Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream24
senior tag
válasz
sutyi^
üzenetére
Már, ha lesz globál belőle. Sanszosabb lehed egy redmi 11 a nemzetközi piacon. Én személy szerint nem szeretem az amoled kijelzőt sem. Illetve az mtk prociért sem állnék be a sorba. Nfc és optikai képstabilizátor csak a pro-ba került be. Ami itthon szerintem biztos nem nyitna egy százas alatt, így nem igen vetélytársa a 9-es szériának.
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Detto.
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy szavuk sem lehet az anyukáknak. 😁 Te is vissza flash-elted a stabil eu romot? Fejlesztőivel nem akartam oda adni. 😁
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem a Titanic a háttérképed? Lehet azért merül!
-
scream24
senior tag
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amikor első telefonom szétkaptam, én is nagyon finom voltam. 😁 Aztán rájöttem, hogy amikor "alányúl " az ember, s feszítí a kijelzőt, kicsit várni kell, hogy engedjen, majd pár cm-el alrébb ugyan ez, s egyszer csak lejön. Pont a multkor kérdeztem, mert picit halknak tűnt a note 5 beszéd hangszorója, hogy mibe fáj a csere. 10 pisztoly orrú Mátyástól. Hmm. De szerencsére elég volt egy alapos takarítás! Édesanyám használja tovább, s nem adhattam úgy, oda, hogy nem tökéletes.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
A teso összetört példányával próbálkozol első körben?? Nem árt hozzá néhány célszerszám, meg kis türelem. Nem vészes szétkapni. Ha még nem tetted meg nézzél meg pár videót, van bőven szerencsére.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az értékelések, hozzászólások szoktak igazán segíteni! De aliról most nagy a szórás, van pár dolog ami 3 hét alatt megjön, de a java inkább 3 hónap.
-
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre gondolsz?

-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is észrevettem már a reggeli órákban. S azt is, hogy ota nem működik. Így hagytam is a fenébe. 😊
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor én megvárom a jövő hetit! 😁😁 Vagy este kíváncsiságból letöltöm s megnézem javították e!
-
scream24
senior tag
Üdv. Valakinek esetleg ötlet? A telefon úgy van beállítva, hogy ne ébredjen fel a kijelző, ha jön valami értesítés. Jól is működött. Pár napja viszont felébred akármit is csinálok! Eu.dev a rom.
-
scream24
senior tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Weather& Clock widget
-
scream24
senior tag
Az én szemem szerencsére így 40 körül is jó, szerencsére. De édesanyám már 60 felett szemüveg nélkül már nehezen látja az apró számokat. Feldobtam neki egy időjárás widgeted ami rengeteg hasznos informácó mellett az akku állapotát is kijelzi. A képen ugyan az én telefonom van, de itt is látszik a méretbeli különbség, persze akár nagyobb is lehet. Egyszerűbb , mint csak ezért romolgatni.

-
scream24
senior tag
-
scream24
senior tag
Bizonyára én csinálok valamit rosszul, de amíg nincs rootolva, addig az istenért sem menti el a szerkesztett értéket. Így viszont több, mint egy perc! Nem is akarom mindig frissíteni, de most nincs időm átállni a stabil ágra. Majd figyelek, nehogy véletlenül rátapizzak a frissítésre! 😊😁
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Sajnos nem gondoltam át rendesen és az eu stabil rom helyett az eu dev került fel. Ez annyiban rossz, hogy ugyebár hetente jönnek a frissítések igy a camera 2 api mindig innaktív állapotba kerül. Nincs kedvem minden héten ezzel vacakopni. Vagy van rá valami trükk? Esetleg kikapcsolni a frissítéseket? A másik dolog, nem tudom, hogy a rom miatt, vagy a pite az oka, de az mitől lehet, ha böngészőből (crome) nézek videót cirka 1 perc és kikapcsol a kijelző! Ez mitől lehet? Előre is köszönöm!
-
scream24
senior tag
Az összefoglalóban lévő módosított twrp segítségével aktiváltam (elvileg) a Camera2API-t. Mivel a legegyszerűbb ellenőrizni, hogy sikerült e? Ha nem mi az ajánlott, csak ezért nem szívesen rootolnám. Illetve valakinek egy jól bevált gcam? Előre is köszönöm.
-
scream24
senior tag
Sziasztok. Feldobnám a telefonomra az eu romot! Most gyári global stabil van rajta. Melyiket az ajánlottabb? Ott is a stabil ág, vagy mehet a dev? Van valami buktató? Most nyitom a bootloadert. Utána twrp fel és mehet a rom ? Telefont előtte érdemes leválasztani a mi fiókból? Vagy találok valahol egy jó leírást s nem fárasztanálak benneteket. Természetesen az összefoglalót átnéztem. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest