Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-25 19:21:40

LOGOUT.hu

Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1631) DonJoee válasza dchard (#1630) üzenetére


DonJoee
tag

Én sem állítottam semmit. Felraktam a régi kínai fw-t, hogy legyen SSH-m, utána a partíciók átírása jött, utána simán visszaírtam a globál fw-t, sőt, az országot Hungary-re raktam és így is maradt (illetve lett) a 30 dBm max. mindkét sávon. Jelenleg nekem 2.4-en elég a Low, 5G-n van Standard-re állítva. Tehát nem is használom ki a maxot, mert minek?
Mondjuk az kissé aggasztott, hogy pont eme mókolás után vagy másfél hétig hallottam valami nagyon távoli, halk, kb. 1000 Hz-es zúgást a jobb fülemben. Biztos a fülzsír rezonált a CN-adóteljesítménnyel. De aztán elmúlt. (Igen, közben is mostam a fülem, de nem volt semmi változás :D ).

Ja, ráadásul az egyik fejlesztő úgy kalapozta össze a pénzt az AX 3600-ra, úgyhogy lelkiismerettől függően van egy kis nyomás is rajta, hogy valami eredményt produkáljon.
Én nem xaroznék, megkeresném az egyik fejlesztőt a Xiaomi-nál, biztos rajta van valamelyik fórumon (szerintem ott lóg mind az XDA-developersen :DDD ), hogy ugyan már, koma, adj némi támpontot ethernet felélesztési ügyben, stb. Legfeljebb kér 200 dodót paypalon. Szerintem összedobnák azt is.

"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.