az otg legfrissebb ez dev alatt.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Trooper82
üzenetére
Amúgy tesztek alapján nem hatott meg a note 8. Az a redmi felirat a kijelző alatt nem túl bejövős, kamera elvileg jobb , gyakorlatban ejszaka valamivel jobb. Ips panelre is kevésbé vágyom mint amoledre.
A hangszóró ritka rosszul szól. Tudom valahol csokkenteni kell az árat de akkor is. A Redmi note 8 pro meg mediatek chipset, csak problémákat okozott eddig amiben ilyen chipset volt, nem tudom, hogy az új mennyivel megbízhatóbb... -
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rá is fért. Mindjárt pörgősebb a rendszer

-
Trooper82
senior tag
válasz
ElDiabloo
üzenetére
Szintén. Egy idő utan belassul az egész, nekem már torlodott egyszer, ahogy fentebb irtam a kepernyo elrendezés, névjegyek, van még mit reszelni rajta. Viszont mintha szebb lenne a hangszóró hangja és mintha picit jobb lenne az üzemidő. Bár hard reset után vagyok ilyenkor az üzemidő általában jobb még. Kamerán is még mintha reszeltek volna, szebb képeket csinál. Viszont a hdr rendszeresen hibázik azt szerintem elrontották. Anélkül pöpec a kamera. Továbbá hianyolom a beígért nagy megújulást, kb semmi különbség a rendszerben a kinezeten meg az említett dolgokon túl. Az ikonok borzalmasan nagyok, az én izlesemnek szépnek semmiképp nem mondhatók.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Gondoltam naívan kipróbálom miui 11 alatt az ultra energiatakarékos módot. Hát nem volt jó ötlet. Nem tudott normalisan visszajönni normál módba viszont a kedves törölte az összes névjegyzéket ami google fiókból lett szinkronizalva, az egész kezdőképernyő elrendezést. Na jó utána mindent visszaszinkronizaltam. Mazohista módon újra kiprobaltam az ultra energiatakarékos módot, ekkor már hiba nélkül sikerült visszalépni belőle. Veszélyes játék ez😀. Többször inkább azért nem próbálgatom. Mindenki óvatosan banjon ezen szuper funkcióval....
-
Trooper82
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszönöm a tippeket. Végülis letiltottam az értesítéseit így nem ugrál fel az üzenet az arcomba😀.
-
Trooper82
senior tag
Ezen a fasza aosip romon mit tegyek, hogy ne irja fél percenként, hogy a fényképezőgép alkalmazás folyamatosan leáll? Masodszor tettem fel, officialt korabban is ez volt most frisebb verziónál egy napig nem volt gond, igaz nem is fotoztam, most meg pár percenként jön a kamera folyamatosan leáll üzenet. Ri, hogy csináljátok,hogy ez a rom nálatok atom stabil?😃
Mondjuk minden más majdnem jól működik. Bár ha fent van a nova nem igazán akar mukodni az arcfelismerés meg a Bluetooth feloldás se nagyon. Ha eszkozrendszergazda jogosultságot kap akkor ezek nem mennek. Camerára ötlet? Egyedi eset vagyok?😀Vagy ha hibás a gyári kamera app , tudtok linkelni egy jól működő gcam portot? Köszönöm.
-
Trooper82
senior tag
Használja valaki az android auto app-ot? Nálam sajnos azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközzel. Eu Dev-en vagyok.
-
Trooper82
senior tag
Köszi! Igazából nekem elég puritán az aosip rom, lehet csak meg kellet volna szokni, de visszaálltam eu dev-re. Nekem jobban bejönnek a gyári kamerával készült fotók mint camera 2 api-val a google kamera hdr. Jobbra számítottam. Sokat javítottak mostanában a gyári kamera app-on is.
-
Trooper82
senior tag
Feltettem az aosip romot. A fényképezőgép alkalmazás frissítette magát azóta a kamera alkalmazás folyamatosan leáll üzenetet kapom. Van erre valami megoldás? Hdr sehol nincs benne. Ha törlöm a frissítést lesz hdr ami viszont nem működik, lefagy ha azzal fenykepeznék. Help please... A navigációs gombok sorrendjét lehet állítani? Sehol nem találom.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jött új eu dev rom. Úgy látszik akkor ez az utolsó utáni miui 10-es dev.😂
-
Trooper82
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Csak nálad... 8-9 óra SOT volt global stabilon.
Most eu deven valamivel rosszabb, 6-7 óra tiszta telepitessel, fele annyi app-al. -
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Thx
-
Trooper82
senior tag
Nagyon szuperül működik az új global csak kezd uncsi lenni, hogy semmi újdonság, úgyhogy lehet visszatérnék ismét az eu dev re. 😀
A legfrisebbet használjátok? Minden ok vele? A Jack halk probléma már megszűnt az eu devben? -
Trooper82
senior tag
válasz
microvillage
üzenetére
Nincs link nekem is ota-n dobta fel. Nem erzekelek változást, bár meloztam nem sokat nyomkodtam + nova- t használok ,ugyh a launcherben nem tudom változott e valami. Majd tesztelem.
-
Trooper82
senior tag
Na végre új global stabil. Töltöm is...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
shenchao van nekem az jó...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A menük fele angol volt amikor utoljára néztem de az annyira nem izgat. Merült mint állat, melegedett a telo alapjáraton melegebb volt mint global stabilon. .Bocs most képernyőképekkel nem tudom igazolni az igazamat, de tesztprogramokkal néztem mert éreztem, hogy alapjáraton is melegebb a teló.. a kezdőlap feloldás után kb 10-20 mp et gondolkozott sokszor mielőtt megjelent, az 5g wifim-ről rendszeresen ledobált, global tabilon egyszer sem. Nálam röviden ennyi. De nem akarok senkit meggyőzni, lehet más routerrel jó lenne, emiatt nem volt kedvem venni. Azóta lehet jobb lett, de nincs kedvem már kísérletezni. Jelenleg global stab-on picit gyorsabban merül mint a régebbi romokkal, ezen javíthatnának. Más bajom nincs vele. Az más kérdés, hogy persze hiányzik sok funkció ami az eu dev-ben volt, dehát az nálam ugyebár nem vált be.
-
Trooper82
senior tag
Jó lenne ha kiadnának végre egy stabil stable hivatalos romot. Én speciel unom már a romolgatást. Jó rég nem jött frissítés. Ezek a custom romok nekem túl sterilek, eu dev-ek meg bugosak.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tökéletesen működik eu stabilon, tökéletesen működött global stabilon is...
Telenor: 1220 -
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
10.3.3.0 stabilon megoldott a merülés probléma. Eu stabil. Pöpec...
-
Trooper82
senior tag
Nekem tegnp töltés közben 46 fokos volt az akksi. Forró volt igy megnéztem aidaval. klímás szobába nyomkodás nélkül. Itt nincs semmi olyan lehetőség, hogy jelezzen ha túlmelegszik? Mintha note 3-on lett volna ilyen , itt nem látom. De lehet az még a régi huawei-en volt már nem tudom. Én mondjuk eu stabilon vagyok. Gyári töltő, eddig nem volt ilyen gond.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem annyira érdekes a romolgatás. Nem vagyok márkahű. A telefon legyen jó, meg a szoftver. Nem vagyok Samsung fan, de lehet egy a50-re beneveznék. De már egy S8+ se tragikus áron megy. Az új samsung ui eléggé bejön, a régit nem szerettem. De a miui-t is szeretem.
Engem az zavar, hogy folyamatosan csak korlatozások jönnek, főleg eu korlatozások. Kezdődött a régió vacakolassal, ugye eu-ban miért is kéne az arcfelismerés, témázgatás. Jó ez nem nagy dolog, regió valtással megoldva. Aztán jött a hetekig tartó várakozás a bootloader nyitásra, és ha jól hallottam ez csak rosszabb lesz, ha lesz... A stabil romok közül kevés ami tényleg stabil. Mostani mondjuk épp naggyából okés.
Europába a gyengébb hardverrel ellátott verziók jönnek, lefogadnám, hogy az mi9T-bol sem lesz pro verzió nálunk, ahogy a redmi note 7 pro sem lett.
A hozzáállás nem tetszik. -
Trooper82
senior tag
Jéé mégsem lett visszavonva?

Viccesek voltak azok a hozzászólások... -
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is szaggatott, meg fagyott. Én visszaálltam global stabil pitére. És semmi baja. Gyors, nálam nem merül, és megoldódott az 5ghz-es Wifi lebobálás problémám is a gyári rommal. Pár funkció hiányzik az eu dev-ből de legalább ami van az korrektül működik.
-
Trooper82
senior tag
Akkor nem értem. Köszi a válaszokat.
-
Trooper82
senior tag
Aki feltette a legújabb stabilt (Android pie) megnézné, hogy a play áruházban, hogy az eszköz rendelkezik e tanúsítvánnyal? Eddig azt írta stabilon, hogy az eszköz tanúsított, most "az eszköz nem tanúsított". Ez annyira nem tetszik...
Esetleg nem lehet, hogy a nyitott bootloader az oka? -
Trooper82
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az kell neked ha nem fastboottal akarsz telepíteni.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én maradok eu dev-en. Rokonnak kell , gondoltam megcsinalom értelmesen a telefonját, nyitottam a bootloaderér felraktam az eu dev-et mielőtt átadtam, de aggódik a garancia miatt, nem sikerült meggyőzni, hogy ez így jó lesz. Mindegy is. Csak téglázni nem szeretném a telefonját.😀
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Ugye esélytelen visszamennem 9-es fejlesztőiről global stabil 8.1-re téglázás nélkül?
-
Trooper82
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Családban van. Bírja az a gyenge akksi sokáig. Amoled+ snapi 712 jó páros. Egy akksi teszt:
https://www.youtube.com/watch?v=MPu_w0-G54Q&feature=share -
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Cégnél a keepass alkalmazást használjuk adatbázis vezetéshez. Mindegy is, a lényeg , hogy nekem must have app. Az a baj, hogy valahogy beállítottam, hogy kezelje a vágólapot, és sehogy nem bírom kikapcsolni. Ha bárhol beillesztést nyomok mindig feljön az idegesítő keepass vágólap. Hogy lehet ezt törölni? Csináltam adatok törlését, újratelepítést, minden engedélyt megvontam. De amint felteszem visszatér az a k...tt
vágólap. Remélem érthető voltam. Én nem biztos, hogy érteném magam.
Tudtok segíteni? Beállításokban sehol nem találom a vágólap kezelését... -
Trooper82
senior tag
Köszönöm a tanácsokat. Találtam egy olyan csatornát ahol úgy tűnik "jól érzi magát".

Hozza most stabilan a 300 mbit körüli értéket, amelyhez foghatót még sosem mértem vele. Tesztelem... -
Trooper82
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Más eszközön nem. Ez is csak 5ghz-en...
Meg próbálom még a fix csatornát amit javasoltatok. Tesztelem, ha nem jó lehet nézek valami értelmes routert... -
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, megpróbálom. Előbb fix ip-t kapott de azóta is volt egy szakadás. Akkor beallitom egy fix csatornára. Csak tudnám melyiket szereti
😀. Kb 40 wifi-t észlel a házban. Szívás... -
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Nem az új rommal jött elő a probléma de már kicsit bosszant. Adott egy "csodálatos" upc connect box. 5ghz es wifin random megszakad az adatkapcsolat olyan heti 5-10 szer. Próbáltam úgy ,h a 2.4 ghz et kikapcsolom , csak 5g- n menjen úgy is. Jelzem, hogy, a tab, meg amugy semmilyen más eszközön nem szakad meg ilyenkor az adatkapcsolat. Csak 2,4 en nincs gond. Máshol,sajnos ott is upc connect box van, ugyanez a helyzet. Még más routerrel probalnam de nincs. Ily nkor wifi ki-bekapcs segít. Típus hiba lehet, vagy erdemes lenne ezzel egy szervizt felkeresni szerintetek?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs 3d touch pedig tegnap még írták. Sőt, alig van valami változás. Viszont ami bug volt az maradt is...
-
Trooper82
senior tag
Le van írva az xiaomi.eu-n is. Gyorsabb a rendszer. Google play hitelesitett, ellentétben a a global dev-vel. Kínai rom az alapja, az újítások hamarabb jönnek. Pl holnapi frissitesben a 3d touch. Nem kell régiót valtogatni, alapbol van arcfelismeres, témák. Kamera képe szerintem jobb. A videó gyarilag tudja a 4k-t. Folytassam?...
-
Trooper82
senior tag
Vendor,sdcard, systemen kívül én mindent törölni szoktam...
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. 9.4.25 eu romon vagyok. Ha 4k videót rogzitek , akkor újraindítás után az első felvételt nem menti. Temp0 kiterjesztést kap az SD kártyán. A masodik videót már mindig menti, fullhd-ba meg már az elsőt is. Jó megoldható ha tudom h az első nem sikerül akkor csinálok egy fals videot, aztán jöhet a masodik. Na de mégsem normális működés ez. Másnál is így van?
-
Trooper82
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Td4310... Remélem nem ez a rosszabb...
-
Trooper82
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi 😀
-
Trooper82
senior tag
Szerintetek lesz ma eu dev. , vagy megint ünnepek vannak kint?
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Most tettem fel global után először eu-s romot, és azt vettem észre, hogy az aida-ban a pa-therm0 hőmérséklet stabilan 100 Celsius fok-ot mutat!!! Ez valami bug lehet, vagy aggódnom kellene szerintetek?
-
Trooper82
senior tag
Tényleg nem lehet megnézni az ujabb dev romokban a telefon futási idejét vagy csak vaksi vagyok? De miért szedték ki? Nem létfontosságú csak erdekes.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azt írja, hogy couldn't verify update package. Más android verzió, próbáljam fastboot módszerrel telepíteni. Úgy meg nem tudtam, mert nyitott bootloadert vár.😔
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! BL-nyitás nélkül esélytelen feltenni a legújabb developer rom-ot global stable-ról?
Most próbáltam unlock-ot de azt írják, hogy 360 órát kell várnom
Próbáltam simán frissítőből de úgy nem engedte feltenni... -
Trooper82
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem sajna nem engedi frissíteni. A csomag ellenőrzése sikertelen...
-
Trooper82
senior tag
Nektek nincs olyan probléma a legújabb global stabil rommal, hogy a gyári kamera app hdr módban rendszeresen lefagy? Van rá külső app-on kívül megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest