- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #25716 üzenetére
BL nyitottal rajtuk korabban?
-
válasz
Anonymus23 #25716 üzenetére
A Google és Mi accountokból lépj ki, aztán mehet a gyári vissza.
-
dugo_
veterán
válasz
Anonymus23 #25283 üzenetére
Root jogkörrel, megfelelő fájlkezelővel elérhető. Anélkül nem tudom lehet-e, mi kell hozzá.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23 #25279 üzenetére
Nem a Titanic a háttérképed? Lehet azért merül!
-
Goose-T
veterán
válasz
Anonymus23 #25276 üzenetére
Nekem is csinál olyat néha, hogy rádugom töltőre és nem tölt. Szoftveres gond, újraindítás meg szokta oldani. Ha még csontra lemerült, akkor valóban várni kell vele sokat, miután rádugtad a töltőre, hogy újra be tudd kapcsolni. Egyébként pedig a bekapcsológomb is a típushibája ennek a telefonnak.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23 #25274 üzenetére
Amikor első telefonom szétkaptam, én is nagyon finom voltam. 😁 Aztán rájöttem, hogy amikor "alányúl " az ember, s feszítí a kijelzőt, kicsit várni kell, hogy engedjen, majd pár cm-el alrébb ugyan ez, s egyszer csak lejön. Pont a multkor kérdeztem, mert picit halknak tűnt a note 5 beszéd hangszorója, hogy mibe fáj a csere. 10 pisztoly orrú Mátyástól. Hmm. De szerencsére elég volt egy alapos takarítás! Édesanyám használja tovább, s nem adhattam úgy, oda, hogy nem tökéletes.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23 #25271 üzenetére
A teso összetört példányával próbálkozol első körben?? Nem árt hozzá néhány célszerszám, meg kis türelem. Nem vészes szétkapni. Ha még nem tetted meg nézzél meg pár videót, van bőven szerencsére.
-
dugo_
veterán
válasz
Anonymus23 #25269 üzenetére
Ennél a listázásnál látszik, hogy mi a különbség az "eredeti", illetve a gondolom csak a minimumot teljesítő utángyártott között:
https://www.aliexpress.com/item/32824133336.htmlHsz-ek alapján csak az eredeti ér valamit.
-
scream24
senior tag
válasz
Anonymus23 #25269 üzenetére
Az értékelések, hozzászólások szoktak igazán segíteni! De aliról most nagy a szórás, van pár dolog ami 3 hét alatt megjön, de a java inkább 3 hónap.
-
dugo_
veterán
válasz
Anonymus23 #25265 üzenetére
Nekem tavaly decemberben rövid időn belül három sikertelen töltés után ez megoldotta a gondot:
https://logout.hu/tema/xiaomi_redmi_note_5_global/hsz_24495-24495.htmlHa esetleg az aljzatnak a fizikia sérülése, akkor elvileg könnyen/olcsón cserélhető az usb panel.
-
jUUh
addikt
válasz
Anonymus23 #25265 üzenetére
Másik töltővel, kábellel próbáld meg. Ha nem jó, esélyes a töltőmodul. RN3Pro-nál nekem ~4e Ft-ért cserélték anno.
-
Krityu
csendes tag
válasz
Anonymus23 #24843 üzenetére
Rakd át az elsőbe. 11-re frissítés után én is ezzel szívtam, hotspotkènt csak az első jó, a másodikban a telón van net,de nem osztja tovább hiába csatlakozol rá.
-
crok
nagyúr
válasz
Anonymus23 #24847 üzenetére
Van olyan, hogy a szolgáltató "tiltja" (jobb szó az ellehetetlenítés inkább) a megosztást, az USA-ban és innen tőlünk sokkal keletebbre ez kvázi mindennapos szívás tárgya.
Ha Vodafone-os SIM-el megy akkor legalább a Vodafone-os APN jó és a készülék (nincs tether_dun_required nem 1) és a ROM is biztosan jó.
Én hozzáadnám a internet APN-t kézzel mert a ROM sajátjában sose bízom, rengetegszer megszivatott már. Valamint kérdés: IP-t és default gateway-t ÉS DNS-t kap pl. a laptop? Nem arra panaszkodik pl. a böngésző hogy nem sikerült feloldani a nevet DNS-el? Akkor ki lehet próbálni azt, hogy első körben kikapcsolod az IPv6-ot, aztán IPv4 beállításokban DHCP-n hagyod az IP kérést és a DNS-t fixre állítod valamelyik publikus DNS-re. Ha ez így OK akkor az a gond ami a Mido-n is volt.. akkor a kliens Android-okon használhatsz pl. DNS váltó appot és átállíthatod.
Ha gondolod itt keress rá arra, hogy "wifi hotspot" (a 2, 3 és 4. neked nem kell mert a Vodafone-al ment, neked az 1, 5a esetleg 5b, 6, 7 és 8 vonatkozhat rád, ha publikus DNS szervert keresel akkor keress arra hogy "DNS szerverek" kicsit lentebb ettől a szekciótól, a reklámszűrés rész alatt) és egyébként itt linkeltem az összes szolgáltató APN beállításainak fellelőhelyét hogy keresni se kelljen.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Anonymus23 #24847 üzenetére
Esetleg próbáld még meg, hogy a Voda simet 3G-re állítod, a Telekomos simet meg 4G Lte-re a hálozatoknál.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Anonymus23 #24845 üzenetére
Biztos, hogy beállítási probléma van.
Nézd meg amit a felettem lévő írt, de az sincs kizárva, hogy a laptop wifi kártyája nem tud 5GHz-et csak 2.4GHz-et, állítsd át és próbáld meg úgy. -
válasz
Anonymus23 #24845 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #24843 üzenetére
Lehet, ez a kérdés a szolgáltatód topikjában jobb helyen van, mert bár nem jellemző, de akár a netmegosztás lehet tiltva a csomagban, lehet APN-hiba is. Más eszközzel próbáltál rácsatlakozni a megosztott netre? Azzal megy? Illetve az is fontos, melyik szolgáltatóhoz tartozik a kártya, aminek a netét osztanád?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Anonymus23 #23401 üzenetére
Jött új eu dev rom. Úgy látszik akkor ez az utolsó utáni miui 10-es dev.😂
-
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
Anonymus23 #23398 üzenetére
Fajlkezelo---MIUI---sound_recorder... innen mar menni fog
szerk
mire bepotyogtem meglett...
-
sutyi^
senior tag
válasz
Anonymus23 #21033 üzenetére
Lépcsőkben teríti az OTA... Ha mind a 2 millió RN5Pro tulaj készüléke egyszerre kezdené tölteni, akkor senkinek se lenne update-je...
-
kusza80
tag
válasz
Anonymus23 #14224 üzenetére
Köszi
-
Mercutio_
félisten
válasz
Anonymus23 #13558 üzenetére
Nekem ott "Kikapcsolva" van, mégis feldobja időnként csilingelés közepette
A mi-fiók erőltetéssel is @ kivan (már elnézést) még a droidnak is mondhatom azt, hogy csak a telón lévő, neten adatokat nem tároló funkciókat akarom használni.
Na, de a fő gondom ma reggel közölte a teló, hogy sikeresen frissítette az Fb-appot
és az instagramm-ot (szintén FB-érdekeltség?), holott a play-en nincs beállítva automatikus frissítés semmilyen esetre és mivel nincs FB így a kliensben sem tudom kikapcsolni
Van valami root nélkül is működő módszer app-ok "fagyasztására"? (Activity Laucher sajnos Note 5-ön nem működik
)
-
válasz
Anonymus23 #13564 üzenetére
OK, köszi szépen a válaszokat, akkor inkább marad így, én meg nem offolok itt tovább! Azért nem fogok regisztrálni és belépni még egy fiókba, hogy kikapcsolhassak valamit.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13246 üzenetére
Én sem azt mondom,hogy vissza raknám,csak ez most szokatlan.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Anonymus23 #12862 üzenetére
Neked van igazad!
Pár próbálkozás, talán 10-15 másodperc (vezettem közben, tartóban volt a telefon) - de ezalatt levert a víz!
Csak amikor kivettem a tartóból és el tudtam fordítani, akkor esett le a tantusz... -
baitsee23
őstag
válasz
Anonymus23 #12456 üzenetére
Ha épp nem vettem volna itthon jobb áron a telót, megint külföldről rendelem meg. Ez az itthoni wayteq-es gari, nem sokat ér. Tiszta orosz roulette.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Anonymus23 #12319 üzenetére
Elég hülye működés, most is attól kapok agyf*szt, hogy a lakatolt appokat is vélhetően kilövi a memóriából, mert újratöltenek amikor visszaváltok rájuk.
zzz03: Tudom, hogy kell eltüntetniaz ikon, magát az app-ot nem tudtam, hogy került a telóra
-
hislah
aktív tag
válasz
Anonymus23 #12253 üzenetére
Bocskai.
Rosszul értelmeztem.
Módosítottam is az előző hozzászólást. -
hislah
aktív tag
válasz
Anonymus23 #12248 üzenetére
Ez nem túl rózsás.
Ja van még 1/4-ed akksi. Akkor ok. -
hevizms
addikt
válasz
Anonymus23 #12224 üzenetére
Megszívlelendő a második tanács
-
ati2
őstag
válasz
Anonymus23 #12026 üzenetére
Hát nekem is ilyen van, de a MIUI 9.6.4-en nem ment az istenért sem 9V 1A fölé UGreen QC3-al.
Kábel jó mert a gyárira 5V 2A-t írt a mérő. -
válasz
Anonymus23 #12044 üzenetére
Persze az lehet, hogy a kijelzett adatokotat nem jól értelmeztem. Nem volt ilyenem sosem.
A nem ír átlagfeszültséget, akkor a kapacitás rész hogyan értelmezhető? 5V-on? Vagy tényleg maga átszámolja 3,8V-ra?
-
Tonyk
veterán
válasz
Anonymus23 #12029 üzenetére
"Volt egy javítási frissítés a 9.6.4-hez "
erről valami link?
-
válasz
Anonymus23 #12026 üzenetére
6,34V (átlag) x 3000 mAh = 3,8V (akkufesz) x 5000 mAh Az 1000 meg elment a töltés során hulladék és töltés ideje alatt felhasznált energia formájában.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Anonymus23 #12029 üzenetére
Nem vagyok HC júzer, Abban a 2-3 napban amíg életben van a telefon, messenger, kis net, és sok telefon van benne, oszt ennyi. Mondjuk, most kikapcsoltam a teljes képernyős módot, így ismét vannak gombjaim, nyomtam egy újraindítást és a készülék sem akadozik annyira. Nem értem ezt. Minek van benne teljes képernyős megoldás, ha ettől csak rosszabb a felhasználói élmény? Pedig nagy királyság a kézmozdulatokkal való vezérlés.
-
kidnou
őstag
válasz
Anonymus23 #11690 üzenetére
Tinik sosem teszik le, náluk nincs képernyőzár
-
creed33
aktív tag
válasz
Anonymus23 #11271 üzenetére
Köszi jó látni hogy vannak jóindulatú fórumozók is.Szégyenlem is magam hogy segítséget kértem mert nem értettem valamit egy főleg segítségnyújtásról,ismeretterjesztésről szóló fórumban
Ez az 1. komoly okostelefonom az igaz. -
Departed
őstag
válasz
Anonymus23 #11174 üzenetére
Na minden helyre került akkor - például hogy a MA tesztben is leírt brutális ~3000:1 RN5 kontrasztarány is sokkal nagyobb az RN3 ~1400:1 és az RN3Pro 1000:1 arányához képest) szóval ezért sem igazán lehet összehasonlítani őket.
Hanem csak használni őket egészséggel. -
maroni
aktív tag
válasz
Anonymus23 #11128 üzenetére
Szia! Én eddig nem foglalkoztam vele, de most megnéztem a 3SE-t és a note 5 pró-t és a 3SE szinte sárga az 5pró-hoz képest!
-
creed33
aktív tag
válasz
Anonymus23 #11141 üzenetére
Köszi meglátom változik e valami a hard resettől
-
válasz
Akkor meg sajnos a szemeddel van gond, HIDD EL SEMMIVEL SEM JOBB a Note3ProSE kijelzője!
Sött mondok mégjobbat, itt van egymàs mellett a másik telómmal(Mi MIX2S) a Note5 és a Mix2s nek sem sokkal szebb a kijelzője, biztos annak is szar a 10.bit HDR. kijelzője mi!?
-
Departed
őstag
válasz
Szín: Természetes, Kontraszt: Megnövelt.
Ilyen beállítások mellett teljese pöpec számomra.A Note 4-em fehérje kicsit sárgás volt, ennél ez is jó (nyilván este meg olvasómód és akkor direkt sárgás), a Redmi 3 meg mára már a kijelző ragasztás miatt sárgafoltos.
creed33: Kitartás, az első egy-két nap megszokós állítgatós aztán használod 1-2-3 évig.
-
jUUh
addikt
válasz
Anonymus23 #11112 üzenetére
RN3 SE-ről váltottam, és semmivel sem volt jobb a kijelzője.
-
válasz
Anonymus23 #11112 üzenetére
Akkor mind2en kifogtatok egy gyári hibásat!
Semmi gond nincs a szinekkel sem és a fényerővel sem! Nekem már manuális 25% on is sok a fényerő, és nemrég adtam el a Note3proSE.telómat tudom milyen, és semmivel nem rosszabb!
-
jUUh
addikt
válasz
Anonymus23 #11091 üzenetére
Nem néztem másik készülékek mellett, de én nem érzem ennyire gázosnak a kijelzőt, amiket írtál nem tapasztaltam.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Anonymus23 #10994 üzenetére
Beállítások / Megjelenítés és azon belül: Olvasó mód, és/vagy a Kontraszt és színek?
-
jUUh
addikt
válasz
Anonymus23 #10994 üzenetére
Én nekem nem rémlik ilyesmi.
Viszont hol kékes a kijelző?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Anonymus23 #10230 üzenetére
A linkek működnek, csak a termék nem elérhető már.
-
ati2
őstag
válasz
Anonymus23 #10218 üzenetére
Igen, a Redmi Note 5 Pro kell hozzá tokból és fóliából is.
(#10206) jUUh: Mehetne ez is az összefoglalóba, amúgy gratula a munkádért.
-
jUUh
addikt
válasz
Anonymus23 #10219 üzenetére
Igen, korábban már írtam, hogy ilyen ajánlott tokok, fóliák, üvegek, töltők részt még szeretnék tenni bele, csak egyelőre nem tudom, hogy melyek ezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest