- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Én sem állítottam semmit. Felraktam a régi kínai fw-t, hogy legyen SSH-m, utána a partíciók átírása jött, utána simán visszaírtam a globál fw-t, sőt, az országot Hungary-re raktam és így is maradt (illetve lett) a 30 dBm max. mindkét sávon. Jelenleg nekem 2.4-en elég a Low, 5G-n van Standard-re állítva. Tehát nem is használom ki a maxot, mert minek?
Mondjuk az kissé aggasztott, hogy pont eme mókolás után vagy másfél hétig hallottam valami nagyon távoli, halk, kb. 1000 Hz-es zúgást a jobb fülemben. Biztos a fülzsír rezonált a CN-adóteljesítménnyel. De aztán elmúlt. (Igen, közben is mostam a fülem, de nem volt semmi változás).
Ja, ráadásul az egyik fejlesztő úgy kalapozta össze a pénzt az AX 3600-ra, úgyhogy lelkiismerettől függően van egy kis nyomás is rajta, hogy valami eredményt produkáljon.
Én nem xaroznék, megkeresném az egyik fejlesztőt a Xiaomi-nál, biztos rajta van valamelyik fórumon (szerintem ott lóg mind az XDA-developersen), hogy ugyan már, koma, adj némi támpontot ethernet felélesztési ügyben, stb. Legfeljebb kér 200 dodót paypalon. Szerintem összedobnák azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest