- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
10.3.3.0 stabilon megoldott a merülés probléma. Eu stabil. Pöpec...
-
bghistvan
senior tag
válasz
Lacopapi #22170 üzenetére
Total Commanderel csinálom.......ugye a telefonról jelenleg csak a benne lévő microsd kártyáról végeztem az adatátvitelt a külső vinyóra,nem a belső memóriáról(arra majd kíváncsi leszek,hogy úgy gyorsabb lesz-e a művelet),és 22Gb mennyiséget (4K képek és videók) 11 perc alatt tolta át.............nem gyors,de célnak megfelelő.....így utazás alatt nagyobb biztonságban lesznek az adatok....de lehet veszek majd egy külső SSD-t......lehet hogy gyorsabb lenne majd.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Crvsh3R #22192 üzenetére
Ezt így jó, hogy megállapítod , hogy nekem mim volt vagy nem. Volt több Samsung készülékem is.
De a frissítésektől sosem lassult be .Ellentétben a Xiaomival , ahol ha kapsz is frissítést , ne vedd készpénznek , hogy jobb lesz tőle a készülék és nem csesznek el benne valamit ami addig jól működött.
Nem is olyan régi stabil 10-es MIUI Update , ami nagyon jól sikerült , ahhoz képest , hogy a 10-es dev romon jól ment.Amúgy a CM romok egyenértékűek a MIUI romokkal , ha nem jobbak annál.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
WhiteWalker #22191 üzenetére
Látom nem nagyon volt még Samsungod. Ott örülhet az ember, ha évente 1x kap frissítést és nem lassítja be a telefont vagy nem telik be tőle a tárhely. Sőt, szolgáltatónál vásárolt készülékek még később kapják meg. Szóval nem hinném, hogy erős volt a kijelentés, mert a Xiaomi legalább foglalkozik a készülékeivel. Rossz tapasztalatom nem volt még ezeknek a készülékeknek a frissítéseivel, pedig a családban és az ismerőseim között van még pár darab.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
wwenigma #22186 üzenetére
Asszonynak korábban a RN5-öt és most magamnak a RN7-et pont azért vettem, hogy ne kelljen mókolgatni a telefonokat, mert folyamatosan kapja a jobbnál jobb frissítéseket és úgy jók (nagyjából) ahogy vannak. Az előző Samsungjaimat mókolgattam eleget, de mindegyik romnak volt valami baja (hol kisebb, hol nagyobb). Az előző telóm egy A3 2017-es volt, na annál már nem tudtam semmit sem csinálni a Knox miatt.
Most már inkább használni szeretnénk a készülékeket és nem rootolgatni meg minden frissítés után keresni miként lehet a "törést" rávarázsolni, mert az update felülírta.
A Camera2 API is csak a GCam miatt kellett volna, mert a sajátomon ugye alapból már engedélyezve van és elég nagy a különbség a fényképek között. A leírások alapján elég egyszerűnek tűnt, azt még be is vállaltam volna.
Csak azt nem értem, hogy ez alapján hogy a fenében van az, hogy valakinek sikerül, valakinek meg nem. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #22184 üzenetére
Hogy a tökömbe fektetné meg mikor a kovetkezo frissitesnel a full rom felulirja?! Raadasul ugyanezt le is irod utana.
Ertelmezd mar amit irtam, DM verity akkor kell ha csak bootoltattad a retkes TWRP-det mert akkor is él a védelem rajta, ez szivatott honapokig mert senki nem tudta. Amig nincs feloldva addig semmit sem csinalhatsz a rendszerparticioval mert nem fogja kiirni flashbe a modositott build.prop-ot, csak az ujrainditasig fog elni.
Crvsh3R: nem ertem miert zarni es mire ez a félelem a root ellen de te tudod. Tegnap a developer frissites utan 3 perc mulva mar ismet engedelyezett camera2api-val futott a telom.
-
Crvsh3R
senior tag
Pontot tettem a dolog végére és fastboot rommal visszaállítottam a gyári állapotot és a bootloader lock-ot. Sajnálom, hogy ennyire megnehezítettém a Camera 2 API engedélyezését. Szerencsére a saját Redmi Note 7-esemen alapból aktiválva van.
-
válasz
wwenigma #22182 üzenetére
Pont ez a lényege! a TWRP-t NEM teszed fel a telóra, az csak 1szer elindul és utána nincs többé!
a te módszered viszont tényleg meg fekteti mert te fel írod a módosított kernelt(boot.img) telóra, előbb kicsit járj utána a dolgoknak hogy melyik parancs mit jelet, de nem olyan bonyolult a fastboot boot parancs csak egy indításig él te pedig fastboot flash parancsot adsz ki, ami felírja az eMMC be és ott is marad amég nem írod felül egy másikkal(ROM-al)
DM-verity meg pont ezért kell mert te egy módosított kernelt írtál a telóba! amit én írtam ott marad minden az eredeti csak a bulid-ba írja bele a szükséges sorokat! attól hogy a bulid módosítva van nem fekszik ki a teló nem kell se root se DM-verity
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
wwenigma #22182 üzenetére
Ezzel a visszaállítással zárom újra a bootloadert?
Ha nem, akkor ezzel a módszerrel mehet?
Egyébként DM Verity is volt, de azzal sem ment a dolog. Ezért is inkább hagyom az egészet és visszaállítok mindent úgy, ahogy volt. Ha ennyire macerás egy sima Camera2 API engedélyezés, akkor nem éri meg. Nem mellesleg nevetséges.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #22175 üzenetére
Hallod, nincs tulbonyolitva, ha meg update megfekteti a telot TWRP miatt majd mondd megint hgoy nem kell tulbonyolitani ha meg csak futtatod akkor ott van leirva nekem hogy mukodött. Es pont amiatt csinaltam a leirast anno mert NEM MUKODIK az a modszer amit most is mondasz. Olvass vissza meddig szivtam amig rajottem milyen lepesek kellenek mert ertelmesen nem irta le senki ARB4 teló és gyári rom eseten ha nem akarunk TWRP-t flashelni.
Egyebkent rohadt egyszeru es par lepes a Magisk is max hosszan van leirva hogy egyertelmu legyen.
Crvsh3R: DM-verity zipet is fel kell flashelni ha twrp-t inditasz kulonben a vedelem miatt nem tortenik valtozas a rendszeren ergo nem modositod a build.prop-ot. Nem mukodik amit droidmester irt. A visszaallitas meg egyszeru, ujrarakod a full zip-es romot gyári rendszerfrissitesnel kivalasztva.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok hogy lehet miuiban megcsinálni azt, hogy egyes alkalmazások felülbírálják a képernyő elforgatas letiltasat és engedélyezzék. Pl a gps-t fekvő módban szeretem használni.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
DroiDMester #22179 üzenetére
Arra error 7-et ír az általad feltöltött TWRP.
-
válasz
Crvsh3R #22178 üzenetére
akkor próbáld ugyan úgy, csak a HAL3_ENABLE_MIUI_PIE.zip et telepítsd!
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
DroiDMester #22177 üzenetére
Hidd el, lépésről-lépésre így csinálom és analfabéta sem vagyok. Mellesleg amit linkeltem leírás annak az alján is sokan arra panaszkodnak, hogy nem tudják a leírás alapján sem aktiválni a Camera2 API-t.
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
DroiDMester #22175 üzenetére
Nem működik. Végigfut minden, de a Camera2 Probe csak Legacy-t lát engedélyezve. Ugyanez volt az eddigi összes próbálkozásomnál.
-
válasz
wwenigma #22172 üzenetére
Minek kell ezt ennyire túl bonyolítani? nem kell root meg bulid szerkesztés sem!
TWRP-t elindítod (teló fastboot módban adb mappába betenni a twrp img-t és majd kiadni a parancsot fastboot boot twrp-whyred-3312.img elindul a TWRP majd telepíted a Camera_2API.zip-et és ész is vagy!
ha ARB4-es a teló akkor kell még a TWRP előtt egy fastboot flash antirbpass dummy.img letöltés itt => dummy.img(ezt is be kell másolni az adb mappába)
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
wwenigma #22172 üzenetére
Pont a korábbi leírásodat is próbáltam, de az alapján sem működött.
Ezek szerint jelenleg a root/Magisk elhagyásával nem lehetséges a Camera2 API bekapcsolása?
Nem akarom mókolni a rendszert, csak a Camera 2 API-t szeretném aktiválni GCam miatt.
Ha ez nem lehetséges, akkor visszaállítanám az eredeti állapotokat (bootloader lock + gyári szoftver nullázása a módosítások eltüntetése miatt). -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Crvsh3R #22171 üzenetére
Magisk telepitese
Aktualis full rom letoltese és abbol boot.img kimasolasa a telefonra
Magisk inditasa, legelso installra ranyomni majd file kivalasztasa ezzel megpeccseli
magisk_patched.img masolasa gépre fastboot mellé
telefon ujraindit fastboot módban, ezen img flashelése
Telefon ujraindit es mar van root jogod, system/build.prop-ban persist.vendor.camera.HAL3.enabled=0 bejegyzes modositasa 1-re majd mentés.Következo update nem fog felmenni csak a full rom amit utana tolt le, ezt kovetoen meg kell ismetelni a fenti lepeseket. Korabban mas modon csinaltam: [link]
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Feleségem készülékén próbáltam a Camera2 API-t többféle módszerrel engedélyeztetni, de nem jártam sikerrel (bootloader unlocked). Tudtok valami működő megoldást rá?
Ezt próbáltam először (többször is), de nem működik. Próbáltam a Disable DM Verity zip-et is flashelni, de továbbra sem működik a dolog.Ha továbbra sem tudok rá megoldást, akkor hogyan tudom nuláázni a készüléket gyári állapotra? (gyári firmware + bootloader lock)
-
bghistvan
senior tag
Sajnálom, hogy elindult a lavina....de jelentem be is tudok számolni a sikeres feladat elvégzéséről.
Tehát az alany a Redmi Note 5 +Samsung OTG(extreme digitalban vettem) + Toshiba Canvio Basic 500Gb portable HDD....... egyből felismerte,meg is tekeri rendesen,nem kattog......csak úgy hasítanak az adatok oda-vissza... -
wwenigma
Jómunkásember
Akkor keresni kell olyat aminek az árama 500mA, van boven valasztek és ha készre szeret kulso winyo akkor abban az esetben annak a specifikaciot kell csekkolni. SSD ár miatt necces, en keresnek egy 500mA-es 1TB-os winyot ha kell az olcso tarhely (8e korul megkaphato+ház ára)
-
dugo_
veterán
válasz
wwenigma #22166 üzenetére
Nem, ezek mind 2,5"-osok, igaz a sok tányéros, 2,5"-os kategóriában jelenleg az elérhető maximum kapacitás határán mozgó darabok. (A bal 3db ráadásul 15mm magas).
Hogy valami on is legyen:
Én inkább vennék külső SSD-t (akár egy M.2 SATA-t, egész jó tokok vannak már hozzá). Kevesebbet fogyaszt, meg nem is kell aggódni, hogy sikerül-e leparkolniuk a fejeknek egy áramkimaradáskor... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #22162 üzenetére
Komolyan nem akarok kozbe szolni vagy vitaba keveredni de sok 2,5"-os winyó megelegszik 500mA-rel is, - amit neztel azok 3,5"-os meghajtok amik rettento ritkan vannak ilyen celbol hasznalva - ettol fuggetlenul nem javaslom hdd hasznalatat...
-
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester #22164 üzenetére
Értem....szóval nehézkesen,de működik. Számára azt gondolom,ez a lényeg,persze,majd kiderül,remélem beszámol
Hanem ilyen adaptert be kell szerezzek,nekem csak a régi kábeles van,ez sokkal jobb. Majd utánanézek. Köszönöm.
-
válasz
Lacopapi #22163 üzenetére
Nem nemtudom milyen van neki, de írta hogy a 256.Gigás SD is kevés neki, szóval akkor minimum egy 1terás HDD-lesz ami jó eséllyel kérni fogja az 1ampert indulásnál
És igen van egy 1,5Terás 2,5" HDD.m és nem mindég tud felpörögni mikor bedugom, van amikor 2-3X kell feldugni mire sikerül neki, szóval határ eset
és ugye még múlik azon is hogy milyen OTG adaptert/kábelt használsz,
a legjobb az ilyen itt nincs esélye a feszültség esésnek.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Lacopapi #22161 üzenetére
Androidos biztonsági csomag immáron 07.05.
DroidMester...honnan tudod,hogy Neki milyen van és honnan tudod,hogy nem tudja meghajtani ? Próbáltad? És még valami...mint mondtam,tisztelem a tudásodat,sok segítséget adtál már itt sok mindenkinek,de az Isten szerelmére, a klaviatúrádon csak felkiáltójel van????Jah...szegény vagyok,nekem csak ilyen régi vacak van. Viszont működik.
-
-
Lacopapi
addikt
Global Dev. frissítés megint, már 9.6.27 -nél tartunk. A jelek szerint csak kisebb javítás,stabilitás,teljesítmény stb. terén.
Most kényszerből ezen vagyok,de nem rossz...a bootloader nyitásra 168 óra "büntetést" kaptam,kíváncsi lennék ennek kiszámolása - elosztása mi alapján történik -
Lacopapi
addikt
válasz
DroiDMester #22158 üzenetére
Meghajtom fejem a tudásod előtt - amelyik telefonom tudta az OTG-t,azzal működött a HDD is. Az enyém egy 250 GB -os WD Scorpio 0.55 A áramszükséglettel. (5400 rpm) Induláskor gondolom több,de nem volt soha gondom vele. Ennek fényében merészeltem ajánlani. Az tény,hogy a próbát nem lehet elkerülni. És az is tény,hogy nincs két egyforma telefon,adott márkán belül sem. Gondolom,nekem szerencsém volt mindig
Mindenesetre a fent említett páros ideális körülmények között megbízhatóan működik. -
bghistvan
senior tag
válasz
DroiDMester #22158 üzenetére
Hát, mindenesetre este kipróbálom...... majd referálok róla..
(egyébként ha felpörgeti rendesen,akkor nem teheti tönkre gondolom a vinyót?) -
válasz
Lacopapi #22156 üzenetére
Azért ennyire ne adj 100% os választ! Az baromira függ hogy milyen az a HDD!
Csak mert teló nem tud kiadni OTG-n 1.Amper-t a HDD.nak és induláskor pedig elég sok HDD.nek ennyire van szüksége! Szóval biztosra csak akkor lehet menni ha kipróbáltad azon az adott telón hogy tényleg megy!
Még az sem biztos hogy 2 db note5-ön egyformán viselkedik, van olyan is hogy egyiken megy gond nélkül a másikon meg nem fog tudni felpörögni csak kattogni fog! -
Lacopapi
addikt
válasz
bghistvan #22155 üzenetére
Simán viszi a HDD-t,tedd fel a Total Commander -t és mellé a Microsoft exFAT/NTFS for USB by Paragon Software -t. Tökéletesen kiszolgálja,írhatsz,másolhatsz,amit csak akarsz,csak a Mount-Unmountra kell figyelni,nehogy adatvesztés legyen. Én már régóta használom megelégedéssel.
Természetesen fogyasztás növekedéssel jár -
baitsee23
őstag
válasz
Viktor0610 #22152 üzenetére
Szerintem a HDD-t nem fogja meghajtani, és a max SD kártya a 128GB.
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
OTG adapteren keresztül szeretnék egy portable HDD-t működtetni,egyben másolni rá adatokat utazás alatt,mivel a meglévő 256Gb-os SDXC kártyák kevésnek fognak bizonyulni a tárolásra, laptopot pedig nem áll szándékomban cipelni, elég lesz a fotóscucc súlya.
Erősítsetek meg abban ,hogy valóban megtudja hajtani a külső HDD-t a telefon?
Illetve milyen kártyaolvasót lenne érdemes csatlakoztatnom a telefonra-tabletre? 2.0 vagy 3.0?Köszi!
-
-
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610 #22150 üzenetére
Hol vállalták, mibe fáj?
-
Mivel jelen pillanatban a Kicsikém szervizben van kijelzőcserén
, nem tudom, mizu a heti EU dev. ROM-mal.
Valaki leírná? Kijavították az összes hibáját?Lévén, elvileg ez az utolsó ilyen ROM.
-
Lacopapi
addikt
válasz
gabikiraly2 #22148 üzenetére
Jópárszor csináltam már rátelepítést,semmi gondom nem volt,megmaradt minden. Cache/dalvik törlést a végén ne feledd.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
WhiteWalker #22147 üzenetére
Ez maradt a végső alternatíva, mert pc-re kötve sem találtam meg. Már csak az a kérdés, hogy új romként települ, vagy simán frissítésként. Nem szeretném újra belakni a telót, mert most minden flottul működik.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #22142 üzenetére
Vagy letöltöd mobil böngészőből , aztán csak installálod twrp alól.
PC sem kell. -
guyver
senior tag
Nah. Lejárt az idő, ha unlockolom, akkor vissza áll minden gyárira, de minden törlődik a telóról? Képek, zenék, videók, stb?
-
Lacopapi
addikt
válasz
gabikiraly2 #22142 üzenetére
Akkor nincs más hátra,mint végignézegetni a mappákat....gépen egyszerűbb,úgy gondolom
-
Lacopapi
addikt
válasz
gabikiraly2 #22140 üzenetére
Download rom mappa?
-
gabikiraly2
aktív tag
AEX romot használok jelenleg. Feldobta, hogy van frissítés. Le is töltötte, de ha rábökök az installra vissza ugrik az előző képernyőre. Próbáltam TWRP alól telepíteni, de nem találom hová a fenébe töltötte le.
Tud valaki segíteni? -
hislah
aktív tag
válasz
bjergerking #22136 üzenetére
Tiszta a kijelző? Nincs rajta valami ganyé?
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a telefon (RN5) 3 hónapos és néhány napja elkezdte azt csinálni, hogy véletlenszerűen nem működik az érintőkijelző percekig-orakig?! Valakinek volt már hasonló gondja? Csináltam visszaállítást, de ugyanúgy produkálta. Gondolom hardveres probléma lesz..
-
Trooper82
senior tag
Nekem tegnp töltés közben 46 fokos volt az akksi. Forró volt igy megnéztem aidaval. klímás szobába nyomkodás nélkül. Itt nincs semmi olyan lehetőség, hogy jelezzen ha túlmelegszik? Mintha note 3-on lett volna ilyen , itt nem látom. De lehet az még a régi huawei-en volt már nem tudom. Én mondjuk eu stabilon vagyok. Gyári töltő, eddig nem volt ilyen gond.
-
Lacopapi
addikt
válasz
szemmelver #22130 üzenetére
Nálam a frissítés után a készenléti fogyasztás (szinkron,wifi, minden megy,csak lerakva),2+ óra/1%...ez nem rossz. SOT majd ma-holnap kiderül.
-
ati2
őstag
válasz
szemmelver #22130 üzenetére
Az nem tudom összehasonítani, mert előtte pár nappal dobtam be 2. SIM-nek egy DIGI-t.
Kb 12->17% lett az készenlét/nap most a 2 SIM-mel. Valamennyit romlott szerintem az is. -
hislah
aktív tag
válasz
szemmelver #22125 üzenetére
Nálam is halovány lett a SOT...
Megyek vissza Gingerbreadre. 😂😂😂 -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Bosszantó hogy néha csak egy egy szót vagy semmit nem engedélyez a hangvezérelt írás a chromban,vagy a whatsappban.
Mi lehet az oka nem tudjátok?😲 -
ati2
őstag
válasz
szemmelver #22125 üzenetére
Ha az ujjlenyomat olvasóval ébresztem, akkor nálam is szarakodik a fényerő. Fasza bug lett ez a GS pitében
Ha kikapcsolom a képernyőt, a következő felébresztésre jó megint. -
Lacopapi
addikt
No, visszatértem....a nyitásra ennél a most vásárolt készüléknél 168 órát kell várni..használtan vettem,a régi teljesen meghalt. Viszont van egy rakás alkatrész
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is rosszabb a SOT utolsó frissítés óta?
Most járok 32%-nál, 5 óra 5 perc sot, és 1 nap 8 óra üzemidő...
Ugyanúgy használom a készüléket mint eddig.Találtam régebbi képeket amiket készítettem sotrol, és üzemidőről, ég és föld a különbség...
Amit még észre vettem, hogy ha nem nyomkodom a készüléket egy darabig és "felébresztem", a fényerőt automatikusan lehúzza, és nem nagyon akar alkalmazkodni... Nekem kell kézzel húzkodni.. bár ez csak rosszabb fény viszonyok között csinálja.
-
jUUh
addikt
Firmware frissítés menete mi pontosan? AOSiPen vagyok, de még oreo fw-n, Pie firmware-s frissítést dobnám fel. Adatvesztéssel jár a folyamat, vagy dirty flash mehetne?
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Superior Os-el valakinek van tapasztalata?
Videók alapján olyasmi lehet mint a Havoc. -
amdboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #22121 üzenetére
Értem. Akkor irány a szervíz. köszönöm
-
-
amdboy
senior tag
válasz
Viktor0610 #22119 üzenetére
garanciális még, csak azt hittem ez valami szoftveres dolog. Hiszen eddig a mi recovery sem volt sohasem.
-
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Olyan problèma lèpett fel a telefonoknál, hogy gyári beállítás után a hangerő fel ès a bekapcsoló gomb nem működik, eddig tökèletes volt. Illetve indítás után a mi recovery 3.0 jelenik meg. Ès ez sem volt eddig. Nyomom a reboot systemet, de újból a recovery jelenik meg. Csak úgy jön be a miui, ha bootolás közben nyomom a hangerő gombot lefelè. Ez mitől lehet? Sosem volt mókolva a telefon se twrp se semmi. Válaszokat köszi
-
robi64
aktív tag
válasz
DroiDMester #22114 üzenetére
Bocs,de érdekel csak sürgösen el kellett mennem otthonról.
-
dugo_
veterán
válasz
Narxis #22111 üzenetére
Felment az F dirty flash-sel, második nekifutásra pedig még hang is lett a telefonon...
Úgy látszik ez a bug örök rejtély marad.
Akinek kell, itt van 20 korábbi Masik rom az elmúlt egy évből. Nem sikerült mindent időben lementeni, jó pár vissza is lett vonva közben:
https://www.mediafire.com/folder/ucqqv15y9myhh/Redmi_Note_5_Pro_Masik_Whyred -
coppola
tag
el lehet tüntetni valahogy a zárképernyőn a kamera, meg a mi táv parancsikonját? -gyári alapértelmezett témán-
Szerk: Note 7- en érdekelne, csak itt is kerestem
-
-
-
baitsee23
őstag
Sziasztok!
EU. Devet tolok (9.6.20). Felraktam a legutolsó kiadott firmware-t (9.6.20). Azóta többször kellett újra indítanom a telót mobilnet hiba miatt, vagy volt, hogy nem tudtak hívni.
Visszatehetem az előző hetit bűntetlenül? Tudtommal pont a FW az ARB kulcsa... -
-
robi64
aktív tag
Nincs szerencsém,mindhárom féle "Pie" telepitése után (OTA,Mi Flash és a saját frissitőjéből) a:
Wi-Fi MAC Cim 00:00:00:00:00:00.Nincs Wi-Fi kapcsolat.
A többi minden működik,SIM net...
Visszaállva 8.1-re,visszaáll a MAC cim is ???
Újrainditás,gyári visszaállitás,bluetooth kikapcsolása... nem segitett.
Még valami ötlet,vagy nyugodjak bele. -
Mercutio_
félisten
válasz
Viktor0610 #22101 üzenetére
Mint az előzményben leírtam global stabilon vagyok és eddig semmi ilyen gond nem volt
Egyébként nem csak a böngészőt lövi ki frissítés óta, csak az a legbosszantóbb, illetve azért írtam, hogy csak 3 megnyitott tabnál is, hogy a "nem túl sok tab volt megnyitva" kérdést megelőzzem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest